Posted: Thu Jan 11, 2007 7:59 pm
Από ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ
Μάλιστα, όλα τα κόμματα που ψηφίζει το 98% του ελληνικού λαού, είναι ανθελληνικά. Δηλαδή οι 2,5 εκ. περίπου Ελληνες που είναι οργανωμένα μέλη σε αυτά τα κόμματα είναι ανθέλληνες και άλλοι πέντε - έξι εκατομμύρια που τα ψηφίζουν είναι ηλίθιοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Ουφ.. για να χουμε καλό ρώτημα δηλαδή..
Απ΄ότι κατάλαβα εσείς εκεί στο ΥΣΕΕ εκτιμάτε πολύ τα κατεστημένα κόμματα;;;
Δικαίωμά σας δεν λέω, αλλά θα έπρεπε να χετε υπόψη σας ότι ο ελληνικός λαός, παρά το ότι τα ψηφίζει (και αυτό όπως σου είπα είναι θέμα άλλης συζήτησης και σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ο ελληνικός λαός είναι ηλίθιος, άλλα είναι τα αίτια..), δεν τα εμπιστεύεται καθόλου.
Εσείς προφανώς τα εμπιστεύεστε...
Επαναλαμβάνω: Είσαι σε θέση να αντιληφθείς την διαφορά μεταξύ του κόμματος και των ψηφοφόρων του;;;;
Τι να κάνουμε ρε Τάμπυ, αφού η «κατεστημένη και ανθελληνική» ΕΣΗΕΑ του Σόμπωλου (ΝΔ) έβγαλε νικητή τον Αλβανό δημοσιογράφο των Νέων (γνωστή «ανθελληνική» εφημερίδα που είναι πρώτη σε κυκλοφορία, έτσι ΤάμπυWink αυτός θα μιλούσε. Ούτε τιμώμενο πρόσωπο, ούτε αηδίες. Αλλα τι να σου λέω τώρα;,
Προφανώς εμπιστεύεστε και την ΕΣΗΕΑ που έβγαλε νικητή τον Καπλάνι..
Ναι... μιλάμε για την ΕΣΗΕΑ που πριν δύο μήνες παρεχώρησε την κεντρική της αίθουσα στην Αθήνα για την παρουσίαση του "μακεδονικού αναγνωστικού" από τους ανθέλληνες φιλοσκοπιανούς....
Ναι μιλάμε για την ΕΣΗΕΑ που σχετίζεται αμέσως με τον "Ιό" της Ελευθερορυπίας...
Η μουφτεία από τη στιγμή που είναι ΝΠΔΔ βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ελληνικού κράτους και δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό. Το πρόβλημα της ανθελληνικής προπαγάνδας προέρχεται από το προξενείο Κομοτηνής, το οποίο επιχείρησε να αλώσει την μουφτεία με τον ψευτο-ιμάμη. Απετράπη, όμως, διότι υπήρξε το ανάχωμα του ΝΠΔΔ. Συνεπώς είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να υπάρχει αυτή η μουφτεία Κομοτηνής και όχι κάποια άλλη. Φυσικά για ορισμένους θερμοκέφαλους αυτά είναι ψιλά γράμματα. Θα προτιμούσαν τίποτα θύλακες ή, ακόμη στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ελλήνων μουσουλμάνων. Τι να κάνουμε, όμως, ρε Τάμπυ δεν ζούμε στον εθνικοσοσιαλιστικό παράδεισο της Γερμανίας του μεσοπόλεμου, όπως πολύ θα ήθελες.
Quote:
Ξέχασες να μου πεις αν έχετε καλή συνεργασία με την Καθολική Εκκλησία που ανήκει επίσης στην ίδια επιτροπή
Ανθέλληνες και οι 50.000 Ελληνες Καθολικοί. Ετσι Τάμπυ; Καλά εδώ έχεις βγάλει όλη την Ελλάδα ανθέλληνες στους καθολικούς θα κολλήσεις. Με όλους μπορούμε να έχουμε άριστη συνεργασία ακόμη και με την ορθόδοξη εκκλησία για διάφορα ζητήματα.
Περίεργα μου τα λες ..
Από την μία ωρύεστε κατά του μονοθεϊσμού και άπ'την άλλη κάνετε καθολικομουσουλμανοαρχαιόθρησκες συμμαχίες...και τις οποίες υπερασπίζεστε κιόλας..
Ότι να ναι, αρκεί να μην είναι ορθόδοξοι.
Ότι να ναι, αρκεί να κτυπάει την εθνική μας συνοχή...
Τα κίνητρά σας είναι ολοφάνερα...
Η εκπομπή στο NBC δεν οφείλεται στις διασυνδέσεις του Ρασσιά. Οι Αμερικάνοι ήρθαν και μας βρήκαν,
Χμμμ...
Ξύπνησαν μία μέρα στο ΝΒC και είπαν: "ας πάμε να πάρουμε μία συνέντευξη από τον Ρασσιά".... Άλλη δουλειά δεν είχαν να κάνουν... ούτε σε άλλες αρχαιόθρησκες σέχτες δεν είχαν να πάνε....
Τελείως συμπτωματικά διάλεξαν τον αναρχοαριστεριστή Ρασσιά...
Καλά έχεις πολύ μεγάλη πλάκα. Αυτά τα παραμυθάκια πούλησε τα σε τίποτα άσχετους. Προσωπικά αμφιβάλλω αν το πρώην μέλος της Σ.Ο. του Διιπετές, που κατά καιρούς γύριζε σε διάφορα φόρουμ και πρόσφατα έφτιαξε δικό του, σου έχει πει κάτι τέτοιο Αν πάλι λες αλήθεια θα ήθελα να μου το αποδείξεις.
Όχι δεν μου τα είπε αυτός... Μην μου αγχώνεσαι αγαπητέ Ρωμαίε..
Άλλος τα έχει πει (Α.Π. είναι τ'αρχικά του, είναι κάτοικος δυτικών προαστείων και σπουδάζει στο εξωτερικό τώρα... ) που μάλιστα παραμένει φανατικός αρχαιόθρησκος.. Δεν έχουν περάσει και τόσοι πολλοί απ'το Διιπετές...
Άντε... πολύ σε βοήθησα...
Το αν και πόσο μας υπολογίζει η εκκλησία της Ελλάδος φαίνεται από τις πράξεις της. Διοργανώνει συνέδρια κατά της «νεοειδωλολατρείας», μοιράζει φυλλάδια αναλόγου περιεχομένου (υπάρχουν στην ιστοσελίδα της αν το ψάξεις), ζητάει από το κράτος να λάβει μέτρα εναντίον μας. Τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνει;
Έχετε και σύνδρομο καταδίωξης τώρα;;;
Δεν ασχολείται η Εκκλησία μαζί σας. Το ότι έχει πάρει κάποιες πρωτοβουλίες εναντίον σας, δεν λέει απολύτως τίποτα, διότι ποσοστιαία αυτές είναι αμελητέες μες στο σύνολο των (όποιων) δραστηριοτήτων της.
Αν βέβαια εσύ και η παρέα σου αγαπητέ Ρωμαίε θέλετε να φαντασιώνεστε ότι αποτελείτε τον μεγάλο εχθρό της Εκκλησίας, τότε.. η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά....
Και πάμε στο θέμα της Αγοράς. Ισως σου διαφεύγει, αλλά το ΥΣΕΕ δεν είναι δικτυακή κοινότητα. Δικαίωμα μας είναι να αποφασίζουμε πως λειτουργεί το φόρουμ μας και η ιστοσελίδα μας. Δεν το ξέραμε πως έπρεπε να ζητήσουμε την γνώμη των γερμανοτσολιάδων. Επιλέξαμε λοιπόν, να είναι χώρος αποκλειστικά για μέλη του ΥΣΕΕ και κυρίως να είναι εργαλείο επικοινωνίας με τους δικούς μας στην επαρχεία και στην Κύπρο. Το τι γράφουμε λοιπόν, αφορά μόνο εμάς και δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό Τάμπι.
Έτσι μπράβο..
Να χαρώ εγώ "ελευθεροπρέπεια", "δημοκρατία" και "ανεκτικότητα".......
Συνεχίστε ετσι. Αν μη τι άλλο γίνεστε απόλυτα πιστευτοί όταν μιλάτε ότι αγωνίζεστε για τις παραπάνω έννοιες....
Ρε σεις, Πολύφημε και Τάμπυ, δεν σας βάζω να τσακωθείτε ρε. Απλά μου κάνει εντύπωση ρε Πολύφημε πως είναι δυνατόν να είσαι ομοϊδεάτης με κάποιον που ανήκει σε αυτούς που αποκαλείς «εβραιοχριστιανοί».
Πάλι τα ίδια;
Αφού βλέπεις ότι δεν σου βγαίνει αγαπητέ Ρωμαίε... τι το ζορίζεις;;;;
Έχω συνομιλήσει στο διαδίκτυο με ικανότατους προβοκάτορες που μπορούν και προκαλούν ομηρικούς τσακωμούς ανάμεσα σε ομοϊδεάτες..
Εσύ δεν έχεις τέτοια ικανότητα... γι'αυτό σου λέω.. άστο καλύτερα...
Απευθυνόμενος στην Αρέλα έγραψες:
Ξαναλέω για τρίτη φορά, όταν θα δεις σε κείμενο μου εκφράσεις όπως «εβραιόψυχοι», «εβραιοχριστιανοί» και συνθήματα του στιλ «Ελληνας και χριστιανός δεν γίνεται», τότε να μου ζητήσεις ευθύνες. Ουδέποτε έχω γράψει κάτι τέτοιο και σε καμιά ανακοίνωση του ΥΣΕΕ δεν υπάρχει τέτοια αναφορά.
Χμμμ... για να πάμε μία βόλτα από την ιστοσελίδα του Ρασσιά, ουσιαστικού παγανάρχη του ΥΣΕΕ:
http://www.rassias.gr
Στην διεύθυνση:
http://www.rassias.gr/9005.html
Βλέπουμε το κείμενο του Ρασσιά:
"Πόσο Έλληνες είμαστε"
Να το πετιέται ξαφνικά το.... ελληνόμετρο του Ρασσιά!!!!
Ας θαυμάσουμε κάποια αποσπάσματα:
"
Για να εξετάσουμε λοιπόν τον πραγματικό Ελληνισμό, θα εξετάσουμε τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του Έλληνος Ανθρώπου, του πραγματικού, εθνικού Έλληνος πριν την καταστροφική άφιξη της ξένης Θρησκείας και των ξένων ηθών..."
Άρα οι Έλληνες αφανίστηκαν την πρωτοχριστιανική περίοδο... Άρα εμείς σήμερα προφανώς δεν είμαστε Έλληνες κατά τον κ.Ρασσιά...
"
Για να δούμε επιτέλους αν έχει, σε τι βαθμό έχει, ή αν ΔΕΝ έχει καμμία απολύτως πολιτισμική σχέση ο σύγχρονος χριστιανός κάτοικος του ελλαδικού χώρου με τον πραγματικό Ελληνισμό, καθώς και για να συλλογισθούμε σοβαρά αν το παπατζιλίκι περί τάχα "συνεχείας" πρέπει να εξακολουθήσει να αχρηστεύει εκ των έσω το υπόδουλο Ελληνικό Έθνος προς δόξα και τιμή του τετραγράμματου δαίμονος των Ιουδαίων που οι ναρκωμένοι Νεοέλληνες τιμούν μέσα στις συναγωγές τους "
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι όλοι όσοι μιλούν περί συνέχειας, είναι παπατζήδες... Αυτό θα πει βαθυστόχαστη ανάλυση, μακριά από εμπάθειες και φανατισμούς...
Α και όλοι όσοι από σας πάτε στην Εκκλησία, αυταπατάστε!! Δεν πάτε στην Εκκλησία. Σε συναγωγές πάτε, αλλά που να το καταλάβετε αφού είστε ναρκωμένοι.
Μην ανησυχείτε όμως.. ο Ρασσιάς είναι εδώ να σας ξεμαστουρώσει... Στον ΟΚΑΝΑ δουλεύει;
"
Ο πραγματικός Έλληνας λοιπόν, είχε πολύ συγκεκριμένες ιδιότητες "
Προσέξτε: "Είχε"... δεν έχει.. και πως θα μπορούσε να έχει αφού οι πραγματικοί Έλληνες δεν υπάρχουν πια... τους πάτησε το τραίνο...
"
Ο Έλληνας, ο πραγματικός Έλληνας, χαρακτηριζόταν επίσης από Ελευθεροπρέπεια και Παρρησία, που ούτε και αυτές υπάρχουν στους χριστιανούς κατοίκους του ελλαδικού χώρου"
Εσείς οι σημερινοί χριστιανοί κάτοικοι του ελλαδικού χώρου δεν είστε πραγματικοί Έλληνες. Μην έχετε αυταπάτες..
Τάδε έφα Ρασσιάς. Και αν σας αρέσει... Α
Ποιοι είναι όμως οι πραγματικοί Έλληνες;;;; Ιδού η απάντηση:
"
Αντιθέτως, στους πραγματικούς, τους εθνικούς Έλληνες..."
Οι μη-εθνικοί δεν είναι πραγματικοί Έλληνες... Προφανώς είναι μπάσταρδοι...
"
Αντιθέτως, υπόδουλοι και συνεχώς απειλούμενοι, βγάζουμε απλώς κάποιοι λιγοστοί εξαιρετικά γενναίοι άνθρωποι το άπλετο φώς της ψυχούλας μας και το καταθέτουμε στο τραπέζι των Ιδεών"
Να ναι καλά ο εξαιρετικά γενναίος άνθρωπος αξιότιμος κ.Ρασσιάς που, παρά την υποδούλωσή (αν και γω δεν ξέρω πολλούς υπόδουλους που να κάνουν μακροσκελείς ομιλίες στο κέντρο των Αθηνών στο Πολεμικό μουσείο, ούτε να συνεργάζονται με τα κατεστημένα κόμματα, την ΓΣΕΕ και τον ΣΕΒ, ούτε να δίνουν συνεντεύξεις στο NBC..) του και τις συνεχείς απειλές, θα βγάλει το άπλετο φως της ψυχούλας του..... μπας και ξεμαστουρώσουμε δηλαδή..
Να ναι καλά ο άνθρωπος.. ο πραγματικός Έλλην....
"
προτού βγώ ανοικτά το 1991 να κραυγάσω, να ουρλιάξω, ότι οι Έλληνες Εθνικοί υπάρχουμε,"
Το σωτήριον έτος 1991 λοιπόν έγινε η ανακοίνωση (δια ουρλιαχτού παρακαλώ... ) της ύπαρξης των Ελλήνων Εθνικών... των μόνων πραγματικών Ελλήνων (για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή...)
Θα με ρωτήσει βέβαια κάποιος: Πριν το 1991 που ήταν ο Ρασσιάς;;; Ε εντάξει μωρέ, τότε ήταν αναρχοαριστεριστής... Κάθε πράγμα στον καιρό του....
Στην διεύθυνση:
http://www.rassias.gr/8009.html
μαθαίνουμε κατάπληκτοι ότι το σωτήριον έτος 1991, ο αξιότιμος κ.Ρασσιάς είχε ιδρύσει ένα " πανελλαδικό δίκτυο" με το όνομα "Διαγαλαξιακοί ταξιδευτές"!!!!!!
Απ'ότι φαίνεται από την φωτογραφία που παρατίθεται αυτό το "πανελλαδικό δίκτυο" ήταν 20 (μετρημένοι) νοματαίοι και ένα συμπαθέστατο άσπρο σκυλάκι.
Όπως μας ενημερώνει ο αξιότιμος κ.Ρασσιάς, αυτή η προσπάθεια δεν απέδωσε σοβαρούς καρπούς.
Πάλι καλά, γιατί αν απέδιδε, τότε προφανώς το εν λόγω "πανελλαδικό δίκτυο" θα άρχιζε τα διαγαλαξιακά ταξίδια.....
Καλό απόγευμα σε όλους και προπάντων στον αγαπητό μου Ρωμαίο!!!