Aσχετα και σχετικά (από The_Saboteur)

Συντονιστής: kostas

Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:31

Posted: Tue Jan 09, 2007 9:38 pm

Από veni_vidi_vici

Ακόμα περιμένω να με φωτίσετε ποιός χρησιμοποίσησε βία για να γίνουν οι έλληνες χριστιανοί τον 1ο, 2ο, και 3ο αιώνα. πολύ δυσκοιλιότητα έπεσε Very Happy
Να επαναλάβω ότι αυτά που λέτε για τον Θεοδόσιο είναι ένσταση κατά του αυτοκράτορα και όχι κατά των χριστιανών, θα πάει χαμένο - όπως και τόοοοοοσα άλλα.

αρκουδι συμφωνα με τα λεγωμενα σου δεν υπαρχουν πολεμιοι του χριστιανισμου....αλλα απλες μεμονομενες ενεργιες καποιων.....

ο θεοτετοιος αυτοκρατορισκος δεν ηταν? δηλαδη αμα βγει και πει ο βαρθολομαιος πχ "θανατος στους μη χριστιανους" και ολοι τρεξουν κατα το προσταγμα του θα ειναι απλα μια λαθος κινηση του βαρθολομαιου?

και τελος παλι συμφωνα με τη λογικη σου η χουντα δεν κυνηγησε τους κουμουνιστες αλλα οτι εχουν αυτοι να πουν ειναι μια ενσταση κατα του παπαδοπουλου....

πλακα εχει αρχιζει να μαρεσει αυτη η λογικη :P
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:32

Posted: Wed Jan 10, 2007 9:20 am

Από The_Saboteur

Σέχτα αρχαιόθρησκων;!!!
Τι είναι αυτά;

Γιατί, εμένα που δεν ανήκω σε καμία "σέχτα" και δεν ξέρω καν ότι υπάρχουν, δεν μου πέρασε καν απ' το μυαλό να κρίνω τα λεγόμενα του Φάβιου έτσι, ή να τον ρωτήσω που ανήκει για να τον κρίνω ανάλογα;

Μπορεί πράγματι να ανήκει κάπου (δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους κανενός) αλλά δε μ' ενδιαφέρει. Μ' ενδιαφέρει τι λέει και μόνο αυτό
.
Ε υπαρχουν και σεχτες
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:33

Posted: Wed Jan 10, 2007 10:21 am

Από ΔΗΜΕΛΛΗΝ

Καλημέρα,

Διαβάζω εδώ για πολέμους και εξεγέρσεις των Ελλήνων εναντίον των Βυζαντινών "κατακτητών". Στην επίσημη ιστοριογραφία του Βυζαντίου δεν αναφέρεται κάποιου τέτοιου τύπου εξέγερση. Οι αναφορές μιλούν για την εξέγερση του θέματος της Ελλάδος το 727 εναντίον του Λέοντος του Γ΄του Ισαύρου εξαιτίας της αποφάσεως του να κατεβάσει με διάταγμα τον σταυρό από το παλάτι. Εντάσσεται δηλαδή στα πλαίσια της Εικονομαχίας. Μάλιστα οι συγκεκριμένες αναφορές καταλαμβάνουν ελάχιστες γραμμές. Δεν το θεωρούν δηλαδή ως μείζον γεγονός.

Έπειτα για το Κρητικό ζήτημα, θα πρέπει να υπενθυμίσω ότι η Κρήτη είχε καταληφθεί από τους Σαρακηνούς (Άραβες πειρατές) το 824 και την απελευθέρωσε ο Νικηφόρος Φωκάς το 961. Για ποιους Έλληνες εθνικούς μιλάμε, την στιγμή που οι Άραβες είχαν προχωρήσει σε εξισλαμισμό μεγάλου μέρους των κατοίκων. Εξάλλου να μην ξεχνάμε ότι οι Μουσουλμάνοι εδέχοντο πλην του Ισλάμ την ύπαρξη των Χριστιανών, στα πλαίσια της υποτιθεμένης σύνδεσης των δύο θρησκειών. Σε καμμία όμως περίπτωση δεν επρόκειτο να δεχθούν την ύπαρξη Εθνικών Δωδεκαθεϊστών. Θα τους περνούσαν όλους από μαχαίρι.

Ζητώ να μου παρατεθούν οι πηγές για τους ισχυρισμούς σας κύριοι. Θέλω όνομα συγγραφέως, βιβλίο, εδάφιο. Όχι αοριστολογίες. Γιατί είναι εύκολη η παραχάραξη της Ιστορίας. Δύσκολη είναι η τεκμηρίωσή της.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:33

Posted: Wed Jan 10, 2007 11:04 am

Από ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ

Τι ψάχνεις να βρεις ρε Δημήτριε;
Εδώ πέρα οι τύποι μιλάνε για σφαγή των "δωδεκαθεϊστών Κρητών" από τους "κακούς" Βυζαντινούς, και χρησιμοποιούν σαν πηγή την Ιστορία που συνέγραψε ο Λέων ο Διάκονος....

Αν είχανε μπει στον κόπο να διαβάσουνε το συγκεκριμένο έργο θα είχανε διαπιστώσει πόσο κωμικοτραγικός είναι ο ισχυρισμός τους...
Θα είχανε δει επίσης και τον θαυμασμό με τον οποίο μιλάει ο Λέων Διάκονος (κληρικός παρακαλώ) για τον Όμηρο, τον Ηρόδοτο κ.α.

Τέλοσπάντων...

Ρε παιδιά ο αγαπητός Ρωμαίος Φάβιος που εξαφανίστηκε;;
Πάνω που είχαμε αρχίσει μία πολύ ωραία συζητησούλα για τους αρχαιόθρησκους και ειδικότερα για το ΥΣΕΕ, την σέχτα που ο ίδιος ανήκει...
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:34

Posted: Wed Jan 10, 2007 11:09 am

Από elia

Εγώ λέω να αφήσουμε να ξεχαστούν όλες οι θρησκείες και να θυμηθούμε ποιοι και τι ήμαστε.

:clap:
..και όχι για να σε κολακέψω, αλλά επειδή ακριβώς αυτό είναι το νόημα.

κι αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που -κάποιοι, όχι όλοι- προσπαθούν να καταδείξουν (μάταια) τι έχουν κάνει οι θρησκείες στον κόσμο, κι όχι να "πείσουν" κάποιον να αφήσει τη θρησκεία του για να ακολουθήσει μία άλλη.
Όχι στις θρησκείες που έχουν εγκατασταθεί ασφυκτικά στο χώρο του μυαλού σας και δεν αφήνουν χώρο σ' αυτό που πραγματικά είμαστε να αναπτυχθεί.

κι όπως έχει πει κάποιος:
"..οι θεοί δεν πρόκειται να σας δώσουν χώρο, γιατί ο χώρος τους είναι ο δικός σας..."

necroscope: :bye1:
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:34

Posted: Wed Jan 10, 2007 11:51 am

Από ΑρΕλα

Ρε παιδιά ο αγαπητός Ρωμαίος Φάβιος που εξαφανίστηκε;;

Μη μου στεναχωριέσαι, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει... :xaxas:

Κατά τα άλλα, συμφωνώ και με μέρος του σκεπτικού σου. Ομως...κι ο Ωριγένης υποστήριζε Πλατωνικές ιδέες, αλλά τον αφόρισαν...

Συμφωνώ απολύτως με τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ, καθώς επίσης και με τη διαδρομή της Elia , του veni_vidi_vici, αλλά και του Νέκρο μας, που σπάνια μας τιμά με την παρουσία του, αλλά όποτε το κάνει, καταθέτει σκεπτικό συγκροτημένο.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:35

Posted: Wed Jan 10, 2007 12:16 pm

Από Fabius Maximus

Τελικά έχεις πολύ μεγαλύτερη πλάκα ελεφαντάκι και όπως βλέπεις δεν εξαφανίστηκα όπως θα ήθελες. Κατά αρχάς Τάμπυ είμαστε εναντίον των διακρίσεων και αυτό είναι γνωστό. Μπορείς λοιπόν, ελεύθερα να μας κατηγορείς ότι δεν είμαστε ρατσιστές.

Συνεπώς δεν ήταν εκτός των αρχών μας να μετέχουμε σε μια τέτοια ημερίδα που έχει στόχο να χτυπήσει τον οποιοδήποτε ρατσισμό, κοινωνικό, φυλετικό ή θρησκευτικό. Πέρα βέβαια, ότι εξυπηρετούσε και τους στόχους μας, διότι μας δινόταν η ευκαιρία για ουσιαστική αναγνώριση μας από την ΕΕ, κάτι που το ελληνικό κράτος δεν το δέχεται ακόμη.

Τι σου διέφυγε, όμως, να αναφέρεις; Ότι συμμετείχαν εκπρόσωποι σχεδόν όλων των κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ συν κάτι αριστερές οργανώσεις – Το ΚΚΕ δεν έλαβε μέρος λόγω της αντιευρωπαϊκής πολιτικής του) και μάλιστα, έγιναν ομιλίες από στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Και για να μην λέμε λόγια του αέρα όποιος δει την ιστοσελίδα της εκδήλωσης θα διαβάσει ότι μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Παναγιώτης Πανούρης (ΝΔ), Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Δημήτρης Κοντός (ΝΔ), Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, ο Χάρης Πασβαντίδης (ΠΑΣΟΚ), αναπληρωτής νομάρχης Αθηνών, Δανάη Αντωνάκου (νομίζω ΣΥΝ), μέλος νομαρχιακού συμβουλίου Αθηνών, Τόνια Κανελοπούλου (ΝΔ), αντιδήμαρχος Αθηναίων).

Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ, τα κατεστημένα κόμματα όπως λες, συγκεντρώνουν το 90% του ελληνικού λαού. Σε αυτούς αν προσθέσουμε και 7 με 8% κομμουνιστών, αριστεριστών, αναρχικών, έχουμε το 98%. Δηλαδή σχεδόν όλοι οι Ελληνες είναι ανθέλληνες για σένα. Και τότε ποιοι είναι οι πατριώτες ρε φασιστάκο, οι νοσταλγοί των γερμανοτσολιάδων και του μηχανοκίνητου του Μπουραντά; Ρε άντε καταβρέξου με την προβοσκίδα σου που θα κάνεις και μαθήματα φιλοπατρίας..

Τα δε περί επίτιμου προσκεκλημένου Καπλάνι είναι δικές σου ανοησίες, προκειμένου να προκαλέσεις εντυπώσεις. Μετείχε, όπως μετείχαν και όλοι. Ούτε επίτιμος, ούτε άλλα κουραφέξαλα.

Μάθε ακόμη, ότι στην ημερίδα, αλλά και στην Εθνική Συντοντιστική Επιτροπή είχε δεχθεί να συμμετάσχει και η Εκκλησία της Ελλάδος με μοναδικό όρο να αποκλειστούμε εμείς. Ούτε η ΕΕ την ενόχλησε, ούτε το περιεχόμενο, ούτε η παρουσία άλλων οργανώσεων. Μόνο το ΥΣΕΕ την πείραζε και από την πλευρά της είχε δίκιο, διότι από τη στιγμή που ζητάει από το κράτος να λάβει μέτρα εναντίον μας, δεν ήταν δυνατόν να μετέχει σε έναν φορέα μαζί μας. Απλά εμείς είχαμε προλάβει να κατοχυρώσουμε τη συμμετοχή μας και έτσι η Ε.Ε δεν μπορούσε να μας αποβάλει.

Αυτή ήταν η πιο επιτυχημένη κίνηση του ΥΣΕΕ και ίσως η μεγαλύτερη νίκη που πέτυχε. Ο λόγος είναι ότι ουσιαστικά είχαμε αναγνώριση από την Ε.Ε και το ελληνικό κράτος δεν θα μπορούσε πλέον να μας αγνοεί, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Για αυτό το λόγο άρχισε από τότε να μας δίνει άδειες (έστω με περιορισμούς) για ιεροπραξίες σε αρχαιολογικούς χώρους, ενώ πιο πριν απέρριπτε ανάλογα αιτήματα.

Και κάτι ακόμη που σου διαφεύγει. Στην Ελλάδα μπορεί να μην μετείχε η ορθόδοξη εκκλησία λόγω της δική μας παρουσίας, όμως συμμετείχε κανονικά σε άλλες χώρες. Είδα επιπλέον κάτι να γράφεις για την μουφτεία Κομοτηνής. Προφανώς σου διαφεύγει ότι είναι ΝΠΔΔ που ανάθεμα κι αν ξέρεις τι σημαίνει αυτό.

Πληροφοριακά πάντως, στο Ρούπελ υπάρχει η στήλη με τα ονόματα των πεσόντων. Ανάμεσα τους υπάρχουν και δύο μουσουλμάνοι. Σκοτώθηκαν υπερασπιζόμενοι την Ελλάδα από τους ναζιστές επιδρομείς. Αυτοί οι «μεμέτηδες» ήταν πολύ πιο Ελληνες από τα σκουλίκια με τις κουκούλες και τις σβάστικες που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές της χώρας κι ας έλεγαν ότι είναι απόγονοι του Μιλτιάδη και του Θεμιστοκλή..
Κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, ο Ρασσιάς έδωσε συνέντευξη στο NBC!!!!

Τι να κάνουμε ρε Τάμπυ, έχουμε πέραση. Ζηλεύεις που το NBC ήρθε σε μας και όχι στο τσίρκο που σε έχουν; Δεν το ξέραμε πως θα έπρεπε να σου ζητήσουμε και την άδεια. Να σε ρωτήσω όμως. Ο Χριστόδουλος και ο Βαρθολομαίος, οι πνευματικοί ποιμένες σου, ποτέ δεν μίλησαν σε αμερικάνικα ΜΜΕ;
Θα μου πείτε τώρα: Πως γίνεται ένας πρώην αναρχοαριστεριστής να γίνει παπαγαλάκι της Ε.Ε και του πολιτικού κατεστημένου, να προβάλλεται από το NBC και να συνεργάζεται με τον ΣΕΒ;;;;; Ε, εντάξει.. ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος... έτσι δεν είναι;;

Η μπουρδολογία σε όλο της το μεγαλείο. Δεν μου προκαλεί έκπληξη που είσαι φασιστάκος.
Και τώρα ηγείται μίας φράξιας βαριεστημένων μεσήλικων που την είδανε λίγο πριν τα γεράματα αρχαιοελληναράδες και σκοτώνουν την ώρα τους φορώντας χλαμύδες εν έτει 2007, και κάνοντας "βαθυστόχαστες" αναλύσεις εν μέσω συγκλονιστικών κρασοκατανύξεων....

Μήπως λέω ψέματα αγαπητέ Ρωμαίε;;;

Ψέματα λες γερμανοτσολιά. Κανένας από το ΥΣΕΕ δεν φοράει χλαμύδες. Στην ιστοσελίδα υπάρχουν φωτογραφίες από εκδηλώσεις και μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει.

Θα προτιμούσες, βέβαια, ο Ρασσιάς να ηγούταν μιας ομάδας καραφλών κοιλαράδων που θα φώναζαν σαν ζώα «oi oi oi» και θα κοπανούσαν κανέναν ξέμπαρκο Πακιστανό. Αν ήταν τέτοιος, θα αποτελούσε πρότυπο για σένα, έτσι φασιστάκο;
θα βρούμε και την ιστοσελίδα του επίσης αρχαιόθρησκου Μ.Βερέτα:

http://www.verettas.gr/

όπου θα δούμε ότι το τρίτο πιο αγορασμένο βιβλίο από τους επισκέπτες της σελίδας είναι το multisex.gr....

http://www.verettas.gr/product_info.php?products_id=164

με αναφορές σε ομαδικό σεξ κ.τ.λ...

Αυτό βέβαια δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση διότι ο εν λόγω κύριος έχει γίνει βούκινο για τα ερωτικά "κατορθώματά" του που εμπίπτουν σε ειδεχθή εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου..

Τι λες ρε αστυνόμε Σαϊνη; Πήρες μετάθεση και στο Ηθών; Ο Βερέττας δεν είναι μέλος του ΥΣΕΕ, ούτε καμιάς άλλης ομάδας του χώρου. Είναι ωστόσο Ελληνας Εθνικός και έχει όλη την εκτίμηση μας, αλλά και την αλληλεγγύη μας. Δίνει το δικό του αγώνα και το έχει πληρώσει πολύ ακριβά, όπως με τον εμπρησμό του βιβλιοπωλείο του από κάτι «άγνωστους» που έγραψαν στους τοίχους ΓΝΟΧ με διάφορα εδάφια από την παλιά διαθήκη.

Εγώ ξέρω ότι ποτέ ο Βερέττας δεν είχε μπλεξίματα με τα δικαστήρια και ούτε έχω ακούσει κάτι το σχετικό. Εχεις αποδείξεις για αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα; Αν δεν έχεις και κατηγορείς έτσι έναν άνθρωπο, τότε είσαι ένας χυδαίος συκοφάντης και τίποτα περισσότερο.

Οσον αφορά το συγκεκριμένο βιβλίο του είμαι σίγουρος ότι δεν το έχεις διαβάσει και πετάς λάσπη ως καλός γκεμπελίσκος μπας και πιάσει τίποτα. Πρόκειται για ένα ευθυμογράφημα με θέμα τις σχέσεις των ζευγαριών στην σύγχρονη Ελλάδα.

Αρελά στο ξαναλέω όταν θα δεις σε δικό μου κείμενο ή, σε ανακοίνωση του ΥΣΕΕ να αναφέρεται ότι οι χριστιανοί δεν είναι Ελληνες τότε κατηγόρησε μας. Το αν ο Πολύφημος γράφει για «εβραιοχριστιανούς» είναι δικός του λογαριασμός και βέβαια, δεν θα κάτσω εγώ να απολογηθώ για αυτό. Από ότι είδα, πάντως, δεν ενόχλησε και κανέναν, ούτε καν τον Τάμπυ. Αν βέβαια, το είχα γράψει εγώ θα τράβαγε την προβοσκίδα του και ξεσήκωνε τον κόσμο από τις φωνές του. Τώρα το κατάπιε αμάσητο και κάνει ότι δεν το είδε, όπως και εσύ και άλλοι.

Ούτε βέβαια ζήτησα ποτέ την υποστήριξη σου για να κάνω πλακίτσα στον γερμανοτσολιά σου, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα άφηνες να συκοφαντούνται με αυτόν τον χυδαίο τρόπο άλλοι άνθρωποι και μιλώ για τον Βερέττα.

Panta o Διονύσιος Τρίκκης αν σου διαφεύγει έφαγε έναν ξεγυρισμένο αναθεματισμό άλλο πράγμα. Τι «διαβολοφιλόσοφο» τον είπαν; Τι «σκυλόσοφο»; Τι κατάρες του έριξαν; Φυσικά και σέβομαι τον Παπαφλέσσα, τον Αθανάσιο Διάκο, αλλά και τους εκατοντάδες απλούς παπάδες που έλαβαν μέρος στον αγώνα του 21. Αυτό, όμως, δεν διαγράφει την προδοτική στάση του ανώτερου κλήρου και ιδιαίτερα του πατριαρχείου. Μην ξεχνάς άλλωστε, πως ο μόνος μητροπολίτης που πήρε τα άρματα ήταν ο Παπαφλέσσας. Κανένας άλλος. Εσύ πάσαρες ρε θηρίο τα σκάρτα ελληνόμετρα στην αγορά;

Πολύφημε ο Τάμπυ αμφισβητεί τον Κρητικό πόλεμο που έγραψες.

Ξέχασα να αναφέρω ότι μεταξύ των συλλόγων που μετείχαν στην Εθνική Συντονιστική Επιτροπή ήταν και η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία. Και αυτοί ανθέλληνες είναι Τάμπυ;
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:36

Posted: Wed Jan 10, 2007 12:52 pm

Από The_Saboteur

Εχω ξαναπει οτι δεν πρεπει να τα βλεπουμε ολα συνομοσιολογικα. ολα οσα συμβαινουν γυρω μας δεν ειναι συνομωσιες κατα της ορθοδοξιας ή κατα των εθνικων.
Η εκκλησια κακως απαγορευει τις αλλες θρησκειες και κανονικα θεματα οπως το να δωθει αδεια ανεγερσης ναου θα πρεπε να ειναι κρατικο θεμα κι οχι εκκλησιαστικο.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Posted: Wed Jan 10, 2007 1:22 pm

Από ΑρΕλα

Κι εγώ έχω ξαναπεί ότι η συνωμοσία προϋποθέτει εν κρυπτώ διεργασίες και διακριτικά προπαγανδιστικά μηνυματάκια. Σήμερα όπως έχουν αποθρασυνθεί, ίσως από μια κακώς νοούμενη αίσθηση ότι είναι αλώβητοι, συχνά δεν κάνουν τον κόπο ούτε τα προσχήματα να τηρούν και φαίνονται ξεκάθαρα και οι θέσεις και οι προθέσεις τους, τουλάχιστον στα μάτια αυτών που μπορούν και θέλουν να βλέπουν αντί να εθελοτυφλούν και να στρουθοκαμηλίζουν για να διατηρήσουν μια επίπλαστη αίσθηση ασφάλειας που τους κάνει να νιωθουν καλύτερα. :ignore:
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Posted: Wed Jan 10, 2007 3:55 pm

Από ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ

Τι σου διέφυγε, όμως, να αναφέρεις; Ότι συμμετείχαν εκπρόσωποι σχεδόν όλων των κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ συν κάτι αριστερές οργανώσεις – Το ΚΚΕ δεν έλαβε μέρος λόγω της αντιευρωπαϊκής πολιτικής του) και μάλιστα, έγιναν ομιλίες από στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Και για να μην λέμε λόγια του αέρα όποιος δει την ιστοσελίδα της εκδήλωσης θα διαβάσει ότι μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Παναγιώτης Πανούρης (ΝΔ), Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Δημήτρης Κοντός (ΝΔ), Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, ο Χάρης Πασβαντίδης (ΠΑΣΟΚ), αναπληρωτής νομάρχης Αθηνών, Δανάη Αντωνάκου (νομίζω ΣΥΝ), μέλος νομαρχιακού συμβουλίου Αθηνών, Τόνια Κανελοπούλου (ΝΔ), αντιδήμαρχος Αθηναίων).

Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ, τα κατεστημένα κόμματα όπως λες, συγκεντρώνουν το 90% του ελληνικού λαού. Σε αυτούς αν προσθέσουμε και 7 με 8% κομμουνιστών, αριστεριστών, αναρχικών, έχουμε το 98%. Δηλαδή σχεδόν όλοι οι Ελληνες είναι ανθέλληνες για σένα. .

Σε καμμία περίπτωση δεν είναι ανθέλληνες το 98% των Ελλήνων
Ανθελληνικά είναι όμως τα κατεστημένα κόμματα και ανθελληνικά συμφέροντα εξυπηρετούν.
Αντιλαμβάνεσαι την διαφορά;;;;;;;;;;

Τώρα, το γιατί ο ελληνικός λαός ψηφίζει αυτούς τους γραικύλους είναι άλλη ιστορία...

Από την στιγμή λοιπόν που οι αρχαιόθρησκοι του ΥΣΕΕ συντάσσονται με το ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο και μάλιστα είναι περήφανοι που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις παρέα με δαύτους, τότε κάτι δεν πάει καλά... Μάλλον, τίποτα δεν πάει καλά....
Τα δε περί επίτιμου προσκεκλημένου Καπλάνι είναι δικές σου ανοησίες, προκειμένου να προκαλέσεις εντυπώσεις. Μετείχε, όπως μετείχαν και όλοι. Ούτε επίτιμος, ούτε άλλα κουραφέξαλα.

Χμμμμ.... ας ρίξουμε μία ματιά εδώ...
http://www.ysee.gr/index.php?type=d&f=s ... iminationb

12:00 - 13:00: Θέμα: Δημοσιογραφικό Βραβείο: Η συμμετοχή των ΜΜΕ στην καταπολέμηση των διακρίσεων
...
...
κ. Γκάζι Καπλάνι, Δημοσιογράφος, Νικητής για την Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Δημοσιογραφικού Βραβείου 2004

Δεν ήταν απλώς ένας καλεσμένος... Ήταν τιμώμενο πρόσωπο.
Μάθε ακόμη, ότι στην ημερίδα, αλλά και στην Εθνική Συντοντιστική Επιτροπή είχε δεχθεί να συμμετάσχει και η Εκκλησία της Ελλάδος με μοναδικό όρο να αποκλειστούμε εμείς. Ούτε η ΕΕ την ενόχλησε, ούτε το περιεχόμενο, ούτε η παρουσία άλλων οργανώσεων. Μόνο το ΥΣΕΕ την πείραζε και από την πλευρά της είχε δίκιο

Ναι. Αφού είναι γνωστό άλλωστε ότι η ηγεσία της Εκκλησίας ξημεροβραδιάζεται ανησυχώντας για την δράση σας....... Δεν έχει τίποτα άλλο να ασχοληθεί...

Μην κοροϊδεύεστε μεταξύ σας...

Αυτή ήταν η πιο επιτυχημένη κίνηση του ΥΣΕΕ και ίσως η μεγαλύτερη νίκη που πέτυχε.

Όντως. Σύρθηκε και επισήμως στο άρμα των νεοταξιτών της Ε.Ε και των γραικύλων του ανθελληνικού πολιτικού κατεστημένου.
Μακράν η μεγαλύτερή του επιτυχία.
Και εις ανώτερα.

Είδα επιπλέον κάτι να γράφεις για την μουφτεία Κομοτηνής. Προφανώς σου διαφεύγει ότι είναι ΝΠΔΔ που ανάθεμα κι αν ξέρεις τι σημαίνει αυτό.

Και σένα σου διαφεύγει ότι είναι άντρο ανθελληνικής προπαγάνδας σε μία τόσο ευαίσθητη ακριτική περιοχή όπως η Θράκη, και ότι σχετίζεται αμέσως με το τουρκικό στρατοκρατικό κατεστημένο...

Και αυτό είναι απείρως σημαντικότερο από το ότι είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (το ξέρω βρε παιδάκι μου... κοίτα να δεις..).. μήπως διαφωνείς;
Έχετε καλή συνεργασία τουλάχιστον με την Μουφτεία Κομοτηνής;

Ξέχασες να μου πεις αν έχετε καλή συνεργασία με την Καθολική Εκκλησία που ανήκει επίσης στην ίδια επιτροπή... Αλήθεια, πως μπορείτε και συνεργάζεστε με χριστιανούς;;;;;

Τι να κάνουμε ρε Τάμπυ, έχουμε πέραση. Ζηλεύεις που το NBC ήρθε σε μας και όχι στο τσίρκο που σε έχουν; Δεν το ξέραμε πως θα έπρεπε να σου ζητήσουμε και την άδεια.

Τι έχετε αγάπητέ μου Ρωμαίε;; Πέραση; Ποιος την έχασε για την βρείτε εσείς;

Πόσα άτομα είστε στο ΥΣΕΕ; Μην αρχίσεις και λες ότι σου κατέβει, επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι πάνω από 70-80 άτομα με τίποτα δεν είστε..

Δεν φταίω εγώ, αν κάποια πρώην μέλη της Σ.Ο. του "Διιπετές" (αλλά παραμένοντες φανατικοί αρχαιόθρησκοι) μιλάνε πολύ....

'Ασε λοιπόν το παραμυθάκι με την υποτιθέμενη "πέραση" που έχετε.

Απλώς τύχατε μίας τεράστιας διαφήμισης από έναν κολοσσό των αμερικανικών ΜΜΕ.. Γιατί άραγε;; Προφανώς θα οφείλεται στις διασυνδέσεις του Ρασσιά... Μαγκιά του..

Εγώ ούτε διασυνδέσεις με αμερικάνικα ΜΜΕ έχω, ούτε σε τσίρκο είμαι (έχω πει κατ'επανάληψη ότι είμαι ανέντακτος και δεν γουστάρω τα διάφορα μαγαζάκια)... Μην κρίνεις εξ'ιδίων...
Να σε ρωτήσω όμως. Ο Χριστόδουλος και ο Βαρθολομαίος, οι πνευματικοί ποιμένες σου, ποτέ δεν μίλησαν σε αμερικάνικα ΜΜΕ;

Ναι όντως.. Μόνο που αυτοί εκπροσωπούν κάποια εκατομμύρια κόσμο, ενώ ο Ρασσιάς εκπροσωπεί αυτόν και την παρέα του....

Υπάρχει μία μικρή διαφορά βλέπεις...

Α.. και μην μου πεις τώρα ότι ο Ρασσιάς εκπροσωπεί όλους τους εν Ελλάδι αρχαιόθρησκους γιατί θα ξεσηκωθούν τίποτα Μαρίνηδες, Αναστασάκηδες, Τρύφωνες Ολύμπιοι, Ντορέτες, Χαραλαμπόπουλοι και λοιποί αρχι-παγανάρχες και θας κυρήξουν ιερό πόλεμο!!

Δεν είναι άλλωστε πρωτοφανείς οι ενδο-αρχαιόθρησκες διαμάχες.... έτσι δεν είναι;
Θα μου πείτε τώρα: Πως γίνεται ένας πρώην αναρχοαριστεριστής να γίνει παπαγαλάκι της Ε.Ε και του πολιτικού κατεστημένου, να προβάλλεται από το NBC και να συνεργάζεται με τον ΣΕΒ;;;;; Ε, εντάξει.. ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος... έτσι δεν είναι;;

Η μπουρδολογία σε όλο της το μεγαλείο. Δεν μου προκαλεί έκπληξη που είσαι φασιστάκος

Μπουρδολογία; Γιατί αγαπητέ μου Ρωμαίε;
Γιατί υποβιβάζεις τις ευγενείς δραστηριότητες του αρχι-παγανάρχη σου; Αυτός ξοδεύει χρόνο και χρήμα (...) για να προλάβει να τα κάνει όλα...
Κανένας από το ΥΣΕΕ δεν φοράει χλαμύδες. Στην ιστοσελίδα υπάρχουν φωτογραφίες από εκδηλώσεις και μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει.

Απ'όλ'αυτά που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμά μου για τα μέλη του ΥΣΕΕ, οι χλαμύδες σε πείραξαν μόνο; Τελικά συμφωνούμε και κάπου...

Οκ πάντως... δεν φοράνε χλαμύδες.....πάλι καλά γιατί ανησυχούσα...
Τι λες ρε αστυνόμε Σαϊνη; Πήρες μετάθεση και στο Ηθών; Ο Βερέττας δεν είναι μέλος του ΥΣΕΕ, ούτε καμιάς άλλης ομάδας του χώρου. Είναι ωστόσο Ελληνας Εθνικός και έχει όλη την εκτίμηση μας, αλλά και την αλληλεγγύη μας. Δίνει το δικό του αγώνα και το έχει πληρώσει πολύ ακριβά, όπως με τον εμπρησμό του βιβλιοπωλείο του από κάτι «άγνωστους» που έγραψαν στους τοίχους ΓΝΟΧ με διάφορα εδάφια από την παλιά διαθήκη.

Εγώ ξέρω ότι ποτέ ο Βερέττας δεν είχε μπλεξίματα με τα δικαστήρια και ούτε έχω ακούσει κάτι το σχετικό. Εχεις αποδείξεις για αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα; Αν δεν έχεις και κατηγορείς έτσι έναν άνθρωπο, τότε είσαι ένας χυδαίος συκοφάντης και τίποτα περισσότερο.

Χμμμ... Συγκλονίζομαι από το πνεύμα αλληλεγγύης που σε διέπει...
Μην κάνεις όμως τον ανήξερο και μην προσπαθείς να τα κουκουλώσεις..
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:37

Posted: Wed Jan 10, 2007 4:34 pm

Από ΑρΕλα

Περιττό να πω ότι απολαμβάνω τα μέγιστα αυτή την κονταρομαχία μεταξύ Φάβιου και Κάσσανδρου, που μέχρι στιγμής τουλάχιστον στέκεται άξια στο ρινκ επιχειρημάτων/αντεπιχειρημάτων :thumb:
(Αν και θα παρακαλούσα να ΜΗ διατυπώνονταιι χαρακτηρισμοί ένθεν κα κείθεν όπως Τάμπι ή γερμανοτσολιάς κλπ)
Σε καμμία περίπτωση δεν είναι ανθέλληνες το 98% των Ελλήνων
Ανθελληνικά είναι όμως τα κατεστημένα κόμματα και ανθελληνικά συμφέροντα εξυπηρετούν.
Αντιλαμβάνεσαι την διαφορά;;;;;;;;;;

Εγώ πάντως σαφώς την αντιλαμβάνομαι και συμφωνώ εδώ με Κάσσανδρο.

Ειλικρινά θα'θελα να συμφωνήσω και μαζί σου κάπου Φάβιε, αλλά όταν μου πετάς...
Αρελά στο ξαναλέω όταν θα δεις σε δικό μου κείμενο ή, σε ανακοίνωση του ΥΣΕΕ να αναφέρεται ότι οι χριστιανοί δεν είναι Ελληνες τότε κατηγόρησε μας

Ενώ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι προσκείμενοι ή μέλη του ΥΣΕΕ επανειλημένα εκφράζουν απαξία τέτοιου είδους με τη γνωστή φράση που αναμασούν λες κι έχουν καταπιεί μαγνητοφωνάκι "Ελλην και Χριστιανός ΔΕΝ γίνεται", έρχεσαι τώρα και μου λες "δε λέμε τέτοια πράγματα", ε τι να πω εγώ... Πάω πάσο. Αν κάτι προσβάλλεται εδώ δεν είναι η θρησκευτική μου υπόσταση (όποια κι αν είναι αυτή, που ΔΕΝ αφορά ΥΣΕΕίτες ή άλλους), αλλά η εθνική υπόσταση όσων ασπάζονται τη χριστιανική θρησκεία που είναι Ελληνες. Προσβάλλεται και η αισθητική μου αν θες, όταν μια μικρή ((αμελητέα αναλογικά) ομάδα ανθρώπων, εκφράζεται έτσι για την πλειοψηφία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού, όχι του Κινέζικου.

Σημείωσε δε εδώ, ότι και οι φανατικότεροι απ'την πλευρά των χριστιανών, και αποδέχονται και μελετούν το αρχαίο ελληνικό πνεύμα και το τιμούν και το μνημονεύουν. Στον αντίποδα, οι φανατικότεροι των Εθνικών, απαξιώνουν ολόκληρη εποχή της ελληνικής Ιστορίας, μαζί με όλους όσους περιλαμβάνει αυτή, κι αυτό το βρίσκω ακόμα πιο περιχαρακωμένο απ'τις λογικές των εγκάθετων χριστιανών ζηλωτών, με τους οποίους επίσης ουδεμία σχέση και συνάφεια έχω, αλλά δεν πρόκειται με κριτήριο την πίστη τους που ΔΕΝ αποδέχομαι, να τους αποκαλέσω ποτέ ΜΗ-Ελληνες. Αυτό για μένα είναι ανάρμοστη προσβολή.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:38

Posted: Wed Jan 10, 2007 5:40 pm

Από Αίολος

Τι είπε ο Τέρρυ: "Πολύφημε, ο Τάμπυ, αμφισβητεί τα περί Κρητικής σφαγής".

Και γιατί μου το λες; Ως ομοϊδεάτες επιβάλλεται να έχω τις ίδιες απόψεις με τον φίλον;

Δεν το κατάλαβα το σκεπτικόν σου.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:39

Posted: Wed Jan 10, 2007 5:42 pm

Από ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ

Σταθείτε.. έχει και συνέχεια...

Στην παρακάτω διεύθυνση
http://www.ysee.gr/index.php?type=d&f=join

διαβάζουμε:

Το ΥΣΕΕ μάχεται για το δικαίωμα να υπάρχουμε και να ζούμε σύμφωνα με τις αθάνατες Ελληνικές αξίες και ιδεώδη, για μια κοινωνία που η δημοκρατία, η αριστεία, η ελευθεροπρέπεια, η ανθρωπιστική παιδεία και η ανεκτικότητα θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Πηγαίνοντας όμως στην Αγορά (φόρουμ ελληνιστί...) του ΥΣΕΕ
http://www.ysee.gr/agora/
διαβάζουμε ότι:

" Η «Αγορά» χρησιμοποιείται για πληροφόρηση και συζητήσεις αποκλειστικά
μεταξύ των αρωγών μελών του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών.
"

Πιστεύουν δηλαδή τόσο πολύ στην "ανεκτικότητα", την "ελευθεροπρέπεια" και την "δημοκρατία" που δεν επιτρέπουν σε μη-μέλη του ΥΣΕΕ να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους στην Αγορά του ΥΣΕΕ!!!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά αν δεν είσαι μέλος της Αγοράς του ΥΣΕΕ, δεν μπορείς ούτε καν να διαβάσεις τις εξελισσομένες συζητήσεις!!!

Και στο φόρουμ της Αρέλας, πρέπει να είσαι μέλος για να διαβάσεις και να συμμετέχεις σε ορισμένες θεματικές ενότητες, αλλά στην Αγορά του ΥΣΕΕ αυτός ο περιορισμός ισχύει για όλες!!!

Επίσης σε κάθε φόρουμ μπορείς απλά να γίνεις μέλος και να μπορείς να διαβάσεις και να συμμετέχεις σε όποια συζήτηση θες. Όπως εδώ, καλή ώρα.

Ούτε αυτό όμως ισχύει για την Αγορά του ΥΣΕΕ!!!
Πάμε στην επιλογή "εγγραφή" και μας παραπέμπει στο εξής:
http://www.ysee.gr/agora/profile.php?mode=register

Παλιότερα, έκανες αίτηση εγγραφής και ανέμενες μέχρι να εγκριθεί από το "ιερατείο" του ΥΣΕΕ...... Εννοείται ότι αν δεν ήσουν καρατσεκαρισμένα δικός τους, η αίτηση απερρίπτετο.... Πράγματα ανήκουστα ακόμα και για τις πλέον κλειστές διαδικτυακές κοινότητες..... Μήπως λέω ψέματα αγαπητέ Ρωμαίε;;;;;;

Και φυσικά στην Αγορά του ΥΣΕΕ υπάρχει ξεχωριστή θεματική ενότητα που τιτλοφορείται:

Καταγγελίες
Χώρος ενημέρωσης περί υβριστικών ή συκοφαντικών λεχθέντων ή πραχθέντων κατά της Ελληνικής Εθνικής παραδόσεως

Φυσικά αυτή είναι προσβάσιμη μόνο στα μέλη της Αγοράς του ΥΣΕΕ.... και ο καθένας μπορεί να υποθέσει το γράφεται εκεί πέρα μέσα....
Το φακέλωμα της αρκούδας....

Ομολογουμένως, εσύ και οι συντρόφοι σου αγαπητέ Ρωμαίε αντιλαμβάνεστε με εξαιρετικά πρωτοποριακό τρόπο την "ανεκτικότητα", την "ελευθεροπρέπεια" και την "δημοκρατία".....

Με αγάπη για τον Ρωμαίο...
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:39

Posted: Wed Jan 10, 2007 5:45 pm

Από ΑρΕλα

Και στο φόρουμ της Αρέλας, πρέπει να είσαι μέλος για να διαβάσεις και να συμμετέχεις σε ορισμένες θεματικές ενότητες, αλλά στην Αγορά του ΥΣΕΕ αυτός ο περιορισμός ισχύει για όλες!!!

Κάσσανδρε, έχεις απόλυτο δίκιο. Να εξηγήσω ίσως κάτι που δεν έχω εξηγήσει. Αυτές οι λίγες ενότητες που είναι "κλειστές" στους επισκέπτες, κλείστηκαν για την προστασία των μελών μας και μόνο.

Καλά έκανες και το ανέφερες γιατί θαρρώ πως θα πρέπει να συμπληρώσω μια επεξήγηση και στο στίγμα μας.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:40

Posted: Wed Jan 10, 2007 5:57 pm

Από ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ

Τι είπε ο Τέρρυ: "Πολύφημε, ο Τάμπυ, αμφισβητεί τα περί Κρητικής σφαγής".

Και γιατί μου το λες; Ως ομοϊδεάτες επιβάλλεται να έχω τις ίδιες απόψεις με τον φίλον;

Δεν το κατάλαβα το σκεπτικόν σου.

Πολύφημε, ο αγαπητός Ρωμαίος προσπαθεί να μας βάλει να τσακωθούμε για να εκτρέψει το επίκεντρο της συζήτησης από την σέχτα του.... Εξαιρετικά παιδιάστικη προσπάθεια εκ μέρους του...
Βλέπεις δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι δύο ομοϊδεάτες μπορούν κάλλιστα να διαφωνούν σε κάποια σημεία...

Κατ'αυτόν και τους συντρόφους του, πρέπει όλοι οι ομοϊδεάτες να συμφωνούν μεταξύ τους σε όλα τα θέματα.
Κλασσική σεχταριστική νοοτροπία, κατάλοιπο των αριστερίστικων παραμάγαζων όπου φάγανε τα νιάτα τους τα σημερινά μέλη του ΥΣΕΕ..
Απ'ότι φαίνεται, αυτή η σεχταριστική νοοτροπία τους χαρακτηρίζει μέχρι και σήμερα..
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:40

Posted: Wed Jan 10, 2007 6:17 pm

Από Αίολος

Ας μην ξεχνούμε και ένα εξώφυλλον που είχε και ο κ. Ρασσιάς με τον Κρόνον να καταβροχθίζει τα παιδιά του.
Η διατήρησις της εξουσίας με κάθε μέσον...
Όπως απεδείχθη από τις πολλές και αξιόπιστες αποδείξεις του Κάσσανδρου, ο κ. Ρασσιάς, δεν έχει κανένα πρόβλημα να καταβροχθίσει τα ίδια του τα παιδιά - τον ελληνικόν λαόν - διατηρώντας την υπαρχούσα κατάστασιν..

Φάμπιε, δεν είμαι Χριστιανός. Τρέφω μεγαλύτερη συμπάθεια προς την πατρώα μας θρησκεία και διαφωνώ καθέτως με κάποιους που προσπαθούν αυθαιρέτως να την προβάλλουν όμοια με την Χριστιανικήν.
Αλλά, ποτέ δεν εντάχθηκα εις οργανώσεις (ΜΚΟ) που ρουφούν - όχι το αίμα - το χρήμα, τις συνειδήσεις και την αξιοπρέπειαν αυτού του λαού και φυσικά δεν ανήκω στον ΥΣΕΕ, που ενδύθηκε τον μανδύα της αρχαιολατρείας και σπέρνει προπαγάνδες, ψεύδη ή μονομερή αποσπάσματα αρχαίων προς το όφελος το δικό τους.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:41

Posted: Thu Jan 11, 2007 1:45 pm

Από Fabius Maximus

Μάλιστα, όλα τα κόμματα που ψηφίζει το 98% του ελληνικού λαού, είναι ανθελληνικά. Δηλαδή οι 2,5 εκ. περίπου Ελληνες που είναι οργανωμένα μέλη σε αυτά τα κόμματα είναι ανθέλληνες και άλλοι πέντε - έξι εκατομμύρια που τα ψηφίζουν είναι ηλίθιοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Και οι μόνοι πατριώτες και έξυπνοι είναι οι θαυμαστές του Χίτλερ και του Μουσολίνι. Ρε Τάμπυ θέλεις να σε πάρει ο κόσμος σοβαρά με τέτοιες βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις;
Δεν ήταν απλώς ένας καλεσμένος... Ήταν τιμώμενο πρόσωπο.

Ο κλασικός φασίστας. Παίρνει κάτι και το παρουσιάζει αποσπασματικά. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας αφιερώθηκε μια ώρα στο ρόλο των ΜΜΕ. Σε αυτά τα πλαίσια εκτός από τον Καπλάνι μίλησε μια γαλλίδα δημοσιογράφος και ένας καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών (αυτοί οι πανεπιστημιακοί καθηγητές κι αν είναι ανθέλληνες, έτσι Τάμπυ); Το δε δημοσιογραφικό βραβείο αφορά σχετικό διαγωνισμό της Ε.Ε που είχε γίνει μέσω των δημοσιογραφικών ενώσεων και στην Ελλάδα τον είχε διοργανώσει η ΕΣΗΕΑ.

12:00 - 13:00: Θέμα: Δημοσιογραφικό Βραβείο: Η συμμετοχή των ΜΜΕ στην καταπολέμηση των διακρίσεων

Συντονιστής: κ. Γιάννης Πανούσης, Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

κα Pascale-Marie Dechamps, Δημοσιογράφος, Νικήτρια του Ευρωπαϊκού Δημοσιογραφικού Βραβείου 2004

κ. Γκάζι Καπλάνι, Δημοσιογράφος, Νικητής για την Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Δημοσιογραφικού Βραβείου 2004

Τι να κάνουμε ρε Τάμπυ, αφού η «κατεστημένη και ανθελληνική» ΕΣΗΕΑ του Σόμπωλου (ΝΔ) έβγαλε νικητή τον Αλβανό δημοσιογράφο των Νέων (γνωστή «ανθελληνική» εφημερίδα που είναι πρώτη σε κυκλοφορία, έτσι Τάμπυ;) αυτός θα μιλούσε. Ούτε τιμώμενο πρόσωπο, ούτε αηδίες. Αλλα τι να σου λέω τώρα;, Είπαμε όλοι οι φορείς της ελληνικής κοινωνίας είναι ανθελληνικοί, ακόμη και η εθνική συνομοσπονδία ατόμων με αναπηρία, μια και συμμετείχε στην ημερίδα κατά των διακρίσεων. Μόνο τα ναζιστικά γκρουπούσκουλα των θαυμαστών του συνταγματάρχη Πούλου είναι πατριωτικά. Ηθελα να ήξερα τα θες και τα λες ή, σου ξεφεύγουν.

Η μουφτεία από τη στιγμή που είναι ΝΠΔΔ βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ελληνικού κράτους και δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό. Το πρόβλημα της ανθελληνικής προπαγάνδας προέρχεται από το προξενείο Κομοτηνής, το οποίο επιχείρησε να αλώσει την μουφτεία με τον ψευτο-ιμάμη. Απετράπη, όμως, διότι υπήρξε το ανάχωμα του ΝΠΔΔ. Συνεπώς είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να υπάρχει αυτή η μουφτεία Κομοτηνής και όχι κάποια άλλη. Φυσικά για ορισμένους θερμοκέφαλους αυτά είναι ψιλά γράμματα. Θα προτιμούσαν τίποτα θύλακες ή, ακόμη στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ελλήνων μουσουλμάνων. Τι να κάνουμε, όμως, ρε Τάμπυ δεν ζούμε στον εθνικοσοσιαλιστικό παράδεισο της Γερμανίας του μεσοπόλεμου, όπως πολύ θα ήθελες.
Ξέχασες να μου πεις αν έχετε καλή συνεργασία με την Καθολική Εκκλησία που ανήκει επίσης στην ίδια επιτροπή

Ανθέλληνες και οι 50.000 Ελληνες Καθολικοί. Ετσι Τάμπυ; Καλά εδώ έχεις βγάλει όλη την Ελλάδα ανθέλληνες στους καθολικούς θα κολλήσεις. Με όλους μπορούμε να έχουμε άριστη συνεργασία ακόμη και με την ορθόδοξη εκκλησία για διάφορα ζητήματα. Στην ιστοσελίδα της μάλιστα, μπορείς να πληροφορηθείς τις ενέργειες και τις εκδηλώσεις που έχει κάνει για τους μετανάστες, το ρατσισμό, τη ξενοφοβία.
Προφανώς θα οφείλεται στις διασυνδέσεις του Ρασσιά... Μαγκιά του..

Η εκπομπή στο NBC δεν οφείλεται στις διασυνδέσεις του Ρασσιά. Οι Αμερικάνοι ήρθαν και μας βρήκαν, όπως έχουν έρθει κατά καιρούς αρκετές εφημερίδες και ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια. Αυτά που λες είναι δικές σου φαντασιώσεις και τίποτα περισσότερο. Εχεις βέβαια, συνηθίσει να μιλάς χωρίς αποδείξεις, αλλιώς τι φασιστάκος θα ήσουν.
Πόσα άτομα είστε στο ΥΣΕΕ; Μην αρχίσεις και λες ότι σου κατέβει, επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι πάνω από 70-80 άτομα με τίποτα δεν είστε..

Καλά έχεις πολύ μεγάλη πλάκα. Αυτά τα παραμυθάκια πούλησε τα σε τίποτα άσχετους. Προσωπικά αμφιβάλλω αν το πρώην μέλος της Σ.Ο. του Διιπετές, που κατά καιρούς γύριζε σε διάφορα φόρουμ και πρόσφατα έφτιαξε δικό του, σου έχει πει κάτι τέτοιο Αν πάλι λες αλήθεια θα ήθελα να μου το αποδείξεις.

Επί την ευκαιρία αν δεις τις φωτογραφίες από εκδηλώσεις μας θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν άνθρωποι κάθε ηλικίας, οπότε μην πανηγυρίζεις άδικα. Οσον αφορά τις κρασοκατανύξεις και αυτό είναι αποκύημα της φαντασίας σου, όπως και οι χλαμυδοφόροι.

Το αν και πόσο μας υπολογίζει η εκκλησία της Ελλάδος φαίνεται από τις πράξεις της. Διοργανώνει συνέδρια κατά της «νεοειδωλολατρείας», μοιράζει φυλλάδια αναλόγου περιεχομένου (υπάρχουν στην ιστοσελίδα της αν το ψάξεις), ζητάει από το κράτος να λάβει μέτρα εναντίον μας. Τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνει;
Χμμμ... Συγκλονίζομαι από το πνεύμα αλληλεγγύης που σε διέπει...
Μην κάνεις όμως τον ανήξερο και μην προσπαθείς να τα κουκουλώσεις..
Είναι γνωστό ότι ο περί ου ο λόγος απεχθάνεται ερωτικά τις μεγάλες ηλικίες...
Δεν το κρύβει άλλωστε ούτε καν ο ίδιος....

Είσαι ψεύτης και συκοφάντης. Εγραψες ότι έχει προβεί σε ειδεχθή εγκλήματα που εμπίπτουν του κοινού ποινικού δικαίου. Αποδείξεις για να κατηγορείς έτσι έναν άνθρωπο έχεις; Όχι. Μήπως είχε ποτέ μπλεξίματα με δικαστήρια; Όχι. Από πού και εώς που ρε ανώνυμε συκοφάντη τον κατηγορείς με τέτοιο χυδαίο τρόπο; Επειδή εκμεταλλεύεσαι την ανοχή των συντελεστών του φόρουμ;

Και πάμε στο θέμα της Αγοράς. Ισως σου διαφεύγει, αλλά το ΥΣΕΕ δεν είναι δικτυακή κοινότητα. Δικαίωμα μας είναι να αποφασίζουμε πως λειτουργεί το φόρουμ μας και η ιστοσελίδα μας. Δεν το ξέραμε πως έπρεπε να ζητήσουμε την γνώμη των γερμανοτσολιάδων. Επιλέξαμε λοιπόν, να είναι χώρος αποκλειστικά για μέλη του ΥΣΕΕ και κυρίως να είναι εργαλείο επικοινωνίας με τους δικούς μας στην επαρχεία και στην Κύπρο. Το τι γράφουμε λοιπόν, αφορά μόνο εμάς και δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό Τάμπι.

Επίσης επειδή κατά καιρούς είχαμε ελεύθερη την εγγραφή συγκεντρώθηκαν και άλλα άτομα όταν αποφασίσαμε να κλείσουμε την αγορά τους δώσαμε τις διευθύνσεις τεσσάρων φόρουμ στα οποία μετέχουν και τα μέλη του ΥΣΕΕ.

Ρε σεις, Πολύφημε και Τάμπυ, δεν σας βάζω να τσακωθείτε ρε. Απλά μου κάνει εντύπωση ρε Πολύφημε πως είναι δυνατόν να είσαι ομοϊδεάτης με κάποιον που ανήκει σε αυτούς που αποκαλείς «εβραιοχριστιανοί».

Από εκεί και πέρα, όμως, καλά κάνεις και δεν ανήκεις σε καμιά ομάδα. Μείνε μόνος σου και ανεξάρτητος. Τουλάχιστον, όμως, μην βάζεις εμπόδια και μην βρίζεις αυτούς που προσπαθούν να κάνουν κάτι. Αυτούς που τρέχουν για να αναγνωριστεί η πατρώα θρησκεία, αυτούς που αφιερώνουν το χρόνο τους για να λειτουργήσουν και πάλι οι ναοί μας, αυτούς που παλεύουν για να στηθεί ένας βωμός, αυτούς που προσπαθούν να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι γης για να κηδευτούν όπως θέλουν κατά τα πάτρια και αυτούς που διοργανώνουν εκδηλώσεις και γιορτές για να συγκεντρώνονται όλοι οι Εθνικοί. Και δεν εννοώ μόνο το ΥΣΕΕ, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες που δίνουν τον αγώνα τους. Κάποια πράγματα τα έχουμε πετύχει, διότι δεν νομίζω να θεωρείς ασήμαντες τις ιεροπραξίες στους Δελφούς και στο ναό του Ολυμπίου Διός. Αν, όμως, έμενε ο καθένας μας στο σπίτι του και ήταν μόνο για την πάρτη του θα ήμασταν ακόμη στο μηδέν.

Εγραψες κάτι για ΜΚΟ. Σε ρωτώ έχεις δει από κοντά πως λειτουργούν οι σύλλογοι των Εθνικών; Αν όχι τότε πώς το ξέρεις; Επειδή σε ένα φόρουμ το είχε γράψει μια ομοϊδεάτισσα σου που επίσης δεν είχε ιδέα από αυτό το χώρο;

Καλά ρε Αρέλα είναι δυνατόν να μην συμφωνήσεις με τον Τάμπυ σου; Που και πότε διαφώνησες; Απλά έκοψες τώρα τις υποκλίσεις. Ξαναλέω για τρίτη φορά, όταν θα δεις σε κείμενο μου εκφράσεις όπως «εβραιόψυχοι», «εβραιοχριστιανοί» και συνθήματα του στιλ «Ελληνας και χριστιανός δεν γίνεται», τότε να μου ζητήσεις ευθύνες. Ουδέποτε έχω γράψει κάτι τέτοιο και σε καμιά ανακοίνωση του ΥΣΕΕ δεν υπάρχει τέτοια αναφορά. Αν το κάνει ο Πολύφημος δεν με απασχολεί, αφού δεν έχουν πρόβλημα οι ομοϊδεάτες του, εγώ θα έχω; Ωστόσο δεν συμμερίζομαι τέτοιες απόψεις και έχω ξεκαθαρίσει σε παλιότερη δημοσίευση πως η εθνικότητα δεν έχει σχέση με την θρησκευτική επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:41

Posted: Thu Jan 11, 2007 1:56 pm

Από panta

αμάν πιά με αυτά τα σεντόνια. χειμώνας είναι. ρίχτε και καμιά κουβέρτα :P
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:43

Posted: Thu Jan 11, 2007 2:01 pm

Από The_Saboteur

Eγω ως Συντονιστης οφειλω οχι να ζητησω αλλα να ΑΠΑΙΤΗΣΩ να μην κατηγορειτε τριτους χωρις αποδειξεις.
αν εχεις στοιχεια κασσανδρε για παρανομες συμπεριφορες να πας στον εισαγελεα. κι αν υπαρξει καταδικαστικη αποφαση τοτε ΜΟΝΟ ττοτε θα χεις το δικαιωμα να επικαλεισε κατι τετοιο.
δεν ειμαστε φορουμ λασπολογων και δεν θα γινω συνεργος σε συκοφαντικη δυσφημιση λογω του οτι ειμαι εποπτης.
Γι αυτο απαιτω να αποσυρεις αυτο που ειπες για τον Βερετα.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:43

Posted: Thu Jan 11, 2007 2:03 pm

Από panta

ήρθες, είδες αλλά δεν κατάλαβες :D
ο κάθε αυτοκρατορίσκος (να δώ αν θα τολμούσες να του τόλεγες κατάφατσα ή θα περδόσουν :D :D ) δίνει τις εντολές που θεωρεί κατάλληλες για το κράτος. Οι χριστιανοί δεν υποχρεούνται, εξ ορισμού, να τελέσουν αδικίες κατά των συνανθρώπων τους, όποιοι κι αν είναι αυτοί.
Ο επίσκοπος Μεδιολάνων, Αμβρόσιος, τον ξέχεσε (μετά συγχωρήσεως) τον Θεοδόσιο για το έγκλημά του. Κανέναν ομως ειδωλολάτρη δεν είδαμε να υπερασπίζεται τους χριστιανούς στους 300 χρόνους απηνείς διωγμούς που υπέστησαν - απλά κάνω συγκρίσεις και όχι κατακρίσεις.
Καλό λοιπόν και χρήσιμο θα θα ήταν να χρησιμοποιείς και αυτήν την ... λογική :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:44

Posted: Thu Jan 11, 2007 5:26 pm

Από ΑρΕλα

The_Saboteur έγραψε: Eγω ως Συντονιστης οφειλω οχι να ζητησω αλλα να ΑΠΑΙΤΗΣΩ να μην κατηγορειτε τριτους χωρις αποδειξεις.
αν εχεις στοιχεια κασσανδρε για παρανομες συμπεριφορες να πας στον εισαγελεα. κι αν υπαρξει καταδικαστικη αποφαση τοτε ΜΟΝΟ ττοτε θα χεις το δικαιωμα να επικαλεισε κατι τετοιο.
δεν ειμαστε φορουμ λασπολογων και δεν θα γινω συνεργος σε συκοφαντικη δυσφημιση λογω του οτι ειμαι εποπτης.
Γι αυτο απαιτω να αποσυρεις αυτο που ειπες για τον Βερετα.

Σ'αυτό θα προσυπογράψω. Παρά το γεγονός ότι ο ιστότοπος αυτός έχει σαν κύρια και βασική φιλοσοφία του την ΕΛΕΥΘΕΡΗ έκφραση ιδεών, απόψεων, αντιλήψεων, τη συγκεκριμένη προσωπική σου άποψη Κάσσανδρε θα σου ζητήσω κι εγώ με τη σειρά μου να την ανακαλέσεις και να διαγραφούν τα επίμαχα αποσπάσματα από τα ποστς σου που μπορεί να εκληφθούν ως συκοφαντική δυσφήμιση, για την προστασία της σελίδας μας και των δημιουργών της, που εν προκειμένω θα'ναι και άμοιροι ευθυνών.

Αν δεν επανακάμψεις μέχρι τις 7 μ.μ. σήμερα, θ'αναγκαστώ να λογοκρίνω τα ποστς σου, διαγράφοντας τα επίμαχα σημεία. Θα προτιμούσα ασφαλώς να το πράξεις ο ίδιος.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:45

Posted: Thu Jan 11, 2007 7:59 pm

Από ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ

Μάλιστα, όλα τα κόμματα που ψηφίζει το 98% του ελληνικού λαού, είναι ανθελληνικά. Δηλαδή οι 2,5 εκ. περίπου Ελληνες που είναι οργανωμένα μέλη σε αυτά τα κόμματα είναι ανθέλληνες και άλλοι πέντε - έξι εκατομμύρια που τα ψηφίζουν είναι ηλίθιοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Ουφ.. για να χουμε καλό ρώτημα δηλαδή..
Απ΄ότι κατάλαβα εσείς εκεί στο ΥΣΕΕ εκτιμάτε πολύ τα κατεστημένα κόμματα;;;
Δικαίωμά σας δεν λέω, αλλά θα έπρεπε να χετε υπόψη σας ότι ο ελληνικός λαός, παρά το ότι τα ψηφίζει (και αυτό όπως σου είπα είναι θέμα άλλης συζήτησης και σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ο ελληνικός λαός είναι ηλίθιος, άλλα είναι τα αίτια..), δεν τα εμπιστεύεται καθόλου.
Εσείς προφανώς τα εμπιστεύεστε...
Επαναλαμβάνω: Είσαι σε θέση να αντιληφθείς την διαφορά μεταξύ του κόμματος και των ψηφοφόρων του;;;;

Τι να κάνουμε ρε Τάμπυ, αφού η «κατεστημένη και ανθελληνική» ΕΣΗΕΑ του Σόμπωλου (ΝΔ) έβγαλε νικητή τον Αλβανό δημοσιογράφο των Νέων (γνωστή «ανθελληνική» εφημερίδα που είναι πρώτη σε κυκλοφορία, έτσι ΤάμπυWink αυτός θα μιλούσε. Ούτε τιμώμενο πρόσωπο, ούτε αηδίες. Αλλα τι να σου λέω τώρα;,

Προφανώς εμπιστεύεστε και την ΕΣΗΕΑ που έβγαλε νικητή τον Καπλάνι..
Ναι... μιλάμε για την ΕΣΗΕΑ που πριν δύο μήνες παρεχώρησε την κεντρική της αίθουσα στην Αθήνα για την παρουσίαση του "μακεδονικού αναγνωστικού" από τους ανθέλληνες φιλοσκοπιανούς....
Ναι μιλάμε για την ΕΣΗΕΑ που σχετίζεται αμέσως με τον "Ιό" της Ελευθερορυπίας...
Η μουφτεία από τη στιγμή που είναι ΝΠΔΔ βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ελληνικού κράτους και δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό. Το πρόβλημα της ανθελληνικής προπαγάνδας προέρχεται από το προξενείο Κομοτηνής, το οποίο επιχείρησε να αλώσει την μουφτεία με τον ψευτο-ιμάμη. Απετράπη, όμως, διότι υπήρξε το ανάχωμα του ΝΠΔΔ. Συνεπώς είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να υπάρχει αυτή η μουφτεία Κομοτηνής και όχι κάποια άλλη. Φυσικά για ορισμένους θερμοκέφαλους αυτά είναι ψιλά γράμματα. Θα προτιμούσαν τίποτα θύλακες ή, ακόμη στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ελλήνων μουσουλμάνων. Τι να κάνουμε, όμως, ρε Τάμπυ δεν ζούμε στον εθνικοσοσιαλιστικό παράδεισο της Γερμανίας του μεσοπόλεμου, όπως πολύ θα ήθελες.

Quote:

Ξέχασες να μου πεις αν έχετε καλή συνεργασία με την Καθολική Εκκλησία που ανήκει επίσης στην ίδια επιτροπή

Ανθέλληνες και οι 50.000 Ελληνες Καθολικοί. Ετσι Τάμπυ; Καλά εδώ έχεις βγάλει όλη την Ελλάδα ανθέλληνες στους καθολικούς θα κολλήσεις. Με όλους μπορούμε να έχουμε άριστη συνεργασία ακόμη και με την ορθόδοξη εκκλησία για διάφορα ζητήματα.

Περίεργα μου τα λες ..
Από την μία ωρύεστε κατά του μονοθεϊσμού και άπ'την άλλη κάνετε καθολικομουσουλμανοαρχαιόθρησκες συμμαχίες...και τις οποίες υπερασπίζεστε κιόλας..
Ότι να ναι, αρκεί να μην είναι ορθόδοξοι.
Ότι να ναι, αρκεί να κτυπάει την εθνική μας συνοχή...
Τα κίνητρά σας είναι ολοφάνερα...
Η εκπομπή στο NBC δεν οφείλεται στις διασυνδέσεις του Ρασσιά. Οι Αμερικάνοι ήρθαν και μας βρήκαν,

Χμμμ...
Ξύπνησαν μία μέρα στο ΝΒC και είπαν: "ας πάμε να πάρουμε μία συνέντευξη από τον Ρασσιά".... Άλλη δουλειά δεν είχαν να κάνουν... ούτε σε άλλες αρχαιόθρησκες σέχτες δεν είχαν να πάνε....
Τελείως συμπτωματικά διάλεξαν τον αναρχοαριστεριστή Ρασσιά...
Καλά έχεις πολύ μεγάλη πλάκα. Αυτά τα παραμυθάκια πούλησε τα σε τίποτα άσχετους. Προσωπικά αμφιβάλλω αν το πρώην μέλος της Σ.Ο. του Διιπετές, που κατά καιρούς γύριζε σε διάφορα φόρουμ και πρόσφατα έφτιαξε δικό του, σου έχει πει κάτι τέτοιο Αν πάλι λες αλήθεια θα ήθελα να μου το αποδείξεις.

Όχι δεν μου τα είπε αυτός... Μην μου αγχώνεσαι αγαπητέ Ρωμαίε..
Άλλος τα έχει πει (Α.Π. είναι τ'αρχικά του, είναι κάτοικος δυτικών προαστείων και σπουδάζει στο εξωτερικό τώρα... ) που μάλιστα παραμένει φανατικός αρχαιόθρησκος.. Δεν έχουν περάσει και τόσοι πολλοί απ'το Διιπετές...
Άντε... πολύ σε βοήθησα...
Το αν και πόσο μας υπολογίζει η εκκλησία της Ελλάδος φαίνεται από τις πράξεις της. Διοργανώνει συνέδρια κατά της «νεοειδωλολατρείας», μοιράζει φυλλάδια αναλόγου περιεχομένου (υπάρχουν στην ιστοσελίδα της αν το ψάξεις), ζητάει από το κράτος να λάβει μέτρα εναντίον μας. Τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνει;

Έχετε και σύνδρομο καταδίωξης τώρα;;;
Δεν ασχολείται η Εκκλησία μαζί σας. Το ότι έχει πάρει κάποιες πρωτοβουλίες εναντίον σας, δεν λέει απολύτως τίποτα, διότι ποσοστιαία αυτές είναι αμελητέες μες στο σύνολο των (όποιων) δραστηριοτήτων της.
Αν βέβαια εσύ και η παρέα σου αγαπητέ Ρωμαίε θέλετε να φαντασιώνεστε ότι αποτελείτε τον μεγάλο εχθρό της Εκκλησίας, τότε.. η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά....

Και πάμε στο θέμα της Αγοράς. Ισως σου διαφεύγει, αλλά το ΥΣΕΕ δεν είναι δικτυακή κοινότητα. Δικαίωμα μας είναι να αποφασίζουμε πως λειτουργεί το φόρουμ μας και η ιστοσελίδα μας. Δεν το ξέραμε πως έπρεπε να ζητήσουμε την γνώμη των γερμανοτσολιάδων. Επιλέξαμε λοιπόν, να είναι χώρος αποκλειστικά για μέλη του ΥΣΕΕ και κυρίως να είναι εργαλείο επικοινωνίας με τους δικούς μας στην επαρχεία και στην Κύπρο. Το τι γράφουμε λοιπόν, αφορά μόνο εμάς και δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό Τάμπι.

Έτσι μπράβο..
Να χαρώ εγώ "ελευθεροπρέπεια", "δημοκρατία" και "ανεκτικότητα".......
Συνεχίστε ετσι. Αν μη τι άλλο γίνεστε απόλυτα πιστευτοί όταν μιλάτε ότι αγωνίζεστε για τις παραπάνω έννοιες....
Ρε σεις, Πολύφημε και Τάμπυ, δεν σας βάζω να τσακωθείτε ρε. Απλά μου κάνει εντύπωση ρε Πολύφημε πως είναι δυνατόν να είσαι ομοϊδεάτης με κάποιον που ανήκει σε αυτούς που αποκαλείς «εβραιοχριστιανοί».

Πάλι τα ίδια;
Αφού βλέπεις ότι δεν σου βγαίνει αγαπητέ Ρωμαίε... τι το ζορίζεις;;;;
Έχω συνομιλήσει στο διαδίκτυο με ικανότατους προβοκάτορες που μπορούν και προκαλούν ομηρικούς τσακωμούς ανάμεσα σε ομοϊδεάτες..
Εσύ δεν έχεις τέτοια ικανότητα... γι'αυτό σου λέω.. άστο καλύτερα...

Απευθυνόμενος στην Αρέλα έγραψες:
Ξαναλέω για τρίτη φορά, όταν θα δεις σε κείμενο μου εκφράσεις όπως «εβραιόψυχοι», «εβραιοχριστιανοί» και συνθήματα του στιλ «Ελληνας και χριστιανός δεν γίνεται», τότε να μου ζητήσεις ευθύνες. Ουδέποτε έχω γράψει κάτι τέτοιο και σε καμιά ανακοίνωση του ΥΣΕΕ δεν υπάρχει τέτοια αναφορά.

Χμμμ... για να πάμε μία βόλτα από την ιστοσελίδα του Ρασσιά, ουσιαστικού παγανάρχη του ΥΣΕΕ:
http://www.rassias.gr

Στην διεύθυνση:
http://www.rassias.gr/9005.html

Βλέπουμε το κείμενο του Ρασσιά:
"Πόσο Έλληνες είμαστε"
Να το πετιέται ξαφνικά το.... ελληνόμετρο του Ρασσιά!!!!
Ας θαυμάσουμε κάποια αποσπάσματα:

"Για να εξετάσουμε λοιπόν τον πραγματικό Ελληνισμό, θα εξετάσουμε τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του Έλληνος Ανθρώπου, του πραγματικού, εθνικού Έλληνος πριν την καταστροφική άφιξη της ξένης Θρησκείας και των ξένων ηθών..."

Άρα οι Έλληνες αφανίστηκαν την πρωτοχριστιανική περίοδο... Άρα εμείς σήμερα προφανώς δεν είμαστε Έλληνες κατά τον κ.Ρασσιά...

" Για να δούμε επιτέλους αν έχει, σε τι βαθμό έχει, ή αν ΔΕΝ έχει καμμία απολύτως πολιτισμική σχέση ο σύγχρονος χριστιανός κάτοικος του ελλαδικού χώρου με τον πραγματικό Ελληνισμό, καθώς και για να συλλογισθούμε σοβαρά αν το παπατζιλίκι περί τάχα "συνεχείας" πρέπει να εξακολουθήσει να αχρηστεύει εκ των έσω το υπόδουλο Ελληνικό Έθνος προς δόξα και τιμή του τετραγράμματου δαίμονος των Ιουδαίων που οι ναρκωμένοι Νεοέλληνες τιμούν μέσα στις συναγωγές τους "

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι όλοι όσοι μιλούν περί συνέχειας, είναι παπατζήδες... Αυτό θα πει βαθυστόχαστη ανάλυση, μακριά από εμπάθειες και φανατισμούς...

Α και όλοι όσοι από σας πάτε στην Εκκλησία, αυταπατάστε!! Δεν πάτε στην Εκκλησία. Σε συναγωγές πάτε, αλλά που να το καταλάβετε αφού είστε ναρκωμένοι.
Μην ανησυχείτε όμως.. ο Ρασσιάς είναι εδώ να σας ξεμαστουρώσει... Στον ΟΚΑΝΑ δουλεύει;

"Ο πραγματικός Έλληνας λοιπόν, είχε πολύ συγκεκριμένες ιδιότητες "

Προσέξτε: "Είχε"... δεν έχει.. και πως θα μπορούσε να έχει αφού οι πραγματικοί Έλληνες δεν υπάρχουν πια... τους πάτησε το τραίνο...

"Ο Έλληνας, ο πραγματικός Έλληνας, χαρακτηριζόταν επίσης από Ελευθεροπρέπεια και Παρρησία, που ούτε και αυτές υπάρχουν στους χριστιανούς κατοίκους του ελλαδικού χώρου"

Εσείς οι σημερινοί χριστιανοί κάτοικοι του ελλαδικού χώρου δεν είστε πραγματικοί Έλληνες. Μην έχετε αυταπάτες..
Τάδε έφα Ρασσιάς. Και αν σας αρέσει... Α

Ποιοι είναι όμως οι πραγματικοί Έλληνες;;;; Ιδού η απάντηση:

"Αντιθέτως, στους πραγματικούς, τους εθνικούς Έλληνες..."

Οι μη-εθνικοί δεν είναι πραγματικοί Έλληνες... Προφανώς είναι μπάσταρδοι...

"Αντιθέτως, υπόδουλοι και συνεχώς απειλούμενοι, βγάζουμε απλώς κάποιοι λιγοστοί εξαιρετικά γενναίοι άνθρωποι το άπλετο φώς της ψυχούλας μας και το καταθέτουμε στο τραπέζι των Ιδεών"

Να ναι καλά ο εξαιρετικά γενναίος άνθρωπος αξιότιμος κ.Ρασσιάς που, παρά την υποδούλωσή (αν και γω δεν ξέρω πολλούς υπόδουλους που να κάνουν μακροσκελείς ομιλίες στο κέντρο των Αθηνών στο Πολεμικό μουσείο, ούτε να συνεργάζονται με τα κατεστημένα κόμματα, την ΓΣΕΕ και τον ΣΕΒ, ούτε να δίνουν συνεντεύξεις στο NBC..) του και τις συνεχείς απειλές, θα βγάλει το άπλετο φως της ψυχούλας του..... μπας και ξεμαστουρώσουμε δηλαδή..

Να ναι καλά ο άνθρωπος.. ο πραγματικός Έλλην....

"προτού βγώ ανοικτά το 1991 να κραυγάσω, να ουρλιάξω, ότι οι Έλληνες Εθνικοί υπάρχουμε,"

Το σωτήριον έτος 1991 λοιπόν έγινε η ανακοίνωση (δια ουρλιαχτού παρακαλώ... ) της ύπαρξης των Ελλήνων Εθνικών... των μόνων πραγματικών Ελλήνων (για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή...)
Θα με ρωτήσει βέβαια κάποιος: Πριν το 1991 που ήταν ο Ρασσιάς;;; Ε εντάξει μωρέ, τότε ήταν αναρχοαριστεριστής... Κάθε πράγμα στον καιρό του....

Στην διεύθυνση:
http://www.rassias.gr/8009.html

μαθαίνουμε κατάπληκτοι ότι το σωτήριον έτος 1991, ο αξιότιμος κ.Ρασσιάς είχε ιδρύσει ένα " πανελλαδικό δίκτυο" με το όνομα "Διαγαλαξιακοί ταξιδευτές"!!!!!!
Απ'ότι φαίνεται από την φωτογραφία που παρατίθεται αυτό το "πανελλαδικό δίκτυο" ήταν 20 (μετρημένοι) νοματαίοι και ένα συμπαθέστατο άσπρο σκυλάκι.
Όπως μας ενημερώνει ο αξιότιμος κ.Ρασσιάς, αυτή η προσπάθεια δεν απέδωσε σοβαρούς καρπούς.
Πάλι καλά, γιατί αν απέδιδε, τότε προφανώς το εν λόγω "πανελλαδικό δίκτυο" θα άρχιζε τα διαγαλαξιακά ταξίδια.....

Καλό απόγευμα σε όλους και προπάντων στον αγαπητό μου Ρωμαίο!!!
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:45

Posted: Thu Jan 11, 2007 9:29 pm

Από veni_vidi_vici

panta έγραψε: ήρθες, είδες αλλά δεν κατάλαβες :D
ο κάθε αυτοκρατορίσκος (να δώ αν θα τολμούσες να του τόλεγες κατάφατσα ή θα περδόσουν :D :D ) δίνει τις εντολές που θεωρεί κατάλληλες για το κράτος. Οι χριστιανοί δεν υποχρεούνται, εξ ορισμού, να τελέσουν αδικίες κατά των συνανθρώπων τους, όποιοι κι αν είναι αυτοί.
Ο επίσκοπος Μεδιολάνων, Αμβρόσιος, τον ξέχεσε (μετά συγχωρήσεως) τον Θεοδόσιο για το έγκλημά του. Κανέναν ομως ειδωλολάτρη δεν είδαμε να υπερασπίζεται τους χριστιανούς στους 300 χρόνους απηνείς διωγμούς που υπέστησαν - απλά κάνω συγκρίσεις και όχι κατακρίσεις.
Καλό λοιπόν και χρήσιμο θα θα ήταν να χρησιμοποιείς και αυτήν την ... λογική :D :D :D

σιγουρα θα περδόμουν μεντες οπως και ο καθενας αν εχει να κανει με καποιον που εχει δικαιωμα ζωης και θανατου πανω του.....
τωρα το αν καποιος ειδωλολατρης υπερασπιστηκε τους χριστιανους....δεν θυμαμαι να τους πειραξανε ποτε οι ελληνες.....και λεω οι ελληνες γιατι με αυτους ασχολουμε και οχι με τους ρωμαιους...
αλλα και οι χριστιανοι δεν πειραξανε ρωμαιους γιατι δεν μπορουσανε...αλλα στους αποδυναμωμενους ελληνες ηταν πολυ ευκολο να δειξουν την παληκαρια τους

τελος οι καλοι χριστιανοι δεν ηταν και σταυροφοροι? δεν πετσοκοβανε ανελεητα στο ονομα του χρηστου? α ξεχασα εκεινοι ειναι οι κακοι χριστιανοι οι καθολικοι κτλ...οι αλλοι ειναι οι ορθοδοξοι..αλλα ποιος τους ειπε οτι δοξαζουν ορθα? δεν εχει σημασια γιατι αυτοι αυτο πιστευουν..
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:46

Posted: Fri Jan 12, 2007 12:12 am

Από ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ

Α! και κάτι ακόμα αγαπητέ Ρωμαίε... σταμάτα να γλύφεις τον Πολύφημο... έχεις καταντήσει γραφικός επιτέλους.
Δεν πρόλαβε ο άνθρωπος να πει ότι βλέπει θετικά την αρχαία θρησκεία και μόνο αίτηση εγγραφής στο ΥΣΕΕ δεν του κότσαρες...
Εντάξει είπαμε... το ξέρουμε ότι έχετε ανάγκη από κόσμο, αλλά μην κάνετε και έτσι...
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 19 Απρ 2007, 23:46

Posted: Fri Jan 12, 2007 2:22 am

Από _XRHSTOS_

_XRHSTOS_ έγραψε:
Fabius Maximus έγραψε:Τελικά έχεις πολύ μεγαλύτερη πλάκα ελεφαντάκι και όπως βλέπεις δεν εξαφανίστηκα όπως θα ήθελες. Κατά αρχάς Τάμπυ είμαστε εναντίον των διακρίσεων και αυτό είναι γνωστό. Μπορείς λοιπόν, ελεύθερα να μας κατηγορείς ότι δεν είμαστε ρατσιστές.

Συνεπώς δεν ήταν εκτός των αρχών μας να μετέχουμε σε μια τέτοια ημερίδα που έχει στόχο να χτυπήσει τον οποιοδήποτε ρατσισμό, κοινωνικό, φυλετικό ή θρησκευτικό. Πέρα βέβαια, ότι εξυπηρετούσε και τους στόχους μας, διότι μας δινόταν η ευκαιρία για ουσιαστική αναγνώριση μας από την ΕΕ, κάτι που το ελληνικό κράτος δεν το δέχεται ακόμη.

Τώρα μεταξύ μας αγαπητέ,είστε κατά των διακρίσεων,αλλά εθνικιστές δε δέχεστε στις τάξεις σας! Αυτό δεν είναι μια διάκριση;

Και δε μπορώ να καταλάβω γιατί ταυτίζετε την αρχαία Ελλάδα και την αρχαία ελληνική θρησκεία ντε και καλά με τη Δημοκρατία!
Δηλαδή η αρχαία Σπάρτη,η αρχαία Μακεδονία και οι λοιπές αρχαιοελληνικές αυτοκρατορίες,βασίλεια,ολιγαρχίες και τυραννίδες,δεν ήταν αρχαία Ελλάδα;

(Θα τοποθετηθώ για το θέμα της ενότητος γενικότερα,όταν θα 'χω την πολυτέλεια του χρόνου)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιστορία”