Από ΑρΕλα
![Εικόνα](http://www.bbc.co.uk/history/historic_figures/images/hitler_adolf.jpg)
Πολύς λόγος γίνεται στα διαδικτυακά μονοπάτια για τον κύριο, έστω και κατά καμιά εξηνταριά χρόνια ετεροχρονισμενα, από γενιές που δε βιώσανε τα πραγματικά δεδομένα, που εξιδανίκευσαν πολλά, που κλείνουν τα μάτια σε άλλα...
Η δική μου η γενιά είναι πολύ πιο κοντά σ'αυτήν που έζησε στις φλόγες και την αθλιότητα που προκάλεσε ο πόλεμος, που σημαδεύτηκε απ'αυτά, κι έτσι ίσως να'ναι πιο κοντά και σε αυθεντικότερες-ρεαλιστικότερες οπτικές πραγμάτων. 'Εχω ανοίξει και μια ενότητα "Το Ημερολόγιο ενός Ηρωα". Θα πρότεινα να ρίξουν μια ματιά κι εκεί (αν και δεν ολοκλήρωσα τις καταγραφές) όσοι πίνουν νερό στ'όνομα του Χίτλερ.
Κάποιο μέλος (σε άλλο φόρουμ) που αναφέρθηκε σ'αυτόν, μου ΄εδωσε εφαλτήριο να καταθέσω κάποιες δικές μου οπτικές σε ό,τι τον αφορά. Του απάντησα λέγοντας (μεταξύ άλλων) :
Κατά τη δική μου οπτική, ο Χίτλερ μπορεί όντως σε κάποια σημεία και σε σχέση με σημερινούς ηγέτες να'ταν (ή να φαινόταν) πιο έντιμος στις προθέσεις του τουλάχιστον, ωστόσο ηρωοποιείται άτοπα στις μέρες μας και χάνουμε το μέτρο του αντικειμενικού. Υπήρξε φαύλος στις πρακτικές του καθώς και
σε πολλές λογικές του και ευτυχώς πολλοί το βλέπουμε αυτό.."
Σήμερα οσοι το ψάχνουν βαθύτερα και δε στέκονται στα επιφανειακά και σε κάμποσα ψεύδη
που μας πασάρησε η ιστορία που έγραψαν οι νικητές, γνωρίζουν α/ πως δεν αυτοκτόνησε αλλά αποσκύρτησε στις ΗΠΑ, και από κει στη Λατινική Αμερική όπου και πέθανε σε βαθύ γήηρας, και β/ πως είναι απόγονος των Ροθτσάιλντ, πως χρηματοδοτήθηκε απο τους σατανόπληκτους ιλουμινάτους τις πρακτικές των οποίων βλέπουμε ξεκάθαρα στην εποχή μας. Αδυνατώ να τον δικαιώσω για για τις πρακτικές του απέναντι στους Εβραίους. Άλλωστε, η δίωξη και οι θανατώσεις τους δεν σχετίζεται μόνο με τα φυλετικά του κολλήματα, αλλά και με το σχέδιο των Ροθτσάιλντ που ήθελαν τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ, πράγμα που ο Χίτλερ
υπήρξε καταλυτικός στο να γίνει το 1948. Πιστεύω ότι μπορείς να πολεμάς τον άλλον με άλλα μέσα που να καταδεικνύουν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και όχι με τη βία, και πάλι αν είσαι έξυπνος, να πετυχαίνεις τον υποβιβασμό του. Βρίσκω τον Χίτλερ κακό αντιγραφέα αρχαίων Ελληνικών κελευσμάτων, (απ'τα οποία ΣΙΓΟΥΡΑ πήρε τις βάσεις της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας). Τα διαφοροποίησε κατά το δοκούν και στρέβλωσε πολλά απ'αυτά για να εξυπηρετηθουν δικές του βλέψεις, όχι πάντα αγαθές- κι η σβάστικα ακόμα, ένα κακέκτυπο αρχαίου ελληνικού συμβόλου, που κατέστησε για τις γενιές του 20ου αιώνα και όχι μόνο, σύμβολο εξοβελιστέο για το μεγαλύτερο μέρος του πολιτισμένου κόσμου.
Αυτά από μένα και ευπρόσεκτος όποιος φιλοναζί, να προσέλθει με ικανό αντεπιχείρημα στη φαρέτρα του, αλλιώς ας κάνει λίγο μόκο, ας σταθεί προς στγιμήν να κάνει βαθύτερο συλλογισμό, και ΑΝ βρει ότι υπάρχει κι άλλη δόκιμη οπτική(όπως η δική μου π.χ) εκτός απ'το δική του (που τείνει να γίνεται κόλλημα), ας κάνει και τον κόπο ν'αναθεωρήσει. Δεν ειν'ντροπή. Μαγκιά είναι.
Β+