ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ (αφιερωμα)
- rallye21
- Φρεσκαδούρα

- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ (αφιερωμα)
σας χαιρετω ολους!!λοιπον μπενω κατευθειαν στο θεμα..εχτες το βραδυ πετυχα στις 3 η ωρα το πρωι ενα αφιερωμα για το χρονικο της επαναστασης της κρητης στο blue-sky και ενοειται το ειδα ολο θελω να ρωτησω αν τυχον καποιος φιλος το πετυχε και το κατεγραψε η αν το εχει απο αλλου..ηταν ενα πολυ φανταστικο αφιερωμα με πολλες λεπτομεριες μεσα και θα ηθελα πολυ να το εχω στην κατοχη μου..
ὁ δὲ ἀνεξέταστος βίος οὐ βιωτὸς ἀνθρώπῳ
Η ζωή που δεν εξετάζεται δεν αρμόζει σε άνθρωπο
Σωκρατης
Σωκρατης
Re: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ (αφιερωμα)
Αν πάρεις τηλέφωνο στο κανάλι, λογικά θα σου δώσουν το βίντεο την εκπομπής.
Δεν ξέρω όμως αν υπάρχουν ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας για να τ'ανεβάσεις μετά στο YT. Αν δεν κάνω λάθος, το βίντεο αυτό θα είναι χωρίς το σήμα του καναλιού.
Δεν ξέρω όμως αν υπάρχουν ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας για να τ'ανεβάσεις μετά στο YT. Αν δεν κάνω λάθος, το βίντεο αυτό θα είναι χωρίς το σήμα του καναλιού.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- rallye21
- Φρεσκαδούρα

- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
λες να μου το δωσουν.?μενω κοντα στο καναλι θα περασω να ρωτησω αν μπορω να το παρω και αν μπορω να το ανεβασω και στο youtube..
ὁ δὲ ἀνεξέταστος βίος οὐ βιωτὸς ἀνθρώπῳ
Σωκρατης
Σωκρατης
Δεν έχουν κανένα λόγο να μη σου το δώσουν... ούτε νομίζω ότι θα έχουν και πρόβλημα οι ίδιοι να ανέβει στο Youtube, αλλά δεν υπάρχει λόγος να αναφέρεις ότι σκοπεύεις να κάνεις κάτι τέτοιο... τους καθιστάς συνενόχους αν υπάρχει θέμα πνευματικής ιδιοκτησίας.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)