εχμ...σόρρυ που θα στο πώ, αλλά είσαι εκτός θέματος...κι εμείς πλεον είμαστε εκτός θέματος, δεν μιλάμε πιά για πολυτονικά και τα σχετικά, αλλά άλλα επίπεδα της γλώσσας...
αν κρίνω όμως απο το quote που έβαλες και την απάντησή σου, είσαι εκτός θέματος στην απάντηση!!!
Δεν αναφερόμαστε, ούτε κάν μου πέρασε απο το μυαλό, ό,τι κι αν ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΙΚΑΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΠΑ (μάλλον στον ύπνο του) οτι επειδή δεν μιλάτε, νίκησε κάποιος...εκτός του ότι αν έκρινα απο την ποσότητα του λόγου των άλλων, θα έπρεπε να θεωρώ εαυτόν νικήτρια σε όλα τα θέματα, γιατί είμαι αποδεδειγμένα η πιο πολυλογού (αλλά δεν πιστεύω οτι υπάρχει άνθρωπος που με θεωρεί τόσο ηλίθια!!! Παρότι πολυλογού ξέρω πως είναι η ποιότητα στον λόγο
ή στην σιωπή που μετράει, κι όχι η ποσότητα) κι εκτός του οτι δεν προσπαθούσε κανείς να 'νικήσει', ούτε καν υποστηρίζω το πολυτονικό 100%, αν όντως διάβαζες μέχρι τώρα! Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά δεν με έπεισε και κανείς να το βγάλω απο τις πιθανότητές μου...ούτε η συζήτηση ήταν υπέρ ή κατά του πολυτονικού ΜΟΝΟ, οπως σκοπίμως παραλίγο να γίνει... Απο την πλευρά σας (αφού θές να έχουμε πλευρές) έγινε επίθεση ενάντια στο πολυτονικό, αλλά όταν προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τα υπέρ των κεφαλαίων άτονων που υποστηρίζατε, κανείς δεν κατάφερε να μας πείσει υπέρ αυτών, αντίθετα προέκυπταν συνέχεια καινούργιες ερωτήσεις...κάτι που έκανε την υπόθεσή σας να μπάζει (τουλάχιστον στα μάτια μου). Ξέρω οτι δεν το καταλαβαίνεις με τίποτα αυτό που θα σου πω, αλλά ήμουν πανέτοιμη να πειστώ, αν τα καταφέρνατε...πάντα είμαι έτοιμη να πειστώ για το οτιδήποτε, εφόσον μου δειχθεί ξεκάθαρα η αλήθεια μίας κατάστασης, κι εφόσον αυτή η αλήθεια συμφωνεί με τις προσωπικές μου ανάγκες και επιδιώξεις. Ήμουν έτοιμη και δεν τα καταφέρατε, ακριβώς γιατί δεν ενδιαφερθήκατε να ξεκαθαρίσετε τις ερωτήσεις μας, αλλά μόνο επιμείνατε στην επίθεση ενάντια στο πολυτονικό...λάθος τακτική, εφόσον πηγαίνατε για νίκες, κι όχι για συζήτηση.
ένας διάλογος που γίνεται σε επίπεδο "θα νικήσω, θα σε σκίσω" κτλ είναι μάλλον σχολικός, κι όχι ενηλίκων.
Τέλος πάντων, πλέον μιλάμε για τον ρόλο που παίζει ακριβώς η γραπτή γλώσσα (ή εκεί προσπαθήσαμε να το πάμε) και τελικά καταλήξαμε στο κατά πόσον η ίδια η γλώσσα και ο πλούτος της είναι απαραίτητη ή οχι για ανώτερα επίπεδα σκέψης... κάπου εκεί έχουμε στραφεί...όπως είπα είμαστε ήδη εκτός θέματος κι εμείς, αλλά θα χαρώ να δώ απόψεις επι του 'εκτός θέματος αυτού'...
Με λυπεί επίσης που παρακολουθείτε κάτι που προφανώς σας ενδιαφέρει (αλλιώς γιατί το παρακολουθείτε) και δεν έχετε να πείτε τίποτα, με τόσες διαφορετικές ερωτήσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι...ερωτήσεις που ανοίγουν πολλά πεδία συζήτησης...το βλέπατε όντως σαν πεδίο μάχης τελικά, έτσι;
Δεν βαριέσαι...θα μιλάω με τον Απόμακρο, που γράφει κι ωραία χαικού και μου ανοίγει την σκέψη (και με τον γαμπρό που ξέρει πως να με στριμώχνει, αλλά καθότι ζαργάνα του ξεγλυστράω
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
)
Πρέπει επίσης να σου πώ πως γίνεσαι πιο κακιά μ'αυτή την υποβόσκουσα απειλή του μηνύματός σου, παρά με το αν όντως ξεσπάθωνες υπέρ των απόψεών σου, και προσπαθούσες να ακολουθήσεις την συζήτηση!