Σας ευχαριστώ...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Σας ευχαριστώ...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 386 φορές
- Έλαβε Likes: 339 φορές
Re: Σας ευχαριστώ...
Εμείς πρέπει να σε ευχαριστήσουμε και, πίστεψέ με, δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για αυτό...
Έχεις κάνει τόσα πολλά που άλλοι κάνουν σε δυο και τρεις ζωές ματάκια μου!
Με συγκίνησες πρωι πρωι...
Σε αγαπάμε!!!

Έχεις κάνει τόσα πολλά που άλλοι κάνουν σε δυο και τρεις ζωές ματάκια μου!
Με συγκίνησες πρωι πρωι...

Σε αγαπάμε!!!

Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν είναι λίγες οι φορές που σας εχω ευχαριστήσει εδώ μέσα...
Χθες ήταν μια παρόρμηση (τις πολύ μικρές ώρες) να εκφράσω την ίδια ευγνωμοσύνη,
μιλώντας και ζωντανά...
Μια ανάγκη που πάντα θα έχω και πάντα θα θέλω να εκφράσω προς όσους στέκονται
(όχι μόνο απέναντί μου) ΑΞΙΟΙ ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
Γιατί είναι πολύ περισσότεροι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ απ'όσοι θέλουν οι ΑΠ-άνθρωποι να πιστεύουμε...
Έγινε στο τσακ μπαμ αυτό το βίντεο, χωρίς να το σκεφτώ πολύ, γι'αυτό και παρέλειψα
να αναφέρω πολλούς κι αγαπημένους οπως τον Αντωνυμο ας πούμε...
Συγχωρήστε με γι'αυτό...
Θέλω να πιστεύω όμως, πως ξέρετε όλοι, ότι είτε σας ανέφερα είτε όχι, είστε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως
στην καρδιά μου. Κι έχοντας την ανάγκη πάνω απ'όλα, να χαράξω ένα χαμόγελο στα χείλη σας
μ'αυτό το βιντεάκι, ένα χαμόγελο που δυστυχώς μέχρι στιγμής δε μπορώ να προσφέρω
με τα άλλα που ανεβάζω, θέλω να πιστεύω πως τα κατάφερα...
Σας αγαπώ κι εγώ. ΟΛΟΥΣ
Χθες ήταν μια παρόρμηση (τις πολύ μικρές ώρες) να εκφράσω την ίδια ευγνωμοσύνη,
μιλώντας και ζωντανά...
Μια ανάγκη που πάντα θα έχω και πάντα θα θέλω να εκφράσω προς όσους στέκονται
(όχι μόνο απέναντί μου) ΑΞΙΟΙ ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
Γιατί είναι πολύ περισσότεροι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ απ'όσοι θέλουν οι ΑΠ-άνθρωποι να πιστεύουμε...
Έγινε στο τσακ μπαμ αυτό το βίντεο, χωρίς να το σκεφτώ πολύ, γι'αυτό και παρέλειψα
να αναφέρω πολλούς κι αγαπημένους οπως τον Αντωνυμο ας πούμε...
Συγχωρήστε με γι'αυτό...
Θέλω να πιστεύω όμως, πως ξέρετε όλοι, ότι είτε σας ανέφερα είτε όχι, είστε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως
στην καρδιά μου. Κι έχοντας την ανάγκη πάνω απ'όλα, να χαράξω ένα χαμόγελο στα χείλη σας
μ'αυτό το βιντεάκι, ένα χαμόγελο που δυστυχώς μέχρι στιγμής δε μπορώ να προσφέρω
με τα άλλα που ανεβάζω, θέλω να πιστεύω πως τα κατάφερα...
Σας αγαπώ κι εγώ. ΟΛΟΥΣ

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 414 φορές
- Έλαβε Likes: 322 φορές
Κάποια πράγματα του παρελθόντος, δεν ξεχνιούνται εύκολα, παρόλο που έχουν "ξεπεραστεί" λόγω της εξέλιξης.
Για παράδειγμα δεν ξεχνώ τις μέρες εκείνες, που με αγωνία περίμενα να μου δοθεί η δυνατότητα να συνδεθώ στο διαδίκτυο και να μπω στο κανάλι σου να δω αν ανέβασες νέο βίντεο. Και μάλιστα τότε η αγωνία μου ήταν μακράν πιο μεγάλη από ό,τι είναι τώρα, διότι τότε α) τα αγγλικά μου ηταν πολύ κατώτερα από ότι έγιναν στη συνέχεια - χρειαζόμουν τους υπότιτλούς σου και β) ήταν η περίοδος της αφύπνισής μου για το τι παίζεται γενικά, συνεπώς άρχισα να βλέπω πράγματα που δεν τα είχα δει ποτέ μου ως τότε.
Συνεπώς το ευχαριστώ ξεκινάει πρώτα από εμένα προς εσέ.
Να είσαι πάντα γερή και δυνατή!
Για παράδειγμα δεν ξεχνώ τις μέρες εκείνες, που με αγωνία περίμενα να μου δοθεί η δυνατότητα να συνδεθώ στο διαδίκτυο και να μπω στο κανάλι σου να δω αν ανέβασες νέο βίντεο. Και μάλιστα τότε η αγωνία μου ήταν μακράν πιο μεγάλη από ό,τι είναι τώρα, διότι τότε α) τα αγγλικά μου ηταν πολύ κατώτερα από ότι έγιναν στη συνέχεια - χρειαζόμουν τους υπότιτλούς σου και β) ήταν η περίοδος της αφύπνισής μου για το τι παίζεται γενικά, συνεπώς άρχισα να βλέπω πράγματα που δεν τα είχα δει ποτέ μου ως τότε.
Συνεπώς το ευχαριστώ ξεκινάει πρώτα από εμένα προς εσέ.

~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 198 φορές
και αν ξέχασες εμένα και άλλους τώρα σε παρεξηγήσαμε
μεγάλη ντροπή !
Τι λες βρε παλαβή
;
Εμείς σε ευχαριστούμε γιατί μας βρήκες και μας μάζεψες σε έναν τόπο όπου πριν ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ στο διαδίκτυο τόσο οργανωμένα με συγκεκριμένη κατεύθυνση και κοινή οπτική περί ΝΤΠ.
Αν δεν ήσουν εσύ τώρα θα ήμασταν ακόμη αδέσποτοι και το ποιο πιθανόν θα τα είχαμε παρατήσει ή δεν θα ξεκινάγαμε ξανά μετά από κάθε δυσκολία. Και εννοώ τις προσπάθειες στο youtube τα προηγούμενα χρόνια.
Οπότε , σε ευχαριστούμε για όλα !

Τι λες βρε παλαβή

Εμείς σε ευχαριστούμε γιατί μας βρήκες και μας μάζεψες σε έναν τόπο όπου πριν ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ στο διαδίκτυο τόσο οργανωμένα με συγκεκριμένη κατεύθυνση και κοινή οπτική περί ΝΤΠ.
Αν δεν ήσουν εσύ τώρα θα ήμασταν ακόμη αδέσποτοι και το ποιο πιθανόν θα τα είχαμε παρατήσει ή δεν θα ξεκινάγαμε ξανά μετά από κάθε δυσκολία. Και εννοώ τις προσπάθειες στο youtube τα προηγούμενα χρόνια.
Οπότε , σε ευχαριστούμε για όλα !

- ArELa
- Founder-Administrator
Eιδικά για το ότι παρέλειψα εσένα, μου κόστισε πολύ και αυτομουτζωνομουνAnonymosEreynhths έγραψε:και αν ξέχασες εμένα και άλλους τώρα σε παρεξηγήσαμε μεγάλη ντροπή !

αλλά ήταν αργά, γιατί ήδη είχα κάνει το βίντεο public...

Δεν υπάρχει πρώτα και δεύτερα στο "ευχαριστώ" που βγαίνει αυθόρμηταOTTO έγραψε:Συνεπώς το ευχαριστώ ξεκινάει πρώτα από εμένα προς εσέ. Να είσαι πάντα γερή και δυνατή!

Κι εσύ πάντα γερός, συγκροτημένος, και λογικός όπως σε έμαθα και σε πάω, ΟΤΤΟ μας

αν δεν ήμουν εγώ θα'ταν κάποιος άλλος/άλλη...AnonymosEreynhths έγραψε:Αν δεν ήσουν εσύ...
απλά εξέφρασα τη χαρά και την ευγνωμοσύνη μου,
μου που είστε εσείς... ΕΙΣΤΕ...

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
- ArELa
- Founder-Administrator
πρέπει να'ναι καρμικό τελικά, γιατί διαπιστωμένα μαζόχα δεν είμαι...Two-Spirited έγραψε:Εγω σε ευχαριστω για την φιλια σου και... την υπομονη σου :p

Τι να κάνω, σ'αγαπάω βρε

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Κι εγω σε αγαπαω. Και παρ ολο που διαφωνω σε πολλα μαζι σου, μου εχεις μαθει πολλά.
-
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 345 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Ευχαριστώ κι εγώ. Να είσαι πάντα καλά δυνατή και μάχιμη.
Εχουμε πολλές μάχες να δώσουμε. Ήταν θαυμάσιο το βίντεο όπως και τα άλλα που έχεις ανεβάσει.
Κρατάμε γερά και δεν φοβόμαστε τίποτα.
Εχουμε πολλές μάχες να δώσουμε. Ήταν θαυμάσιο το βίντεο όπως και τα άλλα που έχεις ανεβάσει.
Κρατάμε γερά και δεν φοβόμαστε τίποτα.

Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- BlueAngel
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 19 φορές
- Έλαβε Likes: 9 φορές
Να εισαι παντα καλα...
Τετοια δυναμη ψυχής....παντα να δίνεις, να προσφέρεις.
Ευχαριστούμε και εμεις για ολα.πολλες φορες τα εχω πει, αλλα ποτε δεν κουράζουν τα λογια αγάπης.
Ετσι;

Τετοια δυναμη ψυχής....παντα να δίνεις, να προσφέρεις.
Ευχαριστούμε και εμεις για ολα.πολλες φορες τα εχω πει, αλλα ποτε δεν κουράζουν τα λογια αγάπης.
Ετσι;
...cause we all have wings but some of us don't know why...
- Irene3006
- Επίτιμος
- Irc ψευδώνυμο: Irene3006
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 16 φορές

Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Μετά από διάφορες περιοδολογήσεις στο διαδίκτυο και παρακολουθώντας διάφορα φόρα, βρέθηκα το 2006 στα ΙΔΕΟ. Η αλήθεια είναι ότι μου το σύστησαν ο Φώτης, ο KASSANDROS και ο _XRHSTOS_, παιδιά τα οποία γνώριζα από προηγούμενες φορουμιακές κοινότητες. Κρίμα που δεν γράφουν ακόμη, έστω αραιά, στα ΙΔΕΟ, αλλά προσωπικά, έστω και αραιά συνεχίζω και θα συνεχίζω να δίνω το παρόν. Δεν μπορώ να αποχωριστώ (αλλά και δεν θα το επιθυμούσα) την Δημοθοινία των ΙΔΕΟ και την Βίκυ η οποία με τίμησε και με τιμά με το να μου δώσει βήμα.
Είναι αλήθεια ότι ο θεσμός των Φόρουμ έχει υποχωρήσει αισθητά σε σχέση με το facebook και τα υπόλοιπα Social Media. Αυτό, όμως που τα κάνει ξεχωριστά (μαζί με τα Blogs) είναι το γεγονός ότι μία Αγορά, μία Δημοθοινία, ένα Φόρουμ δύναται να αποτελέσει ένα είδος Κιβωτού Γνώσης και εμπειρίας ομαδικής. Η ιδιαιτερότητα ενός Φόρουμ συνίσταται στο ότι μέσα από την διαφωνία και την παράθεση επιχειρημάτων, και μάλιστα με την χρησιμοποίηση διαδραστικών μέσων, όπως εικόνων, ραδιοφωνικών στιγμιοτύπων και βίντεο, παράγεται αυτούσια γνώση.
Το κανάλι της Βίκυς στο youtube, τώρα, είναι μία άλλη ιστορία η οποία αποσκοπεί στην αμεσότητα που προκαλείται στον επισκέπτη μέσω της εικόνας και του ήχου, στοιχεία τα οποία, αναμφίβολα, δρουν άμεσα και καταλυτικά στο συνειδητό, αλλά και στο ασυνείδητο. Την συγχαίρω και για αυτή της την προσπάθεια η οποία περιλαμβάνει τον κάματο των μεταφράσεων και του μονατρίσματος (δεν είναι και λἰγο πράγμα).
Εν κατακλείδι, αφού συγχαρώ και πάλι την Βίκυ για τους ιδεοχώρους που έφτιαξε στο διαδίκτυο, θα προέτρεπα, ιδίως τους νεώτερους, να επισκεφθούν το φόρουμ ώστε να αποκρυσταλλώσουν την σκέψη τους μέσα από τα ΙΔΕΟ και τον σχολιασμό των βίντεο.
Είναι αλήθεια ότι ο θεσμός των Φόρουμ έχει υποχωρήσει αισθητά σε σχέση με το facebook και τα υπόλοιπα Social Media. Αυτό, όμως που τα κάνει ξεχωριστά (μαζί με τα Blogs) είναι το γεγονός ότι μία Αγορά, μία Δημοθοινία, ένα Φόρουμ δύναται να αποτελέσει ένα είδος Κιβωτού Γνώσης και εμπειρίας ομαδικής. Η ιδιαιτερότητα ενός Φόρουμ συνίσταται στο ότι μέσα από την διαφωνία και την παράθεση επιχειρημάτων, και μάλιστα με την χρησιμοποίηση διαδραστικών μέσων, όπως εικόνων, ραδιοφωνικών στιγμιοτύπων και βίντεο, παράγεται αυτούσια γνώση.
Το κανάλι της Βίκυς στο youtube, τώρα, είναι μία άλλη ιστορία η οποία αποσκοπεί στην αμεσότητα που προκαλείται στον επισκέπτη μέσω της εικόνας και του ήχου, στοιχεία τα οποία, αναμφίβολα, δρουν άμεσα και καταλυτικά στο συνειδητό, αλλά και στο ασυνείδητο. Την συγχαίρω και για αυτή της την προσπάθεια η οποία περιλαμβάνει τον κάματο των μεταφράσεων και του μονατρίσματος (δεν είναι και λἰγο πράγμα).
Εν κατακλείδι, αφού συγχαρώ και πάλι την Βίκυ για τους ιδεοχώρους που έφτιαξε στο διαδίκτυο, θα προέτρεπα, ιδίως τους νεώτερους, να επισκεφθούν το φόρουμ ώστε να αποκρυσταλλώσουν την σκέψη τους μέσα από τα ΙΔΕΟ και τον σχολιασμό των βίντεο.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- ArELa
- Founder-Administrator
Δε θα μπορούσα να είχα διατυπώσει καλύτερα τη δική μου άποψη για ένα φόρουμ (και ειδικά για τα ΙΔΕΟ) η οποία προφανώς ταυτίζεται μέχρι κεραίας με τη δική σου. Ναι, έχουμε όλοι νομίζω τη χαρά και το καμάρι να νιώθουμε πως βάλαμε όλοι το λιθαράκι μας στο χτίσιμο αυτής της Κιβωτού Γνώσης και ειδικά εσύ που έχεις συμβάλλει τα μέγιστα στη διαμόρφωσή της.Dhmellhn έγραψε:Είναι αλήθεια ότι ο θεσμός των Φόρουμ έχει υποχωρήσει αισθητά σε σχέση με το facebook και τα υπόλοιπα Social Media. Αυτό, όμως που τα κάνει ξεχωριστά (μαζί με τα Blogs) είναι το γεγονός ότι μία Αγορά, μία Δημοθοινία, ένα Φόρουμ δύναται να αποτελέσει ένα είδος Κιβωτού Γνώσης και εμπειρίας ομαδικής. Η ιδιαιτερότητα ενός Φόρουμ συνίσταται στο ότι μέσα από την διαφωνία και την παράθεση επιχειρημάτων, και μάλιστα με την χρησιμοποίηση διαδραστικών μέσων, όπως εικόνων, ραδιοφωνικών στιγμιοτύπων και βίντεο, παράγεται αυτούσια γνώση.

Πέραν αυτού, όντας και μέσα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και εδώ, εξακολουθώ να νιώθω
πως οι οι διάλογοι εδώ, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτούς στα facebook ή στο twitter,
απεναντίας, αυτά έχουν να ζηλέψουν (από άποψη αλληλεπιδράσεων και δημιουργία ανθρωπίνων σχέσεων) από μας.
αν εξαιρέσουμε τον Φώτη (που τελικά δε γίνεται να ξεκολλήσει απ'τον τόπο, παρά τις προσπάθειές μας γι'αυτόDhmellhn έγραψε:ο Φώτης, ο KASSANDROS και ο _XRHSTOS_, παιδιά τα οποία γνώριζα από προηγούμενες φορουμιακές κοινότητες. Κρίμα που δεν γράφουν ακόμη, έστω αραιά, στα ΙΔΕΟ,

να επανακάμψουν καποια στιγμή.
Οι μεταφράσεις (που θέλουν συγκεκριμένη "τέχνη" για υπότιτλους), ο χρονισμός και η κοπτοραπτικήDhmellhn έγραψε:Την συγχαίρω και για αυτή της την προσπάθεια η οποία περιλαμβάνει τον κάματο των μεταφράσεων και του μονατρίσματος (δεν είναι και λἰγο πράγμα).
που κάνω, δεν είναι δύσκολη και τόσο χρονοβόρα για μένα που έφαγα τα νιάτα μου σ'αυτή τη δουλειά.
Ξέρω τι περιλαμβάνει , γι'αυτό και εκτιμώ τις προσπάθειες των άλλων ΥΤμπεράδων
που το παλεύουν και με υπότιτλους. Γι'αυτους δε φτάνει μόνο η γνώση της γλώσσας. Όπως είπα,
θέλει μια ειδική δεινότητα, όπως κάθε δουλειά άλλωστε, που αν δεν την έχει κανείς, ακόμα και να
κατέχει τη γλώσσα άρτια, παιδεύεται 2 μέρες για παράδειγμα να βγάλει ένα 5λεπτο, που εγώ
(ως παλιά καραβάνα) θα βγάλω σε 20 λεπτά.
Σε κάθε περίπτωση, όπως είπα και στο βιντεο, πραγματικά δεν το βλέπω σαν κόπο, ακόμα
κι όταν μεταφράζω μεγάλης διάρκειας βίντεο. Ειλικρινά νιώθω χαρά όταν το κάνω, στη γνώση
ότι μ'αυτόν τον τρόπο συμβάλλω κι εγώ στη μάχη της πληροφορίας που δίνουμε πολλοί, και στην
πάλη ενάντια στο σύστημα του κτήνους.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble