1/ ε, τι να γίνει? Να καταπίνουμε όποια μαλακία/ανοησία/προδοσία βλέπουμε?Divine Sinner έγραψε:Ο Σαμαράς δεν μας αρέσει και Τσίπρας μας βρωμάει.
Οι Έλληνες έχουμε δυο κύρια χαρακτηριστικά.
Το πρώτο είναι ότι περιμένουμε από κάποιον να μας σώσει (χριστιανικό κατάλοιπο ακόμα και όσων δεν είμαστε χριστιανοί) και το δεύτερο ότι θα κρίνουμε ακόμα και αυτόν που μας σώζει, με την έννοια οτι εμείς θα μας σώζαμε αλλιώς.
Αν κάτι δε μας αρέσει ή μας βρωμάει απ'τον ΟΠΟΙΟΝ εξουσιαστή ανέβει,
δεν πρέπει να το εκφράσουμε, κατ'εσέ?
2/ εγώ δε θέλω να με σώσει ΚΑΝΕΙΣ. Πιστεύω πως ο καθένας από μας "σώζεται" ή "χάνεται" από μόνος του, όπως πιστεύω ότι η ΔΙΑσωση της υπόστασης μιας εθνικής οντότητας, είναι δουλειά ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ κι όχι πέντε νωματαίων που εκλέχθηκαν, ειδικά όταν αυτοί θα ενεργούν ΕΡΗΜΗΝ μας και αντίθετα με τη θέλησή μας. . Αυτό που θέλω λοιπόν απ'τον κάθε εξουσιαστή που θ'ανέβει επάνω, είναι να με ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ, να εκφράσει δηλαδή, τις θέσεις/σκέψεις/ανάγκες και διαθέσεις μου, στον κάθε άρπαγα που το παίζει "εταίρος" μου. Γι'αυτό και κατεβαίνω σύνταγμα. Για να δώσω το μήνυμα στους άρπαγες, αλλά και στους δικούς μας εκπροσώπους (να μην κάνουν πίσω και να εκφράζουν αυτό που λέμε ΕΜΕΙΣ), όχι για φιέστες ή "φιλοκυβερνητικές" φιοριτούρες.
Γι'αυτό λες? χμ... Τον συγκεκριμένο άνδρα, γι'αυτό? Ετσι απλά, ψεκάστε σκουπίστε και τέρμα?Divine Sinner έγραψε:Πρώτον: δεν έχει αυτοδυναμία γι αυτό κι επέλεξε πρόεδρο από την δεξιά.
Αχ, ποτέ δεν εμβαθύνεις καμάρι μου... Για να δούμε γιατί επελέγη ο συγκεκριμένος και
γιατί αυτός είναι η καταλληλότερη κολυμπήθρα του σιλωάμ που θα "ξεπλύνει" όλες τις ανομίες,
τις συνταγματικές παραβιάσεις και τις πράξεις εθνικής προδοσίας των προκατόχων του κ. Τσίπρα...
Ο Παυλόπουλος υποτίθεται ότι είναι καθηγητάραρος και βαθύτατα διαβασμένος. Ειδικά
στο συνταγματικό δίκαιο. Εκτός του ότι ψήφισε "ναι" σε ΟΛΑ, επί κυβερνήσεως σαμαρά τουλάχιστον,
τι έκανε μπροστά στις συνταγματικές εκτροπές-παραβιάσεις, θυμάσαι? Ή ξέρεις καν?
Θυμίζω λοιπόν σε όσους ξέχασαν, ή ενημερώνω όσους δε γνωρίζουν αυτά που είπε
το 2012 τέτοια εποχή στον Λαβίθη (Ανεμολόγιο) που του πήρε συνέντεξη.
Το τρίλεπτο απόσπασμα παρακάτω, είναι η ΟΥΣΙΑ:
https://www.youtube.com/watch?v=TDHK34rs_J8
Τι μας είπε δηλαδή ο (ασπρομάλλης) νέος? Ότι παραβίασε το σύνταγμα για να το σώσει!

Θα τρελαθούμε τελείως! Τα ίδια είχε πει κι η χούντα μετά το πραξικόπημα. Ότι παραβίασε το σύνταγμα και δεν επιτρέπει εκλογές, για να σωθεί η πατρίς!
Σε κάθε περίπτωση, αυτά που είπε ισοδυναμούν με το να λέει κάποιος (όπως είπε ο καζάκης)
πως βίασε μια 12χρονη για να σώσει την παρθενιά της!
Εκτός αυτού, με τον Πάκι ως ΠτΔ, ο Τσίπρας ουσιαστικά α/ εξουδετερώνει την εσωτερική του
αντιπολίτευση, (γιατί μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και σωστοί άνθρωποι που πασχίζουν για τη χώρα
και το λαό) και β/ παράλληλα δεν πρόκειται να κινηθεί με καμία νομική ενέργεια
για να λογοδοτήσουν αυτοί που ήδη φρόντισαν ή συνετέλεσαν στην απίστευτη καταστροφή
που έχει υποστεί μέχρι σήμερα η χώρα κι ο λαός της, αφού μέσα σ'αυτούς θα'ναι
κι ολόκληρος πρόεδρος της δημοκρατίας!
Τυχαίο ή προσυνεννοημένο (με Τσίπρα) το γεγονός ότι δεν κατέβηκε ο Παυλόπουλος στις πρόσφατες εκλογές για το βουλευτικό αξίωμα; Εσύ/εσείς αποφασίζετε.
Θα είχα να απαντήσω σε κάθε αποστροφή σου, αλλά θα σταθώ σ'αυτά.
Ειδικά στο δεύτερο quote σου και την απάντηση που έδωσα επ'αυτού,
διότι ΑΥΤΟ είναι επίκαιρο αυτή τη στιγμή και μας αφορά όλους εμάς
τους θεατές (αφού δεν εκλέγουμε εμείς ΠτΔ) αυτή η... χαριτωμένη ιστορία
περί δήθεν συμφιλίωσης δεξιάς, αριστεράς και green horses