Iwn Rwmanos έγραψε:Βίκυ, σεβαστή η άποψή σου αλλά θα διαφωνήσω, γιατί δεν δίνω καμμία δικαιολογία σε αυτές τις ασυνάρτητες πράξεις. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Αντιθέτως συμφωνώ με την Kat και τον Αλκίνοο.
Συμφωνούμε πως διαφωνούμε μεν, όχι για τους λόγους που προτάσσεις δε.
Δεν έδωσα ποτέ συγχωροχάρτι ούτε δικαιολόγησα πράξεις του μικρού. Απλά στη ζυγαριά άλλων
πράξεων που είχαν αμεσότερες επιπτώσεις στην ίδια μας τη ζωή, οι πράξεις του μικρού με άφησαν
ουσιαστικά αδιάφορη. Μάλλον κάποιο είδος επικοινωνιακού μπλοκ φταίει που δε βρήκαμε
κοινό τόπο στις αιτιάσεις μας. Και ίσως δεν διαφωνούμε τόσο κάθετα όσο νομίζεις...
Για παράδειγμα:
Iwn Rwmanos έγραψε:Οι τύποι δεν παλεύουν ενάντια στο σύστημα. Φαίνεται ότι τάχα το πολεμούν αλλά στην πραγματικότητα δουλεύουν γι' αυτό, ακόμη κι αν δεν το γνωρίζουν
Συμφωνώ απολύτως.
Προσωπικά δεν περιμένω αντίσταση από καμία ομάδα, γκρουπούσκουλο, ή νεαρούς ταγμένους (δήθεν) στην αναρχία, ενώ στην ουσία δεν ξέρουν τι εστί αυτή.
Το θέμα είναι εμείς οι υπόλοιποι τι κάνουμε.
Είμαστε διατεθειμένοι να αντιπαλέψουμε τις φαυλότητες ενός συστήματος που ήδη βλέπουμε
πλέον χειροπιαστά τι κάνει στις ζωές μας? Όσοι από μας είμαστε (διατεθειμένοι) θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την ίδια μας τη σκέψη, και την ανατροπή των στεγανοποιημένων αντιλήψεων που στην τελική καταλήγουν να λειτουργούν υπέρ του συστήματος και όχι κατά του.
alkinoos έγραψε:για τα δήθεν δικαιώματα που αναφέρεις
όντως τα δικαιώματα έγιναν πλέον δήθεν. Αν όχι όλα ακόμα, τα περισσοτερα.
Θα γίνουν σίγουρα όλα δήθεν αν συνεχίσουμε να συναινούμε στις πολιτικές και τις πρακτικές
των ελεγκτών. Κι όταν συνειδητοποιησουμε τι σημαίνει να έχεις χάσει κάθε αυτονόητο
και εκ γενετης δικαίωμά μας, τότε θα καταλάβουμε πως οφείλαμε να είχαμε αντιπαλέψει
κάθε απόπειρα αφαίρεσής τους και πως δεν έπρεπε να είχαμε συναινέσει (έστω και με
απλή απραγία) στον σταδιακό αφανισμό τους. Τότε όμως, θα'ναι αργά.
.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
Η απεργός πείνας για την οποία δεν ενδιαφέρθηκε κανείς...παρά μόνο το BBC !
Το 2007 η δικαστής Γρεβενών Μαρία Μαργαρίτη αποκάλυψε οίκο ανοχής που λειτουργούσε στο χώρο των δικαστηρίων όπου ανήλικοι κακοποιούνταν σεξουαλικά και πολλές φορές έναντι αμοιβής. Το αποτέλεσμα ήταν να εκδιωχθεί από το δικαστικό σώμα. Η κα Μαργαρίτη ξεκίνησε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι που η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή την απομάκρυνε βίαια. Το 2008 μετά από νέα απεργία πείνας έξω από τον Άρειο Πάγο για 20 ημέρες λύγισε και εισήχθη στο Νοσοκομείο. Από τότε κανείς δεν γνωρίζει τι κάνει και που βρίσκεται. Το θέμα δεν προβλήθηκε ποτέ και από κανένα σχεδόν ελληνικό ΜΜΕ παρά μόνο από το BBC.
Ίσως, βέβαια και να την πήρε το μάτι σας όταν ο Τριανταφυλλόπουλος ασχολήθηκε σε μια εκπομπή του για λίγο..
Πρόκειται για την δικαστή Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, η οποία εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στήν φόρα παρτίδα Κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ!
Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι"μεσάζοντες") σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Δεκέμβριος 2007
Η κα Μαρία Μαργαρίτη επίσης είχε ξεκινήσει το δικό της αγώνα με απεργία πείνας μάλιστα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Κάποια στιγμή η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως δείχνει και το παραπάνω βίντεο του BBC News.
Η συνέχεια σ'αυτή την υπόθεση που ο πολύς κόσμος δεν έμαθε ποτέ ήταν η εξής:
6 Μαϊου 2008
Μερικούς μήνες μετά στις 6 Μαίου 2008 η Μαρία Μαργαρίτη προχώρησε σε νέα απεργία πείνας με καθιστική διαμαρτυρία έξω από το κτίριο του Αρείου Πάγου. Πίνοντας μόνο νερό και χυμούς και διαβάζοντας βιβλία φιλοσοφικού περιεχομένου, είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της, γιατρό Γιώργο Φώλια, τη δικηγόρο της Μαρία Σπυράκη και λιγοστούς φίλους και ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι τελικής δικαίωσης.
Απο Αρθρο της Espresso 19/5/08 :
«Σας παραπέμπω στους στίχους του Ελύτη: "Είσαι σήμερα μονάρχης και ώσαμ' αύριο δεν υπάρχεις"» προσθέτοντας ότι το μόνο που ζητεί είναι να ανοίξουν όλοι οι φάκελοί της, να λάμψει η αλήθεια και να επιστρέψει στο δικαστικό σώμα. Μάλιστα, για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση της -ούτως ή άλλως βεβαρημένης- υγείας της, η πρώην εφέτης Ιωαννίνων έχει μεταφέρει σε πάρκινγκ δίπλα στο κτίριο του Αρείου Πάγου το μαύρο τζιπ του συζύγου της, στο οποίο κοιμάται τα βράδια. «Μέχρι τις 9.00 το βράδυ παραμένω έξω από την είσοδο του Αρείου Πάγου και στη συνέχεια πηγαίνω για ύπνο στο αυτοκίνητο» λέει η κυρία Μαργαρίτη, καταγγέλλοντας ότι τις τελευταίες δύο ημέρες οι υπεύθυνοι της απαγόρευσαν την είσοδο εντός του κτιρίου για την αγορά νερού και χυμών, αλλά και την εξυπηρέτηση των σωματικών της αναγκών!
Και μερικές μέρες μετά στις 26 Μαίου 2008:
Η απεργία πείνας «λύγισε» τον ταλαιπωρημένο οργανισμό της Μαρίας Μαργαρίτη. Είκοσι ημέρες μετά τον... ανένδοτο αγώνα που έχει κηρύξει μέσω της καθιστικής διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί έξω από τον Αρειο Πάγο, διαμαρτυρόμενη για την άδικη -όπως τη χαρακτηρίζει- αποπομπή από το δικαστικό σώμα, η πρώην εφέτης μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Εκεί υπεβλήθη σε αιματολογικές εξετάσεις με τους θεράποντες ιατρούς να επισημαίνουν ότι η υγεία της έχει φθάσει σε οριακό σημείο από την ασιτία. Ηταν λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι της Πέμπτης όταν η πρώην ανώτατη λειτουργός της Θέμιδος παρουσίασε σημάδια αδιαθεσίας και κομμάρες, απόρροια της πολυήμερης διατροφής της μόνο με νερό και χυμούς. Αμέσως η δικηγόρος της Μαρία Σπυράκη ειδοποίησε τον αστυνομικό-φρουρό του Αρείου Πάγου, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε το ΕΚΑΒ.
Λίγη ώρα αργότερα η Μαρία Μαργαρίτη μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Οι γιατροί διέγνωσαν χαμηλά επίπεδα σιδήρου και αιματοκρίτη και αποπειράθηκαν να της βάλουν ορό, βρίσκοντας όμως τη σθεναρή αντίσταση της πρώην δικαστού. Τελικά της χορήγησαν αντιβίωση και βιταμίνες προσπαθώντας να τονώσουν λίγο τον εξασθενημένο οργανισμό της, ενώ της συνέστησαν να παραμείνει εκεί το βράδυ για νοσηλεία, κάτι που τελικά έγινε.
Ωστόσο η Μαρία Μαργαρίτη φέρεται διατεθειμένη να συνεχίσει μέχρι τέλους την απεργία πείνας, καθώς όπως διεμήνυσε μέσω της δικηγόρου της «θα συνεχίσει τη διαμαρτυρία της αγνοώντας οποιοδήποτε κόστος».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Το 2007 η δικαστής Γρεβενών Μαρία Μαργαρίτη αποκάλυψε οίκο ανοχής που λειτουργούσε στο χώρο των δικαστηρίων όπου ανήλικοι κακοποιούνταν σεξουαλικά και πολλές φορές έναντι αμοιβής. Το αποτέλεσμα ήταν να εκδιωχθεί από το δικαστικό σώμα. Η κα Μαργαρίτη ξεκίνησε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι που η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή την απομάκρυνε βίαια. Το 2008 μετά από νέα απεργία πείνας έξω από τον Άρειο Πάγο για 20 ημέρες λύγισε και εισήχθη στο Νοσοκομείο. Από τότε κανείς δεν γνωρίζει τι κάνει και που βρίσκεται. Το θέμα δεν προβλήθηκε ποτέ και από κανένα σχεδόν ελληνικό ΜΜΕ παρά μόνο από το BBC.
Ίσως, βέβαια και να την πήρε το μάτι σας όταν ο Τριανταφυλλόπουλος ασχολήθηκε σε μια εκπομπή του για λίγο..
Πρόκειται για την δικαστή Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, η οποία εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στήν φόρα παρτίδα Κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ!
Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι"μεσάζοντες") σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Δεκέμβριος 2007
Η κα Μαρία Μαργαρίτη επίσης είχε ξεκινήσει το δικό της αγώνα με απεργία πείνας μάλιστα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Κάποια στιγμή η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως δείχνει και το παραπάνω βίντεο του BBC News.
6 Μαϊου 2008
Μερικούς μήνες μετά στις 6 Μαίου 2008 η Μαρία Μαργαρίτη προχώρησε σε νέα απεργία πείνας με καθιστική διαμαρτυρία έξω από το κτίριο του Αρείου Πάγου. Πίνοντας μόνο νερό και χυμούς και διαβάζοντας βιβλία φιλοσοφικού περιεχομένου, είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της, γιατρό Γιώργο Φώλια, τη δικηγόρο της Μαρία Σπυράκη και λιγοστούς φίλους και ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι τελικής δικαίωσης.
«Σας παραπέμπω στους στίχους του Ελύτη: "Είσαι σήμερα μονάρχης και ώσαμ' αύριο δεν υπάρχεις"» προσθέτοντας ότι το μόνο που ζητεί είναι να ανοίξουν όλοι οι φάκελοί της, να λάμψει η αλήθεια και να επιστρέψει στο δικαστικό σώμα. Μάλιστα, για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση της -ούτως ή άλλως βεβαρημένης- υγείας της, η πρώην εφέτης Ιωαννίνων έχει μεταφέρει σε πάρκινγκ δίπλα στο κτίριο του Αρείου Πάγου το μαύρο τζιπ του συζύγου της, στο οποίο κοιμάται τα βράδια. «Μέχρι τις 9.00 το βράδυ παραμένω έξω από την είσοδο του Αρείου Πάγου και στη συνέχεια πηγαίνω για ύπνο στο αυτοκίνητο» λέει η κυρία Μαργαρίτη, καταγγέλλοντας ότι τις τελευταίες δύο ημέρες οι υπεύθυνοι της απαγόρευσαν την είσοδο εντός του κτιρίου για την αγορά νερού και χυμών, αλλά και την εξυπηρέτηση των σωματικών της αναγκών!
Η απεργία πείνας «λύγισε» τον ταλαιπωρημένο οργανισμό της Μαρίας Μαργαρίτη. Είκοσι ημέρες μετά τον... ανένδοτο αγώνα που έχει κηρύξει μέσω της καθιστικής διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί έξω από τον Αρειο Πάγο, διαμαρτυρόμενη για την άδικη -όπως τη χαρακτηρίζει- αποπομπή από το δικαστικό σώμα, η πρώην εφέτης μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Εκεί υπεβλήθη σε αιματολογικές εξετάσεις με τους θεράποντες ιατρούς να επισημαίνουν ότι η υγεία της έχει φθάσει σε οριακό σημείο από την ασιτία. Ηταν λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι της Πέμπτης όταν η πρώην ανώτατη λειτουργός της Θέμιδος παρουσίασε σημάδια αδιαθεσίας και κομμάρες, απόρροια της πολυήμερης διατροφής της μόνο με νερό και χυμούς. Αμέσως η δικηγόρος της Μαρία Σπυράκη ειδοποίησε τον αστυνομικό-φρουρό του Αρείου Πάγου, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε το ΕΚΑΒ.
Λίγη ώρα αργότερα η Μαρία Μαργαρίτη μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Οι γιατροί διέγνωσαν χαμηλά επίπεδα σιδήρου και αιματοκρίτη και αποπειράθηκαν να της βάλουν ορό, βρίσκοντας όμως τη σθεναρή αντίσταση της πρώην δικαστού. Τελικά της χορήγησαν αντιβίωση και βιταμίνες προσπαθώντας να τονώσουν λίγο τον εξασθενημένο οργανισμό της, ενώ της συνέστησαν να παραμείνει εκεί το βράδυ για νοσηλεία, κάτι που τελικά έγινε.
Ωστόσο η Μαρία Μαργαρίτη φέρεται διατεθειμένη να συνεχίσει μέχρι τέλους την απεργία πείνας, καθώς όπως διεμήνυσε μέσω της δικηγόρου της «θα συνεχίσει τη διαμαρτυρία της αγνοώντας οποιοδήποτε κόστος».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC.
Αλκίνοε μιας και για να το ανεβάζεις στο θέμα με τον Ρωμανο, και ψέγεις όσους ενδιαφέρθηκαν για τη υπόθεση του ότι δεν εδιαφέρονται για την συγκεκριμένη απεργία πείνας (καλα απο πότε κανει αυτη απεργία πέινας το είχα ακούσει και πρόπερσι;), είμαι σίγουρος πως αυτή τη στιγμή ετοιμάζεις πανώ και διαμαρτυρίας για την υπόθεση της δικαστίνας.
Γι αυτό και μόνο θα πρέπει να σε συγχαρώ που ενδιαφέρεσε για την συγκεκριμένη υπόθεση και αύριο μεθαύριο θα σε δουμε να διαδηλώνεις.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
alkinoos έγραψε:Το 2007 η δικαστής Γρεβενών Μαρία Μαργαρίτη αποκάλυψε οίκο ανοχής που λειτουργούσε στο χώρο των δικαστηρίων όπου ανήλικοι κακοποιούνταν σεξουαλικά και πολλές φορές έναντι αμοιβής. Το αποτέλεσμα ήταν να εκδιωχθεί από το δικαστικό σώμα.
Όσο για το τελευταίο σου ποστ... η στιχουργική τεχνική καλή.
Δεν ξέρω ακριβώς σε ποιον το απευθύνεις, αλλά δεν έχει σημασία.
Μάλλον σ'αυτό το σκεπτικό διαφωνούμε, αν σε κατάλαβα καλά.
Κατάλαβα ότι αρνείσαι την ένωση...
alkinoos έγραψε: πως μου ζητάς
...εμείς οι δυο να γίνουμε ένα ;
Η ένωση όλων μας απέναντι
στους φαύλους, ειναι ένα όνειρο δικο μου ακόμα.
.
Μου κόλλησαν τα πλήκτρα,αργή και η σύνδεση ,πήγα να διορθώσω ένα quote και τελικά τα έκανα μαντάρα...
Και όλα αυτά πριν πάω να ξαπλώσω
Όντως,δεν σε πρόσεξα για την Μαργαρίτη.Το πάθημα ,μάθημα λοιπόν...
Αλλά και συ βρε ..μη μου κόβεις τις στροφές μου τη δίνει αυτό
ArELa έγραψε:
Όσο για το τελευταίο σου ποστ... η στιχουργική τεχνική καλή.
Δεν ξέρω ακριβώς σε ποιον το απευθύνεις, αλλά δεν έχει σημασία.
Μάλλον σ'αυτό το σκεπτικό διαφωνούμε, αν σε κατάλαβα καλά.
Κατάλαβα ότι αρνείσαι την ένωση...
alkinoos έγραψε:πως μου ζητάς
...εμείς οι δυο να γίνουμε ένα ;
Η ένωση όλων μας απέναντι
στους φαύλους, ειναι ένα όνειρο δικο μου ακόμα.
Όταν με ρώτησε o Divine αν θα πάρω πανό και θα κατέβω για διαδήλωση συμπαράστασης στην Μαργαρίτη,έφερα τους στίχους αυτούς για να του δείξω πως
δεν πάω με πανό,μήτε σε διαδηλώσεις...για κανέναν.
ΑΝ ο σκοπός της ένωσης έχει τον αποκεφαλισμό πάσης εξουσίας,με χέρια και με πόδια
alkinoos έγραψε:Αλλά και συ βρε ..μη μου κόβεις τις στροφές μου τη δίνει αυτό
αχαχαααααααα
πλακίτσα σου έκανα βρε.
Πραγματικά αν έβλεπες φάτσα και άκουγες τόνο φωνής θα καταλάβαινες
ότι ήθελα απλά να γελάσουμε λίγο, ακόμα και μέσα σ'ένα τόπικ σαν αυτό.
.
Κάνει απεργία πείνας με αίτημα να του βάλουν βραχιολάκι και να τον παρακολουθούν για να μπορεί να δίνει μαθήματα.
Μα αφού οι αναρχικοί έχουν γράψει και έχουν πει πολλά ενάντια στην παρακολούθηση ΠΑΝΟΠΤΙΚΟΝ, ενάντια στις κάμερες, σε κάθε μορφή επιτήρησης.
Τώρα που πήγαν όλα αυτά?
Αναρχικός να ζητάει βραχιολάκι.
Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτάκια μας και τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας τα μπιρμπιλωτά?
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Βρε Δοκτορεσα. Ενας φυλακισμενος ετσι κι αλλιως παρακολουθειται. Καλυτερα εξω παρα μεσα. Ο βρεγμενος φοβάται την βροχη; εγω το θεωρω επιτυχια. Προφανως ομως εχει και συνεχεια. Οπως ξερεις οταν κατακταται ενα κοινωνικο συμβολαιο παμε για το δευτερο. το δευτερο θα ειναι χωρις βραχιολακι.
Δεκέμβριος 2007
6 Μαϊου 2008
Αυτό είναι απο τα 1-2 στάνταρ κείμενα που βρίσκω αναρτημένα σε ΟΛΑ τα sites για τη σχετική υπόθεση. Με ενα γρήγορο ψάξιμο, δε βρίσκω τίποτε άλλο.
Πως το καταλαβαίνεις οτι κάτι παίζει που δεν το λέει το κείμενο, και οτι μάλλον δεν είναι έτσι τα πράγματα; Είναι απλό. Ενα δικαστή ΔΕΝ μπορείς απλά να τον απολύσεις (όπως και ενα Καθηγητή), πρέπει να τον περάσεις πειθαρχικό. Το πειθαρχικό των δικαστών είναι η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, και αυτοί οι τυπάδες επείδη είναι *τίγκα* ανεξάρτητοι, πάντα προστατεύουν τους δικούς τους απο πολιτικές διώξεις, γιατί δε γουστάρουν να *φαίνονται* έρμαια των πολιτικών (άλλο τι είναι).
Αν δεν το πιστεύετε, ψάξτε για "απόλυση δικαστικού" και δείτε για τί λόγους απολύονται συνήθως οι δικαστές - είναι ΠΟΛΥ χοντρά πράγματα, οχι σαν αυτά που αναφέρει το άρθρο. Αν θέλουν απλά να πιέσουν ενα δικαστή, του αφαιρούν τις υποθέσεις η τον στέλνουν να δικάζει κότες που το σκάσανε απο το κοτέτσι στο Άνω Τραχανοπλαγιάρι.
Επίσης, τα άρθρα δεν αναφέρουν πουθενά πηγές, εκτός απο κάτι σκατομπλόγκς του κερατά.
Ο Ρωμανός δεν είναι συμβολο αντίστασης για μενα, αλλα σιγουρα είναι ενας άνθρωπος που αντιστάθηκε περισσότερο απο εσένα και εμένα.
Αλλά πολύ θα θελα να μάθω, πως θέλεις να είναι ένα συμβολο αντίστασης για να σου αρέσει.
Να είναι 1,80, μπρατσαράς να εχει την δυναμη του Ηρακλή και το τσάκραμ της Ζηνας;
Divine Sinner έγραψε:
Ο Ρωμανός δεν είναι συμβολο αντίστασης για μενα, αλλα σιγουρα είναι ενας άνθρωπος που αντιστάθηκε περισσότερο απο εσένα και εμένα.
Αλλά πολύ θα θελα να μάθω, πως θέλεις να είναι ένα συμβολο αντίστασης για να σου αρέσει.
Να είναι 1,80, μπρατσαράς να εχει την δυναμη του Ηρακλή και το τσάκραμ της Ζηνας;
Καταρχάς θεωρώ πως είναι απαραίτητο να γνωρίζει κάποιος τον εαυτό του,να γνωρίζει επίσης τους λόγους και τις αιτίες που τον οδηγούν στην απόφαση να δράσει.Άρα είναι πρώτο νοητικό το θέμα και όχι σωματικής δύναμης ,κατά το παράδειγμα σου.Για το αν νιώθεις πως η στάση του Ρωμανού είναι μορφή αντίστασης καλύτερης από της δικής σου..περί σύγκρισης μεταξύ εσένα και Ρωμανού κανένα σχόλιο από εμένα.Όσο αφορά εμένα διαβάζω πως ήδη έκανες τη σύγκρισή σου.Άποψη σου...και μένω εκεί
Όσοι έχουν αποφασίσει να αντισταθούν, αντιστέκονται.
Και το κάνουν χωρίς απαραίτητα να δρουν με τροπο εμφανή στους γύρω τους.
Αντίσταση μπορεί να νοηθεί και η άρνηση να ασχοληθεί κανείς μ'αυτά που προτάσσει και υπαγορεύει
η "επκαιρότητα" να μας απασχολήσουν.
Αντίσταση μπορεί να είναι τα όνειρα που κάνεις ή όταν εστιάζεις σε πράγματα που είναι εκτός mainstream.
Αντίσταση μπορεί να είναι και η σιωπή, όχι μόνο οι φωνές.
Αντίσταση είναι σίγουρα η απολυτη πίστη μας ότι έχουμε πνευματικη δύναμη και η διαρκής τάση μας να βουτάμε στο εσωτερικο μας για να την βγάλουμε προς τα έξω.
Αντίσταση είναι σίγουρα η ανυπακοή σε επιβολές που δεν έχουν σχέση με το ανθρώπινο στοιχείο.
Η κίνηση του μικρού να χτυπήσει τράπεζα (και ειδικά απ'τη στιγμή που δεν καιγόταν για χρήμα ο ιδιος)
είναι σίγουρα μια μορφή αντίστασης, για μένα όχι σωστή και όχι αποτελεσματική. Όχι επειδή ειναι παραβατική... Αλλά επειδή ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένη η κατάληξή της και αυτά που του έδωσαν το έναυσμα να δράσει έτσι, ήταν επιδερμικά και τα'χε καταπιεί όπως του σερβιρίστηκαν, χωρίς να τα έχει ζυμώσει/επεξεργαστί μόνος του για να δει πραγματικά τι απ'τις διδαχές (των ινστρουχτόρων οπυ λέει ο Ιων) τον εξέφραζε και τι έχι... Είναι η αντίσταση "του ποδαριού"... μια αυτοάνοση δράση που χτυπάει πρώτα τον ίδιο και ποτέ τον "εισβολέα" που του ρημάζει την "υγεία". (εντελώς μεταφορικά μιλώντας) Είναι η αντίσταση που εκπορεύεται απ'το "έξω", στέκεται στο "έξω" και δεν αγγίζει σχεδόν καθόλου το "μέσα"
.
Αν πετύχαινε η ληστεία χωρίς να συλληφθεί και μετά μοίραζε το χρήμα στους φτωχούς τότε θα ήταν πραγματική αλλά και αποτελεσμετική πράξη αντίστασης.
Το να έχει κανείς πρόσβαση στο χρήμα χωρίς να είναι δούλος είναι ο εφιάλτης των λαμογίων.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Δεν είναι το κράτος ο εχθρός,εχθρός είναι το χρηματοπιστωτικό σύστημα,απλά το κράτος με τις δομές του είναι ο προστάτης του συστήματος αυτού.
Η αναρχία ως ιδεολογία είναι ξεπερασμένη διότι όταν δημιουργήθηκε δεν υπήρχε η σημερινή γνώση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος firefightergr την Τρί 16 Δεκ 2014, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος:ξέχασα μια λέξη γμτ,"Δεν είναι το κράτος ο εχθρός"
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
firefightergr έγραψε:Δεν το κράτος ο εχθρός,εχθρός είναι το χρηματοπιστωτικό σύστημα,απλά το κράτος με τις δομές του είναι ο προστάτης του συστήματος αυτού.
Η αναρχία ως ιδεολογία είναι ξεπερασμένη διότι όταν δημιουργήθηκε δεν υπήρχε η σημερινή γνώση.
Μου εξηγεις λιγο, η σημερινή γνώση πως αναιρεί την αναρχία;
firefightergr έγραψε:Δεν το κράτος ο εχθρός,εχθρός είναι το χρηματοπιστωτικό σύστημα,απλά το κράτος με τις δομές του είναι ο προστάτης του συστήματος αυτού.
Η σημερινή γνώση την οποία δεν την κατέχει η πλειοψηφία του πληθυσμού αλλά μόνο όσοι έχουν καταφέρει να την αποκτήσουν μέσα από την έρευνα μας δείχνει ότι η πραγματική εξουσία-κράτος δεν είναι το κράτος όπως όλοι μάθαμε από το σπίτι και το σχολείο.
Για το ποιός πραγματικά είναι το κράτος ή ελέγχει το κράτος και τα περισσότερα κράτη σε παραπέμπω στις σχετικές περί ΝΤΠ και παγκοσμιοποίησης ενότητες των ιδεογραφημάτων.
Ο αναρχικός έχει αντικατασταθεί από τον πραγματικό αναρχικό της εποχής που είναι ο αντινεοταξίτης.
Και μη μου πεις ότι έχεις ακούσει αναρχικό να μιλά ή να βάλει κατά της ΝΤΠ γιατί μάλλον εξυπηρετεί τα συμφέροντά της.
Δε μπορώ να γράψω περισσότερα σε ανοιχτό τόπικ,αλλά σαν μέλος των ιδεογραφημάτων θα έπρεπε να γνωρίζεις το πως η αναρχία εξυπηρετεί τη ΝΤΠ,αν δε θες να το κατανοήσεις ή απλά διαφωνείς δικαίωμά σου.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
firefightergr έγραψε:Ο αναρχικός έχει αντικατασταθεί από τον πραγματικό αναρχικό της εποχής που είναι ο αντινεοταξίτης.
έτσι! Δε μιλάμε πλέον για την ψευδεπίγραφη ιδεολογία του αναρχισμού ( ιδεολογία της συμφοράς
κι αυτή, όπως απεδείχθη πλέον περίτρανα ΚΑΘΕ ιδεολογία), αλλά για μια λογική στάση ζωής,
απέναντι σε ένα κοινωνικοπολιτικό σύστημα που μονο καλές προθέσεις δεν έχει
(και δεν επιδεικνύει έμπρακτα) απέναντι την ανθρωπότητα.
.
Η σημερινή γνώση την οποία δεν την κατέχει η πλειοψηφία του πληθυσμού αλλά μόνο όσοι έχουν καταφέρει να την αποκτήσουν μέσα από την έρευνα μας δείχνει ότι η πραγματική εξουσία-κράτος δεν είναι το κράτος όπως όλοι μάθαμε από το σπίτι και το σχολείο.
Για το ποιός πραγματικά είναι το κράτος ή ελέγχει το κράτος και τα περισσότερα κράτη σε παραπέμπω στις σχετικές περί ΝΤΠ και παγκοσμιοποίησης ενότητες των ιδεογραφημάτων.
Ο αναρχικός έχει αντικατασταθεί από τον πραγματικό αναρχικό της εποχής που είναι ο αντινεοταξίτης.
Και μη μου πεις ότι έχεις ακούσει αναρχικό να μιλά ή να βάλει κατά της ΝΤΠ γιατί μάλλον εξυπηρετεί τα συμφέροντά της.
Δε μπορώ να γράψω περισσότερα σε ανοιχτό τόπικ,αλλά σαν μέλος των ιδεογραφημάτων θα έπρεπε να γνωρίζεις το πως η αναρχία εξυπηρετεί τη ΝΤΠ,αν δε θες να το κατανοήσεις ή απλά διαφωνείς δικαίωμά σου.
Αναρχικός είναι όποιος δεν δέχεται ΚΑΜΙΑ εξουσία και ΚΑΜΙΑ ιεραρχία. Αν το κράτος εξ ορισμού είναι κάτι καλό ή κακο είναι θέμα θεώρησης των πραγμάτων. Προσωπικά δεν είμαι κατά της έννοιας του κράτους, αλλά κατά αυτού του κράτους. Ως εκ τούτου δεν ειμαι αναρχικός.
Οπως δεν είναι αναρχικός όποιος απαραίτητα είναι κατα της ΝΤΠ.
Γιατί δεν ενστερνίζεται απαραίτητα αυτήν την θεωρηση των πραγμάτων.
Κάποιος που θεωρεί την ΝΤΠ αρνητική μπορεί να είναι θρησκευομενος (να δέχεται δηλαδή την εξουσία των παπάδων), να πιστεύει στο κράτος (δέχεται μια εξουσια ή μια ιεραρχια), ή να ανήκει σε οποιοδήποτε κομματι του πολιτικού φάσματος.
Σε λίγο θα μου πείτε οτι ο Αϊκ που βγάζει εκατομμύρια ή ο καραδεξιός Αλεξ τζούνς και άλλα μέλη του Libertarian party είναι αναρχικοι.
Επίσης ξέρετε που ευδοκιμουν αναρχικοί με το σκεπτικό σας;
Α) στην ορθόδοξη εκκλησία και σε κάθε εκκλησια
Β) στην ΚΚΚ.
Οσον αφορα την ίδια την ΝΤΠ.
Η ΝΤΠ είναι σαν ενας θρόνος. Ο καθένας που προσπαθεί να επικρατήσει επιβάλει (και εκ των πραγμάτων) την δικια του θεώρηση των πραγμάτων. Δηλαδη μια νεα τάξη πραγματων. Αλλη η ΝΤΠ των αμερικανων, άλλη ήταν του Χίτλερ άλλη ενδεχομένως του Στάλιν κλπ.
Το κράτος που έχουμε δεν είναι καλό γιατί εμείς δεν είμαστε καλοί και το ωραίο είναι ότι επικρατεί και αναρχία γιατί ως Έλληνες δε σεβόμαστε τίποτα,παρανομούμε ΟΛΟΙ από τον πολίτη εως τον βουλευτή (μίζες,παράνομα μνημόνια,μη εφαρμογή αποφάσεων δικαιοσύνης).
Μπροστά στους γερμανούς είμαστε άναρχοι.
Παράδειγμα:σαν οδηγοί παραβιάζουμε τον κ.ο.κ συνεχώς(π.χ. παρκάρουμε όπου μας βολέψει),σα γείτονες δε σεβόμαστε τις ώρες κοινής ησυχίας,πετάμε στο δρόμο σκουπίδια,άσε τους χυτά, και πολλά άλλα.
Εδώ μπαίνει ο άλλος στην αίθουσα αναμονής ιατρείου γεμάτη ανθρώπους και δε λέει μια καλησπέρα.
Η λύση στο κακό κράτος προφανώς δεν είναι η αναρχία αλλά η αλλαγή της νοοτροπίας μας.
Οι Γερμανοί μπορεί να είναι ο πιό αντιπαθητικός λαός αλλά όλα λειτουργούν σα ρολόι στη χώρα τους,δε κλέβουν την εφορία,δε πετούν σκουπίδια,είναι ευγενικοί και λένε καλημέρα-καλησπέρα ακόμη και αν δε σε γνωρίζουν.
-Γιατί στη Γερμανία δεν έχει κακό κράτος και αναρχικούς;
-Γιατί δεν έχει Έλληνες να ψηφίζουν Έλληνες πολιτικούς.
Θεωρητικά η αναρχία είναι καλή,θεωρητικά το κράτος είναι καλό.
Η νέα τάξη πραγμάτων όμως δεν είναι θεωρητική είναι πραγματική και τη νοιώθουμε στο πετσί μας σε όλο το πλανήτη αλλού λιγότερο αλλού περισσότερο μέσω του ελέγχου που ασκείται, του περιορισμού ελευθεριών, των εχθροπραξιών,την υποβάθμιση ποιότητας της ζωής.
Δεν μας χρειάζεται ο αναρχικός λοιπόν μας χρειάζεται ο αντινεοταξίτης,όχι όμως ένας αλλά πολλοί και οργανωμένοι και όχι άναρχοι.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Ποιος σου ειπε οτι στην Γερμανια δεν εχει αναρχικους; και ποιος σου ειπε οτι ο γερμανος αν ζουσε στο Ελληνικο πλαισιο δεν θα γινονταν το ιδιο λαμογιο με τους Ελληνες;