Αύριο θα το δοκιμάσω να δω.ArELa έγραψε:T
Τελευταία ανακάλυψα το σέλινο στη φακή.
Το έβαλα μια μέρα, έτσι για πλάκα, και ξετρελάθηκα!
Αν το δοκιμάσετε (όσοι γουστάρετε το σέλινο) θα με θυμηθείτε.
Joy , ενδιαφέρον ακούγεται. Θα προσπαθήσω να το φτιάξω.Joy έγραψε:Επειδή μου αρέσουν τα γεμιστά με κιμά και τον τελευταίο καιρό δεν τρώω τόσο κρέας, έκανα μία δική μου συνταγή...τα γεμιστά με τόνο.
Παίρνω ντομάτες και κολοκύθια (κατά προτίμηση τα στρογγυλά), αδειάζω το εσωτερικό και το ψιλοκόβω . Τσιγαρίζω ελαφρά κρεμμύδι και ρίχνω το μείγμα από το εσωτερικό κολοκυθιών και ντομάτας, λίγο άνηθο, ρύζι, τον τόνο, λεμόνι και στο τσακιρ κέφι λίγο λευκό κρασί και τα αφήνω να βράσουν λίγο.
Στο ταψί αναμεσα στις ντομάτες και τα κολοκύθια βάζω πατατούλες και αφού τα γεμίσω, ότι περισσέψει το ρίχνω ενδιάμεσα πάνω από τις πατάτες. Τέλος ρίχνω πάνω στα γεμιστά, στο άνοιγμα, τριμμένη παρμεζάνα ή φρυγανιά...και κατ ευθείαν στο φούρνο...πολύ νόστιμα!!!
ΥΣ Η Καρυάτιδα που είναι; Είτε το γλυκό δεν έγινε και τρώω κατάρες , είτε έχει πέσει με τα μούτρα στο γλυκό και δεν μας μιλάει πια...