Και γω τωρα θα ριξω κανα 3ωρο υπνακο και κατα τις 10 θα ειμαι εκει...θα σε βρω δεν παιζειaxinosp έγραψε:LazyDog προσπαθούσα να σε βρώ χτες βράδυ αλλά ματαίως.
Στο υπόγειο τα τραπεζάκια τα είδα που είχες αλλά εσυ μάλλον το είχες κλείσει.
Αν διαβάζεις έρχομαι μετά τις οκτώ και βάστα ρακί να πιούμε !!

ΠΑραξενο μου φαινεταιLazy Dog έγραψε:Το βαζω εδω και επειδη δεν βλεπω μπροστα μου απο την κουραση(εχω κλεισει αισιως 48 ωρες ορθιος)ας μπει οπου πρεπει(sic)
...γιατι ολα εχουν καποια συνδεση....αν αληθευειΓια να ξέρετεε με τι έχουμε να κάνουμε
Διαδώστε το
Στις 06.00 μμ. της 11ης Ιουνίου 2013, το Υπουργείο Αμύνης της Γερμανίας έθεσε την 26η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία σε επιχειρησιακή επιφυλακή και είναι έτοιμη να μεταφερθεί στην Ελλάδα για να αναλάβει δράση.
Η διαταγή εκδόθηκε κατόπιν αναλόγου αιτήματος της ελληνικής κυβέρνησης.
Κάποιος ΙΚΑΡΟΣ

με κάλυψεςAnestis έγραψε:
Οι λόγοι για το κλείσιμο της ΕΡΤ ήτοι Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, είναι διάφοροι:
Πολιτικοί: Ρουσφετολογία... κτλ κτλ
Οικονομικοί: Μερικοί δημ(ι)οσιογράφοι λάμβαναν παχυλούς μισθούς ...κτλ κτλ
Ιστορικοί: Το μοναδικό Ελληνικό ιστορικό οπτικοακουστικό (και μη) αρχείο που είχε ΔΙΚΑΙΩΜΑ πρόσβασης ΚΑΘΕ Έλληνας πολίτης... κτλ κτλ
Μνημινιακοι: Τήρηση της "κυβέρνησης" για την απόλυση 2000 δημοσίων υπαλλήλων πριν το τέλος του Ιουνίου... κτλ κτλ
Εθνικοί: Όντας Ελληνική δημόσια ιδιοκτησία είναι ενάντια στα συμφέροντα των ... συμφεροντολόγων... κτλ κτλ
Εξουσιαστικοί: Αποφασίζουμε και διατάζουμε.... κτλ κτλ κτλ
Εκλογικοί: Πάμε για Εκλογές .... οϊμέ... κτλ κτλ
Η συνωμοσιολογία. Η συνωμοσιολογία είναι κάτι που ίσως δεν αξίζει να την παίρνουμε στα σοβαρά, αλλά προσωπικά δεν αδιαφορώ κιόλας.
μόνο ανόητα α-νόητα σενάρια δεν είναι και σ'ευχαριστώ που τα περέθεσες, προστέθηκαν στη γνωσιακή μου φαρέτρα.Παρ-ακολουθώ με ενδιαφέρον την συγκεκριμένη γενικολογία που την περικλείει και προσπαθώ να εξετάσω τα στοιχεία που την καταδεικνύουν ως υπαρκτή. Έτσι κατασκευάζω δικά μου "α-νοητα" σενάρια συνωμοσιολογίας και τα παραθέτω προς εξέταση κάτω από το πρίσμα της γνώσης - "λογικής" - αναζήτησης.
αυτό ίσως θα'πρεπε να πάει και στο τόπικ του Λαμπρόπουλου, αλλά κι εδώ καλά είναι!Τα ραδιοκύματα είναι ο ταχύτερος και ασφαλέστερος τρόπος να μεταφέρεις δεδομένα (Τηλεμετρία).
Όλοι οι πόλεμοι βασίστηκαν στην επικοινωνία και γι' αυτό επενδύθηκαν χρήμα, χρόνος και ανθρώπινες ζωές στη αντι-κατασκοπία κτλ κτλ.
Δεδομένου ότι ο προγραμματισμός έγινε πλέον ψηφιακός, είμαστε όλοι σε θέση να απολαμβάνουμε ποιότητα εικόνας και ήχου στο μέγιστο βαθμό (λέμε τώρα)... Τo ψηφιακό σήμα μετριέται σε V (τάση) ενώ το αναλογικό σήμα σε συχνότητα Hz (κύκλοι/δευτερόλεπτο).
Τα αναλογικά κύματα είναι τα εξής:
τεράστια χαμηλά συχνότητα TLF (tremendously low frequency)
εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα ELF (extremely low frequency)
υπερχαμηλή συχνότητα SLF (super low frequency)
κατ'εξοχήν χαμηλή συχνότητα ULF (ultra low frequency)
πολύ χαμηλή συχνότητα (υπερμακρά κύματα) VLF (very low frequency)
χαμηλή συχνότητα (μακρά κύματα) LF (low frequency)
μέση συχνότητα (μεσαία κύματα) MF (medium frequency)
υψηλή συχνότητα (βραχέα κύματα) HF (high frequency)
πολύ υψηλή συχνότητα (υπερβραχέα κύματα) VHF (very high frequency)
κατ'εξοχήν υψηλή συχνότητα UHF (ultra high frequency)
υπερυψηλή συχνότητα SHF (super high frequency)
εξαιρετικά υψηλή συχνότητα EHF (extremely high frequency)
τεράστια υψηλή συχνότητα (ΤHz THF tremendously high frequency)
Τα κύματα ELF είναι πλέον γνωστά σε όλους και από πειράματα που μπορείτε να διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο(στα αγγλικά) είναι σε θέση να δημιουργήσουν παραισθήσεις. http://www.abovetopsecret.com/forum/thread488381/pg1
Επίσης είναι γνωστά πλέον τα πειράματα που έχει κάνει ο στρατός (αμέρικα και μάδερ ράσια) πάνω στα συγκεκριμένα κύματα και της επιρροής τους στην ψυχοσύνθεση των ανθρώπων. (link above)
Η ψηφιοποίηση του τηλεοπτικού σήματος βοηθάει στην ελάττωση της αναμετάδοσης αναλογικών σημάτων και αφήνουν το πεδίο "δράσης"
ελεύθερο. Το δίκτυο έτοιμο.
Να προσθέσω κι εγώ το συνωμοσιολογικό αλλά ουδόλως αβάσιμο λιθαράκι μου σ'αυτή την ιστορία. Το αιφνιδιαστικό χουντοκόπημα με την ΕΡΤ, έγινε πότε;Όπως είπα, μπορεί να είναι α-νόητες συνωμοσιολογίες, κοινώς μπούρδες, αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου σταματώ εδώ και τα αφήνω στο άγνωστο.
Δυστυχώς ο ρυθμός της αφύπνισης δεν είναι για όλους ο ίδιος. Κάποιοι επιλέγουν (υποσυνείδητα) να μην αφυπνιστούν και ποτέ... Για κάποιο λόγο (ίσως για να νιώθουν ασφαλείς) τη γουστάρουν αυτή την κατασκευασμένη πραγματικότητα που τους πασάρησαν... Πάντως δεν πιστεύω αυτά που λέει ο βλακόπουλος και το κάθε κουτσοκάναλο που ψέλισε μαλακίες σήμερα, ότι η πλειοψηφία του κόσμου στήριξε αυτή την ολέθρια κίνηση Σαμαρά.Πάντως Το ότι κάποιοι χαίρονται δείχνει και πόσο μακρυά είμαστε ακόμα από την αφύπνιση, αφού δυσκολεύονται να δουν πως είναι εντελώς ύποπτο το ότι μέσα σε μια νύχτα έκλεισαν την ΕΡΤ και κατέβασαν το δίκτυο.

Σήμερα ανοικτά της υδρας, όλο το βράδυ, ακόμα και τώρα,Lazy Dog έγραψε:Το βαζω εδω και επειδη δεν βλεπω μπροστα μου απο την κουραση(εχω κλεισει αισιως 48 ωρες ορθιος)ας μπει οπου πρεπει(sic)
...γιατί όλα έχουν κάποια σύνδεση....αν αληθευειΓια να ξέρετεε με τι έχουμε να κάνουμε
Διαδώστε το
Στις 06.00 μμ. της 11ης Ιουνίου 2013, το Υπουργείο Αμύνης της Γερμανίας έθεσε την 26η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία σε επιχειρησιακή επιφυλακή και είναι έτοιμη να μεταφερθεί στην Ελλάδα για να αναλάβει δράση.
Κάποιος ΙΚΑΡΟΣ

Ναι αλλά όχι το ψηφιακό. Το αναλογικό. Μιας και τα ELF κύματα είναι αναλογικά. Η υποδομή της ΕΡΤ δεν εξαϋλώθηκε επειδή εκπέμπαν σε ψηφιακό. Και ποιος μου λέει ότι αφού στήσουν ότι αυτοί θέλουν, το οποίο μάλιστα θα είναι δικό τους, ιδιωτικό - άρα απόρρητο, και όχι δημόσιο ότι δε θα κάνουν ότι θέλουν και στη συνέχεια. Ξαναλέω πως μπορεί να είναι σενάρια φαντασίας και να μην ευσταθούν στο παραμικρό. Αλλά όπως και η ΑrEla έτσι κι εγώ έχω την τάση της συνωμοσιολογικής προσέγγισης.ArEla έγραψε: Αν καταλαβαινω σωστα, θες να πεις οτι για οσες μερες δεν θα εκπεμπει, εκεινοι που εχουν τα "κλειδια"
του ψηφιακου σηματος θα ειναι σε θεση να το χρησιμοποιησουν κατα βουληση ;
Τέρμα το ΡΙΚ.Eva Luna έγραψε:Αλλη απορια, μιας και υποψιαζομαι οτι το δικτυο της ερτ χρησιμευε και για να βλεπουμε κυπριακα καναλια,
αυτο σημαινει οτι απο σημερα δεν εχουμε προσβαση εκει;
Μου κανει εντυπωση, γιατι κι η ΕΝΤ απο Κυπρο εβγαζε τις εβδομαδιαιες συνεντευξεις.
Ορθόν. Κι εγώ λοιπόν χρησιμοποιώ αυτή την έννοια ως politically correct ώστε να αποφύγω το "censorship" του λόγου, και όπου αυτό δεν υφίσταται, του μυαλού....ArEla έγραψε:Ο όρος conspiracy theory είναι εφεύρημα των νεοταξιτών που γιγαντώθηκε μετά την πτώση των διδύμων. σε μια διαρκή και λυσσαλέα προσπάθεια να απαξιώσουν όσους μπορούν να δουν - και β λέπουν πέρα απ'τη μύτη τους
Όχι καθόλου τυχαίο....Να προσθέσω κι εγώ το συνωμοσιολογικό αλλά ουδόλως αβάσιμο λιθαράκι μου σ'αυτή την ιστορία. Το αιφνιδιαστικό χουντοκόπημα με την ΕΡΤ, έγινε πότε;
Ναι κυρίες και κύριοι και αυτό έγινε πάνω στο 11άρι.
Συγκεκριμένα, στις 11 Ιουνίου τρέχοντος έτους...
Τυχαίο; Δε νομίζω.
Οι τύποι είναι ΚΑΡΑχωμένοι στον αποκρυφισμό, την αριθμολογία και τα συναφή, και παρ'όλο που για κάποιους από μας οι αριθμοί μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία, έχουν γι'αυτούς και αυτό είναι που θα'πρεπε να προσέξουμε εδώ. Το 11'αρι παίζει διαχρονικά τελικά και παίζει σε κρίσιμες ιστορικές καμπές...
παραθέτω πρόχειρα μερικά στο 11άρι που μπορώ να θυμηθώ τώρα:
11/9 η πτώση των διδύμων
11/11/11 η "ενθρόνιση" του παπαδήμου στον πρωθυπουργικό θώκο
11/3 o καρασεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία
11/2 ανακοινώθηκε η παραίτηση του πάπα
Συμφωνώ... ήταν το πιο αθώο σενάριο που μπόρεσα να σκεφτώ... φοβάμαι όμως πως έχεις δίκιο...ArEla έγραψε: αλλά κάτι ενοχλεί έντονα το συνωμοσιολογικό μυαλό μου και μου λέει "there's more to this than meets the eye" -- ότι κάτι άλλο πιο χοντρό και πιο άγριο ακόμα παίζει που δεν μπορούμε να δούμε...
Δε θα με εξέπληττε... Έχω ξαναγράψει πως από κουβέντα που είχα με πρώην δημοσιογράφο του CNN μου είπε πως μπορούν και κατευθύνουν την κοινή γνώμη κατά 80%. Ο Ελληνάρας αρνείται να καταλάβει ότι έκανε λάθος. ΔΕ θέλει ρε παιδί μου. Του μπήκε κάτι στο μυαλό τέλος.ArEla έγραψε: Δυστυχώς ο ρυθμός της αφύπνισης δεν είναι για όλους ο ίδιος. Κάποιοι επιλέγουν (υποσυνείδητα) να μην αφυπνιστούν και ποτέ... Για κάποιο λόγο (ίσως για να νιώθουν ασφαλείς) τη γουστάρουν αυτή την κατασκευασμένη πραγματικότητα που τους πασάρησαν... Πάντως δεν πιστεύω αυτά που λέει ο βλακόπουλος και το κάθε κουτσοκάναλο που ψέλισε μαλακίες σήμερα, ότι η πλειοψηφία του κόσμου στήριξε αυτή την ολέθρια κίνηση Σαμαρά.
Δεν αποκλείεται να είναι σφυγμομέτρηση. Το ανέφεραν κι άλλοι.....Joy έγραψε:Το σκεφτηκαν καλά οι κρατούντες αυτό που εκαναν?
Ή...

Hταν ασκηση στην νησο Δοκο λεει.ION 4ever έγραψε:Σήμερα ανοικτά της υδρας, όλο το βράδυ, ακόμα και τώρα,Lazy Dog έγραψε:Το βαζω εδω και επειδη δεν βλεπω μπροστα μου απο την κουραση(εχω κλεισει αισιως 48 ωρες ορθιος)ας μπει οπου πρεπει(sic)
...γιατί όλα έχουν κάποια σύνδεση....αν αληθευειΓια να ξέρετεε με τι έχουμε να κάνουμε
Διαδώστε το
Κάποιος ΙΚΑΡΟΣ
στα ανοικτά προς Πελοπόννησο περνούν πλοία.
από τον θόρυβο που κάνουν καταλαβαίνεις οτι πρόκειται
για πολεμικά και μάλιστα full speed γκαζωμένα
και μια δυο ώρες πρίν την διέλευση ελικόπτερα πετούσαν πάνω
από την ακτογραμμή της Πελοποννήσου.
τα πλοία κατευθύνονται προς Σπέτσες η και πόρτο ραφτη.
Περίεργο ξημέρωμα θα έχουμε.

Ειχα ακουσει καποια στιγμη τον Χρηστο Γουδη να λεει πανω κατω (δεν το θυμαμαι ξεκαθαρα αλλα το νοημα ηταν το παρακατω)ArELa έγραψε: εδώ δεν υπάρχουν κομματικές γραμμές και αγκυλώσεις. Εδώ υπάρχει ένα
ξεκάθαρο δίλημμα.
Στηρίζεις τη χούντα της τρικομματικής ή τη δημοκρατία;
Αυτοί επέλεξαν να εκτελούν τις εντολές της τρόικας με κάθε κόστος
ακόμη και να επιβάλουν χούντα στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία. Δεν
κυβερνούν αυτοί. Απλά εκτελούν την εντολή των δανειστών μας «Διαλύστε
την Ελλάδα ΤΩΡΑ».

χαχαχαχα ναι το ξερω οτι δεν ειναι δικο σου .ArELa έγραψε: Τάλε, το quote που έβαλες, δεν είναι δικό μου.
Επίσης δεν είναι δικό μου το πρώτο quote που έβαλες κι εσύ Ανέστη.
(γιατί αν είναι και δεν τα αναγνωρίζω ως δικά μου, τότε το μυαλό μου έγινε πολύ πιο νιανιά απ'ό,τι νόμιζα)

Δε θα με βρει σύμφωνη εδώ ο Σώρρας (που βγάζει δικά του απωθημένα με τους δημοσιογράφους) , παρ'όλο που έχω ΠΟΛΛΑΚΙΣ καταφερθεί εναντίον των δημοσιογράφων κι εγώ η ίδια. Και εξηγούμαι:ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!
ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΚΟΥΑΤΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ!ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ!!!
ΤΩΡΑ ΠΟΝΑΤΕ!ΤΩΡΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ Ή ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΚΟ!!!
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ,ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΑΤΕ ΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΕΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ-ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ...
ΚΡΙΤΙΚΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΩΜΩΔΟΥΣΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΣΟΦΛΙΑ...
ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ Η END
END KAI O ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

έκλεισε με το "END KAI O ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ" και υπέθεσα πως τα έγραψε αυτός.ION 4ever έγραψε:Το παραπάνω κείμενο δεν είναι του σωρρα
(δεν γράφει μόνο αυτός με κεφάλαια)
Είναι του πλάτωνα από το αλφειός.
Δεκτό και εγώ έκλεισα...ION 4ever έγραψε:Όσον αφορά τα αποσπάσματα που είδα από τα 902
Πάλι κομματικά παιχνιδάκια πάλι συνδικαλιστές και μια από τα ίδια.
Αυτά ξερουμε αυτά κάνουμε.
Απλά το έκλεισα γιατί δεν αντέχω άλλο την φωνή της τηλεόρασης.
Μου φάνηκε μια από τα ιδια.
περνάνε σίγουρα πολλά... και χαριτωμένα.ION 4ever έγραψε:Μεγάλο σούσουρο για την ερτ (και δικαίως) αλλά τι περνάνε αυτές τις μέρες?
τι γινεται στο παρασκήνιο?