Καζάκης 4α

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: Καζάκης 4α

Δημοσίευση από Kostakis » Παρ 26 Απρ 2013, 17:09

Στην προκειμένη, απλά αισθάνομαι ότι χαλάει η ροή οποιουδήποτε τόπικ-διαλόγου (και αυτού εδώ) όταν αναλωνόμαστε σε μαλακώδεις επεξηγήσεις για παρανοήσεις που δεν έπρεπε να είχαν παίξει in the first place.
Συμφωνώ και ομολογώ ότι όλη αυτή η κουβέντα μου προκαλεί το λιγότερο άνοια.
Αλλά επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, θα ομολογήσω πως φέρνεις και ένα "αλατοπίπερο" στο τόπικ, που δυνητικά το κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον για τον οποιονδήποτε αναγνώστη (μέλος ή επισκέπτη).
Διαφωνώ.
Σε αυτό το τόπικ δεν μπαίνω για να επαναλάβω πράγματα που ήδη δυσκολεύτηκα ως μην ειδικός να τα συλλάβω (βλ. οικονομικές αναλύσεις) αφού προηγουμένως ανάλωσα χρόνο σε παρακολουθήσεις εκπομπών και διάβασμα για να καταφέρω να μείνω σε επαφή με όλα αυτά.
Μπαίνω για να δω νέα ποσταρίσματα, κομμάτια από εκπομπές και πράγματα σχετιζόμενα με την ροή του Επαμ και του Καζακή τα οποία πιθανότατα να μου έχουν διαφύγει.
Τώρα αυτό το back to basics που γίνεται με αφήνει παγερά αδιάφορο αν όχι ενοχλημένο (δικό μου πρόβλημα).
Τωρά θα μου πείτε και θα έχετε και δίκιο, ότι αν δεν γουστάρεις μην το διαβάζεις αλλά στην τελική πολλοί από εμάς εδώ μέσα μπαίνουμε σε συγκεκριμένα τόπικς για τους δικούς μας λόγους.
Το να έρχομαι και να βλέπω "μπαγιάτικα ερωτήματα" μου φαίνεται χάσιμο χρόνου.
Ιον όσα έγραψα δεν σχετίζονται επ' ουδενί με κάτι προσωπικό εναντίον σου απλά αυτό νιώθω και αυτό λέω.
Βίκυ συμφωνώ σε όσα έχει πει μέχρι τώρα, νομίζω πως στο θέμα του Καζάκη συμπλέουμε απολύτως.
Αυτά.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 26 Απρ 2013, 17:37

Κωστάκη, τα ερωτήματα της Ιον, όσο και να μας κάνει να νιώθουμε πως επαναλαμβανόμαστε, είναι καλά και θεμιτά, στο βαθμό που μας "προπονούν", για να μιλήσουμε (όποτε προκύψει στην έξω ζωή μας) και σε άλλους συνέλληνες που θα έχουν τις ίδιες ή παρόμοιες απορίες. Μας κάνουν αν θες να νιώθουμε στην τελική πως αυτά που έχουμε εμπεδώσει και υποστηρίζουμε, θα μπορέσουμε αν και όποτε χρειαστεί να τα προτάξουμε σαν έρεισμα ανά πάσα στιγμή.

Πέραν αυτού, επιμένω ότι η Ιονίτσα είναι το "αλατοπίπερο" και εδώ και σε άλλες γωνιές του χώρου μας, και διά ζώσης για όσους είχαμε τη χαρά να τη γνωρίσουμε και προσωπικά. Στο βαθμό που για σένα είμαστε απρόσωπα νικς, καταλαβαίνω τη λογική και τις τυχόν ενστάσεις σου, αλλά ξέρεις-νιώθεις πως εδώ είμαστε παρέα εκτός από χρήστες που κάνουν διαλόγους στον κυβερνοχώρο πίσω απ'την "ασφάλεια" μιας επίπλαστης ανωνυμίας. Θα ήταν χαρά μου αν κατάφερνες κάποια στιγμή, να παρευρεθείς σε κάποια συνάντησή μας. Ίσως έτσι θα καταλάβαινες καλύτερα τι εννοώ.

Έχουν έρθει κάποια βίντεο απ'την τελευταία φορά που σε είδα στο φόρουμ, τα οποία νομίζω ότι θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σένα. Στην Εκπομπή Α.Ε., προς το τέλος, μας έδειξε και πλάνα απ'τη δεξίωση του βενεζουελανου πρέσβη στην Κύπρο, στην οποία κλήθηκε ο Κάζαξ και είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και αυτη και οι σχολιασμοί του Καζάκη και της Μπάστα επ'αυτών. Εξ αιτίας αυτής της πρόσκλησης, δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει και στην Κύπρο, μέσα από την θαυμάσια οργανωση της ομάδας wake up Cyprus που φρόντισε γι'αυτές τις ομιλίες.

Δες τα αυτά (αν δεν τα είδες ήδη), θα σου αρέσουν.
Μη μου συγχίζεσαι για τις γλυκίτσες μεταξύ εμού και Ιονίτσας,
έτσι είμαστε εμείς, ξεμαλλιαζόμαστε αλλά αγαπιόμαστε... :wink:

αφιερωμένο πρώτα στην Ιονίτσα :giverose:
και μετά σε όλους μας :rose:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 26 Απρ 2013, 17:45

Μπράβο αρελα :thumb:

ακούς kostakis? :giverose:

άντε πάω να πάρω λίγο ήλιο.
Να σας αδειάσω και την γωνιά

I'll be back.... :loco:
:lol: :lol:
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Kostakis » Παρ 26 Απρ 2013, 18:01

Τώρα αυτό το back to basics που γίνεται με αφήνει παγερά αδιάφορο αν όχι ενοχλημένο (δικό μου πρόβλημα).
:xara:

Καλή καρδιά έτσι κι αλλιώς.
Και όπως βλέπετε το διευκρίνισα και πιο πάνω ως "δικό μου πρόβλημα".
Στην τελική δεν είναι τσιφλίκι μου το νήμα.

Βίκυ είδα ότι βίντεο ανέβηκε, ευχαριστώ πάντως.
Θα ήταν χαρά μου αν κατάφερνες κάποια στιγμή, να παρευρεθείς σε κάποια συνάντησή μας.
Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 26 Απρ 2013, 18:03

Σ'αυτό το σημείο και έχοντας συμπληρώσει 21 σελίδες,
το τόπικ κλειδώνεται.

Το επόμενο ξεκινάει από εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 48#p205648
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”