1/ δεν εγινε τεραστίων διαστάσεων σεισμός στις 17/8 όπως πρόβλεψε (βασιζόμενος μόνο στις ευθυγραμμισεις)
2/ πλήρης καταστροφολογική πρόβλεψη για το δακτύλιο του ειρηνικού.
3/ θα γίνει τέτοιος χαμός που η γη θα βρεθεί εκτεθειμένη σε ακτίνες Γ κι όποιος βρισκεται έξω εκείνες τις ώρες, θα ψηθεί ζωντανός...όξινη βροχή, πλήρης κατάρρευση ηλεκτρισμού/ηλεκτρονικών συστημάτων, ηφαίστεια, σεισμοί κλίμακας 12... ποια κόλαση και αηδίες...
4/ στις 23/11 πάλι ευθυγραμμίζεται ο ελένης...
Αυτά ως προς την εισαγωγή.
1/ Καλή ανάλυση για την Πηγή (Θεό) πώς έγιναν όλα...
Ταλάντωση θετικού αρνητικού, αγάπη -απουσία αγάπης, δονήσεις...φόβος... Στο φόβο τον "έχασα". Θέλει η Πηγή (λέει) το φόβο για να καθρεφτίζει τον εαυτό της, γι'αυτό δεν πρέπει να διώχνουμε τους φόβους, αλλά να τους αγκαλιάζουμε...
(χμ... δε μου αντηχεί σωστά αυτό)
2/ Μετά η Πηγή δημιούργησε την περιστρεφόμενη ενέργεια, γι'αυτό τα πάντα στο σύμπαν, περιστρέφονται γύρω από κάτι... (χμ... καλό μου ακούγεται αλλά όχι τόσο επιστημονικό για "επιστημονικός ερευνητής" που δηλώνει- εκτός από μέντιουμ φυσικά)
3/σωστό τον βρίσκω ότι δεν υπάρχει πλήρης ακινησία ποτέ και πουθενά, και να μην προσπαθούμε να ακινητοποιήσουμε το μυαλό, γιατί αυτό πάει κόντρα στο σύμπαν και δε θα γίνει. Όλα ειναι ροή... (τα παντα ρει -Ηράκλειτος... μπράβο το παιδί :Ρ)
4/ Η ισορροπία λέει είναι τελμάτωση και δεν υπάρχει ισορροπία στο σύμπαν. 'Η δε με βολεύει, ή πάει κόντρα σ'ό,τι ξέρω ως τώρα, ή απλά λέει μπούρδα γι'αυτό δεν αντηχεί σωστά μέσα μου αυτό.
5/ με την περιστροφική ενέργεια, δημιουργείται η τρίτη διάσταση.
Οκ, πολύ μεταφυσικό και μου κάνει το μυαλό λίγο νιανιά.
Θα τον ακούσω όλον κάποια στιγμή και θα σας πω, αλλά η αρχική μου ενστικτώδης αντίδραση, είναι ότι προσπαθεί με τσεκουράτες μεν διατυπώσεις, να δημιουργήσει μπέρδεμα εννοιών, και ο εντυπωσιασμός του πρώτου ακούσματος, με κάνει να εισπράττω ως κατά κανόνα σωστά αυτά που λέει... πράγμα που δεν ισχύει. Δεν είναι όλα σωστά. Σίγουρα λέει κάποιες αλήθειες, όπως όλοι... το κόλπο είναι να λες κι αλήθειες για να "αντηχούν" καλά και να πείθεις για όλο το πακετάκι που φυσικά δεν εμπεριέχει μόνο αλήθειες.
Θα δω όμως, στο τέλος τι θα μου αφήσει και θα το καταθέσω.
Εντωμεταξύ αναμένω με ενδιαφέρον τις δικές σου σκέψεις Νικόλα.