κατάθλιψη

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
aitherovamwn
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

κατάθλιψη

Δημοσίευση από aitherovamwn » Δευ 19 Σεπ 2011, 23:56

πριν από λίγη ώρα μπήκα σπίτι μετά από μια σχετικά εύκολη μέρα που θα έπρεπε να ήταν και πολύ ευχάριστη (πέτυχα εντελώς τυχαία στον δρόμο μια παλιά μου φίλη που είχα να δω χρόνια, ξαναείδα μαθητές μου που είχα να δω από όταν έκλεισαν τα σχολεία, μιλήσαμε για το πώς τα περάσαμε το καλοκαίρι κλπ), όμως δεν ήταν.. από το πρωί σήμερα, ένιωθα να με διαπερνά μια αίσθηση δυστυχίας, ένας διάχυτος αρνητισμός..

στη συνέχεια παρατήρησα ότι δεν ήμουν ο μόνος που ένιωθε έτσι.. αυτή η μαυρίλα, η ίδια αίσθηση κατάθλιψης είχε αγγίξει και τα παιδιά (που γενικά δεν χαμπαριάζουν από κάτι τέτοια) και έβγαζαν μια διάθεση βαθιάς μελαγχολίας, νωχελικής νωθρότητας κλπ που με εξέπληξε και με βάρυνε ακόμα περισσότερο.. σε σημείο που χρειάστηκε να τροποποιήσω το μάθημα, ώστε να τους ζητήσω να μου μιλήσουν για την κρίση και πώς τη βιώνουν..

επιστρέφοντας σπίτι, συνειδητοποιησα ότι ποτέ άλλοτε δεν θυμάμαι την γενικότερη ατμόσφαιρα να είναι τόσο "φορτωμένη".. και γενικότερα, όλοι όσοι συναναστράφηκα σήμερα βρίσκονταν σε βαθιά κατάθλιψη, χωρίς καν, πολλές φορές, να το έχουν συνειδητοποιήσει.. (αυτό πρέπει να το προσέξουμε γιατί μπορεί να προκαλέσει ακόμα και σεισμούς - και δεν αστειεύομαι)

σκεφτόμουν λοιπόν ότι δεν είναι τα φοροεισπρακτικά μέτρα.. ούτε οι @@ που μας κυβερνάνε, εγχώριοι και εισαγόμενοι.. φταίει ότι ως λαός (νομίζουμε ότι) έχουμε ηττηθεί.. μας έχουν ταπεινώσει, μας έχουν δείρει σε σημείο τέτοιο που έχουμε πάψει να μετράμε τις σφαλιάρες και δεν νιώθουμε καν πλέον τις κλωτσιές που μας έρχονται απανωτά.. για την ακρίβεια, έχουμε γίνει, ως λαός, λίγο αναίσθητοι στον πόνο, γιατί βρισκόμαστε λίγο πριν τη λιποθυμία (ή το κόμα)..

και μετά συνειδητοποίησα κάτι τόσο αυτονόητο, που μου είχε διαφύγει:

μπορούν να μειώσουν (ή να ελαχιστοποιήσουν) τα χρήματά μας, όμως δεν είμαστε τα χρήματά μας..
μπορούν να μας κλέψουν την περιουσία μας, όμως δεν είμαστε τίποτα από όλα αυτά που έχουμε..
μπορούν να μας αναγκάσουν να δουλεύουμε περισσότερο, όμως δεν είμαστε ούτε ο ελεύθερος χρόνος μας..
μπορούν να μας στερήσουν τα δικαιώματά μας, όμως δεν είμαστε τα δικαιώματα μας..
μπορούν να μας φυλακίσουν, όμως δεν είμαστε η ελευθερία μας..
μπορούν ακόμα και να μας σκοτώσουν, όμως δεν είμαστε καν το σώμα μας (ένα ρούχο είναι και αυτό για την ύπαρξή μας - την ψυχή μας - ώστε να μπορεί να αλληλεπιδρά πιο αποτελεσματικά με αυτό τον υλικό κόσμο)..

για να μη σας τα πολυλογώ, δεν μπορούν να μας αγγίξουν, γιατί δεν είμαστε τίποτα από όλα τα παραπάνω και το γνωρίζουν καλά αυτό..

πώς μπορούν λοιπόν να μας νικήσουν; μόνο αν, με όλα αυτά που κάνουν, καταφέρουν να μας αλλάξουν μέσα μας, να αλλάξουν αυτό που είμαστε.. και εκεί είναι που έχουν ρίξει όλο τους το βάρος..

και ο μόνος τρόπος να το πετύχουν αυτό, είναι αν μας κάνουν να ζούμε μια ζωή μέσα στον φόβο, τη μιζέρια, την ενοχή, την ανασφάλεια, την απομόνωση, το φθόνο, τον θυμό και το μίσος για τον συνάνθρωπό μας.. αν τα καταφέρουν ώστε να γίνουμε φοβικοί, ενοχικοί, μίζεροι, ζηλόφθονες, βίαιοι κλπ ως άνθρωποι..

πρέπει να γνωρίζουμε όμως ότι όλα τα παραπάνω είναι εσωτερικές καταστάσεις που αυτοί δεν μπορούν να "αγγίξουν", όχι χωρίς τη συγκατάθεσή μας.. αυτοί το μόνο που μπορούν να κάνουν (και το κάνουν) είναι να μεταβάλουν τις εξωτερικές συνθήκες, ελπίζοντας ότι "θα την πατήσουμε", ότι θα αλλάξουμε μόνοι μας αυτό που είμαστε μέσα μας... ε, ας μην τους κάνουμε το χατήρι..

σκεφτείτε το.. μπορούμε να είμαστε άρχοντες, να είμαστε μεγαλειώδεις και συγκλονιστικοί και θεϊκοί ως άτομα και λαός και με ελάχιστα (για την ακρίβεια, όλοι οι πραγματικοί άρχοντες, οι συγκλονιστικοί, μεγαλειώδεις και θεϊκοί τύποι που περπάτησαν ποτέ σε αυτό τον πλανήτη είχαν από ελάχιστα έως καθόλου υλικά αγαθά).. χωρίς ούτε καν να το υποψιάζονται, μας κάνουν τεράστια χάρη οι κοπρίτες.. μας απαλλάσσουν από τα "βάρη" που φόρτωναν τις ψυχές μας και μας "εκπαιδεύουν" για μια ζωή πολύ πιο πνευματική και ουσιαστική)..

με άλλα λόγια, ό,τι μέτρα και να πάρουν, ό,τι "τέχνασμα" και να χρησιμοποιήσουν (ακόμα και πόλεμο), στην πραγματικότητα (συμπληρώστε τα κενά μόνοι σας, εγώ διστάζω),
Θ_ μ_ _ κ_ _ _ _ _ _ τ' α_ _ _ _ _ _!!!
...να είστε πάντα καλά...
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Re: κατάθλιψη

Δημοσίευση από Hlios » Τρί 20 Σεπ 2011, 01:29

+οο
:worship:
:respect:
:urock:
:clap:
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 20 Σεπ 2011, 01:39

Δεν ξέρω. Μπορεί να είμαστε πνευματικά όντα αλλα έχουμε τον περιορισμό της ύλης.
που χρειάζεται, νερο πρωτεϊνη υδατάνθρακες για να κινηθει.
Αν δεν υπάρχουν αυτά επέρχεται ο θάνατος.
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Τρί 20 Σεπ 2011, 01:52

Nyxtovamwn έγραψε:Δεν ξέρω. Μπορεί να είμαστε πνευματικά όντα αλλα έχουμε τον περιορισμό της ύλης.
Δεν είμαι 100% σίγουρος. Υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Τρί 20 Σεπ 2011, 08:04

Central sun έγραψε:
Nyxtovamwn έγραψε:Δεν ξέρω. Μπορεί να είμαστε πνευματικά όντα αλλα έχουμε τον περιορισμό της ύλης.
Δεν είμαι 100% σίγουρος. Υπάρχουν και εξαιρέσεις.

μία τουλάχιστον

"Ιατρικό μυστήριο
Δεν τρώει, δεν πίνει, δεν... πεθαίνει"

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=330935
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τρί 20 Σεπ 2011, 08:10

ΓΙΑ αλλη μια φορα δια στοματος φιλτατου αιθερω εκφραζονται σκεψεις και συναισθηματα πολλων ιδεο-φιλων
---αυθορμητα αρπισματα σε κοινες ψυχο-χορδες μας--- :rose:
συμφωνω πως το κοινωνικο φενγκ σουη ειναι στες πολλα μαυρες του, μελαγχολια, καταθλιψη αντε πορτας και στους
πιο ποζιτιβ θινκερς οπως εμεις :?
τοσες δεκαετιες το κοσμοειδωλο-αξιακο συστημα που δομηθηκε γυρω μας κι εντος μας απο τα ΜΜΕ τες τραπεζες και τις ψωροελιτ κτλ κτλ ηταν το ρηχο-επιφανειακο-υλικο των φουσκωμενων δανειων και καρτων, της επιδειξης ,της ψοφισμενης κατσικας του γειτονα ,του αφανισμου της αλληλεγγυης και ταυτοχρονα [για να ειναι σιγουροι οι νεοταξιτες] της γενοκτονιας της σκεψης...τωρα που ολα αυτα διασαλευονται πρεπει να γινει μια αποδομηση-κατεδαφιση [ολοι κρανος!!!] του στατους αυτου και να επανελθουμε σε πιο αρχεγονα πνευματικα αδιασαλευτα θεμελια μιας πιο παραδοσιακης εσωτερικης φιλοσοφιας-αληθειας...σιγουρα τα κλειδια της ψυχης μας τα εχουμε εμεις και δεν θα τους τα επιδοσουμε ποτέ!
σε πιο πρακτικο επιπεδο καθημερινοτητας:αυτοοργανωση αλληλοσεβασμος αλληλοβοηθεια, αλλαγη θεασης!!!!αλληλεγγυη, ας μην αρπαζομαστε αμεσως με τον πλησιον μας--ισως να εχει αγνοια θεματων, ισως να βρισκεται σε τεραστια φορτιση...κατοπιν λιγων λεπτων με ηρεμια και αγαπη ας προσπαθησουμε να κανουμε προσεγγιση ηπιων τονων πιο συναδελφικα πιο συναθρωπικα και αθρωπινα...δεν λεω να δεχομαστε τα "χτυπηματα", απλα ας μην τα κοντραρουμε αυτοστιγμη...ας τα αφηνουμε να περνανε στο κενο χωρις να μας πλητουν...με αποφυγη, ας εκφορτιστει η αρνητικη ενεργεια της πρωτογενους επιθεσης στο πουθενα...ωστε να κανουμε αντεπιθεσεις αγαπης με την πρωτη ευκαιρια..για το κοινο μας καλο

τες καλημερες μου αδερκια :thumb:

υγ...το πολυ πολυ οι κακοι να μας...καπσουν τ αντιδια...δεν πειραζει βραζουμε και γλυστριδες :wink: εμεις εναλλακτικα αμα λεχει ναουμε :wink: [λαδακι λεμονακι σκορδακι :) ]
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 20 Σεπ 2011, 09:58

Αιθερό έγραψε:(συμπληρώστε τα κενά μόνοι σας, εγώ διστάζω)
Θ_ μ_ _ κ_ _ _ _ _ _ τ' α_ _ _ _ _ _!!!
Εγώ το βρήκα (επιτέλους!) και δεν διστάζω

Θα μας κλάσουν τ'αμελέτητα!! @@ :loco:
τους συγκεκριμένους αδένες, τους ονομάτισα λίγο πιο... "ευγενικά", ξέρω. χεχ

(βεβαια παιδεύτηκα λιγάκι, αλλά δεν είναι που είμαι ξανθιά, είναι που δε χωριζεις με κενά-διαστήματα τις λέξεις μήπως? :lol: )

Ακούγοντας τον Φούλφορντ χθες, πέρα από τις "ειδήσεις" που είπε (αρκετά σημαντικές αν αληθεύουν), στάθηκα σε μια επισήμανσή του, που ήταν πολυ σωστή και σίγουρα αληθεύει.

Μεγάλο θέμα είπε, το σύστημα των πεποιθήσεων της "μάζας", και ο τρόπος σκέψης της, οι αντιλήψεις της... Και το αιώνιο μέλημά τους, ήταν να τα ελέγχουν αυτά... να επικρατούν οι αντιλήψεις/νοοτροπίες, που θέλουν αυτοί.
Το'χει πει κι ο Άικ, τα'χουμε χιλιοπει κι εμείς, αλλά ο Μπεν έδωσε μια άλλη πιο πρωτότυπη και γλαφυρή νότα στη λογική αυτή κι εγώ δε χάνω ευκαιρία να επαναλαμβάνω κάποια πράγματα, εφ'όσον τα θεωρώ ζωτικής σημασίας για την τελική έκβαση των πραγμάτων στον πλανήτη και κατ'επέκταση στη ζωή μας εδώ...

Στο μεσαίωνα είπε, έστελναν στην πυρά (ως αιρετικούς,σατανικούς και μάγους) όσους εξέφραζαν σκέψεις διαφορετικές από τις "επιβεβλημένες" που λέγε-λέγε, έγιναν τα "ντε φάκτο δεδομένα" του ανθρωπόφτιαχτα δογματικού-θρησκευτικού νοητικού ελέγχου... (πανίσχυρα τα ιερατεία τότε, αφού δεν είχαν βγει ακόμα οι ιδεολόγοι :loco: )

Σήμερα είναι πιο εξελιγμένοι. 'Εχουν το χαζοκούτι, το εκπαιδευτικό σύστημα, την πολιτική απ'τη μια (ιδεολογίες, παρατάξεις, κλπ) και φυσικά, τον αιώνιο ψυχολογικό φασισμό της θρησκείας από την άλλη.

Δεν στέλνουν στην πυρά, αλλά εξοστρακίζουν, γραφικοποιούν, γελοιοποιούν, και δαιμονοποιούν, όποιους τολμούν να ξεφύγουν απ'τις "νόρμες" (όπως αυτοί τις έχουν επιβάλλει για να μη βρούμε το δρόμο μας ποτέ) , να αχνοπερπατήσουν και να ψιλαφήσουν τον κόσμο μας, έξω απ'το κουτί τους...

Κι αν οι πολλοί σήμερα, φαίνονται παραδομένοι σε αυτά τα μέσα ελέγχου, δε θα'ναι για πολύ, γιατί όλο και περισσότερο χάνουν τον έλεγχο των νοητικά πραδομένων-υποδουλωμένων στα πρότυπα/αντιλήψεις που επέβαλαν για δεκαετίες ολόκληρες.

Και σκέψου κάτι...
Αν έχασαν τον έλεγχο του δικού μου του μυαλού που δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, φαντάσου φίλε μου, πόσων μυαλών τον έλεγχο χάνουν συνεχώς...

Είναι στιγμές που νιώθω να'ρχονται εν είδει "κοσμοσυρροής" στη δική μας πλευρά, την πλευρά δηλαδή που κατάφερε να δραπετεύσει, άλλες πάλι που με πιάνει μια στεναχώρια γι'αυτούς που παραμένουν στο κουτί-φυλακή τους, και μια βιασύνη να δω περισσότερους να σαλτάρουν και να βγαίνουν έξω, ν'ανασάνουν ελεύθερα...

Όμως όλα θα γίνουν στο χρόνο τους.
Εμείς οι δραπέτες, το μόνο που έχουμε να κάνουμε πλέον, είναι να βουτάμε μέσα μας ( όπως λέει κι η ΙΟΝίτσα μας) να βγάζουμε αργά, επίπονα ίσως, αλλά σταθερά, τις μνήμες του ποιοι είμαστε στην επιφάνεια, να διευρύνουμε τη συνειδητότητα και στην τελική να βγει και στην πράξη το μεγαλειώδες της ανθρωπότητας που λες...αυτού που φοβουνται τόσο (σαν τον χειρότερο εφιάλτη τους) μη βγει...

Πανέμορφη η κατάθεσή σου, Αιθερό μας, και το θέμα που άνοιξες με αυτήν... :rose:
γι'αυτό κι εγώ... σε έστειλα και εδώ, να'χουμε να σε καμαρώνουμε :wink:

:urock: :worship:

ΥΓ: Προτείνω το τόπικ να μετονομαστεί, γιατί η "κατάθλιψη" φέρνει λίγο κατάθλιψη... Να το πούμε πχ. "Οι δραπέτες" ... ε? πώς σας φαίνεται; Αρχίζει και μ'αρέσει πολύ η έννοια πίσω απ'το συγκεκριμένο λήμμα... :ups:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Τρί 20 Σεπ 2011, 10:25

Είναι η Λήθη που μας διαπερνά
δεν θέλει να μας αφήσει.
Με το ποτό της ακόμα μια φορά
την Ψυχή μας θέλει να μεθύσει.

Μα το ξέρουμε πολύ καλά
πως έχει πλέον γεράσει,
τα κόλπα της τα ιδανικά
ήρθε ο καιρός να ξεχάσει.

Έχουμε ρώμη & πυγμή
το φαρμακωμένο μήλο δεν το τρώμε,
νιώθουμε την κάθε μας στιγμή
& στο μέλλον αγέρωχα προχωρούμε.

Είναι ένα στάδιο που πρέπει να βιωθεί. Είναι σαν το στάδιο του ύπνου λίγο πριν από το ξύπνημα. Στις επόμενες ημέρες πιθανότατα να είναι πιο έντονο με πολλά αποτελέσματα (ναί, ίσως & σε πλανητικό επίπεδο όπως είπες Αιθερώ). Οι ενέργειες που δεχόμαστε, & είναι πολλές σαν τα απανωτά χαστούκια, το μόνο σκοπό που έχουν είναι η πρόκληση των δικών μας ενεργειών. Σαν ηλεκτροσόκ για να αρχίσει πάλι να κινείται η ροή που έχει σταματήσει. Δεν είναι μόνο οι κοινωνικές καταστάσεις που συμβάλλουν σε αυτό. Αυτές είναι το ελάχιστο... Αϋπνίες, αλλαγή διατροφής ακούσια, συνήθειες που δεν θέλουμε πλέον, διαφορετικότητα αντίληψης, αλλαγή οπτικής, διαφοροποίηση αισθήσεων... & ίσως να το έχετε παρατηρήσει οι περισσότεροι πως βλέπετε διαφορετικά το χώρο γύρω σας & μάλλον & το χρόνο.
Δεν είναι που πλησιάζουμε στο Samhain (στην φθινοπωρινή ισημερία, πάλαι πότε γνωστή γιορτή του Ηφαίστου) ούτε που από συμπαντικής θέσης πραγματοποιούνται κινήσεις πλανητών που συμβάλλουν σε αυτό. Είναι απλά που η συνείδηση λειτουργεί σε άλλη συχνότητα πλέον. Κάθε τέτοια αλλαγή προκαλεί υπόταση λόγου ψυχής μέχρι να γίνει αποδεκτή. Συμβαίνει ένας διάλογος που εμείς ώς άνθρωποι δεν μπορούμε να τον καταλάβουμε ούτε & να επέμβουμε. Είναι διεργασίες φυσικής εξέλιξης. Απλά έχουμε ξεχάσει να τις αποδεχόμαστε.

Είμαστε εξελισσόμενες ενέργειες σε ένα εξελικτικό σύμπαν.
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 20 Σεπ 2011, 10:44

Δελφίνι μου...
απλά προσκυνώ... :worship:

(αυτό το τόπικ θα "μαζέψει" διαμάντια σκέψεων θαρρώ... :D )
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Atkins
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ηρθε η ωρα!

Δημοσίευση από Atkins » Τρί 20 Σεπ 2011, 15:26

Την προηγουμενη Τεαρτη...οταν μετρησα ποσα πρεπει να πληρωσω για μενα και την Αδερφη(δεν δουλευει και την ταζιω επιπλεον)στην ΔΕΗ...αρρωΣΤΗΣΑ (800ΑΡΑ Για δυο παλιοσπιτα 40ετιας μαζι με τους Πακιστανους(οχι ρατσιστηκα )στην Κοκκινια..και με 1 υρω στην τσεπη(συνεπεσε να εχω πληρωσει διαφορα)...σκεφτουμουν ..να παρω τα βουνα ,αργα η γρηγορα...ριζες,ανακαινιση με τα χερια του σπιτιου στο χωριο-δασος εχει γινει πλεον)ΚΑΙ Οποιος ακολουθησει...

οσο περναγαν οι μερες...συμβιβαστηκα οτι θα αλλαξει η ζωη μας ουτως η αλλος(εξαλλου αυτο θελουμε).....και στο τελος τελος..το απολαυμανω...

ηδη μου κοπηκε το κινητο,περναω μερες μεχρι να πληρωθω ακομα και με 5 ευρω..και σκετα μακαρονια...κλπ...

αρα δουλευω...για να τρωω ..και να ειμαι υπακουως στο αφεντικο μου..που και αυτος ειναι υπακοους αλλου αφεντικου...δηλ ΔΟΥ-ΛΕΙΑ

ωστοσο(συμφωνω σε ολα που ειπατε πιο πανω)...δεν ειμαστε οι σκεψεις μας..και ηδη νιωθω πιο ελευθερα...αφου δεν ντρεπομαι για τιποτα...παρα μονο να νιωθω καλα με το συνειδησιακο μου εγω(οσο μπορω)..

αλλα το χθεσινο ξεβρακωμα με την Τραπεζα της Ανατολης...ΤNT ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ :urock: ...

Ας ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΧΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΙ ΣΚΕΨΟΥΝ ΥΤΕΣ -ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΕ...
ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΙ ΤΟ ΤΩΡΑ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ...ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ...
Destination Paradise kiss the sky
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks

Pretty maids(Atkins vocals)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”