To σήριαλ του Αγ. Παντελεήμονα

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: To σήριαλ του Αγ. Παντελεήμονα

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 24 Ιαν 2011, 13:48

xifomaxos έγραψε:Για το θέμα της Αμερικής το μόνο που έχω να πω είναι : όλα τα στραβά καρβέλια η νύφη μας τα κάνει... Μόνο η Αμερική φταίει;;;
Eίπα και ίσως σου διέφυγε:
ArELa έγραψε:Και μη μου πεις δε σ'ενδιαφέρει τι γίνεται εκεί για εδώ νοιάζεσαι, γιατί το "εδώ" δεν είναι αποκομμένο απ'τον πλανήτη, και οφείλουμε να βλέπουμε σφαιρικά για να αναλύσουμε μια κατάσταση εμπεριστατωμένα και να αποδώσουμε τις ευθύνες εκεί που αναλογούν. Και οι ευθύνες αναλογούν ΠΡΩΤΙΣΤΑ στην παγκοσμιοποίηση και την φιλεύσπλαχνη εξωτερική φασιστική-ρατσιστική-γενοκτονική πολιτική των ΗΠΑ, και κατ'επέκτασιν στις άλλες κυβερνήσεις που ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ αυτή την πολιτική. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ξεκινάει το πρόβλημα κι όχι απ'τους πακι
αλλά κατά βάση ναι, όλα τα στραβά καρβέλια ΑΠΟ ΕΚΕΙ ξεκινάνε.
xifomaxos έγραψε:Το Πακιστάν έχει Πυρηνικά όπλα!!! Μπορεί να καταστρέψει τον πλανήτη σε 0 χρόνο.
Μήπως εννοείς την Κορέα; Για τους σχιστομάτηδες δε, δε λες κουβέντα. Η Κίνα δεν έχει κάνει επέλαση κι εδώ και σ'όλη την Ευρώπη; Δεν έχει κάνει κεφαλοκλείδωμα και στην αμερική την ίδια; Τι έγινε; Αυτοί δε σ'ενοχλούν; Μόνο οι μουσουλμάνοι σου φταίνε;

Και όσο για τα πυρηνικά...

Καλό είναι να'χει μόνο η Αμερική δηλαδή; Τι δύο μέτρα δυο σταθμά είναι αυτά; Βλέπεις το μυρμηγκάκι κι αγνοείς το γίγαντα; Σε λίγο θα μου πεις ότι την έπεσαν στο Ιράκ γιατί "είχαν πυρηνικά όπλα επικίνδυνα για τον πλανήτη" όπως υποστήριζε ο κρετίνος και αργότερα απεδείχθη καραψεματάρα αυτό, κι απλά η πρόφαση να μπει μέσα και να τους κατασφάξει ΚΑΙ να τους καταλάβει που ακόμα υπό κατοχήν είναι. Τα θυμίζω γιατί μπορεί να ξεχνάς αυτά που δεν βλέπεις και δεν ακούς στα καθεστωτικά ΜΜΕ που τα κάνουν πια αυτά γαργάρα. Και δε σε βλέπω να φρικάρεις μ'όλα αυτά, ούτε για το γεγονός ότι η Αμερική έχει τα περισσότερα πυρηνικά, για να μην συμπεριλάβουμε και τις κρυφές τεχνολογίες που μπορούν να αφανίσουν τον πλανήτη πριν προλάβεις να ξανανοιγοκλείσεις το βλέφαρο- και για να μην πω για τους ψυχοπαθάκηδες ελιτιστές που έχουν υπό κατοχήν ολόκληρη Αμερική που κάποτε ήταν το καλύτερο δυνατό δείγμα ελευθερίας/δημοκρατίας στον πλανήτη (μιλάμε για μετά τον εμφύλιο) και τώρα μετατρέπεται σ'ένα φασιστο-απολυταρχικό πράγμα που κάνει τους ναζί να κοκκινίζουν και εφαρμόζει απίστευτες καφρίλες και τον ίδιο τον αμερικανικό λαό, όχι μόνο εκτός. Σε κόφτουν τα απολίτιστα και τα θρησκευτικά των αραβικών λαών αλλά δε σε βλέπω να αφρίζεις για την πασίδηλη υπανθρωπιά της ελιτίλας που επιδιώκει αποπληθυσμό λες κι είναι οι θεοί, κι ένα κάρο κέρατα, πολλά απ'τα οποία έχουμε συσωρεύσει ήδη στην ενότητα "νέα τάξη τραυμάτων". Δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη της φαυλότητας κι όμως εσύ εστιάζεις στα μικρότερα μεγέθη. Τα καταπίνεις πιο καλά επειδή αυτοί οι λαμογιάρηδες εμφανίζονται κουστουμάτοι κι όχι με τυρμπάνια, το παίζουν πολιτισμένοι και λογικοί ενώ οι πρακτικές τους υποδηλώνουν την απόλυτη παράνοια, και δεν έχουν φουνταμενταλιστικο φανατισμό, αλλά και με τη σατανόκαλτα που προσκυνάνε οι "πολιτισμένοι", τη δουλειά τους την κάνουν σε ΤΡΙΣχειρότερη κλίμακα απ'τις φανατίλες του ισλάμ;
Άσε μας ρε Φωτεινούλα τώρα...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Δευ 24 Ιαν 2011, 17:48

ArELa έγραψε: Και μη μου πεις δε σ'ενδιαφέρει τι γίνεται εκεί για εδώ νοιάζεσαι, γιατί το "εδώ" δεν είναι αποκομμένο απ'τον πλανήτη, και οφείλουμε να βλέπουμε σφαιρικά για να αναλύσουμε μια κατάσταση εμπεριστατωμένα και να αποδώσουμε τις ευθύνες εκεί που αναλογούν. Και οι ευθύνες αναλογούν ΠΡΩΤΙΣΤΑ στην παγκοσμιοποίηση και την φιλεύσπλαχνη εξωτερική φασιστική-ρατσιστική-γενοκτονική πολιτική των ΗΠΑ, και κατ'επέκτασιν στις άλλες κυβερνήσεις που ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ αυτή την πολιτική. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ξεκινάει το πρόβλημα κι όχι απ'τους πακι
:ups: Κατά τα άλλα η προσωποποίηση της υποκρισίας και υπάλληλος της ύπατης αρμοστίας του ΟΗΕ, Τσαρμπόπουλος δεν λέει κουβέντα για τα γεράκια που ισοπεδώσανε το Ιράκ και διαλύσανε τις ζωές τόσων ανθρώπων με αποτέλεσμα να τους αναγκάσουν να φύγουν από την χώρα τους για να επιβιώσουν, αλλά κατηγορεί τους Έλληνες ως ρατσιστές :thumbsdown:
Όλο σου το κείμενο με εκφράζει Βίκυ μου αλλά περιορίστηκα σε ένα του κομμάτι :D

Επίσης αντιλαμβάνομαι τον ευαίσθητο και ανθρώπινο τρόπο προσέγγυσης του θέματος από το "όνειρο" :D

Στον Κάσσανδρο έχω να πώ ότι έχει δίκιο στο ότι δεν γνωρίζω την κατάσταση στο Άγιο Παντελεήμονα από κοντά. Βρίσκομαι αρκετά μίλια μακριά. Επίσης συμφωνώ ότι η ΧΑ έχει πάρει το μέρος των κατοίκων στο σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.
Από την άλλη όμως όταν βλέπω σε χρήστες του Υ.Τ. που είναι οπαδοί της ΧΑ αναρτήσεις και βίντεο υπέρ του Γεωργίου Παπαδόπουλου του Πατακού και του Χίτλερ ή ακούω εμβατήρια του Γ' Ράϊχ εεεεεεεε λυπούμε αλλά αυτό μου δημιουργεί ένα μάγκωμα .

Θα επισυνάψω ένα βίντεο στο οποίο μιλάνε 2 κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα.
Ο πρώτος ονόματι Γιαννέτος, επιβεβαιώνει ότι οι κάτοικοι είχαν καλέσει τους 2 βουλευτές του ΛΑΟΣ, άρα δεν είναι φήμες είναι πραγματικότητα.
Τώρα το ποιοί τους γιουχάησαν και τους έδιωξαν.......Δεν γίνεται από την μία να καλείς και από την άλλη να διώχνεις. ( Κοίτα να δείς που βρέθηκα να υπερασπίζομαι τον Άδωνη :lol: :lol: :lol: ).

Ο Στρατούλης του ΣΥΝ ΡΙΖΑ είναι για :hammer: η απόλυτη μπουρδολογία.

Ακούστε στο 16:15 την ερώτηση που θέτει ο μετανάστης Τζαμίλ στον Στρατούλη :lol: :lol:

και στο 16:41 τις ερωτήσεις που θέτει μία κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα στον πρώην εργατοπατέρα και νύν υπουργό, Πρωτόπαππα :sick:

Δεν σχολιάζω τον Αυτιά και Αρελάκι......... βάλε ωτασπίδες γιατί μιλάει και ο Άδωνης :lol:

Επίσης στο δεύτερο βίντεο που επισυνάπτω στο 30:30 λεπτό, μιλάει ο κύριος Νίκος Τσιρόπουλος που κατά την προσωπική μου γνώμη αντιπροσωπεύει τον τρόπο που σκέπτονται οι περισσότεροι Έλληνες. Πολύ συγκινητικός και αληθινός λόγος.

Ο Θεοδωρίδης της ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ.....μεγάλο μούτρο.
Ο Κατσανέβας μία ευχάριστη έκπληξη
Η Νταράλα.......δεν έχω σχόλια
Τέλος πάντων όσοι έχετε την υπομονή δείτε το. Γίνεται κουραστικό γιατί μιλάνε ΟΛΟΙ μαζί. :lol:

<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
Oneiro
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Oneiro » Τρί 25 Ιαν 2011, 02:15

xifomaxos έγραψε:Το έχω πει και θα το ξαναπώ, πάνω από την ανθρωπιά, πάνω από την ειρήνη στέκει το ύψιστο αγαθό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Και η Ελλάδα πρέπει να ελευθερωθεί και από τους κυβερνώντες αλλά και από τις ορδές κατοχής. Ας σταματήσουμε να το παίζουμε Πόντιοι Πιλάτοι πια...
Όσες φορές και να ειπωθεί η παραπάνω φράση, δεν φέρει καμιά αξία
αν δεν την αξιώσουν οι πράξεις. Η ελευθερία δεν είναι αφηρημένη έννοια
και αν είναι ύψιστο αγαθό όπως γράφεις, τότε θα πρέπει ήδη να γνωρίζεις
οτι δεν χαρίζεται, ούτε κληρονομείται, αλλά κερδίζεται καθημερινά.
Το να στερείς από κάποιον το δικό του δικαίωμα σε αυτήν, είναι σαν να
στρέφεις το ξίφος σου σε σένα. Με τέτοιο νικ φαντάζομαι οτι καταλαβαίνεις
τι εννοώ μιας και το ξίφος διέπεται από αρχές και κώδικα.

Μαθαίνω Ξιφομάχε να μην λυπάμαι για κανέναν, γιατί αν το κάνω αυτό,
είναι σαν να του στερώ αυτόματα το δικαίωμα στην επιλογή και την όποια ελευθερία του.
Δεν λυπάμαι λοιπόν ούτε τον μετανάστη που ήρθε στην Ελλάδα για μια καλύτερη μοίρα και
κατέληξε φάντασμα στα στενά της Σωκράτους αλλά ούτε και τον ελληνάρα που λιώνει τις μέρες
του στα καφενεία βρίζοντας την κυβέρνηση που δεν του δίνει την επιδότηση αραχνιασμένου χώματος
λόγω γηγενούς μαλάκινσης,γιατί το να καλλιεργήσει το δικό του χωράφι είναι δουλειά μετανάστη.

Τιμώ όμως εκείνους που μέσα από την οποιαδήποτε μαυρίλα που βιώνουν, θυμούνται οτι είναι άνθρωποι
και συμπάσχοντας βοηθά ο ένας τον άλλον. Ουτοπικό;... ίσως. Αλλά η δική μου εμπειρία μου έμαθε οτι
η βία φέρνει πάντα βία . Η βία υπάρχει παντού στην καθημερινότητά μας από την αντιμετώπισή σου σαν
πολίτη σε ένα γκισέ του δημοσίου μέχρι την φυσική σου κακοποίηση από έναν ληστή μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.
Το να αναπαράγει κανείς την βία σε κάνει να ψάχνεις να βρεις συν-τροφους για να δυναμώσεις, γιατί η βία είναι
άσκηση εξουσίας και σαν τέτοια ευαρέσκεται στο να γιγαντώνεται. Η τροφή της όμως είναι τελικά ο ίδιος σου ο εαυτός.
(και στο λέει αυτό κάποια που έπαιζε ξύλο στον δρόμο, θεωρώντας οτι προασπιζόταν το δικαίωμά της στην ελευθερία)

Σεβαστή η άποψή σου σε κάθε περίπτωση κι ας είναι διαφορετική από τη δική μου.
Αυτό δεν αναιρεί σε κανέναν από τους δύο μας το δικαίωμα της επιλογής, κι αυτό είναι προϋπόθεση ελευθερίας.
Είμαι ένα 0νειρo που στις παρυφές των φιλοδοξιών του,
αναζητά τον χώρο εντός -όχι για να ονειρευτεί την ζωή-
αλλά για να τη ζήσει.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Blue Ice » Τρί 25 Ιαν 2011, 07:55

oneiro, όντως η Ελευθερία δεν είναι αφηρημένη έννοια. Η Ελεύθερη Ελλάδα δεν κατοικείται από ορδές ποικιλόχρωμων μεταναστών, αλλά από Έλληνες. Μέχρι λοιπόν να ξαναέρθει η Ελευθερία σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει κανένας άλλος σκοπός.

Όλο αυτό το κλίμα "peace man" των ναρκωμανών χίππιδων που μας έχουν περάσει ως "ανθρώπινα δικαιώματα" μας έχει αποβλακώσει πλήρως και μας έχει κάνει πολύ μαλθακούς.

Αρέλα και εσένα σου διέφυγε η αμέσως επόμενη πρότασή μου για τα πυρηνικά
xifomaxos έγραψε:Αφού έχει λεφτά για πυρηνικά έχει αρκετά λεφτά και για τους κατοίκους του...
Το Πακιστάν και η Ινδία έχουν αρκετά λεφτά για να ταϊσουν τους υπηκόους τους και να τους διδάξουν να γεννούν όσους μπορούν να θρέψουν. Όχι να τους πασσάρουν σε άλλα κράτη για να τα καταστρέψουν και αυτά...

Έχεις μια εμμονή να συγκρίνεις το μεταναστευτικό με τη ΝΤΠ και τα δικά της εγκλήματα. Στο ξαναλέω, οι μετανάστες είναι οι στρατιώτες της ΝΤΠ, και όπως συμβαίνει σε κάθε πόλεμο πρώτα διαλύεις τον στρατό και μετά τον ηγέτη που έχει αποδυναμωθεί.

Και ναι, εστιάζω περισσότερο στους βάρβαρους μουσουλμάνους γιατί αυτοί μας απειλούν άμεσα αυτή τη στιγμή. Έχετε ξεχάσει όλοι ποιους έχουμε γείτονες και σε ποιο σημείο του πλανήτη βρισκόμαστε. Έχετε ξεχάσει τι έγινε το 1974 στην Κύπρο ή/και δεν πιστεύετε ότι μπορεί η Τουρκία να το ξανακάνει ανα πάσα στιγμή στην Ελλάδα.

Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί τι θα κάνουν οι αλλοδαποί του Αγ. Παντελεήμονα, και κάθε γειτονιάς της Ελλάδος, μόλις κηρυχθεί επιστράτευση;;;
α)Θα πάνε να πολεμήσουν μαζί με τους Έλληνες;
β)θα συμπαρασταθούν στους Έλληνες αμάχους;;
γ)Θα λεηλατήσουν, σκοτώσουν, βιάσουν όποιον μείνει πίσω και θα ανοίξουν την κερκόπορτα στους Τούρκους;;

Εγώ λέω το γ... Εύχομαι μόνο να μην φτάσουμε σε τέτοιο σημείο ώστε να ανοίξετε τα μάτια σας...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 25 Ιαν 2011, 11:05

Όνειρο...
Δεν στάθηκα καθόλου σ'αυτήν την αποστροφή της Ξιφομάχου, και αυτό ήταν συνειδητό και εσκεμμένο. Διότι α/ είναι πάρα πολλοί οι συνάνθρωποί μας που έχουν ξεστρατίσει ή στρεβλώσει (ηθελημένα ή ανθέλητα) την πεμπτουσία αυτής της έννοιας, δε θέλουν ή δε μπορούν να δουν την ευρύτερη και ζωτική έννοιά της και β/ είναι προσωπική μου πεποίθηση ότι η Ελευθερία είναι εκ γενετής (όχι επίκτητο και δοθέν από άλλους) δικαίωμά μας, και το γεγονός ότι εμείς οι ίδιοι έχουμε επιτρέψει εδώ και αιώνες να αποφασίζουν κάποιοι προύχοντες/ολιγαρχες/ ή ..."δημοκράτες" αν θα το έχουμε ή όχι, (γιατί τους το παραδώσαμε αβλεπί) ή σε...πόση δόση θα το έχουμε, είναι για μένα ένα επιεικώς απαράδεκτο λάθος της ανθρωπότητας εν τω συνόλω της, λάθος το οποίο το πληρώνει με ουσιαστική νοητική (αλλά και φυσική ενίοτε) ΣΚΛΑΒΙΑ, από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα.

Κι έτσι... Αντί να απαιτούμε να γίνει αδιαπραγμάτευτο το δικαίωμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ παγκόσμια, και να ξεκινήσει μια ολόκληρη διαδικασία παίδευσης (όχι εκπαίδευσης- ΠΑΙΔΕΙΑ εννοώ) που θα μας μάθει πώς να τη χειριζόμαστε συνετά και αγαθά, (για να μη γίνει ασυδοσία που θ'ακυρώνει αυτομάτως το ίδιο δικαίωμα ελευθερίας για τον διπλανό μας), εμείς "παλεύουμε" σήμερα για να ανακτήσουμε κάποια κομμάτια της τα οποία φρονούμε ότι μας λείπουν, κομμάτια που ΕΜΕΙΣ χαρίσαμε εξ αρχής, και παλεύουμε με γνώμονα το ατομικό μας θέλω κατά κύριο λόγο, παρά το συνολικό "πρέπει" στην προκειμένη.

Ωστόσο, με την υπάρχουσα πραγματικότητα όπως είναι σήμερα εκ της δικής μας ανοησίας και μόνον, θα ήθελα πολύ να σου πω ότι το παρακάτω γράφημά σου...

Oneiro έγραψε:
xifomaxos έγραψε:Το έχω πει και θα το ξαναπώ, πάνω από την ανθρωπιά, πάνω από την ειρήνη στέκει το ύψιστο αγαθό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Και η Ελλάδα πρέπει να ελευθερωθεί και από τους κυβερνώντες αλλά και από τις ορδές κατοχής. Ας σταματήσουμε να το παίζουμε Πόντιοι Πιλάτοι πια...
Όσες φορές και να ειπωθεί η παραπάνω φράση, δεν φέρει καμιά αξία
αν δεν την αξιώσουν οι πράξεις. Η ελευθερία δεν είναι αφηρημένη έννοια
και αν είναι ύψιστο αγαθό όπως γράφεις, τότε θα πρέπει ήδη να γνωρίζεις
οτι δεν χαρίζεται, ούτε κληρονομείται, αλλά κερδίζεται καθημερινά.
Το να στερείς από κάποιον το δικό του δικαίωμα σε αυτήν, είναι σαν να
στρέφεις το ξίφος σου σε σένα. Με τέτοιο νικ φαντάζομαι οτι καταλαβαίνεις
τι εννοώ μιας και το ξίφος διέπεται από αρχές και κώδικα.

Μαθαίνω Ξιφομάχε να μην λυπάμαι για κανέναν, γιατί αν το κάνω αυτό,
είναι σαν να του στερώ αυτόματα το δικαίωμα στην επιλογή και την όποια ελευθερία του.
Δεν λυπάμαι λοιπόν ούτε τον μετανάστη που ήρθε στην Ελλάδα για μια καλύτερη μοίρα και
κατέληξε φάντασμα στα στενά της Σωκράτους αλλά ούτε και τον ελληνάρα που λιώνει τις μέρες
του στα καφενεία βρίζοντας την κυβέρνηση που δεν του δίνει την επιδότηση αραχνιασμένου χώματος
λόγω γηγενούς μαλάκινσης,γιατί το να καλλιεργήσει το δικό του χωράφι είναι δουλειά μετανάστη.

Τιμώ όμως εκείνους που μέσα από την οποιαδήποτε μαυρίλα που βιώνουν, θυμούνται οτι είναι άνθρωποι
και συμπάσχοντας βοηθά ο ένας τον άλλον. Ουτοπικό;... ίσως. Αλλά η δική μου εμπειρία μου έμαθε οτι
η βία φέρνει πάντα βία . Η βία υπάρχει παντού στην καθημερινότητά μας από την αντιμετώπισή σου σαν
πολίτη σε ένα γκισέ του δημοσίου μέχρι την φυσική σου κακοποίηση από έναν ληστή μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.
Το να αναπαράγει κανείς την βία σε κάνει να ψάχνεις να βρεις συν-τροφους για να δυναμώσεις, γιατί η βία είναι
άσκηση εξουσίας και σαν τέτοια ευαρέσκεται στο να γιγαντώνεται. Η τροφή της όμως είναι τελικά ο ίδιος σου ο εαυτός.
(και στο λέει αυτό κάποια που έπαιζε ξύλο στον δρόμο, θεωρώντας οτι προασπιζόταν το δικαίωμά της στην ελευθερία)

Σεβαστή η άποψή σου σε κάθε περίπτωση κι ας είναι διαφορετική από τη δική μου.
Αυτό δεν αναιρεί σε κανέναν από τους δύο μας το δικαίωμα της επιλογής, κι αυτό είναι προϋπόθεση ελευθερίας.
το βρίσκω εξαιρετικό στη διαδρομή του :urock: :worship: :clap:

γι'αυτό και το έβαλα στα προτεινόμενα, (εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 12#p128012 ) για να ανέβει με τη σειρά του ψηλά στην κεντρική σελίδα μας, στα προεξέχοντα άρθρα των ιδεογραφιτών.

===

Το πώς θα ανοιχτούν μάτια και το τι πρέπει να δει ο καθένας μας ξεχωριστά Ξιφομάχε, άστο καλύτερα. Ας είναι κάτι που θα το αναζητήσει ο καθένας μόνος του...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τρί 25 Ιαν 2011, 11:16

KAL EL έγραψε:
Στον Κάσσανδρο έχω να πώ ότι έχει δίκιο στο ότι δεν γνωρίζω την κατάσταση στο Άγιο Παντελεήμονα από κοντά. Βρίσκομαι αρκετά μίλια μακριά. Επίσης συμφωνώ ότι η ΧΑ έχει πάρει το μέρος των κατοίκων στο σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.
Όντως, και η πραγματικότητα είναι ότι ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή συμπαραστάθηκε εμπράκτως στους κατοίκους.
Καλές οι τσιρίδες στα τηλε-παράθυρα, καλές και οι επερωτήσεις στην βουλή, αλλά επί του πρακτέου ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή βοήθησε.
Και απ'ότι φάνηκε από τα υψηλότατα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στην ευρύτερη περιοχή, οι κάτοικοι εκτίμησαν αυτό το αναμφισβήτητο γεγονός.
KAL EL έγραψε:
Από την άλλη όμως όταν βλέπω σε χρήστες του Υ.Τ. που είναι οπαδοί της ΧΑ αναρτήσεις και βίντεο υπέρ του Γεωργίου Παπαδόπουλου του Πατακού και του Χίτλερ ή ακούω εμβατήρια του Γ' Ράϊχ εεεεεεεε λυπούμε αλλά αυτό μου δημιουργεί ένα μάγκωμα .

Προσωπικά, οι απόψεις μου για το Γ' Ράιχ και την 21η Απριλίου είναι πολλάκις εκπεφρασμένες στο παρόν φόρουμ (μπορείς εύκολα να τις μάθεις), και ουδέποτε αναθεώρησα, ούτε πρόκειται.
Όπως έχει πει και ο Αρχηγός της Χ.Α:
"Δεν διαθέτομεν δηλώσεις μετάνοιας".

Πέραν αυτού όμως, πιστεύω ότι αυτά τα ιστορικά θέματα είναι δευτερευούσης σημασίας μπροστά στα σημερινά τεράστια εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι ποιος οργανωμένος πολιτικός φορέας έχει να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις.
Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι, και όχι σε ιστορικές συζητήσεις σχετικά με τον Παπαδόπουλο, τον Χίτλερ, τον Λένιν ή τον Τσε Γκεβάρα.
Και αυτός στο λέει κάποιος που αρέσκεται σε διαδικτυακές αντιπαραθέσεις ιστορικού περιεχομένου..
KAL EL έγραψε:
Ο πρώτος ονόματι Γιαννέτος, επιβεβαιώνει ότι οι κάτοικοι είχαν καλέσει τους 2 βουλευτές του ΛΑΟΣ, άρα δεν είναι φήμες είναι πραγματικότητα.
Τώρα το ποιοί τους γιουχάησαν και τους έδιωξαν.......Δεν γίνεται από την μία να καλείς και από την άλλη να διώχνεις.
Ναι, προσκλήθηκαν. Όχι όμως απ'το σύνολο των κατοίκων, αλλά από 1-2 μεμονωμένους που επιθυμούσαν να παίζουν σε δύο ταμπλό.
Ήθελαν δηλαδή και να τα έχουν καλά με τους βουλευτές του ΛΑΟΣ, και να απολαμβάνουν της υποστήριξης της Χρυσής Αυγής.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και σχεδόν πάντα οδηγούν σε αδιέξοδο. Πολλοί κάτοικοι έκραξαν τους Πλεύρη-Γεωργιάδη κυρίως λόγω της στήριξής τους στο ΔΝΤ, αλλά και λόγω της γελοίας ψηφοθηρικής τακτικής που ακολουθούν στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τρί 25 Ιαν 2011, 17:26

συμφωνω με το νικο...
που ειναι αυτη η ψυχη????
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 25 Ιαν 2011, 18:31

theo έγραψε:συμφωνω με το νικο...
που ειναι αυτη η ψυχη????
:rofl:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τετ 26 Ιαν 2011, 07:51

Και μια καθημερινή σκηνή, όχι από την πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα αλλά από πλατεία της Πάτρας.

Βλέπω από κάποια απόσταση δυο αλλοδαπούς στην πλατεία, ο ένας κούμπωνε το παντελόνι και έβαζε τη ζώνη του. Πίστευα ότι είχαν βγάλει τα μάτια τους πάλι σε δημόσιο χώρο, μέχρι που πέρασα παράλληλα από το σημείο και με πήρε η βρώμα από τα σκατά τους... :swear: :swear: Και να μην μπορώ να τους πω τίποτα φοβούμενη για την σωματική μου ακεραιότητα αφού το κράτος απαγορεύει στους Έλληνες να προστατευτούν ενώ επιτρέπει στους αλλοδαπούς να οπλοφορούν...

Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Τετ 26 Ιαν 2011, 15:34

Έχεις να δεις και χειρότερα Ξιφομάχε όσο εμείς και το κράτος τους ανεχόμαστε, αντί να κάνουμε το προφανές, στην ουσία να τηρήσουμε τους νόμους του κράτους και να κάνουμε 10-11 επιχειρήσεις "σκούπες" να τους μαζέψουμε και να τους στείλουμε πακέτο στην τουρκία και να απαιτήσουμε σε αυτό την συμβολή των Ευρωπαίων "εταίρων" μας ( :swear: :swear: :swear: ) όταν αυτή αρνηθεί (για άλλη μια φορά) να τους δεχτεί πίσω ή να κάνουμε κάτι το ακόμη καλύτερο να τους παρατήσουμε στα δικά τους παράλια και να απειλήσουμε όσους δουλέμπορους μπουν μέσα στα σύνορα μας με βύθιση των πλοίων τους, και η τουρκία δεν θα μπορεί να κάνει κάτι γιατί πολύ απλά τότε θα φανεί πώς δίνει χέρι στην παράνομη μετανάστευση και την τρομοκρατία και έχει που έχει κακές σχέσεις με το Ισραήλ το αγαπημένο της Αμερικής τώρα θα της αποτελειώσει. Εσείς τι λέτε;
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τετ 26 Ιαν 2011, 17:25

οτι εισαι νουμερο...
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τετ 26 Ιαν 2011, 19:21

Συμφωνώ απόλυτα Illuvatar...

theo drop dead...

Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τετ 26 Ιαν 2011, 20:33

τωρα παρατηρησα πως εγινε κουβεντα και για το φραχτη στον εβρο..
η γνωμη μου ειναι
να φραξουν τις βιλλες τους και οτι πασαλοσ απομεινει απο το φραχτη να τον βαλουνε στο πατο τους...
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Τετ 26 Ιαν 2011, 21:35

Και το κακό του να είσαι διαχειριστής.
Πρέπει να τους ανέχεσαι όλους. :lol:
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
Oneiro
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Oneiro » Πέμ 27 Ιαν 2011, 02:11

Arela,

Σε συζητήσεις σαν κι αυτές όπου ανάμεσα στην ανθρώπινη σκέψη και τα 24 πλήκτρα μεσολαβεί
ενας νανόκοσμος ιδεών και συναισθημάτων, το πιο πιθανό είναι μεγάλο μέρος όσων θέλει κανείς
να επικοινωνήσει, να χάνεται στην μετάφραση. Ωστόσο ακόμα κι έτσι, δεν παύει να είναι ένα μικρό
παράθυρο και σαν τέτοιο μια ευκαιρία για την οποία και σε ευχαριστώ.

Συμφωνώ 100% μαζί σου για όσα γράφεις για την Παίδευση με την έννοια της αγωγής, λάθος επιλογή μου στην λέξη.
Στο θέμα της Ελευθερίας καταλαβαίνω τι εννοείς, και ίσως χρειάζεται να κάνω πιο ξεκάθαρο αυτό που έγραψα.
Η οπτική μου διακατέχεται από φιλοσοφική προσέγγιση και μ' αυτόν τον τρόπο εκτιμώ οτι η ελευθερία,
μας παρέχεται σαν δυνατότητα αλλά είναι δική μας ευθύνη μας να την μετατρέψουμε σε ικανότητα.
Εννοώ οτι από την στιγμή που γεννιόμαστε σε ένα δυαδικό κόσμο γεμάτο αντιφάσεις δεν μπορούμε
να είμαστε ελεύθεροι από τα δεσμά που οι αντιφάσεις φέρουν. Ωστόσο είμαστε ελεύθεροι στην επιλογή των πράξεων μας
και γι αυτή την επιλογή μιλούσα. Προφανώς και πιστεύω οτι κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της ανθρώπινης ισονομίας
άμα τη αφίξη. Ίσως κάποια άλλη στιγμή να δωθεί η ευκαιρία να το συζητήσουμε εκτενέστερα.

καλό σου βράδυ
:rose:
Είμαι ένα 0νειρo που στις παρυφές των φιλοδοξιών του,
αναζητά τον χώρο εντός -όχι για να ονειρευτεί την ζωή-
αλλά για να τη ζήσει.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 27 Ιαν 2011, 09:31

Αυτή η ισονομία "αμα τη αφίξη" είναι που καθιστά όλους αυτούς παρανόμους oneiro και εξαιτίας αυτής της ισονομίας πρέπει να απελαθούν....

Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ION 4ever » Πέμ 27 Ιαν 2011, 11:47

η ελευθερία,μας παρέχεται σαν δυνατότητα αλλά είναι δική μας ευθύνη μας να την μετατρέψουμε σε ικανότητα.
Ποσο συμφωνώ με αυτό!!!
Θά θελα να το είχα γράψει εγώ.
Εννοώ οτι από την στιγμή που γεννιόμαστε σε ένα δυαδικό κόσμο γεμάτο αντιφάσεις δεν μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι από τα δεσμά που οι αντιφάσεις φέρουν.
και με αυτό
Όνειρο να γράφεις συχνότερα. :rose:
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
SnowMan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SnowMan » Τετ 02 Φεβ 2011, 00:37

Μια ζωή σε σύγκρουση οι πολιτικές ομάδες στην Ελλάδα (και τονίζω στην Ελλάδα ιδιαίτερα). Με αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες δεκαετίες αλλά κυρίως αυτά που αποκαλύπτονται στο ευρύτερο φάσμα της κοινωνίας τελευταία η βουλή δεν θα έπρεπε να στέκεται ακόμα στα πόδια της. Βάλε κάτω τους αεροψεκασμούς, τους βουλευτές με το πολιτικό άσυλο τους που κάνουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, το πως οδεύουν την Ελλάδα θεληματικά στα χέρια των τραπεζιτών (πράγμα που το βλέπουν όλοι σχεδόν στις μέρες μας).. Αν δεν υπήρχε και κανένα μεταναστευτικό, καμιά συμπλοκή καμιά άρση ασύλου, τεχνιτές κρίσεις να κουρδίζουν και να αποσπούν την προσοχή από τα πολιτικοποιημένα πνεύματα θα είχε πέσει είδη πιστεύω. Οι ομάδες αυτές υπάρχουν για κατευθύνουν λαϊκά ξεσπάσματα και τίποτα άλλο.

Ο αριστερός έχει τους μεγάλους τους συνδικαλιστές που τον πάνε βόλτα γύρω από την Αθήνα μια στο τόσο για να ξεσπάσει και να ύστερα να κλαίγεται στο σπίτι του με την εφημεριδούλα του το επόμενο πρωί επειδή ο κόσμος δεν άλλαξε... ο δεξιός έχει τους μετανάστες του και τις διαπλοκές με αντίθετες πολιτικές ομάδες για να είναι και αυτός απασχολημένος και στη τσίτα μονίμος (στη ΧΑ τους ποτίζουν και ληγμένες μπύρες που σε κάνουν κάπως έτσι ~> :banghead: :D ). Είδαμε ελπίζω όλοι το σχετικά πρόσφατο συμβάν όπου κοκκινόμαυρες ΚΑΙ με γαλανόλευκες σημαίες κατευθυνόντουσαν μαζί προς τις πόρτες της βουλής τότε με το ΔΝΤ!;. Το ΠΑΜΕ εκεί όμως να παίξει σωστά το ρόλο του και να κρατήσει όρθια τη βουλή(το χέρι του αφεντικού).
-Αν πέσει η βουλή όπως είμαστε τώρα τι θα γίνει αναρωτιέται κανείς;
-Θα γίνει ένας εμφύλιος όπως συμβαίνει πάντα. Προφανώς μεταξύ αριστεράς και δεξιάς με αρχηγούς τίποτα επώνυμους. Αν ξεφεύγουμε πολύ από την εποπτεία θα είναι και η τέλεια δικαιολογία να έρθει το ΝΑΤΟ για λίγο "Peace keeping".. Όχι πως δεν είμαστε γεμάτοι πράκτορες CIA είδη ""σε αριστερά και δεξιά μέτωπα"" που σίγουρα κινούν τα νήματα από δω και κει όπως έκαναν πάντα, όσο μάλλον σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο.

Όσο να'χει θέλω να επιμείνω σε κάτι.. Πριν κάποιους μήνες στη διαδήλωση για το ΔΝΤ ήταν δίπλα δίπλα γαλανόλευκες και κοκκινόμαυρες σημαίες. Λέτε να το προσπέρασε αυτό το μεγάλο μάτι;; Εγώ δεν το νομίζω γιατί βλέπω πολύ αυξημένη την ένταση γύρω απο το μεταναστευτικό τελευταία. ~Το ξέρω είμαι ένας τρελός συνωμοσιολόγος αλλά θα ήθελα να διαβάσω και τις δικές σας σκέψεις πάνω σε αυτά που είπα, και αν διαφωνείτε παντελώς θα ήθελα την δική σας γνώμη για τους σκηνοθέτες και παραγωγούς πίσω από αυτό το σήριαλ(πανέμορφος τίτλος).
Είναι μικρός ο κόσμος στα αλήθεια, με μεγάλο το χάσμα που μας απαρτίζει απο αυτόν.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τετ 02 Φεβ 2011, 07:52

Την αντίθεση στην παραμονή των μεταναστών στην Ελλάδα δηλώνει το 90% των Ελλήνων πολιτών ανεξαρτήτως κομματικών απόψεων...

Μην προσπαθείς να υποβαθμίσεις ένα εθνικό θέμα σε κομματικό...

Υ.Γ. είναι οξύμωρο να χαρακτηρίζεται δεξιό ένα κόμμα που δηλώνει σοσιαλιστικό...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Φεβ 2011, 08:20

Τον πήρες στο φαλάγγι βλέπω τον κατά τα άλλα... ¨τελειωμένο". :loco:

Υ.Γ. είναι οξύμωρο να χαρακτηρίζεται δεξιό ένα κόμμα που δηλώνει σοσιαλιστικό...
Ποιον προσβάλλει άραγε; τη δεξιά ή το σοσιαλισμό; :P
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τετ 02 Φεβ 2011, 08:34

To "τελειωμένος" αφορά τα προσωπικά μας, δεν πρόκειται να αφήσω αναπάντητη την προπαγάνδα του διεθνισμού και της πολυπολιτισμικότητας...

Δεν ξέρω ποιον και αν τον προσβάλλει, εγώ εντόπισα το οξύμωρον...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Φεβ 2011, 09:04

xifomaxos έγραψε:To "τελειωμένος" αφορά τα προσωπικά μας,
Σ'αυτή την περίπτωση ενήργησες κι εσύ σε σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό, αφού του μίλησες στο προσωπικό του νήμα. :dunno:
xifomaxos έγραψε:δεν πρόκειται να αφήσω αναπάντητη την προπαγάνδα του διεθνισμού και της πολυπολιτισμικότητας...
Έχω κάθετες αντιρρήσεις μ'αυτά που του προσάπτεις. Εγώ βλέπω έναν από τους πιο συγκροτημένους ΑΝΤΙνεοταξίτες. Κι ένας λόγος που χαίρομαι που βρίσκεται μαζί μας, είναι αυτός, γιατί είναι αναμφισβήτητο πλέον ότι τα ΙΔΕΟ είναι από τα πιο αντινεοταξίτικα φόρα στον ελληνικό κυβερνοχώρο. :cool:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
SnowMan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SnowMan » Τετ 02 Φεβ 2011, 13:42

xifomaxos έγραψε:Την αντίθεση στην παραμονή των μεταναστών στην Ελλάδα δηλώνει το 90% των Ελλήνων πολιτών ανεξαρτήτως κομματικών απόψεων...

Μην προσπαθείς να υποβαθμίσεις ένα εθνικό θέμα σε κομματικό...

1) ειμαι κατα ολων των κομματων.
2) ειμαι κατα της ταμπελας 'δεξια' 'αριστερα' γιατι ειναι ενα παραμυθι.
3) ειμαι κατα των δημοσκοπήσεων.
4) δεν βλεπω τηλεοραση, δεν εμπιστευομαι οτιδηποτε εχουν να σας πουν.
Είναι μικρός ο κόσμος στα αλήθεια, με μεγάλο το χάσμα που μας απαρτίζει απο αυτόν.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τετ 02 Φεβ 2011, 13:50

Ελπίζω να εμπιστεύεσαι τα μαθηματικά

2.000.000 λαθρομετανάστες με αυξανόμενους ρυθμούς εισροής και γεννήσεων

10.000.000 Έλληνες με υπογεννητικότητα...

Άβαταρ μέλους
SnowMan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SnowMan » Τετ 02 Φεβ 2011, 13:58

xifomaxos έγραψε:To "τελειωμένος" αφορά τα προσωπικά μας, δεν πρόκειται να αφήσω αναπάντητη την προπαγάνδα του διεθνισμού και της πολυπολιτισμικότητας...

Δεν ξέρω ποιον και αν τον προσβάλλει, εγώ εντόπισα το οξύμωρον...
Επειδή είπα ότι δεν πάει άλλο ο πόλεμος μεταξύ Ελλήνων; Κάνεις μεγάλο λάθος που νομίζεις ότι 90% των Ελλήνων στηρίζουν τις απόψεις σου, κατέβα από το άρμα σου λιγάκι. Στην Ελλάδα είναι μια και ξεκάθαρη η αλήθεια:

Έχουμε ένα κράτος που δεν εκπροσωπεί κανέναν Έλληνα και από την άλλη ο λαός ανοίγει εμφύλιο για το κάθε παραθυράκι που βγαίνει στην τηλεόραση. Πως θες να λύσεις το μεταναστευτικό λοιπόν; Τα πολιτικά μέτωπα της Ελλάδας είναι στημένα αν διαφωνείς με αυτό τότε παύει να είναι η διαφορά απόψεων που μας χωρίζει αλλά το γνωστικό μας επίπεδο. Δεν έχεις ιδέα από πολιτική οργάνωση και πολιτική επιβολή (θαρρώ).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”