Πίτσα ΣπέσιαΛ με ΑκρίδεΣ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Πίτσα ΣπέσιαΛ με ΑκρίδεΣ

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 03 Μάιος 2010, 11:24

Mantam Froufrou έγραψε:Γιατί μπήκα στο τόπικ; Γιατί; Γιατί; Γιατί!!!
Με εξέφρασες απολύτως για ακόμα μια φορά!
Αφου ΕΒΛΕΠΑ απ'τον τίτλο η μαλάκω ότι θα'ναι κάποιο φρίκουλο, εκεί εγώ, είχα όρεξη πρωινιάτικα!

Τέλος πάντων, μια κι αρχίσατε τις χαριτωμενιές, να σας πω ότι ξεχάσατε κι άλλη μια "μαγκιά" των Κινέζων (τουλάχιστον μιας περιοχής στην Κίνα που δε θυμάμαι ποια). Να κόβουν την ουρά ζωντανού φιδιού και να του πίνουν το αίμα, και ΜΕΤΑ να το βάζουν στα κάρβουνα για παϊδάκια.

Έχω φάει κι εγώ φίδι, αλλά εν αγνοία μου. Το'χω πει στους παλιότερους κάπου, αλλά ας τ'ακούσουν κι οι νεότεροι, μπας και γελάσει το χειλάκι τους σ'αυτό το φρικουλο-τοπίκιο. Συνάδελφός μου Ινδός, παντρεύεται. Λέει "Βίκυ, μη φας τίποτα σήμερα, το βράδυ μετά τη δουλειά κάνω bachelor party, ξεκινώντας από ρεστοράν, και φυσικά δεν μπορείς εσύ να λείπεις απ'αυτό" (από τότε είχαν σακουλευτεί τη μούρλια μου και με ήθελαν στα πανηγύρια). Μένω κι εγώ νηστικά η ταλαίπωρη, στα 48 κιλάκια που κουβαλούσα τότε ήταν σκληρή δοκιμασία, την άντεξα όμως για να φάω τον περίδρομο το βραδάκι. Σχολάμε, τους ακολούθησα, μου κάνουν νόημα κάποια στιγμή να παρκάρω, δείχνοντας το εστιατόριο που θα πηγαίναμε... Κοιτάω δεξιά, αμάν! Ινδιάνικο! (Ινδικό ελληνιστί) Γιατί να μην το σκεφτώ γαμώτη μου αφού ο γαμπρός ήταν Ινδός! :banghead: Μου ήταν αδύνατον να φάω ο,τιδήποτε σε Ινδικό εστιατόριο, γιατί όλα τα φαγητά που σερβίριζαν περιέχουν κάρι, το οποίο με αναγουλιάζει με το που θα το μυρίσω! Πόσο μάλλον να το γευτώ κι όλας... Αυτό τους είπα, συμπληρώνοντας, καθήστε εσείς, πάω απέναντι να τσακώσω κανά χάμπουργκερ, (μην λιποθυμήσω κι όλας απ'την πείνα) κι έφτασα! Πετάγεται ο Ινδός και μου λέει "Κι αν εγώ σου φέρω πιάτο που δεν θα'χει κάρι, θα το φας;" "Θέλει και ρώτημα;" του απαντάω. " Consider it done" μου λέει, "κάτσε κάτω, θα κάνω την ειδική παραγγελιά για σένα κι έρχομαι" και πάει πιο πέρα στον σερβιτόρο κι άρχισε ένα πίτσι πίτσι στο αυτί του. Ναι, καλά το καταλάβατε, δεν ψιλιάστηκα τίποτα, καθ'ότι εκ κατασκευής μαλάκω η κυρία. Και δεν ψιλιάστηκα ούτε όταν μου'ρθε ένα μακρόστενο λευκού κρέατος πράμα στο πιάτο μου, κι έχαψα κανονικότατα το "Μουγκρί ξεπετσιασμένο" που μου πέταξε ο Ινδός όταν ρώτησα τι είναι. Το'φαγα το "μουγκρί", το βρήκα νοστιμότατο, με ρωτάει αν γουστάρω κι άλλο ένα (καθ'ότι "ελαφρύ" πιάτο και δε θα χόρτασα), είπα πως έχω χώρο στο στομάχι για λίγο ακόμα, κάνει νόημα στον συνωμότη σερβιτόρο για "άλλη μία", κι όταν μου'ρθε η "άλλη μία", είχε κι ένα πιατάκι δίπλα με ένα περίεργο οστέινο πράγμα...όταν το περιεργάστηκα καλύτερα, διαπίστωσα ότι ήταν...κρόταλα. Πριν γυρίσω να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό, γιατί μου'φεραν κρόταλα, ακούω την φωνή του σερβιτόρου από πάνω μου, να διαπερνάει το αυτί μου ανατριχιαστικο-αναγουλιαστικά: "Συγχαρητήρια, συμπληρώσατε έναν ολόκληρο κροταλία μ'αυτό το πιάτο". Τέζα η κυρία :teza:
Δεν είμαι εύκολη στο να ξερνάω. Καθόλου εύκολη. Πρέπει να βάλω δάχτυλο στο καταπιονάρι και ΑΝ. Στην προκειμένη όμως, το ταμπού έκανε το θαύμα του καλύτερα απ'το δάχτυλο, κι από 'κει που είχα χώρο στο στομάχι για λίγο ακόμα απ'το...νοστιμότατο... "μουγκρί", ξάφνου το στομάχι μου δεν σήκωνε ούτε λεπτό παραπάνω τον κροταλία, κι ανέβαινε επικίνδυνα προς τον οισοφάγο. Σηκώθηκα λες και χεζόμουνα να τρέξω στην τουαλέτα. Το ίδιο επείγον ήταν. Έτρεξα, πρόλαβα να ξεράσω σε μια λεκάνη, και ησύχασα. Έκτοτε περιττό να σας πω ότι δεν ξαναπήγα σε bachelor party Ινδου. :help:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από totispap » Δευ 03 Μάιος 2010, 11:30

Στο καλο σου βρε Βικυ,τα σαλια μου τρεξαν πρωι-πρωι.. :D

Γεωργια μου,τα λουλουδια δεν ειναι ζωντανοι οργανισμοι που απλως δεν εχουν στομα? :?
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 03 Μάιος 2010, 11:41

A, ρε Βίκυ...λολ!!!

Καλά αυτό, αλλά το καλύτερο είναι που βάζουν μέσα στο αίμα του φιδιού την καρδιά του, που ακόμα χτυπάει, και το κατεβάζουν σφηνάκι!!!
Ή το άλλο με το αίμα βοδιού που πίνουν σαν γάλα στην Αφρική;

Άλλο ανατριχιαστικό γεύμα, η ταραντούλα, που την καταβροχθίζουν μετά βδελυγμίας καπου στην Ασία, και καλά κάνουν, βεβαίως- βεβαίως, γιατί έχεις δίκιο Κελαινώ μου. Ό,τι προσφέρει η φύση δίπλα μας είναι και βρώσιμο, ειδικά όταν οι πηγές πρωτεϊνης είναι ελάχιστες.

Η ταραντούλα λοιπόν θεωρείται από τις πιο πλούσιες σε πρωτείνη τροφές, καθώς και τα μυρμήγια και τα σκουλήκια.

Στο ντοκυμαντέρ έλεγε πως όλα αυτά είναι ταμπού που δημιουργούν οι κοινωνίες, κι έχουν δίκιο. Ο άνθρωπος είναι παμφάγο ον, κι αυτό τον κατέβασε από τα δέντρα. Προσωπικά, δεν θεωρώ ηθικά λάθος να τρώνε ταραντούλες, κατσαρίδες, κι ό,τι άλλο ανοίγει την όρεξη στον άλλον, αλλά σε κάτι τέτοια τόπικ, αφηνόμαστε να διασκεδάσουμε με την αηδία που μας έχει δημιουργήσει η δική μας κοινωνία για συγκεκριμένες τροφές (ή και τα ταμπού, όπως το κρέας σκύλου ή αλόγου, πχ, που δεν είναι θέμα αηδίας...).
Ειμαι ενάντια γενικά στο να δημιουργούμε νέα ταμπού, ειδικά αυτό με την κρεοφαγία, που έχει πάρει -εσκεμμένα από την ακμάζουσα νέα βιομηχανία χορτοφαγίας- ηθικές διαστάσεις, κι αυτό είναι μεμπτό, κατά την κρίση μου!

Χαρακτηριστικό είναι, και το έχω ξαναπεί, πως σε δήθεν λαούς που ακολουθείται η πρακτική της χορτοφαγίας χωρίς προβλήματα στον οργανισμό του ανθρώπου, ο λόγος είναι ότι λόγω ελλειπούς καθαριότητας, καταναλώνονται λαχανικά με σκουληκάκια (σαν αυτά που βλέπουμε στα μαρουλάκια, πχ), οπότε παίρνουν επαρκή πρωτείνη. Ινδοί που ήταν χορτοφάγοι στην Ινδία, και πήγαν στην Αγγλία και συνέχισαν τη χορτοφαγία τους, χωρίς συμπληρώματα διατροφής, κατέληξαν με προβλήματα υγείας, και το ρίξανε στα συμπληρώματα μετά! ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟ, έτσι;

Για να επιστρέψω στο θέμα, προσωπικά αναγουλιάζω πλέον και με γαρίδες, καβούρια και τα συναφή, γιατί δεν μπορώ όλα αυτά τα....ποδαράκια!!!! :p
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Δευ 03 Μάιος 2010, 12:20

O άνθρωπος γενικά μπορεί να φάει ο,τιδήποτε όταν υπάρχει πείνα. Κακά τα ψέμματα. Ένα απλό παράδειγμα είναι οι ελεύθεροι πολιορκημένοι. Κάθε λαός, ανάλογα με το τι έχει πρόχειρο η γη του, αυτό θα φάει. Έτσι στη Ν. Ζηλανδία και Αυστραλία τρώνε σκουλήκια, έτσι τρώνε φίδια στην Ανατολή, αρμαντίλο στη Δύση και ουτω καθ εξής. Απλά εμάς μας φαίνονται εξωπραγματικά επειδή δεν είναι μεσα στο διαιτολόγιο και την κουλτουρα μας να φαμε σκορπιο πχ ή ιπποκαμπο. Για κάποιους άλλους η διατροφή μας ίσως είναι επίσης παράξενη.

Ο λόγος του τόπικ δεν ήταν για να σας αηδιάσει, ξεκίνησε σαν χιουμοριστική αναδημοσίευση και μάλιστα σκεφτόμουν να το ανεβάσω στις συνταγές :loco: Οπότε αν θέλετε, μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στο χιουμοριστικό του θέματος ώστε να μην αηδιάζετε και να μην σπαζεστε ;)
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Δευ 03 Μάιος 2010, 12:34

ArELa έγραψε:Μένω κι εγώ νηστικά η ταλαίπωρη, στα 48 κιλάκια που κουβαλούσα τότε ήταν σκληρή δοκιμασία.
Λογικά, ακόμα μεγαλύτερη θα ήταν τώρα, στα (δεν λέω πόσα αλλά) σαφώς περισσότερα που κουβαλάς. :rose: :rose:

Με την καλή κουβέντα στο στόμα είμαι, το ξέρω, αλλά είπα κι εγώ να συμβάλω στην (επι-)στροφή του τόπικ επί τον χιουμοριστικότερον. :loco: :loco:
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ

Δημοσίευση από KELAINO » Δευ 03 Μάιος 2010, 12:40

totispap έγραψε:
Γεωργια μου,τα λουλουδια δεν ειναι ζωντανοι οργανισμοι που απλως δεν εχουν στομα? :?
Άσε ρε Τότη, είκοσι χρόνια χορτοφάγα, δεν το έχω ακούσει λες αυτό;;;
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 03 Μάιος 2010, 13:47

exiled έγραψε:
ArELa έγραψε:Μένω κι εγώ νηστικά η ταλαίπωρη, στα 48 κιλάκια που κουβαλούσα τότε ήταν σκληρή δοκιμασία.
Λογικά, ακόμα μεγαλύτερη θα ήταν τώρα, στα (δεν λέω πόσα αλλά) σαφώς περισσότερα που κουβαλάς. :rose: :rose:

Με την καλή κουβέντα στο στόμα είμαι, το ξέρω, αλλά είπα κι εγώ να συμβάλω στην (επι-)στροφή του τόπικ επί τον χιουμοριστικότερον. :loco: :loco:
20 κιλάκια περισσότερα. Βάρα μαχαίρια στις πληγές :loco:
Κι εγώ όταν είδα τον Παπακωνσταντίνο να ανακοινώνει τα αγγούρια που θα μας έχωνε έλεγα ποιον μου θυμίζει ρε...ποιον μου θυμίζει, ώσπου εδραίωσα πως έμοιαζε ΣΕ ΣΕΝΑ, αλλά δεν το'κανα θέμα. :lol: :lol:

KELAINO έγραψε:
totispap έγραψε:
Άσε ρε Τότη, είκοσι χρόνια χορτοφάγα, δεν το έχω ακούσει λες αυτό;;;
Δεν αμφιβάλλω πως το'χεις ακούσει κοπελάρα μου, αλλά απάντηση ικανή, βάσιμη και αποστομωτική δεν δίνετε εσείς οι χορτοφάγοι. Προβάλλετε την ηθική στη διατροφή των κρεοφάγων, πρόσεξε, στη ΔΙΑΤΡΟΦΗ που είναι θέμα επιβίωσης για όλους, δε μιλάμε να σκοτώνουμε για γουνίτσες κλπ, αλλά η ίδια ηθική για σας δεν ισχύει. Λες και με βάση την ΙΔΙΑ ψευτο-ηθικοπλασία που εσείς προβάλλετε (όχι εγώ) τα φυτά νιώθουν όταν τα'χετε σε γλαστρούλες, τους μιλάτε αγαπησιάρικα και τα ποτίζετε, αλλά δεν νιώθουν και δεν "σκοτώνονται" όταν τα "θερίζετε" για να μασαμπουκώσετε. :banghead: Δύο μέτρα δυο σταθμά σε κάθε επίπεδο δηλαδή! Άσε ρε Κελαι, την έχω ξανακάνει αυτή τη συζήτηση κι εγώ (θα σου βρω και τόπικ αν θες), αλλά στρίβετε διά του αρραβώνος. :loco: :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Δευ 03 Μάιος 2010, 13:55

Εγω τρωω μονο χορταφαγα ζωα !!!

Καποιος εγραψε πριν για γαριδες, η μανταμ φρουφρου νομιζω , ολα αρχισαν απο κατι που μου πεταξε οταν ημουν μικρος ο θειος μου " μη φας ρε βλακα αυτο ειναι κατσαριδα της θαλασσας " :freak:
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Δευ 03 Μάιος 2010, 14:07

ArELa έγραψε:Δεν αμφιβάλλω πως το'χεις ακούσει κοπελάρα μου, αλλά απάντηση ικανή, βάσιμη και αποστομωτική δεν δίνετε εσείς οι χορτοφάγοι. Προβάλλετε την ηθική στη διατροφή των κρεοφάγων, πρόσεξε, στη ΔΙΑΤΡΟΦΗ που είναι θέμα επιβίωσης για όλους, δε μιλάμε να σκοτώνουμε για γουνίτσες κλπ, αλλά η ίδια ηθική για σας δεν ισχύει. Λες και με βάση την ΙΔΙΑ ψευτο-ηθικοπλασία που εσείς προβάλλετε (όχι εγώ) τα φυτά νιώθουν όταν τα'χετε σε γλαστρούλες, τους μιλάτε αγαπησιάρικα και τα ποτίζετε, αλλά δεν νιώθουν και δεν "σκοτώνονται" όταν τα "θερίζετε" για να μασαμπουκώσετε. :banghead: Δύο μέτρα δυο σταθμά σε κάθε επίπεδο δηλαδή! Άσε ρε Κελαι, την έχω ξανακάνει αυτή τη συζήτηση κι εγώ (θα σου βρω και τόπικ αν θες), αλλά στρίβετε διά του αρραβώνος. :loco: :loco:
ΑρΈλα, δε δέχομαι να με προσάπτεις προβολή ψευτοηθικής, δια του αρραβώνος στρίψιμο και αγαπησιάρικη ομιλία σε γλάστρες, γιατί αυτό κάνεις απευθυνόμενη σε μένα σε βου πληθ. Δεν αντιπροσωπεύω κανέναν εχτός από την πάρτη μου. Αν πρόκειται για κάτι που έχω ισχυριστεί εγώ η συγκεκριμένη, το συζητάμε.
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Δευ 03 Μάιος 2010, 14:10

ArELa έγραψε:Κι εγώ όταν είδα τον Παπακωνσταντίνο να ανακοινώνει τα αγγούρια που θα μας έχωνε έλεγα ποιον μου θυμίζει ρε...ποιον μου θυμίζει, ώσπου εδραίωσα πως έμοιαζε ΣΕ ΣΕΝΑ, αλλά δεν το'κανα θέμα. :lol: :lol:
Και πως να το κάνεις θέμα, άλλωστε... όσοι μ'έχουν δει από κοντά, θα έχουν διαπιστώσει πόσο δεν μοιάζω με τον προαναφερθέντα... εκτός του ότι μπορώ να μιλήσω με άνεση χωρίς κείμενο, ενώ εκείνος δυσκολεύται ν'αναγνώσει γραπτό κείμενο, εκτός του ότι συνηθίζω όταν ομιλώ να συνοδεύω το λόγο με συχνά έντονες κινήσεις, όπως άλλωστε έχω απαθανατιστεί και στις φωτό από την Εστρόζα, ενώ εκείνος μοιάζει περισσότερο με κέρινο ομοίωμα (ίσως και γιατί διαισθάνεται τι σημαίνουν όσα ανήγγειλε και τι τέλος μπορεί να έχει εξ'αιτίας τους), εκτός του ότι φυσιογνωμικά ελάχιστα μοιάζουμε (ΟΚ, είμαστε και οι δύο καστανοί, όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων), είναι και που τέλος πάντων δεν μπορείς να με πεις λαπά όπως εκείνον.

Φρονώ λοιπόν ότι η παραπάνω δήλωσή σου ή απλή πλάκα είναι και σε συγχωρώ για το αίμα που μ'ανέβασες στο κεφάλι γράφοντάς το, μολονότι δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τόση κακία για ένα αθώο, απολύτως factual και με σαφέστατα σκωπτική διάθεση σχόλιό μου, ή πραγματικό γεγονός και αποτέλεσμα (ίσως και απόδειξη) των αεροψεκασμών που ανέφερες ότι ελάμβαναν χώρα καθ'όλη τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, οπότε και πάλι συγχωρείσαι καθώς ήταν μία παράλογη σκέψη που σου προκλήθηκε από αυτούς.

Στην ιδιαιτέρως απίθανη περίπτωση να σκέφθηκες πραγματικά και ανεπηρέαστα κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να πραγματικά να αναρωτηθείς για τoν εαυτό σου: Quo vantis?
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Δευ 03 Μάιος 2010, 14:41

Πάει το χιουμοριστικό του θέματος....αμα ραγίσει το γυαλί τελικά... :loco:

Θα ήθελα να τοποθετηθω στα εξής:

α) Λατρεύουμε τους χορτοφάγους, ωμοφάγους, καρποφάγους, ηλιοθεάτες, breatharians, aquarians (οποιος πει το αντιθετο θα βιώσει την οργή μου και το βίαιο γαργαλητό μου μέχρις οτου συμφωνήσει).

β) Μην πλακώνεστε και παρεξηγιέστε με το παραμικρό γιατί θα ξυπνήσει ο Ράιτσου μέσα μου (η εξελιγμένη μορφή του Πίκατσου) και θα σας κάμω ηλεκτροσόκ μέχρι να συνέλθετε.

Χαρά και τσαχπινιά αγάπες ;) (Μην 'ερθω εκεί, λαλαλα)

Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Δευ 03 Μάιος 2010, 14:50

Eγω τους αγαπαω,αυτοι δεν με αγαπανε :crybaby:
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Δευ 03 Μάιος 2010, 22:27

totispap έγραψε:Eγω τους αγαπαω,αυτοι δεν με αγαπανε :crybaby:
:tantrum: Μη κλαι ρε Τότη και με ραΐζεις την καρδιά, τα σκώτια και κάτι νεφρά που περνάγαν από κει όλως τυχαίως. :tantrum:

Ωραία, και τώρα που θρηνήσαμε επαρκούντως, διείτε και τούτο, που βρήκα σήμερα σ' έναν ξεχασμένπ "Ταχυδρόμο" στη βιβλιοθήκη του Norrköping (από το Μάρτιο είναι):

Βιβλίο με συνταφέςπου περιέχουν σπέρμα. Συγγραφέας του ένας Πολ Φότενχάουερ, που λέει: "Το σπέρμα δεν είναι μόνο θρεπτικό, αλλά έχει επίσης θαυμάσια υφή και εκπλξκτικές μαγειρικές ιδιότητες. Σαν το καλό κρασί και τα τυριά, η γεύση του σπέρματος είναι περίπλοκη και δυναμική. Το σπέρμα δεν είναι ακριβό στην παραγωγή και είναι στην διάθεση πολλών, αν όχι των περισσότερων, σπιτιών και εστιατορίων. Παρ' όλες αυτές τις θετικές του ιδιότητες, εξακολουθεί να είναι παραμελημένο ως τρόφιμο. Το συγκεκριμένο βιβλίο ευελπιστεί να το αλλάξει αυτό. Μόλις ξεπεράσουν όποιους αρχικούς δισταγμούς, οι αναγνώστες θα ξαφνιαστούν όταν μάθουν πόσο υπέροχο είναι το σπέρμα στην κουζίνα"
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Δευ 03 Μάιος 2010, 22:32

Καλη ....ορεξη Πολ...

( δεν ξαναμπαινω σ' αυτο το νημα με τιποτα , πολυ αρωστια !!!)
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Δευ 03 Μάιος 2010, 22:37

Μην περιμενεις να αηδιασω ευκολα γιαβρι μου με αυτα περι σπερματος,γαλατσιδα απο τα ψαρια μπαινει σε ψαροσουπες απο αμνυμονευτων χρονων,οσο για το αυγοταραχο και μονο η τιμη του, που φτανει τα 200 ευρω, τα λεει ολα.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 06 Μάιος 2010, 06:42

Καποιος εγραψε πριν για γαριδες, η μανταμ φρουφρου νομιζω , ολα αρχισαν απο κατι που μου πεταξε οταν ημουν μικρος ο θειος μου " μη φας ρε βλακα αυτο ειναι κατσαριδα της θαλασσας
ΑΑΑΑΑΑ! Ο θείος σου είναι αυτός που με κατέστρεψε, γιατί κι εγώ άρχισα να αηδιάζω με τα γαριδοειδή, όταν κάποιος μου είπε πως είναι κατσαρίδα της θάλασσας!!!
Να σε πω. Ο θείος σου είναι μουστακαλής;

Κι επειδή δημιουργώ πολύ εύκολα εικόνες που με ταυτίζουν με ό,τι βλακεία κατεβάσει ο νους μου, αυτό με τις γαλατσίδες και τα σπέρματα και τις ψαρόσουπες, μόλις μου κατέστρεψε ένα ακόμα αγαπημένο πιάτο...Από δω και πέρα μόνο τηγανιτό ψάρι.
Ευχαριστώ, βρε παιδιά! Να'στε καλά, την ευχή μου να'χετε και αντίο!!!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 06 Μάιος 2010, 10:11

Orion έγραψε:Καλη ....ορεξη Πολ...

( δεν ξαναμπαινω σ' αυτο το νημα με τιποτα , πολυ αρωστια !!!)
:lol: κι εγώ είπα να μην ξαναμπώ, αλλά όταν βλέπω φρουφρούκας ποστ που είναι ακριβοθώρητο πλέον, κάνω εξαιρέσεις και καλά κάνω τελικά, γιατί ...
Mantam Froufrou έγραψε: Κι επειδή δημιουργώ πολύ εύκολα εικόνες που με ταυτίζουν με ό,τι βλακεία κατεβάσει ο νους μου, αυτό με τις γαλατσίδες και τα σπέρματα και τις ψαρόσουπες, μόλις μου κατέστρεψε ένα ακόμα αγαπημένο πιάτο...Από δω και πέρα μόνο τηγανιτό ψάρι.
Ευχαριστώ, βρε παιδιά! Να'στε καλά, την ευχή μου να'χετε και αντίο!!!

με ξελιγώνει στο γέλιο η μεγάλη! :urock:
:skaw:

KELAINO έγραψε: ΑρΈλα, δε δέχομαι να με προσάπτεις προβολή ψευτοηθικής, δια του αρραβώνος στρίψιμο και αγαπησιάρικη ομιλία σε γλάστρες, γιατί αυτό κάνεις απευθυνόμενη σε μένα σε βου πληθ. Δεν αντιπροσωπεύω κανέναν εχτός από την πάρτη μου. Αν πρόκειται για κάτι που έχω ισχυριστεί εγώ η συγκεκριμένη, το συζητάμε.
Εσύ κουκλάρα είπες το...
KELAINO έγραψε:Και όλοι εσείς που λέτε μπλιαχ για τις ακρίδες είστε οι ίδιοι που καταβροχθίζετε μισοσαπισμένα και καρβουνιασμένα πτώματα.
Νομίζω? :wink:

Αν τώρα παρεξήγησα ως προς το ηθικιστικό, δικαιολόγησέ το και συγχώρα με. Έχω συχνά φάει στη μάπα το ηθικιστικό δίλημμα από αμετανόητους χορτοφάγους, και μου'χει μείνει ένα ψυχικό τραύμα. :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Πέμ 06 Μάιος 2010, 11:15

Καλυτερα λιγη γαλατσιδα στη σουπα κυριες μου (που δεν βαζεις αν θες ..) παρα στο φαντασιακο μας να εχουμε το ψαρι σε μορφη fish sticks απο τα Goodys.
Εχουν αδικο τα παιδια μετα που δεν τρωνε τιποτα..?
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Πέμ 06 Μάιος 2010, 13:13

Ο ξάδερφός μου κάποτε μου ειπε αυτο με τις γαριδες και τις κατσαριδες της θαλασσας. Κι επειδη εχω φοβία στα όρια πανικου με τις κατσαριδες...απλά σταματησα να ακουμπάω τις γαρίδες. Έπειτα ακολουθησε η χορτοφαγία της Λιζας και η χοληστερίνη των γονιών κι έτσι δεν ξαναμπήκε μες το σπίτι μας. Τι καλα :loco:

Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Astrea

Δημοσίευση από Astrea » Πέμ 06 Μάιος 2010, 13:49

Καλά... κάτσε να στερηθούμε το φαγάκι.. και ξανασυζητάμε τι τρώμε κ τι όχι... :loco:
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Πέμ 06 Μάιος 2010, 17:08

Mantam Froufrou έγραψε:ΑΑΑΑΑΑ! Ο θείος σου είναι αυτός που με κατέστρεψε, γιατί κι εγώ άρχισα να αηδιάζω με τα γαριδοειδή, όταν κάποιος μου είπε πως είναι κατσαρίδα της θάλασσας!!! Να σε πω. Ο θείος σου είναι μουστακαλής;
Kariatida έγραψε:Ο ξάδερφός μου κάποτε μου ειπε αυτο με τις γαριδες και τις κατσαριδες της θαλασσας. Κι επειδη εχω φοβία στα όρια πανικου με τις κατσαριδες...απλά σταματησα να ακουμπάω τις γαρίδες.
:shock: Κυριες μου αποδεικνυεται τελικα οτι ολα ηταν ενα υπουλο σχεδιο κατατρομοκρατησης του πλυθυσμου και αλιωσης των διατροφικων του συνηθειων !!! :loco:

Θειε , δεν μας τα λες καλα , κατσε να του τηλεφωνησω , ξερω και πως θα τον εκβιασω να τα ξερασει ολα , θυμα μου φιανεται κι αυτος που εγινε οργανο στα σκοτεινα αυτα σχεδια :loco:
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Παρ 07 Μάιος 2010, 12:49

ArELa έγραψε:Εσύ κουκλάρα είπες το...
KELAINO έγραψε:Και όλοι εσείς που λέτε μπλιαχ για τις ακρίδες είστε οι ίδιοι που καταβροχθίζετε μισοσαπισμένα και καρβουνιασμένα πτώματα.
Νομίζω? :wink:

Αν τώρα παρεξήγησα ως προς το ηθικιστικό, δικαιολόγησέ το και συγχώρα με. Έχω συχνά φάει στη μάπα το ηθικιστικό δίλημμα από αμετανόητους χορτοφάγους, και μου'χει μείνει ένα ψυχικό τραύμα. :loco:
Έλα ρε ΑρΈλααααα, εδώ λέω ότι βρίσκω αηδιαστικό το να τρώει κανείς μπριζόλες. Όχι ανήθικο!
Αντιλαμβάνομαι το ψυχικό τραύμα, πάντως.
Σχετικά έχω τοποθετηθεί κάπου εδώ μέσα σε τόπικ για τη χορτοφαγία.
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Παρ 07 Μάιος 2010, 21:49

Δεν είναι ηθικιστικό δίλημμα.. δεν είναι καν δίλημμα.. η ζωή είναι γεμάτη επιλογές.. και η διατροφή μας είναι σίγουρα επιλογή μας. Η χορτοφαγία είναι διάφορα πράγματα, αλλά "ηθικίστικη" δεν είναι.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Σάβ 08 Μάιος 2010, 01:22

Spirit oF Fire έγραψε:Δεν είναι ηθικιστικό δίλημμα.. δεν είναι καν δίλημμα.. η ζωή είναι γεμάτη επιλογές.. και η διατροφή μας είναι σίγουρα επιλογή μας. Η χορτοφαγία είναι διάφορα πράγματα, αλλά "ηθικίστικη" δεν είναι.
Σίγουρα δεν είναι ηθικίστικη ...μετά γίνετε :nuts:
Άβαταρ μέλους
wolfman13
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: wolfman13

Δημοσίευση από wolfman13 » Τρί 22 Ιουν 2010, 11:36

κινα
υπάρχει δρόμος που είναι αποκλειστικά για να τρώνε σκύλους εχω πάει το εχω δει με τα μάτια μου το είχε βάλει πρόσφατα και ο σκαι.
κοίτα να δεις που δεν θυμάμαι πως λέγεται η πόλη λες και την διέγραψα τελείως από το μυαλό μου.
τεσπα εκείνη την περίοδο πήγα hong kong guangdong και yi wu.
στης δυο πρώτες πόλης απλά ήμουν περαστικός χωρίς να δω και πολλά και από της πόλης και απο της διατροφικές τους συνήθειες.
αντίθετα στο yi wu με πολλή μεγάλη ανάπτυξη και όταν τους ρώτησα η πόλη πόσους κατοίκους έχει με αποστόμωσε ο κινεζος διερμηνέας μου ότι εδώ είναι χωρίο και βιομηχανική περιοχή με μόνο με 3.000.000 εκατομμυριάκια πληθυσμό. :shock:

η μαλακία είναι ότι δεν εχω φωτός μιας και ο υπολογιστής μου τα έφτυσε πρόσφατα μαζί με χιλιάδες φωτογραφίες πολλών ετών, ευτυχώς γλίτωσα κάποιες αλλά όχι από την κίνα! : :crybaby: :bye:

βγαίνοντας βόλτα τα απογεύματα μιας και τα πρωινά μου ήταν κλεισμένα ,
βλέποντας όμως και την ώρα εργασίας το τη έτρωγαν όχι μόνο αναγούλα μου ερχόταν αλλά έψαχνα τρόπο μέχρι και την μύτη μου να βουλώσω για να μην τα μυρίζω.
βγάζουν μια άσχημη μυρωδιά.
προσωπικά δεν εχω κανένα πρόβλημα με το φαγητό τρώω σχεδόν τα πάντα και χωρίς κανένα πρόβλημα το να εξετάσω τη είναι αυτό.
αλλά το τε πραγματικά όχι απλά το εξέτασα αλλά το σκέφτηκα πολλής φορές το πως θα πω ευγενικά στο φίλο κινεζο ότι δεν θέλω να δοκιμάσω ευγενικά.
:lol:

αρχίζω λοιπόν με αρχή λοιπόν το πρωινό τους.

αφού πρωινό δεν τρώω ποτέ αρκούμε με ενα ποτήρι γάλα και τυροπιτουλα.
και αφού η 2 πρώτες μέρες την είχα βγάλει με κάτι μπισκότα από το supermarket άρχισε να με κόβει η πείνα , το πρωινό στο ξενοδοχείο δεν το τίμησα ποτέ μιας και ξύπναγα πάντα όταν είχε τελειωση ( jet lag).

λέω στους κινεζους ότι πεινάω και μου λένε θα πάμε στην έκθεση και θα φάμε εκει πρωινό.
φτάνουμε στην έκθεση όπου εμπεναν μόνο η εργαζόμενη εκει και μόνο κινεζη ούτε λόγος για ξένο.
με είχαν συμπαθήσει όμως και πρώτη φορά έβλεπαν ελληνα ψηλό μελαχρινό και γεροδεμένο (1.90 110κιλα με μπυρο κοιλια :ups: )
οπότε με άφησαν και μπήκα η γερμανοι έξω μου έκαναν καζούρα που πάω ( κάτι ξέραν φαίνεται δεν ήταν μαζί απλά έτυχε να τους γνωρίσω στην έκθεση κρύος λαός μέχρι αηδίας ούτε να τους βλέπω δεν ήθελα).

πρώτη αηδία η μυρωδιά του νερόβραστου και ένα καρύκευμα που όσο και αν προσπάθησα να ανακαλύψω πιο είναι αυτό δεν κατάφερα.
παμε
σουβλάκια απο πουλάκια
σουβλάκια με διάφορα ζαρβατικα,
σούπα παντός είδους με παντός είδους ζωντανό οργανισμό κρέατος και ότι άλλο κατεβάζει ο νους. ( πρώτη αναγούλα)
αυγά βραστα νερόβραστα δηλαδη.
δεν θυμάμαι τη άλλο είδαν τα ματάκια μου ( μπλιαχ)
ξαφνικά μου κόπηκε η όρεξη η κινεζη γέλαγαν μαζί μου.
παίρνουν σούπα με ψάρια (τη σκατά μπορεί να ήταν αυτά)
αυγά ψιλό βρασμένα ( θα έλεγα ότι ήταν μελάτα αλλά μόνο αυτό δεν ήταν)
κάτι σουβλάκια με αλεύρι τι είχαν μέσα δεν ήξερα.
πειραν και δυο κεκακια δυτικού τύπου ( αυτά έφαγα με το ζόρι )
αφού αναγουλιασμένος με της μυρωδιές απο τα αυγά και ότι άλλο είχαν φέρει έψαχνα τρόπο να φύγω και να τους περιμένω έξω ,
πάω για κατούρημα είπα χιχιιχιχ και ξέφυγα.

την ίδια μέρα και κατά το μεσημέρι πήγαμε στο τρίτο όροφο της έκθεσης για διάλυμα ( έχουν ασπαστεί τον δυτικό τρόπο ζωής στης βιομηχανικές περιοχές )
είχα ανακαλύψει ένα καφέ με φαγητό δυτικού τύπου.
παρήγγειλα ένα είδος φραπέ ( ναι ναι φραπέ το είχαν γραμμένο στο καταλογο)
ήμουν έτοιμος να παραγγείλω μια μπριζόλα, τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη και παρήγγειλα μια μακαρονάδα με σάλτσα και μπυρα παγωμενη.
τους κινεζους τους κέρασα μια πίτσα που εγώ έτρωγα 3 από αυτές με αυτοί έφαγαν δυο ατομα .αχχαχααχ
να μην τα πολυλογούμε μέχρι να τελειώσουμε από της 7 μέχρι της 7 το βράδυ εγώ ήμουν με μια μακαρονάδα που τρωγόταν με δυσκολία και μερίδα για παιδάκι και όλα αυτά την δεύτερη μέρα ( 2 μέρες με μπισκότα)
στο γυρισμό το βράδυ και έχοντας με βγάλει η κινεζοι είδη μια φορά για βράδυ έξω σε εστιατόρια και έχουμε γυρίσει κάποιες γειτονιές και έχουν δει τα ματάκια μου τη τρώνε και προσπάθησαν να με ταΐσουν ότι έχει πόδια φτερά πούπουλα λέπια και δεν ξέρω τη άλλο και προσοχή όλα νερόβραστα με ένα μόνο καρύκευμα που δεν ήξερα τη είναι .
μου αποκαλύπτουν ( ήθελα να τους αποκεφαλίσω)
ότι δίπλα ακριβός από το ξενοδοχείο στα 50 μέτρα υπάρχει kfc ....
αυτό ήταν πήρα 8 κιλά μέσα σε μια βδομαδα όταν παράγγελνα νόμιζαν ότι παράγγελνα για 4 ατομα :ups: :ups: :loco:
με είχε ρωτήσει η υπάλληλος για ποίον ήταν όλα αυτά και με την απάντηση μου της ήρθε ταπλας έπειτα και της επόμενες μέρες κάθε απόγευμα στης 7 ήξερε ακριβός τι θα πάρω....και πήγαινα εκεί και απλά μου έλεγε σπαστά αγγλικά the same!!!
το menu ειχε
extra large οικογενειακό γεύμα κοτόπουλο.
2 berger large
πατάτες
κοτομπουκιες.
1.1/2 κοκα κολα.

εχω κι άλλα να πω για το τη τράβηξα με το νερό και το φαγητό απλά ρωτήστε τι θέλετε να μαθαίτε και θα σας πω.
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”