Κι εγώ το λέω. Διότι μετά από αυτόν ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.doctormarkon έγραψε:Ακόμα μου ανάβουν τα λαμπάκια όταν ακούω από πολύ κόσμο να λέει "και μετά από αυτόν τι?"
Το ίδιο ακριβώς έλεγα επί Καραμανλή.Ποσο χειρότερος μπορεί να είναι κάποιος άλλος όποιος και αν θα ήταν αυτός?
Και είδαμε πόσο χειρότερος είναι ο ΓΑΠ.
Πρέπει κάποια στιγμή να εμπεδώσουμε κι όχι απλά να θεωρητικολογούμε. ΟΛΟΙ απ'το ΙΔΙΟ νεοταξιτικο και κέντρο εξουσίας του ερέβους, παιρνουν τις εντολές και την πολιτική γραμμή τους. Συνεπώς δεν είναι θέμα προσώπων πλέον. Δεν ξέρω αν ήταν και ποτέ... Πρέπει να ξεκολλήσουμε και από πρόσωπα και από κόμματα.
Είναι γνωστό το μοτίβο: Οσο είναι στην αντιπολίτευση, μοιάζουν άγγελοι. Μόλις παίρνουν το τιμόνι, γίνονται χειρότεροι από τον προηγούμενο. Κι αυτό γιατί οι εντολές είναι χειρότερες. ΔΕΝ αποφασίζουν αυτοί. ΔΕΝ παίζουν ρόλο τα πρόσωπα, γιατί έπαψαν να έχουν περσόνα, και τα ανθρώπινα στοιχεία που έβλεπα άλλοτε στους πολιτικούς αρχηγούς. Παλιότερα, ήμασταν λιγότερο αφυπνισμένοι ή περισσότερο χωμένοι σε μαντριά. Οι εντολές και οι ασκούμενες πολιτικές δεν ήταν τοσο άγριες και μας έπαιρνε να τρέφουμε αυταπάτες. Τώρα μας παίρνει;
αναρτηθέν εδώ
προταθέν εδώ