Ρίχνετε τα τριμμένα σε ένα μπολ, στο οποίο προσθέτετε και τα εξής:
- τρίβετε και 2 νορμάλ σκελίδες σκόρδο ή μία πολύ χοντρή.
-ψιλοκομμένο μαϊδανό και δυόσμο
-αλάτι, πιπέρι
-2 αυγά
-λίγο γάλα
-αλεύρι (όσο παίρνει για να γίνει πηχτούλης ο χυλός, αλλά ανακατεύοντας θα το ρίχνετε σταδιακά, για να αμολύσει τα νερά του το κολοκύθι)
σε καυτό λάδι, ρίχνετε κουταλιές (της σούπας) απ'το χυλό και τα ροδοτηγανίζετε.
Μικρές συμβουλές:
-Να μειώσετε την ένταση της φωτιάς όταν θα'χει κάψει το λάδι, για να μην ξεροψήνονται απ'έξω γρήγορα και μένει το μέσα ωμό.
-Ταιριάζουν καταπληκτικά με τζατζίκι. Αν έχετε τζατζίκι μη ρίξετε σκόρδο μέσα στο χυλό. Αν δεν έχετε, προσθέστε το.
Απλή, εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη η δική μου κολοκυθοκεφτεδίσια συνταγή!
Καλή σας όρεξη
![ups :ups:](./images/smilies/ups.gif)