Δίνεις ευκαιρίες και έχεις υπομονη και δε λες "τέλος" μέχρι να είσαι σίγουρος οτι δεν παίζει κανένα περιθώριο λάθους από μέρους σου. Αυτό το θαυμάζω γιατί δεν το έχω, θεωρώ όμως το κριτήριό σου ικανότερο απ'το περιθώριο επιβεβαίωσης που του δίνεις.alkinoos έγραψε:Σκέφτηκα ,δεν βάζω τα βίντεο με τον καρκίνο και στο άλλο φόρουμ.Άνοιξα ως θέμα τον Μουρούτη,οι δε οι απαντήσεις ήταν όλες,μα όλες εκτός θέματος,σχολίαζαν τη φάτσα και το επίθετο του,τίποτα άλλο.Έμεινε ζωντανό για κάνα δυο μέρες το θέμα . Ε,το που έβαζα το βίντεο με τον Dr Coldwell το θέμα εξαφανιζόταν.Δυο φορές έγινε αυτό.Η Επόμενη κίνηση ήταν να ζητήσω τη διαγραφή λογαριασμού μου. Αναφέρομαι για το http://www.phorum.gr/
Προφανώς οι κύριοι που διαχειρίζονται τον συγκεκριμένο τοπο, είναι συστεμικάκηδες κανονικοί.
Σίγουρα ένα απ'τα 10 dislikes (τόσα έφτασαν) στο βίντεο, είναι απ'αυτούς...Μην πω και περισσότερα. Καλύτερα να γράφεις σε άλλα φόρα, αξιόλογα. Υπάρχουν. Ή σε μπλογκς που έχουν πεδίο σχολιασμών. Πιο καλή επικοινωνιακή δίοδο θα έχεις απ'ό,τι είχες σ'αυτό το "φόρουμ" της συμφοράς. Σπάνια το λέω για άλλα φόρα αυτό, αλλά για το συγκεκριμένο δεν θα διστάσω, γιατί η φασιστικη νοοτροπία του να σβήνουν αντί να αντιπαρατεθούν, είναι ό,τι χειρότερο και δείχνει επιπεδάρα υπόγεια, ούτε καν δαπέδου. Αυτό δεν το λέω επειδή έσβησαν δικό μου βίντεο, εννοείται. Το λέω και μόνο επειδή έσβησαν κάτι. Κι έτσι δεν έχω κανένα δισταγμό να σου πω ότι πολύ καλά έκανες και τους κούνησες το μαντήλι επιτέλους. ΕΣΕΝΑ πρώτα απ'όλα δε σου αξίζει η συμμετοχή σε τέτοιο τόπο.