Περί φερέφωνων,ΝΤΠ, Μασόνων και άλλων πραγμάτων

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Περί φερέφωνων,ΝΤΠ, Μασόνων και άλλων πραγμάτων

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Πέμ 10 Μαρ 2016, 11:21

promitheas14 έγραψε: Ἐάν συνειδητά ἀποποιηθοῦμε τήν ἰδιότητα τοῦ «φερέφωνου» καί «ἐνισχυτή», ἐκείνη (ἡ ἄρχουσα Ἐλίτ) δέν θά δύναται πλέον νά ὑλοποιήσει τίς ἐπιδιώξεις της.
Το να φέρνει ο οποιοσδήποτε άρθρα προς συζήτηση δεν το κάνει φερέφωνο και ενισχυτή της άρχουσας Ελίτ. Αντιθέτως δίνεται η δυνατότητα να καταρριφθούν οι θέσεις και να γίνουν γνωστά τα σχέδια τους στο ευρύ κοινό. Αν ακολουθήσουμε την λογική που διατυπώνεις στο σχόλιο σου, τότε θα κάνουμε χάρη στην άρχουσα Ελίτ και δεν θα ξέρουμε από που μας έρχεται και τι μας έρχεται.
Η υλοποίηση των επιδιώξεων της ΝΤΠ δεν θα σταματήσει με το να κρύβουμε τα σχέδια της. Αντιθέτως όταν συνειδητά ενημερωθούμε για τα σχέδια τους και χρησιμοποιούμε ότι μπορούμε για να τους χαλάσουμε τα σχέδια με οποιοδήποτε τρόπο.

Ωστόσο οι συστηματικές αναφορές σε Τέκτονες και παραπλήσιες ομάδες από εσένα, όπως ο Πλάτων Δρακούλης, αποτελούν ένδειξη και ίσως ένα "καμπανάκι" για το ποιοι είναι οι αφανείς εχθροί του νου, της ψυχής,της ανθρωπότητας τόσους αιώνες, ποιοι προωθούν την ΝΤΠ και ποιος στρέφει ή καλύτερα διαστρέψει την πραγματικότητα και απαξιώνει την όποια αντιμετώπιση προς τον σκοταδισμό ο οποίος πλασάρεται ως διέξοδο από το σπήλαιο του Πλάτωνα....

Εύλογες απορίες Προμηθέα οι οποίες όμως δεν θα απαντηθούν ποτέ επί της ουσίας.....
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Re: Stratfor: Ετοιμαστείτε για πόλεμο..

Δημοσίευση από promitheas14 » Πέμ 10 Μαρ 2016, 17:11

AnonymosEreynhths έγραψε:
promitheas14 έγραψε: Ἐάν συνειδητά ἀποποιηθοῦμε τήν ἰδιότητα τοῦ «φερέφωνου» καί «ἐνισχυτή», ἐκείνη (ἡ ἄρχουσα Ἐλίτ) δέν θά δύναται πλέον νά ὑλοποιήσει τίς ἐπιδιώξεις της.
Το να φέρνει ο οποιοσδήποτε άρθρα προς συζήτηση δεν το κάνει φερέφωνο και ενισχυτή της άρχουσας Ελίτ. Αντιθέτως δίνεται η δυνατότητα να καταρριφθούν οι θέσεις και να γίνουν γνωστά τα σχέδια τους στο ευρύ κοινό.
Γιατί τό παίρνεις προσωπικά, ἀγαπητέ μου; Φυσικά καί δέν ἀφορᾶ ἐσένα. Ὅλοι μας γινόμαστε φερέφωνα ὅταν ἀσυνείδητα ἐνισχύουμε τίς σκεπτομορφές πού σπέρνει ἡ Ἐλίτ, ὅπως γιά παράδειγμα ὅτι θά γίνει Γ΄Παγκ. Πόλεμος.
Θά χαρῶ νά διαβάσω καί τήν ἀπό μέρους σου ἀποδόμηση τοῦ κειμένου τοῦ Statfor τό οποῖο ἔφερες. Δέν τήν ἔχω δεῖ μέχρι τώρα, ἀλλά μόνο τήν διαφωνία σου μέ ὅσα μπόρεσα ἐγώ νά σκεφθῶ γιά νά τεκμηριώσω τήν ἀπάτη τοῦ Statfor.
AnonymosEreynhths έγραψε:Ωστόσο οι συστηματικές αναφορές σε Τέκτονες και παραπλήσιες ομάδες από εσένα, όπως ο Πλάτων Δρακούλης, αποτελούν ένδειξη και ίσως ένα "καμπανάκι" για το ποιοι είναι οι αφανείς εχθροί του νου, της ψυχής,της ανθρωπότητας τόσους αιώνες, ποιοι προωθούν την ΝΤΠ και ποιος στρέφει ή καλύτερα διαστρέψει την πραγματικότητα και απαξιώνει την όποια αντιμετώπιση προς τον σκοταδισμό ο οποίος πλασάρεται ως διέξοδο από το σπήλαιο του Πλάτωνα....

Εύλογες απορίες Προμηθέα οι οποίες όμως δεν θα απαντηθούν ποτέ επί της ουσίας.....
Θά ἤμουν εὐτυχής ἐάν ἐτοποθετεῖσο ἐπί τοῦ περιεχομένου τῶν κειμένων πού παραθέτω, παρά νά προβαίνεις σέ τοποθέτηση ταμπελῶν στούς στοχαστές-φορεῖς τῶν ὅποιων ἰδεῶν. Ἐπίσης θά χαιρόμουν ἐάν δέν ἐσήμαινες συναγερμό ("καμπανάκι"), μέσω μιᾶς ἀκατανόητης σέ μένα φρασεολογίας, ἄγνωστον κατά τίνων, μέ μοναδικό ἔρεισμα τήν ἐττικέτα πού ἀμέσως προηγουμένως προσήψες στούς ὑπ' ἐμοῦ ἀναφερόμενους στοχαστές.
Συνειρμικά καί αὐτομάτως σκιάζει τόν νοῦ μου ἡ ἱστορική μνήμη ἐποχῶν ἀπό τίς ὁποῖες οὔτε ἕνας αἰῶνας δέν μᾶς χωρίζει, ὅπου κάπου στήν βόρεια Εὐρώπη ἐκαίοντο βιβλία ἀκατάλληλα οὐδέ ἐπιτρεπόμενα πρός ἀνάγνωσιν καί μελέτην.
:rose:
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Πέμ 10 Μαρ 2016, 18:06

promitheas14 έγραψε: Ὅλοι μας γινόμαστε φερέφωνα ὅταν ἀσυνείδητα ἐνισχύουμε τίς σκεπτομορφές πού σπέρνει ἡ Ἐλίτ, ὅπως γιά παράδειγμα ὅτι θά γίνει Γ΄Παγκ. Πόλεμος.
promitheas14 έγραψε: Γιατί τό παίρνεις προσωπικά, ἀγαπητέ μου; Φυσικά καί δέν ἀφορᾶ ἐσένα.
Πως γίνεται, κατά την γνώμη σου να γινόμαστε όλοι φερέφωνα αλλά εμένα να μην με αφορά; Όταν γράφεις για όλους παίρνει η μπάλα τους πάντες.

Και εξήγησα τον λόγο που φέρνουμε τα κείμενα εδώ στο φόρουμ που σκοπίμως τον παρέλειψες για να βγάλεις τους πάντες φερέφωνα, συνειδητά ή ασυνείδητα:
Το να φέρνει ο οποιοσδήποτε άρθρα προς συζήτηση δεν το κάνει φερέφωνο και ενισχυτή της άρχουσας Ελίτ. Αντιθέτως δίνεται η δυνατότητα να καταρριφθούν οι θέσεις και να γίνουν γνωστά τα σχέδια τους στο ευρύ κοινό. Αν ακολουθήσουμε την λογική που διατυπώνεις στο σχόλιο σου, τότε θα κάνουμε χάρη στην άρχουσα Ελίτ και δεν θα ξέρουμε από που μας έρχεται και τι μας έρχεται.
Η υλοποίηση των επιδιώξεων της ΝΤΠ δεν θα σταματήσει με το να κρύβουμε τα σχέδια της. Αντιθέτως όταν συνειδητά ενημερωθούμε για τα σχέδια τους και χρησιμοποιούμε ότι μπορούμε για να τους χαλάσουμε τα σχέδια με οποιοδήποτε τρόπο.
Θά χαρῶ νά διαβάσω καί τήν ἀπό μέρους σου ἀποδόμηση τοῦ κειμένου τοῦ Statfor τό οποῖο ἔφερες. Δέν τήν ἔχω δεῖ μέχρι τώρα
Με έχεις καλύψει μέχρις ενός βαθμού με αυτά εδώ τα σχόλιο σου :
Οὐδέν ψευδέστερον τῆς ἀληθοφανοῦς αὐτῆς προτάσεως!
Οἱ κρίσεις (δηλαδή κατ’ οὐσίαν οἱ πόλεμοι) ἀποτελοῦσαν ἀνέκαθεν (ἤ ἔστω τά τελευταῖα 3000 ἔτη) συστατικό καί δομικό στοιχεῖο τοῦ συστήματος «ἀνθρώπινος πολιτισμός».
Ὁ πόλεμος εἶναι τό κυριώτερο ἐργαλεῖο (μαζί μέ τό χρῆμα) γιά τήν καθήλωση τοῦ ἀνθρώπου καί τήν ὑποδούλωση τῆς ἀνθρωπότητος.
Γιαυτό και δεν θεώρησα πως πρέπει να γράψω κάτι.
, ἀλλά μόνο τήν διαφωνία σου μέ ὅσα μπόρεσα ἐγώ νά σκεφθῶ γιά νά τεκμηριώσω τήν ἀπάτη τοῦ Statfor
Λάθος κάνεις. Η διαφωνία μου εξ αρχής πάει προς το ότι βγάζεις φερέφωνα με το ζόρι τους πάντες επειδή αποκαλύπτουν τα σχέδια της ελίτ τα οποία υποτίθεται ότι δεν σου αρέσουν την ίδια στιγμή που η συμπάθεια σου προς τέκτονες είναι αξιοσημείωτη! Αυτό λέει και δείχνει πολλά!
AnonymosEreynhths έγραψε:Ωστόσο οι συστηματικές αναφορές σε Τέκτονες και παραπλήσιες ομάδες από εσένα, όπως ο Πλάτων Δρακούλης, αποτελούν ένδειξη και ίσως ένα "καμπανάκι" για το ποιοι είναι οι αφανείς εχθροί του νου, της ψυχής,της ανθρωπότητας τόσους αιώνες, ποιοι προωθούν την ΝΤΠ και ποιος στρέφει ή καλύτερα διαστρέψει την πραγματικότητα και απαξιώνει την όποια αντιμετώπιση προς τον σκοταδισμό ο οποίος πλασάρεται ως διέξοδο από το σπήλαιο του Πλάτωνα....

Θά ἤμην εὐτυχής ἐάν ἐτοποθετεῖσο ἐπί τοῦ περιεχομένου τῶν κειμένων πού παραθέτω, παρά νά προβαίνεις σέ τοποθέτηση ταμπελῶν στούς στοχαστές-φορεῖς τῶν ὅποιων ἰδεῶν.
Οι ταμπέλες που ξαφνικά απεχθάνεσαι επιλεκτικά ξεκίνησαν από το θέμα της Ελληνικής Μύησης όπου μετά μεγάλης ευκολίας εσύ πρώτος ξεκίνησες να τις χρησιμοποίησες προς το πρόσωπο μου για να ξεφύγεις από τις δύσκολες ερωτήσεις που τέθηκαν από μέρος μου και ουσιαστικά απογύμνωσαν την επιχειρούμενη καπήλευση του αρχαιοελληνικού πνεύματος από Τέκτονες και παραπλήσιες ομάδες.

Και με το σχόλιο σου εδώ απλά ενισχύεις την υποψία μου πως συνεχίζεις να αποφεύγεις την ουσία δηλαδή για το πως ο Τεκτονισμός και όλες οι ομάδες της Νέας Εποχής δουλεύουν στο παρασκήνιο για μια υπερεθνική ελίτ εδώ και πολλά χρόνια. Και η η ελίτ που επικαλείσαι μάλλον αφορά όσους αντιτίθενται στην ελίτ της Ν.Τ.Π!
Ἐπίσης θά χαιρόμουν ἐάν δέν ἐσήμαινες συναγερμό ("καμπανάκι"), μέσω μιᾶς ἀκατανόητης σέ μένα φρασεολογίας
Μα έκανες τόσο κόπο να σχολιάσεις ποιο πριν μόνο και μόνο για να υποβαθμίσεις την επιχειρηματολογία μου σε "ακατανόητη φρασεολογία" την οποία προφανέστατα αντιλαμβάνεσαι πάρα πολύ καλά ωστόσο αποφεύγεις να εμπλακείς άμεσα γιατί τότε θα χρειαστεί να πέσουν προσωπεία...
ἄγνωστον κατά τίνων, μέ μοναδικό ἔρεισμα τήν ἐττικέτα πού ἀμέσως προηγουμένως προσήψες στούς ὑπ' ἐμοῦ ἀναφερόμενους στοχαστές.
Στοχαστές ο νέος όρος; Για να μην παραδεχθείς πως ότι φέρνεις εδώ μέσα τις τελευταίες ημέρες αποτελούν προϊόντα του Τεκτονισμού. Δεν είναι μια ταμπέλα από μόνη της κακή η καλή. Παίζει σημαντικό ρόλο ο τρόπος που ο συνομιλητής φέρνει τις πληροφορίες και πλασάρει ως "στοχαστές" μορφές του Τεκτονισμού με κάποια σημαντικά δράση στην Ελλάδα. Περιμένεις δηλαδή να τσιμπήσει κάποιος το δόλωμα περί στοχαστών, φιλοσόφων και δήθεν επιστημονικών ομάδων και έπειτα τι ακολουθεί ακριβώς;
Συνειρμικά καί αὐτομάτως σκιάζει τόν νοῦ μου ἡ ἱστορική μνήμη ἐποχῶν ἀπό τίς ὁποῖες οὔτε ἕνας αἰῶνας δέν μᾶς χωρίζει, ὅπου κάπου στήν βόρεια Εὐρώπη ἐκαίοντο βιβλία ἀκατάλληλα οὐδέ ἐπιτρεπόμενα πρός ἀνάγνωσιν καί μελέτην.
Αφού πρώτα κατηγορείς ως φερέφωνα όσους φέρνουμε πληροφορίες για τα σχέδια της ΝΤΠ τώρα μας λες τι; Ότι η όποια κριτική και κατάδειξη του τεκτονισμού ως κάτι το κακό ή καλύτερα ως ένα εργαλείο της ΝΤΠ ισοδυναμεί με το κάψιμο βιβλίων από άλλες εποχές στοχεύοντας για ακόμη μια φορά συγκεκριμένη θρησκεία και η ταύτιση των πρακτικών της με τις απόψεις μου!

Όλη σου η απάντηση αγαπητέ Προμηθέα καταλήγει στο να στάζεις χολή για ακόμη μια φορά και σε μια ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια να κόψεις την κριτική προς τους Τέκτονες και την δράση τους στην παγκόσμια σκακιέρα. Προφανέστατα το τι αντιλαμβάνεσαι εσύ ως Ελίτ διαφέρει από την δική μου αντίληψη για της ΝΤΠ. Εσύ αντιλαμβάνεσαι την Ν.Τ.Π. που προωθούν ΕΒραιοσιωνιστές και άλλοι χίλιοι καλοί ως μια ελπίδα ενώ εγώ όχι.
:rose:
Και ο βαθμός της υποκρισίας σου έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Δηλητήριο στάζεις "αγαπητέ" .
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Πέμ 10 Μαρ 2016, 19:08

AnonymosEreynhths έγραψε: τώρα μας λες τι; Ότι η όποια κριτική και κατάδειξη του τεκτονισμού ως κάτι το κακό ή καλύτερα ως ένα εργαλείο της ΝΤΠ ισοδυναμεί με το κάψιμο βιβλίων από άλλες εποχές στοχεύοντας για ακόμη μια φορά συγκεκριμένη θρησκεία και η ταύτιση των πρακτικών της με τις απόψεις μου!
Όλη σου η απάντηση αγαπητέ Προμηθέα καταλήγει στο να στάζεις χολή
AnonymosEreynhths έγραψε: Ωστόσο οι συστηματικές αναφορές σε Τέκτονες και παραπλήσιες ομάδες από εσένα, όπως ο Πλάτων Δρακούλης, αποτελούν ένδειξη και ίσως ένα "καμπανάκι" για το ποιοι είναι οι αφανείς εχθροί του νου,
Δέν στάζω χολή, παρά καταδεικνύω εὐθέως τόν νοητικό παραλογισμό πού λέει ὅτι χωρίς νά ἔχεις διαβάσει οὔτε μία γραμμή ἀπό τά βιβλία κάποιου (τοῦ Πλ. Δρακούλη), ὁ ὁποῖος ἔζησε περί τό 1900, τόν χαρακτηρίζεις τέκτονα ἐπειδή κάποιος ἄλλος ἐδῶ μέσα κατηγόρησε ὡς τέκτονα τόν ἐκδότη πού ἐξέδωσε τά βιβλία του 100 χρόνια ἀργότερα, καί ἐξ αἰτίας αὐτοῦ κρούεις τόν κώδωνα τοῦ κινδύνου ὅτι φέρνω ἐδῶ μέσα τώρα τελευταῖα "ὕποπτα" γιά τεκτονισμό ἀναγνώσματα.
Ἐάν αὐτό δέν ἀποτελεῖ νοοτροπία ὁλοκληρωτισμοῦ, τότε πές μου ἐσύ πῶς πρέπει νά τό ὀνομάσουμε;
Ἐννοεῖς ἐσύ καί κάποιος/οι ἄλλος/οι ἐδῶ μέσα νά ρίχνετε "σκιές" στίς προθέσεις μου καί τά κίνητρά μου, περί τῶν κειμένων καί τῶν λίνκ πού παραθέτω, ξεκινῶντας ἕνα κυνῆγι μαγισσῶν ἐναντίον κάθε ὑπόπτου ὡς τέκτονα ἤ νεοεποχίτη!
Νά μοῦ πεῖς λοιπόν, πότε ξεκινήσαμε ἐδῶ μέσα τό κυνῆγι καθενός πού θεωροῦμε κατά τό δοκοῦν "μάγισσα", ὥστε νά πάρω τό ὅπλο μου. Γιατί ἐγώ πίστευα ὅτι βρίσκομαι ἀκόμη στά ΙΔΕΟ-γραφήματα καί ὄχι πρό μιᾶς ἐπιτροπῆς πού χαρακτηρίζει ἔγγραφα καί κείμενα, ὡς τεκτονικά ἤ μή, χωρίς μάλιστα νά ἐξετάση οὔτε κατά διάνοια τό περιεχόμενό τους, καί νά ἀποφαίνεται ἐπί τῶν προθέσεων τῶν μελῶν.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Πέμ 10 Μαρ 2016, 21:33

promitheas14 έγραψε: Δέν στάζω χολή
Το τριαντάφυλλο στην προτελευταία σου απάντηση σε συνδυασμό με την υπόλοιπη απάντηση σου περί φερέφωνον και η ταύτιση τους στον βαθμό που ασκήθηκε κριτική κατά Τεκτόνων με μεσαιωνικές πρακτικές μόνο φανατισμό δείχνουν.
, παρά καταδεικνύω εὐθέως τόν νοητικό παραλογισμό πού λέει ὅτι χωρίς νά ἔχεις διαβάσει οὔτε μία γραμμή ἀπό τά βιβλία κάποιου (τοῦ Πλ. Δρακούλη), ὁ ὁποῖος ἔζησε περί τό 1900, τόν χαρακτηρίζεις τέκτονα
Έχω διαβάσει κείμενα του αλλά αυτό δεν τον κάνουν τέκτονα έτσι επειδή δεν μου αρέσει. Δεν το χαρακτηρίζω εγώ ως Τέκτονα. Κάνεις , επίτηδες, τον ανήξερο;

http://grandlodge.gr/%CE%B4%CF%81%CE%B1 ... %89%CE%BD/

Στο ανωτέρω link οι αποδείξεις από την Μεγάλη Στοά της Ελλάδος. Και στο link φαίνεται να είχε ενταχθεί στη στοά....Προμηθεύς ! :D Απλή συνωνυμία να υποθέσω, έτσι; (black humor)
ἐπειδή κάποιος ἄλλος ἐδῶ μέσα κατηγόρησε ὡς τέκτονα τόν ἐκδότη πού ἐξέδωσε τά βιβλία του 100 χρόνια ἀργότερα
Σε ποιον αναφέρεσαι εδώ μέσα;
, καί ἐξ αἰτίας αὐτοῦ κρούεις τόν κώδωνα τοῦ κινδύνου ὅτι φέρνω ἐδῶ μέσα τώρα τελευταῖα "ὕποπτα" γιά τεκτονισμό ἀναγνώσματα.
Η αλήθεια είναι ότι φέρνεις. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι να μην το παραδέχεσαι ευθέως.
Ἐάν αὐτό δέν ἀποτελεῖ νοοτροπία ὁλοκληρωτισμοῦ, τότε πές μου ἐσύ πῶς πρέπει νά τό ὀνομάσουμε;
Α, εδώ ήθελες να καταλήξεις; Ότι αν θεωρήσουμε τον Μασονικό Εβραιοσιωνισμό ως ένα εργαλείο της ΝΤΠ καταλήγουμε σε θεωρίες ολοκληρωτισμού; Αναρωτιέμαι αν πιστεύεις το ίδιο όταν καταδικάζεται συλλήβδην όλες τις θρησκείες ή και τον Χριστιανισμό κατά τον ίδιο τρόπο! Το έχω απορία.
Ἐννοεῖς ἐσύ καί κάποιος/οι ἄλλος/οι ἐδῶ μέσα νά ρίχνετε "σκιές" στίς προθέσεις μου καί τά κίνητρά μου, περί τῶν κειμένων καί τῶν λίνκ πού παραθέτω, ξεκινῶντας ἕνα κυνῆγι μαγισσῶν ἐναντίον κάθε ὑπόπτου ὡς τέκτονα ἤ νεοεποχίτη!

Προμηθέα ας μην ξεχνάμε πως στο προηγούμενο θέμα για την Ελληνική Μύηση δεν ανέφερα κουβέντα μέχρι που άρχισες να μου λες για τον παπα της ενορίας μου κλπ. Αν κάποιος ξεκίνησε ένα κυνήγι αυτός είσαι εσύ. Οπότε μην παραπονιέσαι τώρα που σε αντιμετωπίζω κατά τον ίδιο τρόπο όπως κάνεις και εσύ. Αν δεν σου αρέσει μπορείς να ανακαλέσεις αναγνωρίζοντας το σφάλμα σου και στην συνέχεια να το λήξουμε εδώ το όλο θέμα.
Νά μοῦ πεῖς λοιπόν, πότε ξεκινήσαμε ἐδῶ μέσα τό κυνῆγι καθενός πού θεωροῦμε κατά τό δοκοῦν "μάγισσα",
Από την στιγμή που εσύ ξεκίνησες κήρυγμα κατά το δοκούν.
Γιατί ἐγώ πίστευα ὅτι βρίσκομαι ἀκόμη στά ΙΔΕΟ-γραφήματα καί ὄχι πρό μιᾶς ἐπιτροπῆς πού χαρακτηρίζει ἔγγραφα καί κείμενα, ὡς τεκτονικά ἤ μή, χωρίς μάλιστα νά ἐξετάση οὔτε κατά διάνοια τό περιεχόμενό τους, καί νά ἀποφαίνεται ἐπί τῶν προθέσεων τῶν μελῶν.
Μην το παίζεις θύμα γιατί δεν είσαι. Συνεχώς ψάχνεις αιτιολογίες για να μην απαντήσεις σε ερωτήσεις που αφορούν τέκτονες, ντπ,νέα εποχη και γενικά όταν πέφτει στρίμωγμα. Αν εσύ φαντάζεσαι κάποια επιτροπή ή κάτι άλλο δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Καλά κατάλαβες ότι βρίσκεσαι στα ιδεογράφήματα έναν χώρο συζητήσεων όπου τα κηρύγματα και οι πονηριές δεν στέκουν ούτε δευτερόλεπτο.

Στο επαναλαμβάνω ξανά :
Να είσαι σίγουρος πάντως πως αν δεν είχες ξεκινήσει τις προσωπικές επιθέσεις στο θέμα της Ελληνικής Μύησης δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ :thumb:
Προμηθέας έγραψε:Σέ μία συζήτηση δέν εἶναι στόχος νά πείσει ὁ ἕνας τόν ἄλλο, ἀλλά τά πιό ἰσχυρά ἐπιχειρήματα νά ὁδηγήσουν στήν ἀλήθεια. :rose:
:bump:
Δικά σου γραπτά Προμηθέα! :thumb:
Μόνο που η αλήθεια δεν σε ενδιαφέρει στο ελάχιστο παρά η συστηματική διαστρέβλωση των νοημάτων και το ψέμα παίζοντας τον ανήξερο τάχα. Τέλος.-
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Πέμ 10 Μαρ 2016, 22:32

AnonymosEreynhths έγραψε:Έχω διαβάσει κείμενα του αλλά αυτό δεν τον κάνουν τέκτονα έτσι επειδή δεν μου αρέσει. Δεν το χαρακτηρίζω εγώ ως Τέκτονα. Κάνεις , επίτηδες, τον ανήξερο;

Στο ανωτέρω link οι αποδείξεις από την Μεγάλη Στοά της Ελλάδος. Και στο link φαίνεται να είχε ενταχθεί στη στοά....Προμηθεύς ! :D Απλή συνωνυμία να υποθέσω, έτσι; (black humor)
ἐπειδή κάποιος ἄλλος ἐδῶ μέσα κατηγόρησε ὡς τέκτονα τόν ἐκδότη πού ἐξέδωσε τά βιβλία του 100 χρόνια ἀργότερα
Σε ποιον αναφέρεσαι εδώ μέσα;
Μόνο καί μόνο ἡ φράση σου "κάνεις ἐπίτηδες τόν ἀνήξερο" δείχνει δόλο ἐκ μέρους σου.
Δείχνει τήν πονηρία σου καθώς ἐνῶ γνώριζες δέν μοῦ ἔγραφες εὐθέως ὅτι εἶναι τέκτονας ὁ Δρακούλης. Γιατί δέν τό ἔκανες ἀγαπητέ μου, παρά ἔριχνες πλάγιες σπόντες; Ἤ μήπως ἔψαξες τώρα καί ἔμαθες, στά πλαίσια τοῦ "κυνηγιοῦ μαγισσῶν"; Ἄντε βρέ! Μπράβο! Ἔβγαλες λαγό!
Προσωπικά δέν τό γνώριζα. Ἀδιαφορῶ παντελῶς ἄν τό πιστεύεις ἤ ὄχι καθότι δέν μέ ἐνδιαφέρει ἡ γνώμη σου γιά μένα. Γνωρίζω ποιός εἶμαι.

Κύττα, ἐπειδή δέν συνηθίζω νά βάζω ταμπέλες στούς ἀνθρώπους ὅπως ἐσύ, δέν ψάχνω γιά νά ἀνακαλύψω ποῦ ἀνήκει ὁ καθένας, ὥστε νά ἀποφανθῶ ἄν εἶναι καλός ἤ κακός, ἀλλά μέ ἐνδιαφέρει μόνο τό τί λέει. Αὐτό μέ ἐνδιαφέρει: Οἱ ἰδέες του καί ὄχι τό πνευματικό του "μαντρί".
Ἐσύ ὅμως, πού ἔψαξες καί ἔμαθες, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ἀπό τήν πρώτη στιγμή, ἐπαναλαμβάνω, ὥστε νά προστατέψεις καί μένα καί τούς ἄλλους ἀπό τήν μασονία. Η μήπως περίμενες γιά νά βγάλεις "λαγό"; Γιά νά μοῦ στήσεις παγίδα! Νά ἀποδείξεις, στήν τελική τί; Ὄτι εἶμαι τέκτονας, νεοεποχίτης, μάγισσα; Τί;
Ντροπή σου.

Ὡς "ἄλλο" τόν Δημέλληνα ἐννοῶ, τόν ὁποῖο θά ἔβαζες στήν θέση του, ἀλλά προτίμησες νά βγεῖς κυνῆγι γιά μασόνους καί μάγισες!

Ἀλλά σάν νά ἄλλαξες, βρέ φίλε μου μελισσοκόμε! Δέν εἶσαι ὁ ἀψύς, εὐθύς καί ὀργίλος τύπος πού ἤξερα! Ἔχεις γίνει μεθοδικός, ἰντελεκτουέλ, καί πολύ ἀναλυτικός! Μπράβο βρέ παιδί μου! Μεγάλη πρόοδος! Ποιόν μοῦ θυμίζεις; Βρέ, ποιόν μοῦ θυμίζεις! :banghead:
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Παρ 11 Μαρ 2016, 07:59

Είπα να μην σου απαντήσω, αλλά η πονηριά σου και η διαστρέβλωση την οποία επιχειρείς σε κάθε σου απάντηση για να την βγάλεις λάδι ξεπερνάει κάθε όριο.
Μόνο καί μόνο ἡ φράση σου "κάνεις ἐπίτηδες τόν ἀνήξερο" δείχνει δόλο ἐκ μέρους σου.
Δείχνει τήν πονηρία σου καθώς ἐνῶ γνώριζες δέν μοῦ ἔγραφες εὐθέως ὅτι εἶναι τέκτονας ὁ Δρακούλης. Γιατί δέν τό ἔκανες ἀγαπητέ μου, παρά ἔριχνες πλάγιες σπόντες; Ἤ μήπως ἔψαξες τώρα καί ἔμαθες, στά πλαίσια τοῦ "κυνηγιοῦ μαγισσῶν"; Ἄντε βρέ! Μπράβο! Ἔβγαλες λαγό!
Προσωπικά δέν τό γνώριζα. Ἀδιαφορῶ παντελῶς ἄν τό πιστεύεις ἤ ὄχι καθότι δέν μέ ἐνδιαφέρει ἡ γνώμη σου γιά μένα. Γνωρίζω ποιός εἶμαι.
Μια χαρά το γνώριζες όπως και η συμπάθεια σου προς τον Τεκτονισμό είναι πασιφανής. Αρκεί κανείς να ανατρέξει στο θέμα της Ελληνικής Μύησης: http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 2&start=15

Αλλά και στο κλειστό νήμα που έχουμε για τον Τεκτονισμό σε συγκεκριμένο σχόλιο σου για τους Τέκτονες εδώ : http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 65#p265388

Αλλά και στο θέμα για την Θεοσοφία, Μπλαβάτσκυ κλπ εδώ:΅
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... E%BA%CF%85

Αν κάποιος έχει δόλο, πονηριά και υποκρισία αγαπητέ Προμηθέα αυτός είσαι εσύ και η προσπάθεια σου εδώ και λίγες ημέρες να δημιουργείς ανακατωσούρα με κηρύγματα τα οποία δεν δέχεσαι κριτική και αμέσως όταν στριμώχνεσαι το γυρίζεις σε κυνήγια μαγισσών και μεσαιωνικές ιστορίες για αγρίους.
Κύττα, ἐπειδή δέν συνηθίζω νά βάζω ταμπέλες στούς ἀνθρώπους ὅπως ἐσύ, δέν ψάχνω γιά νά ἀνακαλύψω ποῦ ἀνήκει ὁ καθένας, ὥστε νά ἀποφανθῶ ἄν εἶναι καλός ἤ κακός, ἀλλά μέ ἐνδιαφέρει μόνο τό τί λέει.
Άλλο ένα ψέμα από μέρος σου. Εσύ ξεκίνησες να χρησιμοποιείς ταμπέλες στο θέμα της Ελληνικής Μύησης προς το πρόσωπο μου γιατί στριμώχτηκες. Οπότε γιατί ζορίζεσαι αγαπητέ Προμηθέα που σε αντιμετωπίζω κατά τον ίδιο τρόπο όπως κάνεις εσύ με τις ταμπέλες ; Όχι μόνο δεν σε ενδιαφέρει το τι λέει ο καθένας αλλά διαστρέβλωνεις κατά το δοκούν τα νοήματα των απαντήσεων και προσπαθείς να καπελώσεις την όποια επιχειρηματολογία υπάρχει κατά ομάδων, τεκτόνων και ΝΤΠ πίσω από υποτιθέμενα κυνήγια μαγισσών και διωγμού μόνο και μόνο για να μην κατηγορήσουμε τις ομάδες αυτές!
Ἐσύ ὅμως, πού ἔψαξες καί ἔμαθες, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ἀπό τήν πρώτη στιγμή, ἐπαναλαμβάνω, ὥστε νά προστατέψεις καί μένα καί τούς ἄλλους ἀπό τήν μασονία. Η μήπως περίμενες γιά νά βγάλεις "λαγό"; Γιά νά μοῦ στήσεις παγίδα! Νά ἀποδείξεις, στήν τελική τί; Ὄτι εἶμαι τέκτονας, νεοεποχίτης, μάγισσα; Τί;
Ντροπή σου.
Η ντροπή είναι όλη δική σου που σε έπιασαν και οι ντροπές τάχα μου. Τις τελευταίες μέρες έχεις επιδοθεί σε κάθε είδους συκοφαντία και διαστρέβλωση για να μην απαντήσεις επί της ουσίας , και τώρα τι κάνεις; Τον ανήξερο. Το γύρισες τελείως ότι χρίζεις προστασία από την μασονία; Εσύ άλλα έγραφες για τον Τεκτονισμό εδώ :
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 65#p265388
Οπότε άσε τα πονηρά και τις διαστρεβλώσεις.

Το θέμα Προμηθέα δεν είναι αν είσαι ή δεν είσαι Τέκτονας, Παπάς,Ιμάμης,Αλλάχ,Βούδας. Το θέμα είναι αφενός ότι δεν παραδέχεσαι ευθέως τίποτα αφετέρου ο τρόπος σου να μας βγάλεις όλους φερέφωνα και την ίδια στιγμή να κάνεις ότι περνά απ το χέρι σου για να μην κριτικάρουμε ομάδες New Age και τον Τεκτονισμό όχι απλά δείχνει πολλά...αλλά πλέον φωνάζει από χιλιόμετρα ότι έχεις κάποιου είδους αλλεργία και ειδίκευση στο να διαστρεβλώνεις και να δημιουργείς καταστάσεις για τις αγαπημένες σου θρησκευτικές ομάδες. Αυτό είναι φανατισμός αγαπητέ Προμηθέα.
Ὡς "ἄλλο" τόν Δημέλληνα ἐννοῶ, τόν ὁποῖο θά ἔβαζες στήν θέση του, ἀλλά προτίμησες νά βγεῖς κυνῆγι γιά μασόνους καί μάγισες!
Καινούρια θεωρία πάλι;
Αλλά σάν νά ἄλλαξες, βρέ φίλε μου μελισσοκόμε! Δέν εἶσαι ὁ ἀψύς, εὐθύς καί ὀργίλος τύπος πού ἤξερα! Ἔχεις γίνει μεθοδικός, ἰντελεκτουέλ, καί πολύ ἀναλυτικός! Μπράβο βρέ παιδί μου! Μεγάλη πρόοδος! Ποιόν μοῦ θυμίζεις; Βρέ, ποιόν μοῦ θυμίζεις!
Ήταν από απεχθανόσουν να βάζεις ταμπέλες σε ανθρώπους! :D Για πες ποιον σου θυμίζω ;

Σε περιμένω πως και πως για την επόμενη διαστρέβλωση που θα επιχειρήσεις ΞΑΝΑ.... ! Μπορείς βέβαια ανά πάσα ώρα και στιγμή να ανακαλέσεις για τις ταμπέλες που ξεκίνησες εσύ πρώτος στο θέμα της Ελληνικής Μύησης και να το λήξουμε εδώ. Το θέμα είναι ότι δεν σε παίρνει να το κάνεις ή κάνω λάθος;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Περί φερέφωνων,ΝΤΠ, Μασόνων και άλλων πραγμάτων

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 11 Μαρ 2016, 11:16

AnonymosEreynhths έγραψε:Είπα να μην σου απαντήσω, αλλά η πονηριά σου και η διαστρέβλωση την οποία επιχειρείς σε κάθε σου απάντηση για να την βγάλεις λάδι ξεπερνάει κάθε όριο.
παλιά μου τέχνη κόσκινο.
AnonymosEreynhths έγραψε:Αν κάποιος έχει δόλο, πονηριά και υποκρισία αγαπητέ Προμηθέα αυτός είσαι εσύ
γνωστό (και όχι ιδιαίτερα έξυπνο) το κολπάκι. Καταλογίζουμε στον άλλον αυτά που κάνουμε
εμείς οι ίδιοι, πριν προλάβει ο άλλος να το καταλογίσει σ'εμάς.
Και λίγα λέει η ρήση "κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια" εδώ.
AnonymosEreynhths έγραψε:Για πες ποιον σου θυμίζω ;

Όταν προτάσσεις λογικό, αδιάψευστο και ακατάρριπτο επιχείρημα είσαι ...
"μεθοδικός, ιντελεκτουέλ, και πολύ αναλυτικός" Και να σου πω την αλήθεια, έτσι είναι.
Πράγματι καθρεφτίζεται κάποιος (και υποψιάζομαι ποιος), αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία,
όση έχει το γεγονός ότι εδώ ο συνομιλητής σου μάλλον δεν συνειδητοποιεί ότι αυτά τα επιθετα
είναι πραγματικά κοσμητικά και ουδόλως απαξιωτικά για σένα ( ή το άτομο το οποίο καθρεφτίζει)
Θα πρέπει να τον ευχαριστήσεις λοιπόν. :ty:

AnonymosEreynhths έγραψε:Μπορείς βέβαια ανά πάσα ώρα και στιγμή να ανακαλέσεις
Χαχα, καλό το ανέκδοτο. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; :lol:
Αυτό φίλε μου, ΜΠΟΡΕΙ να το δεις όταν παγώσει η κόλαση, ή σε άλλη ζωή, σε άλλη διάσταση,
σε άλλο σύμπαν.
Το να περιμένεις κάτι τέτοιο στο "εδώ και τώρα" μας, εντάσσεται στα ουτοπικά σενάρια
αυταπατώμενης φαντασίας. :P
(η ανατροπή θα ήταν να διαψευσθώ, αλλά πολύ φοβάμαι κι αυτή θα τη δούμε μόνο όταν παγώσει η κόλαση και ΑΝ)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 322 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 11 Μαρ 2016, 19:14

Προμηθέα,
promitheas14 έγραψε:Δέν στάζω χολή, παρά καταδεικνύω εὐθέως τόν νοητικό παραλογισμό πού λέει ὅτι χωρίς νά ἔχεις διαβάσει οὔτε μία γραμμή ἀπό τά βιβλία κάποιου (τοῦ Πλ. Δρακούλη), ὁ ὁποῖος ἔζησε περί τό 1900, τόν χαρακτηρίζεις τέκτονα ἐπειδή κάποιος ἄλλος ἐδῶ μέσα κατηγόρησε ὡς τέκτονα τόν ἐκδότη πού ἐξέδωσε τά βιβλία του 100 χρόνια ἀργότερα, καί ἐξ αἰτίας αὐτοῦ κρούεις τόν κώδωνα τοῦ κινδύνου ὅτι φέρνω ἐδῶ μέσα τώρα τελευταῖα "ὕποπτα" γιά τεκτονισμό ἀναγνώσματα.
είναι σαν να λες ότι αδικείται ο Δρακούλης από την ταμπέλα του "Τέκτονα", καθότι δεν είναι τέκτονας. Επίσης μέσα από το γραπτό σου αφήνεις να εννοηθεί ότι διάβασες αρκετά τον Δρακούλη, τουλάχιστον περισσότερο από τον συνομιλητή σου, και άρα δικαιούσαι να γνωρίζεις περισσότερα για τον Δρακούλη από ό,τι ο συνομιλητής σου.

Ωστόσο, ο Ανώνυμος σου έφερε το παρακάτω λινκ:
που δείχνει οτι ο Δρακούλης ηταν "Διακεκριμένος Έλληνας Τέκτονας".

Συνεπώς, ή κάτι δεν διάβασες σωστά, είτε, παρόλο που διάβασες πάρα πολλά, κάτι σου ξέφυγε. Εγώ, στη θέση σου, θα παραδεχόμουν το δίκαιο του συνομιλιτή μου (Ανώνυμου), τουλάχιστον όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι της αλληλεπίδρασής σας. Δεν μπορεί στο ένα ποστ σου να κατηγορείς τον συνομιλητή σου ότι βάζει αυθαίρετα και φασιστικά ταμπέλες (μίλησες μάλιστα για "νοητικό παραλογισμό"), και όταν αποδεικνύεται ότι δεν το κάνει, να μην παραδέχεσαι το σφάλμα σου.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 11 Μαρ 2016, 19:33

OTTO έγραψε:Δεν μπορεί στο ένα ποστ σου να κατηγορείς τον συνομιλητή σου ότι βάζει αυθαίρετα και φασιστικά ταμπέλες (μίλησες μάλιστα για "νοητικό παραλογισμό"), και όταν αποδεικνύεται ότι δεν το κάνει, να μην παραδέχεσαι το σφάλμα σου.
μωρέ μπορεί και παραμπορεί...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Σάβ 12 Μαρ 2016, 17:29

AnonymosEreynhths έγραψε:Ωστόσο οι συστηματικές αναφορές σε Τέκτονες και παραπλήσιες ομάδες από εσένα, όπως ο Πλάτων Δρακούλης, αποτελούν ένδειξη και ίσως ένα "καμπανάκι" για το ποιοι είναι οι αφανείς εχθροί του νου,
promitheas14 έγραψε:καταδεικνύω εὐθέως τόν νοητικό παραλογισμό πού λέει ὅτι χωρίς νά ἔχεις διαβάσει οὔτε μία γραμμή ἀπό τά βιβλία κάποιου (τοῦ Πλ. Δρακούλη), ὁ ὁποῖος ἔζησε περί τό 1900, τόν χαρακτηρίζεις τέκτονα ἐπειδή κάποιος ἄλλος ἐδῶ μέσα κατηγόρησε ὡς τέκτονα τόν ἐκδότη πού ἐξέδωσε τά βιβλία του 100 χρόνια ἀργότερα, καί ἐξ αἰτίας αὐτοῦ κρούεις τόν κώδωνα τοῦ κινδύνου ὅτι φέρνω ἐδῶ μέσα τώρα τελευταῖα "ὕποπτα" γιά τεκτονισμό ἀναγνώσματα.
AnonymosEreynhths έγραψε: Έχω διαβάσει κείμενα του αλλά αυτό δεν τον κάνουν τέκτονα έτσι επειδή δεν μου αρέσει. Δεν το χαρακτηρίζω εγώ ως Τέκτονα. Κάνεις , επίτηδες, τον ανήξερο;

Στο ανωτέρω link οι αποδείξεις από την Μεγάλη Στοά της Ελλάδος.
promitheas14 έγραψε: Μόνο καί μόνο ἡ φράση σου "κάνεις ἐπίτηδες τόν ἀνήξερο" δείχνει δόλο ἐκ μέρους σου.
AnonymosEreynhths έγραψε: Μια χαρά το γνώριζες όπως και η συμπάθεια σου προς τον Τεκτονισμό είναι πασιφανής. Αρκεί κανείς να ανατρέξει στο θέμα της Ελληνικής Μύησης: viewtopic.php?f=117&t=18962&start=15

Αλλά και στο κλειστό νήμα που έχουμε για τον Τεκτονισμό σε συγκεκριμένο σχόλιο σου για τους Τέκτονες εδώ : viewtopic.php?f=92&t=16809&hilit=%CE%A4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82&start=165#p265388

Αλλά και στο θέμα για την Θεοσοφία, Μπλαβάτσκυ κλπ εδώ:΅
viewtopic.php?f=23&t=17094&hilit=%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%BA%CF%85

Αν κάποιος έχει δόλο, πονηριά και υποκρισία αγαπητέ Προμηθέα αυτός είσαι εσύ και η προσπάθεια σου εδώ και λίγες ημέρες να δημιουργείς ανακατωσούρα με κηρύγματα τα οποία δεν δέχεσαι κριτική και αμέσως όταν στριμώχνεσαι το γυρίζεις σε κυνήγια μαγισσών και μεσαιωνικές ιστορίες για αγρίους.

Ἀπό τήν σειρά τῆς στιχομυθίας, τήν ὁποία παρουσιάζω σέ πλαίσια, εἶναι κατάδηλο ἐξ ἀρχῆς ποιός εἶναι ὁ ψευδόμενος καί ποιός συκοφαντεῖ τόν συνομιλητή του γιά ψεύτη: Ὁ Ἀνώνυμος Ἐρευνητής γνώριζε ὅτι ὁ Πλάτων Δρακούλης εἶναι τέκτονας, ἀλλά δέν τό παρουσίαζε. Πῶς λέγεται ἐκεῖνος πού ἀποσιωπεῖ τήν ἀλήθεια, ἐάν ὄχι «συνειδητός ψεύτης»;
Ὁ γράφων (Προμηθέας) ἀναφέρω ὅτι δέν γνώριζα πώς ὁ Δρακούλης εἶναι τέκτων καί ἡ ἀπάντηση τοῦ «Ἀν. Ἐρ.» εἶναι «μιά χαρά τό γνώριζες» μέ προφανῆ καί μοναδική του ἀπόδειξη ὅτι σύμφωνα μέ τά δικά του συμπεράσματα εἶμαι «φίλα διακείμενος στόν τεκτονισμό».
Ἔχουμε λοιπόν κάποιον ὁ ὁποῖος ἀποσιωπεῖ τήν ἀλήθεια (ἤτοι ψεύτη) καί ὁ ὁποῖος κατηγορεῖ συκοφαντικά (ἐλλείψει ἀποδείξεων) κάποιον ἄλλον ὅτι ψεύδεται!

Ὡς πρός τήν οὐσία: Ἀναφέρει πιό πάνω ὁ «Ἀνών. Ἐρευν.» ὅτι ἔχει διαβάσει τά βιβλία τοῦ Πλάτωνα Δρακούλη. Ἀλλά ἐάν εἶχε διαβάσει ἔστω καί μία σελίδα τοῦ Δρρκούλη (ἀπό τά Στοιχεῖα Βιονομίας, γιά παράδειγμα), οὔτε πού θά τόν ἐνδιέφερε ἄν εἶναι τέκτων ἤ Βούδας ἤ Κούδας, γιατί θά ἦταν τό καλύτερο ἐγχειρίδιο ἐπί τῆς πρακτικῆς τοῦ βίου, πού θά εἶχε διαβάσει στήν ζωή του! Οὔτε οἱ γονεῖς μου οὔτε οἱ δάσκαλοι στό σχολεῖο οὔτε οἱ πνευματικοί δάσκαλοι τῆς θρησκείας πού μέ βάφτισαν, μοῦ εἶπαν ποτέ κάποιον ὠφέλιμο κανόνα γιά τήν ζωή μου, ὅπως οἱ δεκάδες πού παραθέτει ὁ Δρακούλης, (ὁ ἀποδειχθείς τέκτονας...!)
[Ἀνοίγω παρένθεση καί καταθέτω ἐν πλήρη εἰλικρινεία ὅτι τέσσερα (4) εἶναι τά βιβλία πού ἔκαναν βαθειά τομή στήν συνείδησή μου, ὡς πρός τήν πρακτική τοῦ βίου μου, καί ὄχι ὡς πρός τήν θεωρητική πνευματική μου κατάρτιση. Κατά χρονική σειρά πού τά μελέτησα:
α) Στοιχεῖα βιονομίας (Δρακούλης)
β) Οὐράνια Προφητεία (Redfield)
γ) Ἡ δύναμη τοῦ τώρα (Τόλλε)
δ) Ἡ Σχολή τῶν Θεῶν. (Στέφανο ντ’ Άννα)]
Δέν μέ ἐνδιαφέρει ποσῶς σέ τί σόι «πνευματικό μαντρί» βρίσκεται ὁ καθένας τους, ἀλλά τό τί ἔχουν νά μοῦ ποῦν οἱ ἰδέες τους. Καί σ’ αὐτό βρίσκεται ἡ θεμελιώδης διαφωνία καί ἀντίθεσή μας, ἐδῶ στά Ἰδεογραφήματα.
Γιά πολλούς ἐδῶ μέσα ἔχει πολύ μεγαλύτερη σημασία ἡ ταμπέλα, ὁ χαρακτηρισμός, ἡ «ταυτότητα» πού συνοδεύει κάθε πρόσωπο τοῦ ὁποίου βιβλίο, κείμενο ἤ ἀπόσπασμα καταθέτει κάποιος, σέ τέτοιο βαθμό πού μόνο καί μόνο ἡ ταυτοποίησή του ὡς τέκτονα ἤ νεοεποχίτη ἤ new age ἤ θεοσοφιστή ἤ ἰνδουϊστή γκουρού, ἤ, ἤ ..., ἔχει ὡς ἀποτέλεσμα ὄχι μόνο νά ἀπορρίπτονται οἱ θέσεις του ἄνευ συζητήσεως, ἀλλά νά ἐγείρεται θέμα γιά τά κίνητρα καί τίς προθέσεις ἐκείνου τοῦ μέλους πού τολμᾶ νά παραθέσει τίς ἀπόψεις τοῦ προσώπου αὐτοῦ, ἐδῶ μέσα. Ἐάν γιά παράδειγμα, τολμήσω καί πῶ ὅτι μελετῶ τήν Ἐσωτερική ψυχολογία τῆς Μπέϊλυ, καί ὅτι μοῦ ἔχει κάνει καλό στήν προσπάθειά μου γιά αὐτογνωσία, δέν θά μέ ρωτήσει κάποιος «τί λέει;» ἀλλά θά σκεφθεῖ:
Μπέϊλυ=Μπλαβάτσκυ
Μπλαβάτσκυ =θεοσοφιστές
θεοσοφιστές=μασώνοι
Ἄρα εἶς τό πῦρ τό ἐξώτερον!
Αὐτό ἐννοῶ ὅταν γράφω γιά κυνῆγι μαγισσῶν, κάτι πού εἶναι πασιφανές. Κάποιοι τό ἄρχισαν ἤδη!
Ἀντιθέτως, προσωπικά ἀκούω μέ εὐλάβεια τόν Ἀναστάσιο Ἀλβανίας, καί ἔχω δεῖ 10 φορές τό "νησί" τοῦ Οστρώφ,( https://www.youtube.com/watch?v=7uZSZkLIic4 )
ἀσχέτως ἐάν στηλιτεύω δριμύτατα τό χριστιανικό οἰκοδόμημα.
Ἄλλωστε, ἡ πολεμική ἐναντίον μου ξεκίνησε,[ ἐκτός ἀπό τήν ψυχολογική της βάση, τήν ὁποία θά θίξω σέ κλειστό κύκλο(μόνο ἐάν συνεχίσω νά προκαλοῦμαι)], ἀπό τήν ΥΠΟΨΙΑ ὅτι εἶμαι φίλα προσκείμενος στόν τεκτονισμό.
Ἡ ὑποψία ἔφερε τήν ἀναζήτηση τοῦ «ἱστορικοῦ» μου (βλέπω ἐδῶ ὅτι ἔχετε κατεβάσει καί ἀναλύσει ὅ,τι ἔχω γράψει γιά «ἐπικίνδυνα» θέματα ὅπως τέκτονες, θεοσοφία κτλ.)
Τό συμπέρασμά σας λοιπόν πού δέν εἶναι ἄλλο ἀπό τό ὅτι εἶμαι ἀνοικτός σέ κάθε ἰδέα καί ὅτι δέν τήν ἀπορρίπτω μόνο καί μόνο γιατί τήν εἶπε κάποιος τέκτονας ἤ ἡ Μπέϊλυ, ἔφερε τήν ἀπόφαση ἐκπαραθύρωσής μου, ὁπότε μία ὁμάδα κρούσης ἀνέλαβε ἐδῶ καί 15 μέρες νά σφυροκοπεῖ βρίζοντας, νά ἀμφισβητεῖ καί νά διαστρέφει τά λεγόμενά μου. (Ἔστω κι ἄν τήν ἀπορρίψετε μέ "ἀποδείξεις", ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ πολύ καλά ὅτι περί αὐτοῦ πρόκειται.)
Ἡ πραγματική αἰτία βεβαίως δέν βρίσκεται στό ὅτι ἀνακαλύψατε αἴφνης πώς εἶμαι φίλα προσκείμενος στόν τεκτονισμό, ἀλλά στήν συναισθηματική ἀντίδραση τῆς administrator διότι «ΕΤΟΛΜΗΣΑ» καί ἐκστόμισα ἀλήθειες ἐναντίον της. Περί αὐτοῦ ὅμως θά τά ποῦμε σέ κλειστό κύκλο, (ἐάν ἐπιθυμεῖτε), διότι δέν ἐπιθυμῶ νά προκαλέσω ζημιά σέ κανέναν, ὅπως ἐπιχειρεῖται νά γίνει ἀπό τήν ὁμάδα κρούσης πρός τό πρόσωπό μου.
OTTO έγραψε:
Προμηθέα,
είναι σαν να λες ότι αδικείται ο Δρακούλης από την ταμπέλα του "Τέκτονα", καθότι δεν είναι τέκτονας. Επίσης μέσα από το γραπτό σου αφήνεις να εννοηθεί ότι διάβασες αρκετά τον Δρακούλη, τουλάχιστον περισσότερο από τον συνομιλητή σου, και άρα δικαιούσαι να γνωρίζεις περισσότερα για τον Δρακούλη από ό,τι ο συνομιλητής σου.
Ωστόσο, ο Ανώνυμος σου έφερε το παρακάτω λινκ: http://grandlodge.gr/%CE%B4%CF%81%CE%B1 ... %89%CE%BD/
που δείχνει οτι ο Δρακούλης ηταν "Διακεκριμένος Έλληνας Τέκτονας".

Συνεπώς, ή κάτι δεν διάβασες σωστά, είτε, παρόλο που διάβασες πάρα πολλά, κάτι σου ξέφυγε. Εγώ, στη θέση σου, θα παραδεχόμουν το δίκαιο του συνομιλιτή μου (Ανώνυμου), τουλάχιστον όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι της αλληλεπίδρασής σας.
Ἀγαπητέ, κατανοεῖς πολύ καλά ὅτι ὅταν ἔγραψα :
« καταδεικνύω εὐθέως τόν νοητικό παραλογισμό πού λέει ὅτι χωρίς νά ἔχεις διαβάσει οὔτε μία γραμμή ἀπό τά βιβλία κάποιου (τοῦ Πλ. Δρακούλη), ὁ ὁποῖος ἔζησε περί τό 1900, τόν χαρακτηρίζεις τέκτονα ἐπειδή κάποιος ἄλλος ἐδῶ μέσα κατηγόρησε ὡς τέκτονα τόν ἐκδότη πού ἐξέδωσε τά βιβλία του 100 χρόνια ἀργότερα, καί ἐξ αἰτίας αὐτοῦ κρούεις τόν κώδωνα τοῦ κινδύνου ὅτι φέρνω ἐδῶ μέσα τώρα τελευταῖα "ὕποπτα" γιά τεκτονισμό ἀναγνώσματα.»

α) δέν γνώριζα ὅτι ὁ Δρακούλης εἶναι τέκτονας καί
β) αὐτή ἦταν ἡ μέχρις ἐκείνη τήν ὥρα συλλογιστική κατάληξη τῆς συζήτησης περί αὐτοῦ. Πιό συγκεκριμένα, θυμίζω ὅτι τήν πρώτη φορά πού παρέθεσα μία φράση τοῦ Δρακούλη, (γιά τήν δύναμη τοῦ νοῦ, τό θυμᾶμαι καλά), ὁ Δημέλλην τήν εἶχε ἀπορρίψει μέ τό σκεπτικό ὅτι ὁ ἐκδότης τοῦ βιβλίου ἐφέρετο ὡς μασώνος. http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 77#p266777

Μήν διαστρεβλώνεις, λοιπόν, σέ παρακαλῶ, τόν εἰρμό καί τήν συλλογιστική μέ προφανῆ σκοπό νά ἀνακαλέσω, σάν τόν Χρόνη Μίσσιο στό:
"ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΡΕ, ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ;"

Ὡς πρός τό θέμα πού ἔθεσες στό νῆμα περί μασωνίας, μέ προβληματίζει πολύ καί μένα καί μέ κάνει ἄκρως ἐπιφυλακτικό. Προφανῶς καί δέν θά ἐντασσόμουν σέ κάποια τέτοια ὀργάνωση (ρόταρυ κτλ), ἀλλά δέ ἔχω κανένα πρόβλημα νά διαβάσω, νά μελετήσω καί νά μάθω ἀπό κάποιο βιβλίο ὅπως τοῦ Δρακούλη ἤ τῆς Μπέϊλυ. Σέ κάποιες μάλιστα περιπτώσεις θά τά συνιστοῦσα ἀνεπιφύλακτα.

Γιά νά τελειώνουμε. Γνωρίζετε καί τά καθαρά κίνητρά μου καί τίς σαφεῖς θέσεις μου. Γνωρίζετε ἐπίσης ΓΙΑΤΙ γίνεται ὅλο αὐτό πού γίνεται ἀπό τήν διαφωνία μου μέ τόν Δημέλληνα καί μετά.
Ἤ θά τό συνεχίσετε καί θά ποῦμε (κατ’ ἰδίαν) πιό «χοντρά πράγματα» ἤ λέω νά τό λήξουμε ἐδῶ, μιᾶς καί ἔληξε καί τό... «ἐμπάργκο».
It’s up to you!
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 12 Μαρ 2016, 18:12

μακάρι να μάθαινε ο "κύριος" που διαβλέπει και διδάσκεται τόσα από συγγραφείς/δασκάλους/διαφωτιστές, αλλά δεν έμαθε ποτέ να αντιμετωπίζει καλοπροαίρετα και με εκ προοιμίου θετικά (κι ιόχι εξ ορισμού αρνητικά) πρόσημα τον όποιο συνομιλητή του. Μακάρι να είχε μάθει να αφουγγράζεται και άτομα/συνομιλητές στον ΙΔΕΟτοπο με τα οποία αλληλεπιδρά, συνομιλεί και ανταλλάσσει απόψεις
3 χρόνια τώρα... και μάλιστα "ζωντανά" κι όχι μέσα από ένα βιβλίο=(και δη βιβλίο-εγχειρίδιο ) που ουσιαστικά είναι μονόλογος κι ο αναγνώστης απλός δέκτης που δε μπορεί ούτε ερώτηση να κάνει, πολλώ δε μάλλον διάλογο με τον όποιο συγγραφέα.

Μακάρι ο κύριος να είχε αντιληφθεί (3 χρόνια θα ήταν υπέρ αρκετά αν καταλάβαινε Ο,ΤΙ διαβάζει
αντί να διαβάζει ό,τι αυτός καταλαβαίνει) πως δεν συνδιαλέγεται με εγκεφαλικά νεκρούς, με "ηλιθιες δρασύδειλες κότες" ή με πονηρούς "συνειδητούς ψεύτες" ή "συκοφάντες" και άλλους αβρούς επιθετικούς προσδιορισμούς τους οποίους προσέδωσε γενναιόδωρα σε όσους απο μας τολμήσαμε να διαφωνήσουμε ή να προβάλλουμε ενστάσεις στα "κυρήγματά του"...

(δεν είναι η θέση μου να απαντήσω στα όσα καταλόγισε ο κύριος στον Α/Ε,
έχει σαφέστατα τη δυνατότητα να απαντήσει ο ίδιος, αλλά οφείλω να επισημάνω
πως πιο λαθεμένη η αντιμετώπισή του προς εκείνον, πεθαίνει! Η δε δισεβής αντιμετώπισή του
απέναντι σε όσους συνομιλητές ανταπαντούν με ισχυρό επιχείρημα, είναι τόσο εμφανής που καταντάει σκανδαλώδης! )

Μακάρι να αντιλαμβανόταν επιτέλους ο κύριος, πως πολλοί ιδεογραφίτες αρέσκονται να εμβαθύνουν
στην ουσια, και όχι να στέκονται στην "επιφάνεια", που σημαίνει πως οι "ταμπέλες" (εκτός του γεγονότος οτι οι ίδιοι τις έχουν καταστηλιτεύσει πολύ πριν ο ίδιος έρθει μ'αυτό το πρόταγμα να μας "μάθει γράμματα") δεν έχουν θέση στο σκεπτικό τους... Το να είναι κάποιος τέκτων ομως, δεν είναι ταμπέλα, είναι ολόκληρη στάση ζωής και το τι συνεπάγεται αυτή η "φιλοσοφία" (πρακτικά) στους συνανθρώπους του το γνωρίζει και ο πιο αδαής, οπότε δεν αρμόζει αυτή η προσποίηση άγνοιας που ο κύριος επιδεικνύει... Ασφαλώς και δεν αποκλείεται ένας τέκτων να παράξει εξαιρετικό σύγγραμμα το οποίο μπορεί να αξιολογηθεί και να εκτιμηθεί μεμονωμένα ως τέτοιο, ασφαλώς μπορεί να επικοινωνήσει και πολλές αλήθειες μέσα από αυτό, αλλά έχοντας γνώση και επίγνωση την ατζέντα και τις προθέσεις οιουδήποτε τέκτονα, - υψηλόβαθμου που ξέρει γιατί είναι τέκτων και τι συνεπάγεται αυτό- είναι λογικό να εκλαμβάνεται με επιφύλαξη έως και καχυποψία, ο,τιδήποτε επικοινωνεί.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Σάβ 12 Μαρ 2016, 18:57

promitheas14 έγραψε: Ἀπό τήν σειρά τῆς στιχομυθίας, τήν ὁποία παρουσιάζω σέ πλαίσια, εἶναι κατάδηλο ἐξ ἀρχῆς ποιός εἶναι ὁ ψευδόμενος καί ποιός συκοφαντεῖ τόν συνομιλητή του γιά ψεύτη: Ὁ Ἀνώνυμος Ἐρευνητής
Από την σειρά της επιλεκτικής στιχομυθίας σουθέλεις να πεις γιατί έτσι σε συμφέρει να δείξεις για να μην παραδεχθείς πως σφάλεις. Οι συκοφαντίες και οι ταμπέλες ξεκίνησαν από εσένα στο θέμα της Ελληνικής Μύησης από εδώ και έπειτα:
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 15#p266925

Όπως μπορεί να δει ο καθένας επειδή δεν μπορούσες να ανεχτείς κάποια συμπεράσματα και ερωτήματα που αφορούσαν συγκεκριμένες ομάδες το γύρισες στις προσωπικές επιθέσεις !Οπότε αγαπητέ Προμηθέα για το ποιος προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες τους και τα λάθη του είναι κάτι παραπάνω από προφανές...
γνώριζε ὅτι ὁ Πλάτων Δρακούλης εἶναι τέκτονας, ἀλλά δέν τό παρουσίαζε. Πῶς λέγεται ἐκεῖνος πού ἀποσιωπεῖ τήν ἀλήθεια, ἐάν ὄχι «συνειδητός ψεύτης»;
Όπως μπορεί να δει ο καθένας έδωσα σχετικό σύνδεσμο στην απάντηση μου δείχνοντας το ιστορικό του Πλάτων Δρακούλη. Τα περί αποσιώπησης της αλήθειας είναι ένα ακόμη δικό σου ψέμα.
Ὁ γράφων (Προμηθέας) ἀναφέρω ὅτι δέν γνώριζα πώς ὁ Δρακούλης εἶναι τέκτων καί ἡ ἀπάντηση τοῦ «Ἀν. Ἐρ.» εἶναι «μιά χαρά τό γνώριζες» μέ προφανῆ καί μοναδική του ἀπόδειξη ὅτι σύμφωνα μέ τά δικά του συμπεράσματα εἶμαι «φίλα διακείμενος στόν τεκτονισμό».
Δεν υπάρχει πουθενά απάντηση μου " μια χαρά το γνώριζες"¨αυτά είναι δικά σου λόγια που βάζεις στο στόμα μου για να δικαιολογήσεις το ψέμα σου αλλά κυρίως για να αποτρέψεις την όποια προσπάθεια κριτικής προς θεοσοφικές ομάδες,new age ομαδε και τον Τεκτονισμό αφού γράφεις:
Μπέϊλυ=Μπλαβάτσκυ
Μπλαβάτσκυ =θεοσοφιστές
θεοσοφιστές=μασώνοι
Ἄρα εἶς τό πῦρ τό ἐξώτερον!
Μια θεωρία δεν είναι από μόνη της κακή ή καλή αλλά παίζει ρόλο ο τρόπος που την μεταδίδεις στον άλλον. Η ανωτέρω προσπάθεια σου να απαγορέψεις την κριτική προς τις ανωτέρω θεωρίες-ομάδες και να ταμπελώσεις τον οποιοδήποτε ως ψεύτη και συκοφάντη με αποδεδειγμένα ψεύδη όπως κάνεις δείχνει ένα άτομο το οποίο δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει επί της ουσίας αλλά να προστατέψει της συγκεκριμένες ομάδες!
Ὡς πρός τήν οὐσία: Ἀναφέρει πιό πάνω ὁ «Ἀνών. Ἐρευν.» ὅτι ἔχει διαβάσει τά βιβλία τοῦ Πλάτωνα Δρακούλη. Ἀλλά ἐάν εἶχε διαβάσει ἔστω καί μία σελίδα τοῦ Δρρκούλη (ἀπό τά Στοιχεῖα Βιονομίας, γιά παράδειγμα), οὔτε πού θά τόν ἐνδιέφερε ἄν εἶναι τέκτων ἤ Βούδας ἤ Κούδας, γιατί θά ἦταν τό καλύτερο ἐγχειρίδιο ἐπί τῆς πρακτικῆς τοῦ βίου, πού θά εἶχε διαβάσει στήν ζωή του! Οὔτε οἱ γονεῖς μου οὔτε οἱ δάσκαλοι στό σχολεῖο οὔτε οἱ πνευματικοί δάσκαλοι τῆς θρησκείας πού μέ βάφτισαν, μοῦ εἶπαν ποτέ κάποιον ὠφέλιμο κανόνα γιά τήν ζωή μου, ὅπως οἱ δεκάδες πού παραθέτει ὁ Δρακούλης, (ὁ ἀποδειχθείς τέκτονας...!)
Αυτό είναι σχετικό. Το ότι βρίσκεις ενδιαφέροντα εσύ τα γραπτά του Δρακούλη δεν σημαίνει ότι πρέπει να μου αρέσουν και εμένα. Τα περί τεκτόνων εντάσσονται στον βαθμό της αλληλεπίδρασης τους με μια Ν.Τ.Π πράγμα που σημαίνει πως ο Τεκτονισμός αγαπητέ Προμηθέα λειτουργεί υπέρ της.
Δέν μέ ἐνδιαφέρει ποσῶς σέ τί σόι «πνευματικό μαντρί» βρίσκεται ὁ καθένας τους, ἀλλά τό τί ἔχουν νά μοῦ ποῦν οἱ ἰδέες τους. Καί σ’ αὐτό βρίσκεται ἡ θεμελιώδης διαφωνία καί ἀντίθεσή μας, ἐδῶ στά Ἰδεογραφήματα.
Λάθος και παραπλανητική η απάντηση σου. Αν δεν σε ενδιέφερε σε τι πνευματικό μαντρί ανήκει ο καθένας δεν θα έγραφες για παπάδες της ενορίας μου (γιατί από αυτό ξεκίνησε ότι γίνεται τις τελευταίες ημέρες , από μια προσωπική επίθεση που ξεκίνησες εσύ πρώτος επειδή δεν άντεξες κάποιες ερωτήσεις επισημάνσεις σου και στερούμενος σοβαρής επιχειρηματολογίας το γύρισες σε προσωπικές επιθέσεις).
Γιά πολλούς ἐδῶ μέσα ἔχει πολύ μεγαλύτερη σημασία ἡ ταμπέλα, ὁ χαρακτηρισμός, ἡ «ταυτότητα» πού συνοδεύει κάθε πρόσωπο τοῦ ὁποίου βιβλίο, κείμενο ἤ ἀπόσπασμα καταθέτει κάποιος, σέ τέτοιο βαθμό πού μόνο καί μόνο ἡ ταυτοποίησή του ὡς τέκτονα ἤ νεοεποχίτη ἤ new age ἤ θεοσοφιστή ἤ ἰνδουϊστή γκουρού, ἤ, ἤ ..., ἔχει ὡς ἀποτέλεσμα ὄχι μόνο νά ἀπορρίπτονται οἱ θέσεις του ἄνευ συζητήσεως, ἀλλά νά ἐγείρεται θέμα γιά τά κίνητρα καί τίς προθέσεις ἐκείνου τοῦ μέλους πού τολμᾶ νά παραθέσει τίς ἀπόψεις τοῦ προσώπου αὐτοῦ, ἐδῶ μέσα.
Άλλη μια συκοφαντία. Παράδειγμα τα όσα γράφτηκαν στο θέμα της Ελληνικής Μύησης. Παρόλο τις επισημάνσεις μου για την καπήλευση του αρχαιοελληνικού πνεύματος από ομάδες τις οποίες αναφέρεις η μόνη αντιμετώπιση σου ήταν οι συκοφαντίες και τα ψεύδη σου για παπάδες και για κυνήγια μαγισσών. Αυτό βέβαια σημαίνει πως δεν αντέχεις την συζήτηση επί της ουσίας αλλά ότι προωθείς την συγκεκριμένη δογματική αντίληψη της Απόλυτης Αλήθειας των παραπάνω ομάδων η όποια δεν πρέπει για κανένα λόγο να δέχεται αμφισβήτηση!

Αν θέλεις τώρα να το παίζεις θύμα....be my guest!
Ἀντιθέτως, προσωπικά ἀκούω μέ εὐλάβεια τόν Ἀναστάσιο Ἀλβανίας, καί ἔχω δεῖ 10 φορές τό "νησί" τοῦ Οστρώφ,( https://www.youtube.com/watch?v=7uZSZkLIic4 )
ἀσχέτως ἐάν στηλιτεύω δριμύτατα τό χριστιανικό οἰκοδόμημα.
Βοήθεια σου.
Ἄλλωστε, ἡ πολεμική ἐναντίον μου ξεκίνησε,[ ἐκτός ἀπό τήν ψυχολογική της βάση, τήν ὁποία θά θίξω σέ κλειστό κύκλο(μόνο ἐάν συνεχίσω νά προκαλοῦμαι)], ἀπό τήν ΥΠΟΨΙΑ ὅτι εἶμαι φίλα προσκείμενος στόν τεκτονισμό.
Ξεκίνησε η πλήρης κατάρριψη των θέσεων σου από εμένα απ την στιγμή που ξεκίνησες να μου επιτίθεσαι προσωπικά χωρίς να σου έχω δώσει δικαίωμα αλλά μόνο και μόνο επειδή τόλμησα να σχολιάσω τις πρακτικές των αγαπημένων σου θρησκευτικών ομάδων στοχοποιώντας βέβαια τις πρακτικές τους και όχι ατομικά ως πρόσωπο τον κάθε ένα που επιλέγει να τις ακολουθήσει σε αντίθεση με εσένα που όταν είδες τα γραπτά μου το γύρισες σε προσωπικές επιθέσεις και τα όσα βλέπουμε μέχρι στιγμής!

Αν συνεχίσεις να προκαλείσαι εννοείς αν συνεχίσω να σου απαντώ στα ψεύδη που γράφεις και δεν απαντάς ποτέ επί της ουσίας;
Ἡ ὑποψία ἔφερε τήν ἀναζήτηση τοῦ «ἱστορικοῦ» μου
Από ποιον; Εδώ εσύ ανέφερες για παπάδες και ενορίες και κυνήγια μαγισσών χωρίς να με γνωρίζεις. Αλλά αυτά κάνουν οι άνθρωποι που δεν αντέχουν την αλήθεια.Μόνο προσωπικές επιθέσεις,ψέμα και ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ προωθούν.
(βλέπω ἐδῶ ὅτι ἔχετε κατεβάσει καί ἀναλύσει ὅ,τι ἔχω γράψει γιά «ἐπικίνδυνα» θέματα ὅπως τέκτονες, θεοσοφία κτλ.)
Τα γραπτά σου απ την στιγμή που τα μοιράζεσαι είναι διαθέσιμα προς κριτική και ανάπτυξη συζήτησης. Γιαυτό είναι τα φόρουμ και κατ επέκταση και τα Ιδεογραφήματα. Αν μπερδεύτηκες και νομίζεις πως μπορείς να κάνεις κήρυγμα όπως αυτό:
Θά ἐπαναφέρουμε, ἀγαπητέ φίλε Ἄλκη, τίς ἀρχές τῆς ἐλληνικῆς πνευματικῆς παράδοσης εἴτε κάποιοι τό θέλουν εἴτε ὄχι, χωρίς νά τό παίζουμε ἑλληναράδες πρῶτοι μεταξύ βαρβάρων οὔτε ὅμως καί Δωδεκαθεϊστές (δέν γύρισα τήν πλάτη σέ μία θρησκεία -τόν Χριστιανισμό- γιά νά πάω νά ἀσπαστῶ κάποια ἄλλη)!
Ὅπως λέει ὁ Icke: "Θεέ μου, φύλαγέ με ἀπό τίς θρησκεῖες"!
Μέχρι τώρα ἐπικρατοῦσε ἡ μιισαλλοδοξία καί ὁ δογματισμός. Σοῦ ἔβαζαν μία ταμπέλλα (μάγισσα, τέκτονας, ἐθνικός,) καί σέ ἔτρωγε τό σκοτάδι.
Στήν νέα ἐποχή πού μπῆκε, αὐτό πού ἔχει σημασία εἶναι οἱ ἰδέες (βλέπε Ἰδεο-γραφήματα :D ) καί ὄχι οἱ ταμπέλες. Ἡ Ἀλήθεια δέν φοβᾶται τίποτα. Ἠ βία καί ὁ ἔλεγχος θά πάρουν τό κουβαδάκι τους καί θά πᾶνε σ' ἄλλη παραλία ἤ μᾶλλον καλύτερα, θά πᾶνε νά βροῦν τά καλικατζαράκια.
Δίχως να δέχεσαι κριτική είσαι γελασμένος!
Τό συμπέρασμά σας λοιπόν πού δέν εἶναι ἄλλο ἀπό τό ὅτι εἶμαι ἀνοικτός σέ κάθε ἰδέα καί ὅτι δέν τήν ἀπορρίπτω μόνο καί μόνο γιατί τήν εἶπε κάποιος τέκτονας ἤ ἡ Μπέϊλυ,
Όταν απορρίπτεις τις αντίθετες γνώμες ως κυνήγια μαγισσών και επιτίθεσαι προσωπικά δεν είσαι ανοικτός σε κάθε ιδέα αλλά δογματικά κλεισμένος στον δικό σου κόσμο! Μην πιάνεις τα περί ανοιχτού μυαλού γιατί γελάνε και οι πέτρες!
ἔφερε τήν ἀπόφαση ἐκπαραθύρωσής μου, ὁπότε μία ὁμάδα κρούσης ἀνέλαβε ἐδῶ καί 15 μέρες νά σφυροκοπεῖ βρίζοντας, νά ἀμφισβητεῖ καί νά διαστρέφει τά λεγόμενά μου. (Ἔστω κι ἄν τήν ἀπορρίψετε μέ "ἀποδείξεις", ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ πολύ καλά ὅτι περί αὐτοῦ πρόκειται.)
Κοίτα όταν επιτίθεσαι προσωπικά και διαστρεβλώνεις κατά το δοκούν τις απαντήσεις του καθενός δεν έχεις το δικαίωμα να το παίζεις θύμα και να λες μετά : "Κοιτάξτε όλοι μου επιτίθονται εγώ δεν έκανα κάτι¨.
Αγαπητέ Προμηθέα αν έτσι παίζεις παιχνίδι και είσαι συνηθισμένος με τις συκοφαντίες , τις προσωπικές επιθέσεις δεν καταλαβαίνω γιατί ζορίζεσαι αν θα τολμούσα να σε αντιμετωπίσω κατά τον ίδιο τρόπο (και δεν έχω πέσει στο επίπεδο σου τόσες ημέρες όπως βλέπεις) ; Αν δεν σου αρέσει τότε μην κάνεις στον άλλον αυτό που δεν θέλεις κάνει σε εσένα. Απλή λογική.Για τα περί ομάδας κρούσης...σιγά μην είμαστε και SWAT...είπαμε να γράφουμε και κάνα ψέμα αλλά εσύ το πήγες σε άλλο επίπεδο :lol:
Ἡ πραγματική αἰτία βεβαίως δέν βρίσκεται στό ὅτι ἀνακαλύψατε αἴφνης πώς εἶμαι φίλα προσκείμενος στόν τεκτονισμό,
Στο εξήγησα και στις προηγούμενες απαντήσεις. Δεν είναι το θέμα τι είσαι και αν είσαι Τέκτων,Αλλάχ,Ιησούς. Ρόλο παίζει ο τρόπος που αλληλεπιδράς με τον άλλον. Και ο τρόπος σου είναι προκλητικός και άδικος.
ἀλλά στήν συναισθηματική ἀντίδραση τῆς administrator διότι «ΕΤΟΛΜΗΣΑ» καί ἐκστόμισα ἀλήθειες ἐναντίον της. Περί αὐτοῦ ὅμως θά τά ποῦμε σέ κλειστό κύκλο, (ἐάν ἐπιθυμεῖτε), διότι δέν ἐπιθυμῶ νά προκαλέσω ζημιά σέ κανέναν, ὅπως ἐπιχειρεῖται νά γίνει ἀπό τήν ὁμάδα κρούσης πρός τό πρόσωπό μου.
Αν επιθυμούσες να συζητήσεις σε κλειστό κύκλο θα το έκανες σε κρυφή ενότητα και όχι να πετάς σπόντες δημοσίως με σκοπό να αμαυρώσεις το πρόσωπο που εννοείς. Άσε τα πούστικα για άλλους! :thumb:
Γιά νά τελειώνουμε. Γνωρίζετε καί τά καθαρά κίνητρά μου καί τίς σαφεῖς θέσεις μου.
Δεν φαίνεσαι να θέλεις να το τελειώσεις αλλά να το συνεχίσεις. Μακάρι να κάνω λάθος γιατί εσύ έγραψες πριν λίγο πως δεν θέλεις να προκαλέσεις ζημιά σε κανέναν! Τις θέσεις σου τις γνωρίζουμε και θα ήταν απολύτως σεβαστές στον΄βαθμό που δεν επιχειρούσες να επιτεθείς προσωπικά και να κάνεις ότι κάνεις εδώ και μέρες!
Γνωρίζετε ἐπίσης ΓΙΑΤΙ γίνεται ὅλο αὐτό πού γίνεται ἀπό τήν διαφωνία μου μέ τόν Δημέλληνα καί μετά.
Λάθος. Η διαφωνία μας άρχισε από την στιγμή που μου επιτέθηκες προσωπικά λόγω του ότι οι απόψεις μας διαφέρουν.Και όπως φαίνεται δεν ανέχεσαι διαφορετικές απόψεις αλλά σαν άλλος κυνηγών μαγισσών τις πετάς στην πυρά της συκοφαντίας , των προσωπικών επιθέσεων και της συστηματικής διαστρέβλωσης.
Ἤ θά τό συνεχίσετε καί θά ποῦμε (κατ’ ἰδίαν) πιό «χοντρά πράγματα» ἤ λέω νά τό λήξουμε ἐδῶ, μιᾶς καί ἔληξε καί τό... «ἐμπάργκο».
It’s up to you!
Τι εμπάργκο γράφεις; Όλα αυτά που γράφεις δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε ποιο χοντρά πράγματα παρά να συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε και να τελειώσει εδώ. Αν θέλεις τώρα να έχεις τον τελευταίο λόγο για να διαστρεβλώσεις πάλι τα νοήματα των όσων γράφτηκαν...its up to you! Έτσι και αλλιώς Προμηθέα απέδειξες τις τελευταίες ημέρες πως δεν είσαι για κάτι παραπάνω...!
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Σάβ 12 Μαρ 2016, 19:22

Δεν υπάρχει πουθενά απάντηση μου " μια χαρά το γνώριζες"¨αυτά είναι δικά σου λόγια που βάζεις στο στόμα μου για να δικαιολογήσεις το ψέμα σου αλλά κυρίως για να αποτρέψεις την όποια προσπάθεια κριτικής προς θεοσοφικές ομάδες,new age ομαδε και τον Τεκτονισμό αφού γράφεις:
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 74#p267174 :
AnonymosEreynhths έγραψε:Μια χαρά το γνώριζες όπως και η συμπάθεια σου προς τον Τεκτονισμό είναι πασιφανής.
Δέν δέ ἀδικῶ, γιατί ἔγραψες τόσα πολλά πού τά ἔχεις ξεχάσει! Τό γεγονός ὅτι μέ χαρακτήρισες περιφραστικά ψεύτη, ἐνῶ ἐσύ ἀποσιώπησες συνειδητά τήν ἀλήθεια εἶναι πέραν πάσης ἀμφισβήτησης :rose:
Μήν μέ προκαλέσεις σέ παρακαλῶ πάλι, γιατί θά κάνω πράξη τήν ἀπειλή μου γιά "χοντρές ἀλήθειες" στά Άναρχα.
Ὅμως ἄς περάσει ἡ Καθαρά Δευτέρα, μή καί κάτσει ὁ ταραμᾶς κόμπος στόν λαιμό σέ ὅσους ἔχουν μεθοδεύσει πράγματα.
Καλά Κούλουμα!
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Σάβ 12 Μαρ 2016, 19:28

promitheas14 έγραψε:
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 74#p267174 :
AnonymosEreynhths έγραψε:Μια χαρά το γνώριζες όπως και η συμπάθεια σου προς τον Τεκτονισμό είναι πασιφανής.
Δέν δέ ἀδικῶ, γιατί ἔγραψες τόσα πολλά πού τά ἔχεις ξεχάσει!
Έχεις δίκιο σε αυτό , σου έχω απαντήσει σε όλα αναλυτικά που το ξέχασα και γιαυτό ζητώ συγγνώμη για αυτή μου την παράλειψη και το λάθος μου από μέρος μου. Η ουσία ωστόσο των όσων έχεις πράξει δεν αλλάζει από ένα δικό μου λάθος το οποίο μπορώ και παραδέχομαι ευθέως και δεν το καλύπτω στρέφοντας τα βέλη μου επίτηδες προς τον άλλο με διαστρεβλώσεις κατά το δοκούν όπως κάνεις εσύ.
Τό γεγονός ὅτι μέ χαρακτήρισες περιφραστικά ψεύτη, ἐνῶ ἐσύ ἀποσιώπησες συνειδητά τήν ἀλήθεια εἶναι πέραν πάσης ἀμφισβήτησης :rose:
Μήν μέ προκαλέσεις σέ παρακαλῶ πάλι, γιατί θά κάνω πράξη τήν ἀπειλή μου γιά "χοντρές ἀλήθειες" στά Άναρχα.
Ὅμως ἄς περάσει ἡ Καθαρά Δευτέρα, μή καί κάτσει ὁ ταραμᾶς κόμπος στόν λαιμό σέ ὅσους ἔχουν μεθοδεύσει πράγματα.
Καλά Κούλουμα!
Οι απαντήσεις για τα αποδεδειγμένα ψέμματα σου και τις αποδεδειγμένες συκοφαντίες σου βρίσκονται ακριβώς στην προηγούμενη μου απάντηση αναλυτικότατα ! Άλλο θέμα αν δεν σε παίρνει να απαντήσεις και μου απαντάς γενικόλογα.
Άντε καλά Κούλουμα και τις ευχές σου τις επιστρέφω προς εσένα εις διπλούν.Και τις απειλές άσε τες για άλλους. Όταν μάθεις να συζητάς χωρίς συκοφαντίες, προσωπικές προσβολές και διαστρεβλώσεις κατά το όπως σε συμφέρει εδώ θα είμαι. :thumb:
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Σάβ 12 Μαρ 2016, 19:41

AnonymosEreynhths έγραψε: Έχεις δίκιο σε αυτό , σου έχω απαντήσει σε όλα αναλυτικά που το ξέχασα και γιαυτό ζητώ συγγνώμη για αυτή μου την παράλειψη και το λάθος μου από μέρος μου.
:thumb: :respect:
AnonymosEreynhths έγραψε: Άντε καλά Κούλουμα και τις ευχές σου τις επιστρέφω προς εσένα εις διπλούν.
:thumb:

Ἄντε νά εὐθυμήσουμε καί λίγο! Πρός τί τό μίσος καί ὁ ἀλληλοσπαραγμός;!
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Σάβ 12 Μαρ 2016, 19:50

Όχι λίγο...αλλά πολύ! :D

Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Σάβ 12 Μαρ 2016, 19:59

AnonymosEreynhths έγραψε: Αγαπητέ Προμηθέα αν έτσι παίζεις παιχνίδι και είσαι συνηθισμένος με τις συκοφαντίες , τις προσωπικές επιθέσεις δεν καταλαβαίνω γιατί ζορίζεσαι αν θα τολμούσα να σε αντιμετωπίσω κατά τον ίδιο τρόπο (και δεν έχω πέσει στο επίπεδο σου τόσες ημέρες όπως βλέπεις) ;

Έτσι και αλλιώς Προμηθέα απέδειξες τις τελευταίες ημέρες πως δεν είσαι για κάτι παραπάνω...!

:bye:
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 322 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 12 Μαρ 2016, 21:00

promitheas14 έγραψε:Ἀγαπητέ, κατανοεῖς πολύ καλά ὅτι ὅταν ἔγραψα :

« καταδεικνύω εὐθέως τόν νοητικό παραλογισμό πού λέει ὅτι χωρίς νά ἔχεις διαβάσει οὔτε μία γραμμή ἀπό τά βιβλία κάποιου (τοῦ Πλ. Δρακούλη), ὁ ὁποῖος ἔζησε περί τό 1900, τόν χαρακτηρίζεις τέκτονα ἐπειδή κάποιος ἄλλος ἐδῶ μέσα κατηγόρησε ὡς τέκτονα τόν ἐκδότη πού ἐξέδωσε τά βιβλία του 100 χρόνια ἀργότερα, καί ἐξ αἰτίας αὐτοῦ κρούεις τόν κώδωνα τοῦ κινδύνου ὅτι φέρνω ἐδῶ μέσα τώρα τελευταῖα "ὕποπτα" γιά τεκτονισμό ἀναγνώσματα.»

α) δέν γνώριζα ὅτι ὁ Δρακούλης εἶναι τέκτονας καί
Αυτό το δέχτηκα. Είπα κάπου ότι ψεύδεσαι; Όταν δεν έχω απόδειξη ότι ψεύδεσαι, πώς μπορώ να σε κατηγορήσω ότι ψεύδεσαι; Δεν μπορώ!

β) αὐτή ἦταν ἡ μέχρις ἐκείνη τήν ὥρα συλλογιστική κατάληξη τῆς συζήτησης περί αὐτοῦ.
Το ξέρω, αλλά σου είπα ότι από τη στιγμή που αποδείχθηκε εσφαλμένη, ΕΓΩ στη θέση σου θα αναγνώριζα το δίκαιο του συνομιλητή μου. Δεν σου είπα να ανακαλέσεις κάτι σώνει και καλά. Είπα ότι εγώ θα ανακαλούσα.

Κι αυτό το είπα βάσει του ότι είπες ότι ο Ανώνυμος έκρινε κάποιον ως μασόνο για άλλο λόγο, ενώ τελικά ο λόγος ήταν το τι γράφει η μασονική στοά στην ιστοσελίδα της. Έπεσες έξω ή δεν έπεσες έξω σε αυτό; Υπήρξες εύστοχος στο ΓΙΑΤΙ τον χαρακτήρισε τέκτονα;
Πιό συγκεκριμένα, θυμίζω ὅτι τήν πρώτη φορά πού παρέθεσα μία φράση τοῦ Δρακούλη, (γιά τήν δύναμη τοῦ νοῦ, τό θυμᾶμαι καλά), ὁ Δημέλλην τήν εἶχε ἀπορρίψει μέ τό σκεπτικό ὅτι ὁ ἐκδότης τοῦ βιβλίου ἐφέρετο ὡς μασώνος. viewtopic.php?p=266777#p266777
Ναι, αλλά εδώ ανακατεύτηκα για την μανούρα με τον Ανώνυμο, όχι για την μανούρα με τον Δημέλλην. Αν θέλεις λοιπόν, ας μιλήσουμε για τα συγκεκριμένα ποστ, που εξ αρχής σε αυτά τοποθετήθηκα. Δεν τοποθετήθηκα σε κάτι σχετικά με τον Δημέλλην.
Μήν διαστρεβλώνεις, λοιπόν, σέ παρακαλῶ, τόν εἰρμό καί τήν συλλογιστική μέ προφανῆ σκοπό νά ἀνακαλέσω, σάν τόν Χρόνη Μίσσιο στό:
"ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΡΕ, ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ;"
Εγώ διαστρεβλώνω και μάλιστα το κάνω σκόπιμα; Όχι φίλε μου. Αν έκανα κάτι τέτοιο θα ήμουν υποκριτής, και δεν θέλω να είμαι υποκριτής. Μακριά από εμένα τέτοιες σκοπιμότητες. Εγώ είδα κάτι πολύ συγκεκριμένο και το επαναλαμβάνω:

Κατηγόρησες τον Ανώνυμο ότι χαρακτηρίζει μασόνο τον τάδε επειδή κάποιος άλλος τον κατηγόρησε λόγω του εκδότη του. Τελικώς όμως αποδείχθηκε ότι δεν τον χαρακτήρισε μασόνο για αυτόν τον λόγο, αλλά για άλλο λόγο, επειδή τον τιμά στην ιστοσελίδα της ως σπουδαίο μασόνο η μασονική στοά.

Έπεσες ή δεν έπεσες έξω σε αυτό το πολύ συγκεκριμένο πράγμα που θέτω; Για αυτό μίλησα φίλε μου. Δεν μίλησα για κάτι άλλο, ούτε έχω σκοπιμότητες.
Ὡς πρός τό θέμα πού ἔθεσες στό νῆμα περί μασωνίας, μέ προβληματίζει πολύ καί μένα καί μέ κάνει ἄκρως ἐπιφυλακτικό. Προφανῶς καί δέν θά ἐντασσόμουν σέ κάποια τέτοια ὀργάνωση (ρόταρυ κτλ), ἀλλά δέ ἔχω κανένα πρόβλημα νά διαβάσω, νά μελετήσω καί νά μάθω ἀπό κάποιο βιβλίο ὅπως τοῦ Δρακούλη ἤ τῆς Μπέϊλυ. Σέ κάποιες μάλιστα περιπτώσεις θά τά συνιστοῦσα ἀνεπιφύλακτα.
Είμαι βέβαιος ότι μεταξύ τους οι μασόνοι ερευνούν και ασχολούνται με το τι είναι καλύτερο για τον άνθρωπο, πρωτίστως για να είναι καλά και να ευημερούν οι ίδιοι τους. Άρα σίγουρα θα λένε και πέντε αλήθειες. Αλλά τις λένε όλες στα βιβλία τους; Ή τα "καλύτερα" τα κρατούνε για τους μυημένους μέσα στις στοές, κλειστών των θυρών; Και ποιο το όφελος του να λένε τις μισές αλήθειες στα βιβλία τους; :dunno: Από την άλλη, αν λένε όλες τις αλήθειες στα βιβλία τους, τι μένει για τους μυημένους; :dunno:

Κατά τα άλλα, θα προτιμούσα να απαντούσες για αυτά που έθεσα για την μασονία, στο δικό της νήμα, και όχι εδώ. Για να είμαστε εντός θέματος.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Κυρ 13 Μαρ 2016, 16:36

Πολλές προσωπικές επιθέσεις διαβάζω και αυτό δεν είναι καλό στη συζήτηση.Δεν είναι συζήτηση ...Όπως πολλές φορές έχω γράψει η όλη δομή (Δυτικού και Ανατολικού συστήματος) θέλει γκρέμισμα,και νοητικό...Και όταν λέω όλα να γκρεμιστούν,εννοώ όλα Οικονομικό ,κοινωνικό,γεωγραφικό,πολιτικό ,θρησκευτικό..τι άλλο έχει ,ξέχασα τίποτα ;! Αυτή είναι η άποψη μου..το πως θα χαρακτηριστεί ούτε καν που με ενδιαφέρει.Νεοποχίτική ; Ας είναι ! Νεοταξική ;! Ας είναι! New age ;! Επικίνδυνη;! Ας είναι ! Τρελή;! Ας είναι !

Είναι πάντως μια άποψη.... :loco: :D
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”