ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη 2

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη 2

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 02 Απρ 2009, 01:55

Υ.Γ-Πω πω...ειχα να μπω τοσο καιρο στο φορουμ και με πιάσανε στις κλοτσιές να πουμε...Που να μουνα και νέος... :polyvolo: ...ban στον άσωτο kosta :ups: (θα μπει η Βίκυ και θα μας κυνηγάει τωρα:-P:-P )
Τι λες καλέ! Άκου μπαν! Χαρές κάνω που σε βλέπω ύστερα από τόσο καιρό :xara: Λίγο ξύλο βέβαια θέλω να σου ρίξω που χάθηκες επί μακρον... :hitlol: αλλά αφού ξαναεμφανίστηκες, τέλος καλό όλα καλά! :ups:

Όσο για τον παιδόφιλο, είτε είναι εκ γενετής είτε είναι επίκτητο το ψυχομπούκωμα που τρώει (ΔΕΝ μ'ενδιαφέρει το ξαναλέω, γιατί δεν είμαι εδώ να δώσω συγχωροχάρτια σε εγκληματίες), εγώ ένα ξέρω: Ότι ευχαρίστως θα τον διαπόμπευα δημόσια (αυτό είναι που τσακίζει οποιονδήποτε), κοτσάροντας τη μούρη του σε κάθε δημόσιο χώρο με την προειδοποίηση "ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΚΤΗΝΟΣ", ευχαρίστως επίσης θα του τα'κοβα απ'τη ρίζα και οχι μόνο τα γεννητικά, αλλά και τα σκατόχερα που τολμάνε να απλωθούν κατα τον τρόπο που απλώνονται πάνω σ'ένα παιδάκι. Τέλος, ευχαρίστως θα τον πασάλειβα με πίσα καυτή και θα τον πασπάλιζα με πούπουλα από πάνω, περιφέροντάς τον στην πλατεία Συντάγματος και σε όποια άλλη πλατεία μπορώ, ως ένα απ'τα φρικαλεότερα φρικιά που κυκλοφορούν στον πλανήτη.

Δεν ξέρω πώς νιώθετε εσείς για ένα τέτοιο υπανθρωπάριο, εμένα μου ξυπνάει τα ποταπότερα ένστικτά μου, και πιστεύω όχι αδίκως. Δηλαδή δεν νιώθω καμία συστολή ή μεταμέλεια που νιώθω έτσι, αφού οι νόμοι στην Ελλάδα για την αντιμετώπισή τους, αφήνουν εμένα αλλά κυρίως την κοινωνία, ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΚΑΛΥΠΤΗ! :swear:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 02 Απρ 2009, 12:22

Το "ασθένεια εκ γεννητής" τεινει να γίνει κίνητρο για συγχωροχάρτια γενικώς κι αορίστως, και ώρες-ώρες σκέφτομαι μήπως εγώ είμαι υπερβολική....

αλλά...ρε παιδί μου (σόρρυ κιόλας), το να είναι κανείς ασθενής, δεν σημαίνει οτι τό'χει χάσει κιόλας και δεν έχει καμμία δύναμη να το ελέγξει.. κι εγώ μπερδεύτηκα τώρα...οι παιδόφιλοι είναι οι άρρωστοι, οι παιδεραστές ειναι απλά ανώμαλοι???? και ποιός σας είπε τέλος πάντων οτι η ανωμαλία δεν σημαίνει ΚΑΙ ασθένεια???
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ρε παιδιά, για΄τι θα ξεχάσω και τα λίγα ελληνικά που ξέρω... για τον οργανισμό μας Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ! Με νοείτε;;;;;

Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!!

επομένως, τι κοιτάμε τώρα να δούμε ποιός ει΄ναι ο ανώμαλος και ποιος ο άρρωστος; απο την στιγμή που ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ!!!

Πώς τις προστατεύουμε??? Μέχρι στιγμής ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ!!!

Τους ρίχνουμε κανά δύο χρονάκια παραπάνω, απ'ό,τι θα ρίχναμε αν το θύμα ήταν ενήλικο και...καθαρίσαμε ως κοινωνία!

θα σε δώσω ένα παράδειγμα Κωστή μας (και καλώς ηρθες :) ) για το θέμα της ασθένειας, και τελικά ποια είναι η ευθύνη του ίδιου του ασθενούς, ή μάλλον που αρχίζει και που τελείωνει αυτή η ευθύνη,γιατί εκεί ει΄ναι το πρόβλημά μας...

μία μητέρα (η μητέρα μίας γνωστής συγγραφέως) είχε φυματίωση, και για να μην κολλήσει το παιδί της, δεν το πλησίαζε ποτέ, δεν το αγκάλιασε ποτέ, δεν το φίλησε ποτέ... θυμόταν η συγγραφέας πώς την κοίταζε η μάνα της με λατρεία και πόνο, και πόσες φορές κρατήθηκε τελευταία στιγμή να μην την πάρει στην αγκαλιά της... αυτή η μάνα, για να μην βλάψει το παιδί της, έβαλε στην άκρη ένα απο τα ισχυρότερα ανθρώπινα ένστικτα (τουλάχιστον στους νορμάλ ανθρώπους), ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ!!!
Ούσα η ίδια μητέρα, δεν μπορώ να διανοηθώ πώς τα κατάφερε να μην αγγίξει ποτέ το ίδιο της το παιδί, να μην το νανουρίσει στην αγκαλιά της, να μην χαϊδέψει έστω τα χεράκια του... αυτή η γυναίκα έκανε μία τρομερή υπέρβαση (πίστεψέ με!)...
βάζω το συγκεκριμένο παράδειγμα, για να δείξω οτι οι άνθρωποι έχουμε την δύναμη (ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ) να συγκρατούμε ακόμα και τα πιο βαθιά μας ένστικτα...αρκει΄να έχουμε το κατάλληλο κίνητρο (πχ προστασία κάποιου απο εμάς τους ίδιους)...

ένας παιδόφιλος που προσπαθεί να μην βλάψει τα παιδιά, κάνει υπέρβαση, και για μένα είναι τελικά ε΄νας πολύ δυνατός άνθρωπος, που ΑΣΦΑΛΩΣ απο την στιγμή που δεν πέφτει σε αδίκημα και το παλεύει αξίζει όλης μας της βοήθειας και αγάπης...
δεν χάνεις την συνείδησή σου μ'αυτή την 'ασθένεια', όπως δεν την χάνει κι ένας ομοφυλόφιλος, δεν την χάνει κι ένας κρυωμένος, δεν την χάνει κι ένας με καρκίνο (εκτός αν έχει ο΄γκο στον εγκέφαλο). ΤΗΝ ΧΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ή ένας ναρκομανής...εν ολίγοις...αυτό που συμβαίνει είναι μία επιρροή μεγάλης ισχύος στην συνείδηση, αλλά ΟΥΧΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΥΤΗΣ!!!! Κανένα συγχωροχάρτι το λοιπόν...

Απο την άλλη, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω με τον κο ψυχίατρο που σας μίλησε, γιατί κι εγώ έχω μιλήσει με ψυχίατρο και ψυχολόγους για το θέμα... ο παιδόφιλος, όπως τα παρουσιάζεις δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει και παιδεραστής... ε, λοιπόν θα σε λυπήσω, αλλά είναι μαθηματικά βέβαιο οτι τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του, αν του δωθεί η ευκαιρία, ακόμα κι αν δεν δράσει εγκληματικά απέναντι σ'ένα παιδί, τουλάχιστον θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τον΄πόθο του μαζί του με έμμεσο τρόπο... που σημαίνει, οτι ναι μεν βοηθάμε έναν τέτοιον άνθρωπο, αλλά ΠΩΣ??? Αφαιρώντας του τις ευκαιρίες να δράσει καποια στιγμή, προστατεύοντας τελικά και τον ίδιο απο τον εαυτό του (τον οποίο πολεμά συνειδητα κι αυτός). Πώς το κανουμε αυτό; Καταρχήν, εξαλείφουμε όλες αυτές τις αρρωστημένες προβολές παιδοφιλίας, όπως είπες κι εσύ, δεύτερον και σχώρα με αν σου φανεί ακραίο, τους ελέγχουμε όσο γίνεται πιο στενά, ΕΝ ΓΝΩΣΗ τους, γιατί κι αυτό δρα ανασταλτικά... αυτό βέβαια ειναι λίγο ουτοπικό, γιατί συνήθως τους παιδόφιλους τυος μαθαίνουμε όταν δρουν, κι όχι πριν...κι εκεί εστιάζω την βλακεία του κου ψυχίατρου, αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ;;;;;

γι'αυτούς που δρουν τελικά, καμμία τιμωρία δεν είναι αρκετή...η φαντασία μου οργιάζει, αλλά βλέπω οτι κι άλλοι έχουν πολυ καλές ιδέες! Ανέχομαι και είμαι υπέρ του δικαιώματος στην ζωή για κάθε κτήνος που περπατά σ'αυτον τον πλανήτη...ΕΚΤΟΣ απο τα κτήνη που βασανίζουν παιδιά (για να μην μιλήσω για τα βρέφη)...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
kostas
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από kostas » Πέμ 02 Απρ 2009, 16:38

Συμφωνω σε οτι έγραψες...
Δε χρειάζεται να προσθέσω τιποτε παραπάνω.Προσωπικά με έχεις καλυψει απολυτα, ακομα και εκει που διαφωνησες :D
Η ευτυχία στηρίζεται στην ελευθερία, η δε ελευθερία στην γενναιότητα
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 02 Απρ 2009, 21:11

Αρέλα έγραψε:Δηλαδή δεν νιώθω καμία συστολή ή μεταμέλεια που νιώθω έτσι, αφού οι νόμοι στην Ελλάδα για την αντιμετώπισή τους, αφήνουν εμένα αλλά κυρίως την κοινωνία, ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΚΑΛΥΠΤΗ!
Έχεις δίκιο να νιώθεις έτσι.

Το άλλο που συμβαίνει όμως είναι πιο εξωφρενικό. Το ότι δηλαδή το ύψος της ποινής που καταγιγνώσκουν τα δικαστήρια για τέτοια εγκλήματα είναι διαφορετικό από την πραγματική ποινή που τελικώς εκτίει ο δράστης μέσα στη Φυλακή. Και αυτό πρέπει να προβληματίσει.

Στα εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και σ' αυτά της οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, που ρυθμίζονται στο ένατο κεφάλαιο του Ποινικού μας Κώδικα (άρθρα 336 - 352 ΠΚ) υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις προβλεπόμενες ποινές αναλόγως της μορφής της ασέλγειας σε συνδυασμό και με το είδος του εγκλήματος.

Ασέλγεια σαν έγκλημα αυτοτελές δεν υφίσταται. Η ασέλγεια αποτελεί στοιχείο της αντικειμενικής υπόστασης των περισσότερων εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας, όπως η κατάχρηση σε ασέλγεια (338 ΠΚ), η αποπλάνηση παιδιών (339 ΠΚ), η κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια (342 ΠΚ), η ασέλγεια με κατάχρηση εξουσίας (343 ΠΚ), η αιμομιξία (345 ΠΚ), η ασέλγεια μεταξύ συγγενών (346 ΠΚ), η ασέλγεια παρά φύση (347 ΠΚ), η διευκόλυνση της ακολασίας άλλων (348 ΠΚ), η μαστροπεία (349 ΠΚ), η ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής (351Α ΠΚ).

Περαιτέρω, η ποινή που καταγιγνώσκεται στον δράστη διαφοροποιείται αναλόγως από το αν υπάρχουν όροι που επαυξάνουν το αξιόποινο, αν συντρέχει τέλεση κατ' εξακολούθηση, κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, κλπ.

Πέρα από το ύψος της προβλεπόμενης ποινής για καθένα από τα παραπάνω εγκλήματα, η κοινωνία πρέπει να αναπτύξει μηχανισμούς προστασίας από τέτοιους δράστες τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο καταστολής, ιδιαίτερα για τον μετά την έκτιση της ποινής χρόνο.

(Δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχουν τέτοιοι μηχανισμοί προστασίας)
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Τρί 07 Ιούλ 2009, 23:58

Από μήνυμα που μου ήρθε με email

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ -ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
Από το klassikoperiptosi

Δεν θα αργήσει φοβάμαι ο καιρός που η κτηνώδης διαστροφή της παιδεραστίας θα θεωρηθεί σαν μια σεξουαλική επιλογή.Τότε μέσω της συνεχούς πλύσης εγκεφάλου και με πρόσχημα το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα θα μας επιβάλλουν να σεβόμαστε ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Μέχρι να παραδοθούν οι κοινωνίες τελείως στα δόγματα της "Νέας Εποχής" εμείς και εκατομμύρια άλλοι συμπολίτες μας θα δείχνουμε τη μεγίστη δυνατή ασέβεια σε όλες τις επιλογές που οδηγουν στη διαστροφή και την απώλεια.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΕΝΑΝ "ΚΩΔΙΚΑ" ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ "ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ".
ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΑΝ ΥΠΟΠΤΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ.
Εικόνα

http://paideia-gr.blogspot.com/2009/06/ ... _7323.html
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 08 Ιούλ 2009, 03:03

Eλεος ρε! Απέκτησαν και συμβολικό κώδικα επικοινωνίας;
Ώρα είναι να ιδρύσουν και καμιά κάστα/φατρία/οργάνωση σαν τη Μασονία! :csuicide:
Δεν θα αργήσει φοβάμαι ο καιρός που η κτηνώδης διαστροφή της παιδεραστίας θα θεωρηθεί σαν μια σεξουαλική επιλογή.
Ήδη πάει να εδραιωθεί ως τέτοια σε "προηγμένους" πολιτισμούς της Δύσης, βλέπε Ολλανδία... :angry:

(Φτου ρε γμτ, και τα περισσότερα κοσμήματα μ'αρέσουν πολύ. Ειδικά τα δαχτυλίδια :dash3: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 08 Ιούλ 2009, 07:01

(Φτου ρε γμτ, και τα περισσότερα κοσμήματα μ'αρέσουν πολύ. Ειδικά τα δαχτυλίδια )
Kαι μένα, άνετα θα τα έπαιρνα δώρο. Αλλά αυτό το τριγωνάκι είναι πολύ διαδεδομένο στα κοσμήματα. Οπότε άνετα μπορεί να γίνει καμμιά παρεξήγηση.
Είναι σίγουρο αυτό ή απλά αστικός μύθος;
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Τετ 08 Ιούλ 2009, 11:34

δεν γνωρίζω αν είναι περιαστικός μύθος.. μου ήρθε με email και το λέω με κάθε επιφύλαξη..
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 08 Ιούλ 2009, 11:55

Spirit oF Fire έγραψε:δεν γνωρίζω αν είναι περιαστικός μύθος.. μου ήρθε με email και το λέω με κάθε επιφύλαξη..
A, κατάλαβα, κάτι σαν τα βραχιολάκια στα πόδια των γυναικών...παρακάτω...
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 08 Ιούλ 2009, 12:00

Ας μην το κανουμε κυνηγι μαγισων. ακου να τους αναγνωριζουμε απο τα κοσμηματα τους.
Εμενα με εχουν πει σατανιστη επειδη φορουσα πενταλφα.
Αν με ελεγε καποιος παιδεραστη λογω καποιου κοσμηματος θα τον ειχα παλουκωσει στην πλατεια.
Παντως θα μου φαινονταν περιεργο να φοραει ανδρας τετοια κοσμηματα. αλλα σε γυναικα πρεπει να χω δει.
ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΑΝ ΥΠΟΠΤΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ.
Ποια θα ηταν η αντιδραση σας αν ως πωλητες σας ελεγε ενας πελατης. θα σε καταγειλω σαν υποπτο παιδοφιλιας;
δεν ειναι σαν να σε κατηγορει για κατι;
θα φταις εσυ αμα του τις βρεξεις;
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: harosnikos

Δημοσίευση από harosnikos » Πέμ 29 Απρ 2010, 02:50

από http://peripatris.blogspot.com/2010/03/ ... _4877.html

Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ . . . ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ! ! !

Εικόνα

Ένα γκαλά έγινε στη Γάζα. Ο Ιμάμης ευλόγησε το γάμο 450 ζευγαριών.

Η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν απο 25 μέχρι 30 ετών και η πλειοψηφία των νυφών ήταν ΚΑΤΩ ΑΠΌ 12 ΕΤΩΝ.

Ο κόσμος αγνοεί ότι οι πιο αποτρόπαιες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδιά, βασανιστηρίων και σοδομισμού λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Γάζας.

Οι γάμοι των παιδόφιλων της Χαμάς γίνονται με παιδιά μόλις 4 ετών, κι αυτό με την άδεια του ισλαμικού νόμου.

Αυτή η πληροφοριά αποκαλύφτηκε από τον Δρ Paul L.Williams, και εκδόθηκε και μεταφράστηκε στη Βραζιλία.

Μεγάλοι μουσουλμάνοι αξιωματούχοι, όπως ο Mahmud Zahar, ένας ηγέτης της Χαμάς συγχάρηκαν προσωπικά τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής που ήταν πολύ προσεκτικά οργανωμένη.

" Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε στην Αμερική ότι δε μπορεί να σας στερήσει αυτή τη χαρά " είπε ο Zahar στους γαμπρούς.

Κάθε γαμπρος πήρε από τη Χαμάς ως δώρο το ποσό των 500 δολαρίων.

Τα κοριτσάκια, σε προεφηβική ηλικία, όλα ντυμένα στα λευκά και υπερβολικά μακιγιαρισμένα έλαβαν ένα γαμήλιο μπουκέτο.

" Προσφέρουμε αυτό το γάμο σα δώρο στο λαό μας που ατιμετωπίζει την πολιορκία και τον πόλεμο" σχολίασε ο ισχυρός άντρας της Χαμάς, Ibrahim Salaf.

Οι φωτογραφίες αυτής της γαμήλιας τελετήςεξιστορούν αυτήν την ειδεχθή "ιστορία".

Tο Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις Γυναίκεςεκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια "αρραβωνιασμένα κοριτσάκια" στον κόσμο, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι σε μουσουλμανικές χώρες.

Το 30% αυτών των μικρών αρραβωνιαστικώνδέχονται βία από το σύζυγό τους.

Κάθε 3 χρόνια, 3 εκατομμύριααυτών των μικρών μουσουλμάνων υπόκεινται σε ακρωτηριασμούς.

Η άσκηση αυτής της παιδοφιλίαςγίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού.

Επιπλέον, ο πιο γνωστός μουσουλμάνος, ο Ayatolah Khomeini υποστήριξε με εξοργιστικούςλόγους την άσκηση της παιδοφιλίας:

Ένας άντρας μπορεί να αντλήσει σεξουαλική ικανοποίηση από ένα παιδί, ακόμη και από ένα μωρό. Ωστόσο, δε μπορεί να διεισδύσει κολπικά, αλλά... πρωκτικά : ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 29 Απρ 2010, 09:41

Eίναι όντως εξωφρενικό, αλλά αυτή η μάστιγα στον πλανήτη ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν περιορίζεται σ'αυτούς. Αυτοί απλά το κάνουν "νόμιμα" και με τις "ευλογίες" θρησκευτικών ηγετών τους... Είναι μια αρρωστημένη μάστιγα που ή εξαπλώνεται ραγδαία στα έτσι κι αλλιώς παρανοϊκά χρόνια που ζούμε, ή βγαίνει στην επιφάνεια, ή και τα δυο. Είναι γνωστό και δεδομένο ότι πολλές ασιατικές χώρες προσελκύουν...τουρισμό με το παιδοφιλικό δόλωμα. Είναι επίσης γνωστό το...πολιτικό κίνημα παιδεραστών στην Ολλανδία, που θέλουν να νομιμοποιηθούν κι όλας σαν κομματικός μηχανισμός. :banghead: Δεν ξέρω αν το πέτυχαν ακόμα, αλλά δεν θα με εκπλήξει αν ακούσω ότι μπήκαν και επίσημα στη βουλή των Ολλανδών.... Για να μην αναφερθώ βέβαια και στη γνωστή τοις πάσι "δράση" των παιδοφίλων ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ στην Ελλάδα όπου δεν είναι λίγες οι φορές που αποκαλύφθηκαν και εξαρθρώθηκαν κυκλώματα διακίνησης σκληρότατου (ειδεχθώς εγκληματικού) παιδικού πορνογραφικού υλικού που προσφέρει... "χαρές" σε ματάκηδες τόσο άρρωστους, που αν η δικαιοσύνη βασιζόταν σε δικές μου αποφάσεις, θα ήταν οι πρώτοι που θα με οδηγούσαν στην επανενεργοποίηση της θανατικής ποινής.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από harosnikos » Πέμ 29 Απρ 2010, 09:48

Εικόνα

πωπω...δες φώτο....πως γελάνε οι κακομοίρηδες...λες και κέρδισαν το τζόκερ κάνουν...η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο....φαντάζομαι πως και τα παιδιά τους αργότερα τα δίνουν στον πρώτο τυχόντα με την ίδια προθυμία.....

είναι εγκληματίες οι άνθρωποι...όσοι απλώνουν χέρι σε παιδί θα πρέπει να τρώνε ισόβια,ώστε να καλοπεράσουν στην φυλακή...
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Astrea

Δημοσίευση από Astrea » Πέμ 29 Απρ 2010, 11:57

Ισόβια δεν μου φαίνεται ικανοποιητική τιμωρία, η θανατική ποινή επίσης, ο βασανισμός ισοβίως ίσως... σε κάτεργα που να μην ξαναδούν το φως της ημέρας
Η ιστορία έχει ως εξής.....

[ 10.03.2010 ]
Ο γάμος της δημοσιογραφικής απάτης με τη σιωνιστική προπαγάνδα
Με οργή, αλλά δυστυχώς όχι με έκπληξη, είδαμε την εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος να αναπαράγει κατασκευασμένη «είδηση» περί δήθεν μαζικού γάμου ανδρών της Χαμάς με μικρά κορίτσια προεφηβικής ηλικίας. Αν και σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έπρεπε καν να χάσει κανείς το χρόνο του ασχολούμενος με αυτήν την ολοφάνερα ψευδή αθλιότητα, θα πρέπει να τοποθετηθούμε μιας και μια καθημερινή εφημερίδα επικύρωσε την κατασκευή που κυκλοφορούσε για καιρό στο διαδίκτυο.
1. Τέτοιος γάμος μικρών κοριτσιών δεν υπήρξε ποτέ και είναι πάρα πολλές οι διαψεύσεις της παλαιστινιακής πλευράς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο -δυστυχώς όταν πρόκειται να συκοφαντήσουν τους «βάρβαρους παλαιστίνιους», ορισμένοι δεν μπαίνουν στον κόπο να διασταυρώσουν τις «πληροφορίες» τους. Την είδηση διέψευσε ακόμα και αυτόπτης μάρτυρας δημοσιογράφος, κάθε άλλο παρά φιλικά διακείμενος προς τη Χαμάς. Οι διαψεύσεις αυτές έγιναν αποδεκτές έδω και 6 μήνες ακόμα και από συντηρητικό φιλοϊσραηλινό ενημερωτικό site. Η ηλεκτρονική απάτη έχει καταχωρηθεί εδώ και μήνες σε σχετικό ιστοτόπο που ξεσκεπάζει τέτοιες απάτες.
2. Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, εμφανίζονται οι γαμπροί με τα παρανυφάκια.
3. Το τοπικό έθιμο είναι να μην εμφανίζεται η νύφη καθόλου, στον χώρο των ανδρών προσκεκλημένων κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής -επομένως δεν μπορούν να υπάρξουν οποιεσδήποτε φωτογραφίες νυφών ή «νυφών».
Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη «είδηση», που κυκλοφόρησε λίγο μετά το σφαγιασμό των κατοίκων της Γάζας από τον ισραηλινό στρατό, δεν έχει παρά ένα σκοπό: να συκοφαντήσει τους Παλαιστίνιους ως βαρβάρους και κατ αυτόν τον τρόπο να δικαιολογήσει εμμέσως τα διαπραττόμενα σε βάρος τους εγκλήματα. Δεν πρόκειται για τη μοναδική τέτοια «είδηση», μιας και το διαδίκτυο έχει αποδειχτεί πρόσφορο πεδίο για τη δράση της σιωνιστικής προπαγάνδας. Δυστυχώς η κυκλοφορία, με 6 μήνες καθυστέρηση, της «είδησης» στην Ελλάδα σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που έχει κατακλύσει τους λογαριασμούς μας στο ίντερνετ, που έχει δημοσιευθεί σε δεκάδες blogs μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα και τελικά η αναδημοσίευση (και μάλιστα «κατα αποκλειστικότητα» όπως περηφανεύεται ο... «Αδέσμευτος» Τύπος ) αποδεικνύουν ότι στη χώρα μας δεν ευδοκιμεί μόνο ο αντισημιτισμός αλλά και η ισλαμοφοβία.
Καλούμε την εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος να επανορθώσει για το ψεύδος που δημοσίευσε. Καλούμε τους πολίτες να μη δέχονται χωρίς κριτικό έλεγχο τέτοιου είδους «ειδήσεις» που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Αθήνα 10/3/2010
Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ

Παρουσιάζουν μέσω email τους Παλαιστίνιους ως παιδόφιλους βιαστές
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010, 17:50

Ελένη Ηλιοπούλου

www.zougla.gr

Εδώ και αρκετές εβδομάδες διακινείται μέσω email ένα ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο υποτίθεται πως παρουσιάζει το δράμα των μικρών κοριτσιών στην Γάζα. Όχι, το περιεχόμενο του δεν αναφέρεται στις απάνθρωπες συνθήκες ζωής, που έχει επιβάλλει σε παιδιά και ενήλικες η συνεχιζόμενη ισραηλινή κατοχή. Οι δημιουργοί αναφέρονται σ' ένα υποτιθέμενο έθιμο σύμφωνα με το οποίο νέοι άνδρες εκεί ως καλοί μουσουλμάνοι παντρεύονται με τις ευλογίες και την χρηματοδότηση της Χαμάς μικρά κοριτσάκια!

Αρκετοί ήταν εκείνοι που αναδημοσίευσαν, αβασάνιστα, στον ηλεκτρονικό και τον έντυπο τύπο το περιεχόμενο του email θεωρώντας ότι πρόκειται για ντοκουμέντο - αφού σε αυτό γίνεται ακόμη και αναφορά σε ονόματα ειδικών επιστημόνων (!) που αποκάλυψαν το αίσχος. Τα γεγονότα παρουσιάζονται πειστικά (ποιος, που, πότε, γιατί) και με τις πλέον γλαφυρές περιγραφές περί σοδομισμού και πρωκτικού σεξ! Το μήνυμα ξεκινά ως εξής «στις 29 Αυγούστου 2009 ένα γκαλά έγινε στη Γάζα. Ο Ιμάμης ευλόγησε το γάμο 450 ζευγαριών. Η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν από 25 μέχρι 30 ετών και η πλειοψηφία των νυφών ήταν ΚΑΤΩ ΑΠΟ 12 ΕΤΩΝ. Ο κόσμος αγνοεί ότι οι πιο αποτρόπαιες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδιά, βασανιστηρίων και σοδομισμού λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Γάζας».

Η zougla.gr απευθύνθηκε στον σύμβουλο Τύπου της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Μούσταφα Αζούζ ζητώντας διευκρινίσεις για το αν το περιεχόμενο της αληθοφανούς καταγγελίας είναι πραγματικό ή όχι. Έκπληκτος ο κ. Αζούζ και βλέποντας ότι κάτι τόσο ψευδές έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις μας απάντησε - διαψεύδοντας κατηγορηματικά το περιεχόμενο της υποτιθέμενης καταγγελίας - με γραπτή δήλωση του τα εξής:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα Ελληνικών εφημερίδων για το email που διακινείται στο διαδίκτυο και αφορά τον ομαδικό γάμο στη Γάζα με δήθεν ανήλικα κοριτσάκια, σας δηλώνουμε ότι πρόκειται για μια νοσηρή απόπειρα αμαύρωσης της εικόνας του Παλαιστινιακού λαού, των εθίμων και των παραδόσεων του, με προφανείς στόχους από τους εμπνευστές της, και εκφράζουμε τη λύπη μας για την αβασάνιστη διακίνηση του σχετικού email χωρίς διερεύνηση της αλήθειας.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά το περιεχόμενο του συγκεκριμένου email και τις παραπλανητικές φωτογραφίες που το συνοδεύουν, και διευκρινίζουμε ότι όλα ανεξαιρέτως τα κοριτσάκια που εμφανίζονται στις φωτογραφίες δεν είναι οι νύφες στον ομαδικό γάμο, αλλά τα παρανυφάκια. Τα ντυμένα παρανυφάκια είναι μια συνηθισμένη τοπική παράδοση σε πολλούς Ισλαμικούς γάμους, και συνήθως είναι οι μικρές αδελφές ή οι μικρές ανιψιές του γαμπρού ή της νύφης. Οι νύφες παραμένουν σε ξεχωριστό χώρο κατά τη διάρκεια της ομαδικής τελετής, και για το λόγο αυτό δεν εμφανίζονται στις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Διευκρινίζουμε επίσης ότι οι ομαδικοί γάμοι δεν συνηθίζονται καθόλου στην Παλαιστίνη, και ο συγκεκριμένος ομαδικός γάμος διοργανώθηκε για να διευκολυνθούν οι νέοι και νέες της Γάζας από το οικονομικό βάρος του ξεχωριστού ατομικού γάμου, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που υποφέρει ο Παλαιστινιακός λαός στη Λωρίδα της Γάζας και που οφείλεται στον συνεχιζόμενο παράνομο κι απάνθρωπο Ισραηλινό αποκλεισμό.

Τονίζουμε επίσης ότι η Παλαιστινιακή Εθνική Αρχή έχει υπογράψει όλες τις διεθνείς συνθήκες για την προστασία του παιδιού και της γυναίκας, με πιο πρόσφατη τη συνθήκη CEDAW που υπέγραψε ο Πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς τον Μάρτιο του 2009.

Ο Παλαιστινιακός λαός είναι φορέας πολιτισμού χιλιάδων χρόνων και η Παλαιστίνη είναι η γενέτειρα των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών. Οι Παλαιστίνιοι, Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί, αγωνίζονται εδώ και δεκαετίες για την ελευθερία της πατρίδας τους από την Ισραηλινή κατοχή και για την ίδρυση ενός ανεξάρτητου δημοκρατικού κράτους, ώστε να επικρατήσει η ειρήνη την περιοχή.»

Επίσης όσον αφορά τα λεγόμενα του Ayatolah Khomeini… αυτό που γνωρίζω είναι ότι αυτά αναφέρονται αλλού.. που δεν θα θελα να αναφέρω δημόσια..( με ΡΜ κάτι γίνεται :loco: )
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από harosnikos » Πέμ 29 Απρ 2010, 17:45

Μπράβο Άστρεα που μας διορθώνεις έτσι....φαίνεται πολυ πειστική η εκδοχή που παρουσίασες...

ζητώ από την Βίκυ ή το βαρνάβα να σβήσει τα ποσταρίσματα εδώ πέρα καθώς έπεσα και εγώ θύμα της προπαγάνδας του ευλογημένου καλού.....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 29 Απρ 2010, 18:23

harosnikos έγραψε:Μπράβο Άστρεα που μας διορθώνεις έτσι....φαίνεται πολυ πειστική η εκδοχή που παρουσίασες...

ζητώ από την Βίκυ ή το βαρνάβα να σβήσει τα ποσταρίσματα εδώ πέρα καθώς έπεσα και εγώ θύμα της προπαγάνδας του ευλογημένου καλού.....

Κι εγώ έπεσα θύμα. Ο καθένας μας μπορεί να παραπλανηθεί Νικόλα μου, με την υπερπληροφόρηση και την ΠΑΡΑπληροφόρηση που παίζει στο νετ... Το νετ μπορεί να είναι η χαρά αυτού που ψάχνεται, αλλά έχει και παγίδες. Απλά πρέπει να διπλοτσεκάρουμε και να'χουμε τα μάτια μας τέσσερα. Το λέω σε μένα πρώτα αυτό, και έπειτα στους συμφορουμίτες μου. Δε νομίζω πως χρειάζεται να διαγράψουμε τίποτα. Εκτός του ότι σιχαίνομαι πραγματικά να διαγράφω ποστς (ακόμα και με την άδεια των αναρτούντων) , νομίζω ότι αξίζει να φανεί εδώ πόσο εύκολα μπορεί να πέσουμε στην παγίδα, αλλά και πόσο άνετα και χωρίς εγωισμούς, κάποιος που έχει ανοιχτό μυαλό, μπορεί να αντιληφθεί την παραπλάνηση και να αναδιπλωθεί αμέσως. Αυτό είναι προς τιμήν του, όχι προς ντροπήν του. Γι'αυτό φίλε Νικόλα, θα μου επιτρέψεις να αφήσω το νήμα ως έχει, για να φαίνεται στην εξέλιξή του, πώς φτάσαμε όλοι στα σωστά συμπεράσματα. Και ευχαριστούμε την Αντετίνα μας γι'αυτό, αυτή τη φορά! :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από harosnikos » Πέμ 29 Απρ 2010, 21:58

του ευλογημένου λαού ήθελα να πω...και όχι ευλογημένου καλού...

συμφωνώ μαζί σου Βίκυ...προχωράμε...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 29 Απρ 2010, 22:06

Παντως το κοράνι δεν παυει να προωθει την παιδοφιλια.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 13 Μάιος 2010, 18:01

Σοκαρισμένη η Καλαμπάκα από τον βιασμό της επτάχρονης
http://www.espressonews.gr/default.asp? ... 95132&pg=1
:axer: :kremala:
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Πέμ 13 Μάιος 2010, 18:04

Εις θάνατον!!!!!
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Astrea » Παρ 14 Μάιος 2010, 11:23

Τρις
ILLUVATAR85 έγραψε:Εις θάνατον!!!!!
δια απαγχωνισμού!
Και νέα είδηση... Συζηγος κατηγγειλε τον αντρα της για παιδική πορνογραφία
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
nibirunemesis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nibirunemesis » Παρ 14 Μάιος 2010, 11:32

ΗΜΑΡΤΟΝ!! Θέλει πολλά λεφτά να τους τραβήξουνε μια στείρωση?

Αν θέλει πολλά το κάνω εγώ τσάμπα σε όλους τους... :axer: :gilotina: :tanks: :freak: :pistolero: :gigashot: :hunt:
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Astrea » Παρ 14 Μάιος 2010, 11:37

nibirunemesis έγραψε:ΗΜΑΡΤΟΝ!! Θέλει πολλά λεφτά να τους τραβήξουνε μια στείρωση?
Αν θέλει πολλά το κάνω εγώ τσάμπα σε όλους τους...
Στείρωση δεν θα τους βγάλει την ανωμαλία απο το κεφάλι..
Πολλαπλά ηλεκτροσόκ και ευνουχισμός είναι η λύση.
Συγνωμη συνταγματικά τι ποινές επιβάλλονται σε τέτοιες περιπτώσεις? εε.. δεν θα πληρωνω το φαγάκι αυτών
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 16 Μάιος 2010, 17:47

To έχουμε πει και νωρίτερα σ'αυτό το τόπικ. Όταν ο Πλεύρης (ο υιος) πρότεινε στη Βουλή χορήγηση φαρμάκου που θα τους καταστήσει ανίκανους ή επέμβαση (όχι ακρωτηριαστική όπως ο ευνουχισμός) σηκωθήκανε οι δημοκρατάραροι, ξέρετε αυτοί που υποστηρίζουν και καλά τα ανθρώπινα δικαιώματα (ψιριζα και ΣΙΑ) και ούρλιαζαν ότι αυτό καταπατάει τα δικαιώματα του ΑΝΩΜΑΛΟΥ! Τα δικαιώματα των παιδιών που πέφτουν θύματα στην κτηνωδία τους, τα προσπέρασαν κανονικότατα! (στα πλαίσια της... ανθρωπιστικής τους λογικής και του ηθικού κώδικα που στρεβλώνει τα πάντα και κάνει όλους μας ν'αμφιβάλλουμε για το ποιος είναι ψυχοπαθής σ'αυτή την ιστορία...) :swear:

Το 2006 είχα ανεβάσει μια φωτό ενός βρέφους νεκρού που είχε πεθάνει από βιασμό που υπέστη από ένα τέτοιο κτήνος. Η φωτο ήταν φρικαλέα όντως, αλλά ίσως τέτοιο σοκ χρειαζόμαστε τελικά για να σηκωθούμε και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ αυστηρότερες και γιατί όχι ΑΝΕΛΕΗΤΕΣ ποινές γι'αυτά τα κτήνη. (Ο νόμος είναι ΛΙΑΝ επιεικής)

Πέρασαν 4 χρόνια κι ακόμα δεν έχω συνέλθει απ'αυτή τη φωτο...Αναγκάστηκα να την κατεβάσω διότι έγινε θέμα με ένα συγκεκριμένο μέλος που τώρα δεν είναι μαζί μας, η οποία "δεν άντεχε"... Το βρέφος όμως είναι αυτό που πραγματικά δεν άντεξε και καλό είναι να σκεφτόμαστε σ'αυτές τις περιπτώσεις και παραπέρα απ'την πάρτη μας και τι χαλάει τη δική μας ζαχαρένια. Υπάρχουν άτομα εκτός της αφεντιάς μου που την κοίταξαν κατάματα και δε νοιάστηκαν για τη δική τους ζαχαρένια, εξοργίστηκαν για τις φρικαλεότητες... Σήμερα θεωρώ λάθος μου που την κατέβασα. Θα την ξανανεβάσω με λινκ, έτσι για να νιώσουμε στο πετσί μας (κι όχι μόνο στη θεωρία) για τι είδους δολοφονικά κτήνη μιλάμε εδώ, όποιος αντέχει ας μεταβεί εδώ

http://img23.imageshack.us/img23/5549/paiderastia2.jpg

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ: Οποιος αντέχει.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 16 Μάιος 2010, 17:56

Nομιζω εγω σου ειχα κανει παραπονα για τη φωτο.
επειδη τοτε την εβαλες απευθειας κι οχι με λινκ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”