Ροη μου ρίξε το ίδιο και στην πολιτική επικαιρότητα και θα το σβήσω από εδώ, μην αρχισω διασπάσεις και συνενώσεις... ναι δεν προλαβαίνεις γιατί καίγονται τα ρεμάλια πριν κλείσει η χρονιά να μας τσακίσουν με αρνητική ενέργεια... ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΡΕ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ!
(δεν την παλεύουν με την Αγάπη... είναι γι'αυτούς η χειρότερη τιμωρία)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
πριν 40 χρόνια δε, που δεν υπήρχε η θεωρία της υπερθέρμανσης του πλανήτη,
η χιονόπτωση κράτησε 1 ώρα. Φέτος, η... υπερθέρμανση έκανε τη χιονοπτωση
να κρατήσει μια ολόκληρη μέρα.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
Στον Ορθόδοξο Μητροπολιτικό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Χαλέπι τελέστηκε η χριστουγεννιάτικη ακολουθία και Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη.
Οι χριστιανοί που έχουν απομείνει στη μαρτυρική πόλη κατέκλυσαν το ναό για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα.
Στο μεταξύ, την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη νίκη των δυνάμεών του στο Χαλέπι έκανε μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Επισκέφθηκε μια γυναικεία μονή στην πόλη Σεϊντνάγια, βορείως της Δαμασκού ανήμερα των Χριστουγέννων.
Χαιρέτησε τις μοναχές, ενώ είχε την ευκαιρία να δει ορφανά παιδιά που φιλοξενούνται στη μονή και ήταν ντυμένα με στολές Άγιου Βασίλη.
Όπως έγινε γνωστό, η Ρωσία, το Ιράν, η Τουρκία και το καθεστώς Άσαντ συμφώνησαν οι νέες συνομιλίες για τερματισμό της συριακής κρίσης να διεξαχθούν στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα.
Θέλω να προσφέρω στέγη σε ελληνική και κατά προτίμηση ολιγομελής ή μονογονεϊκή οικογένεια.
Ο χώρος που μπορώ να παραχωρήσω είναι σοφίτα περίπου 45τμ. βρίσκεται στα βόρεια του νομού Αττικής με αστική συγκοινωνία προς Κηφισιά κάθε 20~30 λεπτά έχει ένα μικρό wc και είναι ενιαίος χώρος.
Αναλαμβάνω τους λογαριασμούς θέρμανσης, νερού, ηλεκτρικού.
Θα ήθελα να βοηθήσω μια ελληνική οικογένεια που η κρίση την έχει χτυπήσει, παραυτα δεν θα μπορούσα να αναλάβω και έξοδα σίτισης.
Υπάρχει επίσης και ένας μικρός λαχανόκηπος όπου θα μπορούσαν να φυτέψουν κάποια φυτά.
Λόγο του ότι πρόκειται παράλληλα και για την κύρια οικία μου, θα τηρηθούν κάποιοι προσωπικοί μου κάνονες ασφαλείας, όπως πχ πιθανός έλεγχος μητρώου.
Εύχομαι αυτή η ανακοίνωση να φτάσει στους κατάλληλους ανθρώπους.
Επικοινωνια μαζι μου στο εμαιλ sastok9@gmail.com.... http://katohika.gr/ellada/thelo-na-pros ... ikogeneia/
Το ένστικτο μας λέει πως όντως είναι μπερδεμένοι οι Σώρρηδες (οικονομικό το θέμα) και την "φάγανε" μπαμπέσικα την κοπελάρα, εσάς;;;... (δεχόμαστε στοιχήματα, ε, να βγάλουμε και κανα ευρώ, μόνο αυτοί να βγάζουν;;;...)