Μετά την αναγγελία νέων φοροεπιδρομών

Μετά τα πρόσφατα μέτρα της παρούσας κυβέρνησης, ποιο κόμμα θα ψηφίζατε;

1. Ν.Δ.
1
5%
2. ΠΑΣΟΚ
4
20%
3. ΚΚΕ
1
5%
4. ΣΥΡΙΖΑ
2
10%
5. ΛΑΟΣ
2
10%
6. ΑΛΛΟ
2
10%
7. ΚΑΝΕΝΑΣ- Μια επανάσταση χρειάζεται.
4
20%
8. ΚΑΝΕΝΑΣ - Απέχω πλέον απ'την πολιτική.
4
20%

Σύνολο ψήφων: 20
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Μετά την αναγγελία νέων φοροεπιδρομών

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 02 Σεπ 2008, 18:04

Τώρα σας θέλω μάστορες!
Θα ξαναβάλω ψηφοφορία.

και παρακαλώ ΟΛΑ τα μέλη μας, ενεργά και μη, να ψηφίσουν, είτε σχολιάσουν είτε όχι!

Μετά τη φοροεισπρακτική αυτή επιδρομή και αφαίμαξη που έκρινε η... "αγαπησιάρα" και "ανθρώπινη" αυτή κυβέρνηση ως απαραίτητη, ΠΑΛΙ θα τους ψηφίζατε; Για να δούμε...

Όσοι επιθυμούν να τοποθετηθούν, θα'θελα επίσης να μου πουν τι κάνει τον Καραμανλή "καταλληλότερο" του Γιώργου εν προκειμένω. Είναι πιο έμπειρος? ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ πριν ανέβει σε διακυβέρνηση και στου κασίδη το κεφάλι την "εμπειρία" και τη "συνετή" διακυβέρνησή του την είδαμε. Ούρλιαζε για την ακρίβεια και μας τσουρομάδησε ΠΟΛΥ περισσότερο απ'το πασοκ! Η αγοραστική μας δύναμη πλέον, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία είναι χαμηλότερη από αυτή του '83. Όσο για τη διαφάνεια και τη διαφθορά, είδαμε πώς την πάταξε. Προσθέτοντάς της νέες διαστάσεις με τις λαμογές και τα εγκληματικά αίσχη της δικής του ομάδας κυβερνηταράδων.

Όταν μέσα σε 4 χρόνια ακούω άτομα άνω των 60, ΑΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ να λένε πως τέτοια κυβέρνηση σ'όλα τους τα χρόνια δεν έχουν δει, εγώ ως νεότερή τους δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο.

Ήδη τοποθετήθηκα και παρακαλώ να εκληφθεί αυτό ως η προσωπική μου τοποθέτηση και μόνον, σε καμία περίπτωση επιδίωξη να επηρεάσω τις σκέψεις ή την ψήφο σας!

Σκεφτείτε και ψηφίστε ελεύθερα
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Μετά την αναγγελία νέων φοροεπιδρομών

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 02 Σεπ 2008, 19:17

Κινητοποιηση εκ μερους του ιδεο δεν ηθελες.
Γιατι να γινει για λουλουδια κι οχι για κατι τοσο σημαντικο;
Θα ψηφιζα το 7 ή το 8 Αλλα ειναι πια θεμα επιβιωσης να βγει πασοκ.
Το μη χειρον...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 02 Σεπ 2008, 20:30

Ψήφισες?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 02 Σεπ 2008, 20:35

μου το εμφανιζει λες κι εχω ψηφισει ηδη.
Αλλα δεν ψηφισα.
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Apomakros » Τρί 02 Σεπ 2008, 21:34

Ωραίο θέμα και πάντοτε επίκαιρο.

Αλλά τι να ψηφίσω, δεν μου κάθεται κανένα κόμμα.

Ίσως αυτό το άλλο; Αλλά πού ν' το ;

Πραγματικά πρόκειται εδώ περί άγριας φοροεπιδρομής. Και εκείνο που βλέπω και με στενοχωρεί είναι ότι δεν ιδρώνει καθόλου τ' αυτί τους.

(Αλλά ποιος θα τους το τραβήξει με έργα και όχι απλώς με λόγια;)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 02 Σεπ 2008, 23:00

Divine Sinner έγραψε:μου το εμφανιζει λες κι εχω ψηφισει ηδη.
Αλλα δεν ψηφισα.
Δοκίμασε log out και ξανά log in και λογικά το πρόβλημα θα πρέπει να λυθεί.

Απόμακρος έγραψε:(Αλλά ποιος θα τους το τραβήξει με έργα και όχι απλώς με λόγια;)
Ποιος για? Ιδού η απορία...

Άντε ωρέ Ιδεογραφίτες, τι διάολο... Μόνο 3 ψήφισαν, ψηφίστε κι οι υπόλοιποι!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Τρί 02 Σεπ 2008, 23:31

Ως συνήθως από την φοροεπιδρομή πλήττονται τα κατώτερα στρώματα και αυτοί που παλεύουν. Δεν θα επέλεγα να ψηφίσω επ' ουδενί ΠΑΣΟΚ γιατί πλέον είναι ένα χρεωκοπημένο κόμμα που επιδίδεται σε έναν άκρατο λαϊκισμό και επικροτεί τον κρατικισμό. Δεν έχει ρεαλιστικές λύσεις για την οικονομία και δε νομίζω ότι επειδή ο Γιώργος είναι άφθαρτος στα πρωθυπουργικά θέλω να τον δω πρωθυπουργό. Από την άλλη δεν θα ψήφιζα ποτε (ξανά) Νέα Δημοκρατία γιατί απλούστατα οι άνθρωποι δεν μπορούν. Ενώ έχουν κάποια στελέχη (όπως έχει και το ΠΑΣΟΚ) τα οποία θα μπορούσαν να παράγουν υγιείς πολιτικές ιδέες αυτοί καταποντίζονται από τους διάφορους γραφικούς και τυχάρπαστους που λυμαίνονται τον χώρο στον οποίοι ανήκουν. Η επαναφορά των τεκμηρίων είναι ένα τραγικό ατόπημα που θα στοιχίσει στη ΝΔ. Τσίπρα δεν θα ψήφιζα γιατί είναι ένα φαινόμενο lifestyle και φυσικά δεν θα υπήρχε ποτέ πιθανότητα να ψηφίσω ΚΚΕ (μανούλα μου!!!) και ΛΑΟΣ (παναγία μου!!!). Φυσικά η επιλογή μου θα είναι και πάλι Φιλελεύθερη Συμμαχία για πάρα πολλούς λόγους που τους έχω αναλύσει κατά καιρούς.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 03 Σεπ 2008, 10:46

Αλέξανδρε, δε θα αναλύσω τα επιφωνήματά σου, γιατί θα πάει μακρυά η βαλίτσα... χεχεχ. Θα πω μονάχα ότι σ'εσένα βλέπω ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα αυτών που ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ξαναβγαίνει αυτή η ΑΝΙΚΑΝΗ, ΑΝΙΔΕΗ, ΔΙΕΘΦΑΡΜΕΝΗ ΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΤΗ ΣΑΘΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ κυβέρνηση! :swear: Θα'θελα πολύ να κουλαινόσουν εντελώς μόνο για ένα κρίσιμο 24ωρο. Αυτό της προσέλευσης του λαουτζίκου στις κάλπες! :loco:

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ; 29 θεάσεις και μόνο 4 ψήφοι; Πάμε καλά;

Λοιπόν θα φωνάξω σαν το Φούντα που φώναξε στη Μελίνα (Γιατί δε φεύγεις...)

Γιατί δεν ψηφίζετεεεεεεεεεεεε; :shock:

Ψηφίστε ΟΛΟΙ έστω και σιωπηλά-μυστικά, παρακαλώ!

(δε θα πάψω να παροτρύνω. Θέλω να πάρω ένα δείγμα του κλίματος...)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Τετ 03 Σεπ 2008, 11:04

Δηλαδή σ΄αυτή τη ζωή πρέπει να επιλέγουμε μονίμως μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ? Γιατί αν εγώ δεν ψηφίσω κανέναν από τους δύο δεν έχω δικαίωμα να κυβερνήσω ή να ασκήσω αντιπολίτευση; Είναι μοιρολατρικό να πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνουμε αμερική όπου είναι μία μάχη προσωπικοτήτων οι εκλογές. Ας μείνει χωρίς αυτοδύναμη κυβέρνηση η χώρα ή ας υπάρξουν κυβερνήσεις συνεργασίας. Δε σημαίνει ότι θα είμαστε μονίμως εγκλωβισμένοι σε ένα ασταθές δίπολο. Αν τους δείξεις ότι δεν τους θες τότε ίσως να γίνουν καλύτεροι και να κερδίσουν την ψήφο μου τίμια. Έλεος πλέον με τους Καραμανλήδες και τους Παπανδρέου αυτής της χώρας. Μια ζωή η ίδια ιστορία.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών. Δε με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ την ΝΔ αλλά χειρότερη από διάφορες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ ειδικά την 85-89 ή του Μητσοτάκη δεν είναι.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 03 Σεπ 2008, 11:14

Ποιος χέστηκε για τη μάχη προσωπικοτήτων βρε Αλέξανδρε; Οι επιλογές συχνά εξαρτώνται και απο τις συνθήκες. Δεν είναι τι "πρέπει" να επιλέξεις ως σωστό, αλλά τι ΠΡΕΠΕΙ να επιλέξεις πλέον ως το μη χείρον βέλτιστον προκειμένου να φύγει αυτή η λαίλαπα από πάνω μας.

Να στο πω αλλιώς. Σιχαίνομαι τους σατανιστές για παράδειγμα. Αν υπήρχε περίπτωση η αντιπολίτευση να λεγόταν "Κόμμα Σατανιστών" κι αν υπήρχε περίπτωση να ΠΕΣΕΙ η παρούσα κυβέρνηση ψηφίζοντάς το, ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑ το ρημάδι το κόμμα! Δε θα μπορούσε να κάνει χειρότερα από τούτη τη φάρσα για κυβέρνηση, έτσι κι αλλιώς.

Δεν ξέρω για σένα. Δεν ξέρω τι νιώθεις στο πετσί σου, δεν ξέρω κατά πόσο είσαι σε λογικές αγώνα για επιβίωση ή αν έχεις λύσει αυτό το πρόβλημα. Εμάς που το παλεύουμε πάντως, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΙΣΕΙ!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τετ 03 Σεπ 2008, 11:26

(δε θα πάψω να παροτρύνω. Θέλω να πάρω ένα δείγμα του κλίματος...)
Eπιτρέπεται να ξανα - ψηφίσω ;

είπα, άλλο...

πιο ζωηρό, πιο πεταχτό,
πιο αρελάτο...

(πάλι μου θύμησες τις ατάκες που μας στοιχειώνουν)
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τετ 03 Σεπ 2008, 11:29

Υπό τις παρούσες συνθήκες, καίτοι δεν είμαι ικανοποιημένος, συνεχίζω να στηρίζω το κόμμα του Καρατζαφέρη, και αυτό επειδή ακριβώς διαθέτει ορισμένα άτομα ιδιαιτέρως ικανά. Μόνο που θα πρέπει και οι ίδιοι να φροντίσουν να κάνουν περισσότερο αισθητή την παρουσία τους. Οι υπόλοιποι (νδ, πασοκ, χασισυριζα), πλην ΚΚΕ, είναι του κατεστημένου (ειδικά οι αριστεροί γιάπιδες τύπου αλέξη). Όσο για το ίδιο το ΚΚΕ, πρόκειται στην ουσία για προστατευόμενο κόμμα διότι απειλείται με εξαφάνιση, όπως οι χελώνες καρέτα-καρέτα.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τετ 03 Σεπ 2008, 11:36

ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ έγραψε:Υπό τις παρούσες συνθήκες, καίτοι δεν είμαι ικανοποιημένος, συνεχίζω να στηρίζω το κόμμα του Καρατζαφέρη, και αυτό επειδή ακριβώς διαθέτει ορισμένα άτομα ιδιαιτέρως ικανά. Μόνο που θα πρέπει και οι ίδιοι να φροντίσουν να κάνουν περισσότερο αισθητή την παρουσία τους. Οι υπόλοιποι (νδ, πασοκ, χασισυριζα), πλην ΚΚΕ, είναι του κατεστημένου (ειδικά οι αριστεροί γιάπιδες τύπου αλέξη). Όσο για το ίδιο το ΚΚΕ, πρόκειται στην ουσία για προστατευόμενο κόμμα διότι απειλείται με εξαφάνιση, όπως οι χελώνες καρέτα-καρέτα.
Μίλησες και για μένα. :P :clap:

Θα υποστηρίξω το Λαός, κυρίως για κάποια ικανά στελέχη, για τις πατριωτικές θέσεις που προβάλλουν και επειδή δρουν σαν ένας καλός μοχλός πιέσης στην κομματική κλίκα της Βουλής και ειδικά στο Ψύριζα το οποίο και ταλαιπωρούν αρκετά :dance: αν και περιμένω το Λαός πολύ πιο αντιδραστικό. Έχει πέσει πάρα πολύ, ας μην ήταν ο Άδωνις....
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Κυρ 14 Σεπ 2008, 12:52

Επανάσταση.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
an3mos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από an3mos » Κυρ 14 Σεπ 2008, 15:25

ψηφίζω πασοκ!
χειρότερη κυβέρνηση από την νέα δημοκρατία δεν υπάρχει.
σε τόσα λίγα χρόνια κατάφερε να καταστρέψει τόσα πολλά!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 14 Σεπ 2008, 15:44

Αίολος έγραψε:Επανάσταση.
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 723#p61723 :D

Αλλά συμφωνώ και με το Γιώργο. Χειρότεροι απ'τους ΝΔ/τες απλά δεν υπάρχουν. Κι ελπίζω να μην υπάρξουν στο μέλλον. Δεν ξέρω τι θα ψηφίσω ακόμα... :shock:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 29 Σεπ 2008, 05:03

Ψήφισα ΛΑΟΣ, αλλά μετά τα τελευταία χαϊρια του Καρατζαφέρη, ΑΚΥΡΩΝΩ αυτή την ψήφο μου. Επεξηγώ τους λόγους εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 748#p63748
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Δευ 29 Σεπ 2008, 05:15

δεν χρειάζεται να μας λες συνέχεια ότι η ψήφος σου ήταν ανέκαθεν ενα αλαλούμ

(το εμπεδώσαμε)

:angel:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 29 Σεπ 2008, 09:50

Όντως ποτέ δεν "κόλλησα" σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ως ψηφοφόρος.
Κι αυτό γιατί δεν "ανήκα" (ούτε ανήκω) πουθενά, και γιατί δεν ψήφιζα με γνώμονα μια ιδεολογία που θα την περιόριζα σε ένα κομματικό μαντρί, αλλά όπως προείπα, πάντα με γνώμονα το καλύτερο δυνατό για τη χώρα και τους ανθρώπους που ζουν μέσα της.

στα 24 χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα, έχω ψηφίσει από πασοκ, μέχρι δίκκι, απο ΛΑΟΣ μέχρι και ΚΚΕ (όσο κουλό και απίστευτο κι αν φαίνεται αυτό), και χαχαχ μια φορά και οικολόγους. Ξέρω, μπορεί να θέλετε να με πλακώσετε στο ξύλο μ'αυτά που προείπα, :hitlol: Ν.Δ. όμως, δεν ψήφισα ποτέ (παρά το "οξύμωρο" σύμφωνα με την "εθνικιστική" ταμπέλα που μου'χουν κοτσάρει ντε και καλά).

Τώρα που είδα και στην πράξη τα χαϊρια τους, για να ρίξει το δικό μου χέρι γαλάζιο στην κάλπη, θα πρέπει:

α/ να έχω βεβαιωμένα και πιστοποιημένα παρανοήσει
β/ να έχει δοθεί στην αφεντιά μου πιστοποιημένη διάγνωστη αλτσχάιμερς ή άνοιας
γ/ να έχει ψηφίσει άλλη στη θέση μου, διαπράττοντας το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας (?- πώς το λένε ντε?)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 06 Οκτ 2008, 00:31

Η Πέγκι μας έβαλε εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 397#p64397
ένα ποστ που άπτεται αυτού του τόπικ. Απαντώ λοιπόν εδώ, σε κάποιες τοποθετήσεις της από εκείνο το ποστ.

Ακριβώς γι'αυτό ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα ανέβει άλλος σε κυβέρνηση, γιατί πάντα κοιτάμε να γλυτώσουμε απο τον έναν κλέφτη και ψηφίζουμε τον άλλον, και τελικά και οι δύο βρωμοκλεφταράδες θεωρούν οτι τους δίνουμε και το ΟΚ να μας ρουφήξουν το αίμα,
Ποιος ν'ανέβει ρε Πέγκι; Η Παπαρήγα που'χει τη δική της και μάλιστα ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ατζέντα; Που ακόμα και οι όποιες πορείες /διαμαρτυρίες/ διαδηλώσεις του κόμματος, προτιμάται να γίνονται ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ απ'τους άλλους- απ'το το λαουτζίκο δηλαδή, που και καλά υποστηρίζει, γιατί προφανώς ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΕΑΥΤΟΝ (το κόμμα) απ'τους υπολοίπους;

Thanks but no thanks, δε θα πάρω. Κάποτε επί Φλωράκη τους ψήφισα, γιατί ήταν πιο ειλικρινείς. Σήμερα χαιδεύουν τον Κωστάκη, και βαράνε ανελέητα το ΠΑΣΟΚ - με γνώμονα ΠΑΛΙ και ΜΟΝΟΝ την μικροκομματική ψηφοθηρική τους ατζέντα. Γιατί δεν ξέρω αν το κατάλαβε εκείνη, ή και στο σύνολό του το ΚΚΕ τελικά, αλλά όλοι οι υπόλοιποι έχουμε νιώσει στο πετσί μας, ότι ΑΛΛΟΙ κυβερνούν σήμερα, και ΑΥΤΟΥΣ έπρεπε να ελέγχει/στηλιτεύει, όχι την αντιπολίτεση για λόγους ψηφοθηρικούς ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!
γιατί πάντα κοιτάμε να γλυτώσουμε απο τον έναν κλέφτη και ψηφίζουμε τον άλλον,

Θα ψηφίσω με γνώμονα εμένα σ'αυτή τη φάση, αλλά και κατ'επέκταση για το σύνολο, αφού βλέποντας τι συμβαίνει σ'εμένα, βλέπω βιωματικά πλέον και τι συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ όσους ανήκουν τουλάχιστον στη μεσοαστική τάξη και δη στη διαστρωμάτωση των ελεύθερων επαγγελματιών!
Δεν ξέρω εσείς πώς τη βγάζατε πριν και πώς τη βγάζετε τώρα, αλλά εμένα οι τωρινοί αρχι-λαμογιο-απανθρωπο-ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ, μου έχουν αλλάξει τα βάρδουλα! Κατ'αρχάς με θεωρούν εκ προοιμίου φοροφυγά. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. Επί των προηγούμενων κλεφτών που ωρύεται σύσωμο το ΚΚΕ λαυρο για την πάρτη τους, έπαιρνα ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ φόρου κάθε χρόνο με τα ΛΙΓΟΣΤΑ πίστεψέ με ψωροευρώ που έφερνα σπίτι το χρόνο. ΦΕΤΟΣ όχι μόνο δε θα πάρω επιστροφή, αλλά για τα ίδια λιγοστά ψωροευρώ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ 800Ε-1000Ε (δεν είναι σίγουρο ακόμα) ΑΠΟ ΠΑΝΩ! Μ'ανάγκασαν να ξεκινήσω και δεύτερη δουλειά για να τα ανασάνω ίσως λίγο καλύτερα, ΑΝ δε φουντάρω με αυτό το εγχείρημα. Κι αν δεν ήταν ο σύζυγος, απλά δεν θα'χα τρόπο επιβίωσης. Όταν λέμε για εξωφρενική αύξηση τιμών στα τρόφιμα (άσε τα άλλα) που είναι είδος ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ κι όχι πολυτελείας, μιλάμε για κάποιους ΓΕΛΟΙΟΥΣ που ωρύονταν προεκλογικά για την ακρίβεια, και σήμερα κάνουν τους Γερμανούς και αποκαλούν και ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ όσους μιλάνε για το ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ! Και έχουν μιλήσει επ'αυτού ουκ ολίγες φορές, και οι πράσινοι και οι ροζ (του τσίριζα) και οι του ΛΑΟΣ. Κι αφού εξ ορισμού μου λες πως διαφωνείς αβλεπί και κάθετα μ'αυτούς, τότε αναγκαστικά συμφωνείς με το χαρακτηρισμο΄"Λαϊκιστές" που τους προσάπτουν τα ανίκανα ακόμα και στην παράθεση επιχειρήματος λαμόγια της ΝΔ! Να σου πω και άλλο που δεν πληρώνεις εσύ αλλά πληρώνω εγώ και ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ άλλοι σαν κι εμένα; Στο ΤΕΒΕ χτύπαγα μια πεντακοσάρα περίπου (σκάρτη) μέχρι και το 2005 (μας έκαναν τη χάρη να το αφήσουν και ως έχει για ένα χρόνο) και σήμερα χτυπάω 680Ε!! Για τις υπόλοιπες αυξήσεις δε χρειάζεται ν'αναφερθώ, τα ξέρουν ΟΛΟΙ, είτε μπορούν να κάνουν τα στραβά μάτια είτε όχι. Εγώ δεν μπορώ! Και όχι, κάτι τέτοιο, ΠΟΤΕ δεν μου προέκυψε όσο ήταν οι άλλοι κλέφτες επάνω, παρά το γεγονός ότι βλαστήμαγα και γι'αυτούς. Κι αυτό το λέω ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ- ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, κι όχι εμπαθώς ή ιδεολογικά κατευθυνόμενη. ( αν μη τι άλλο θα'πρεπε να ξέρεις ότι ιδεολογικά δε μπορούν να με εκφράσουν ούτε οι πράσινοι με δεδομένη τη στάση τους στα εθνικα΄ζητήματα και το βιβλίο ιστορίας! κλπ)

Κι αν αυτό φιλενάδα συμβαίνει σε μένα που εξακολουθώ να θεωρούμαι ως ανήκουσα σε κάποια διαστρωμάτωση (εσόδων) που καταφέρνει να ζει στοιχειωδώς ανθρώπινα, ειλικρινά εξοργίζομαι ακόμα περισσότερο όταν σκέφτομαι πώς μπορεί να τη βγάζουν αυτή τη στιγμή, άνθρωποι χαμηλότερων εσόδων! Και το ΚΚΕ, της ψήφου του τον χαβά! Ε, έλεος δηλαδή! Και μη μου πεις για αγώνες, διαμαρτυρίες και λοιπά, αυτά γίνονται χωρίς παλμό, χωρίς ένταση, χωρίς πάθος και ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ πλέον! Επί της ουσίας το ΚΚΕ είναι ΑΠΡΟΘΥΜΟ να στηλιτεύσει με το παλιότερο δριμύτατο ύφος με το οποίο ασκούσε κριτική!

Σου φτάνει αυτό για επιχείρημα και λόγο που θα ψηφίσω Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ;
Όχι ενοχικά παρακαλώ για να ψηφίσουμε τον λιγότερο κακό (!!!!!), ειδικά όταν θεωρούμε οτι υπάρχει κάποιος καλύτερος, είναι ανεπίτρεπτο το επιχείρημα Βίκυ μου, ανεπίτρεπτο!!! ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΤΑ 40 ΜΟΥ!
Για πες μου εσύ ρε Πέγκι ένα επιτρεπτό επιχειρημα! Και ποιος είναι ο καλύτερος; Η Παπαρήγα; :teza:
Τι να ψηφίσουμε δηλαδή; Το μεγαλύτερο κακό αν όχι το λιγότερο;
Ή μήπως... ιδεολογικά; :skaw:

Αυτό το ένα σκέλος της απάντησής μου.
Υπάρχει και άλλο...

Κατ'αρχάς, θα ΠΑΡΑΒΛΕΨΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ τον έμμεσο πλην σαφέστατο χαρακτηρισμό της αμερικανόψυχης που μου προσάπτεις! Θα το κάνω για να μη ΧΟΝΤΡΟπαρεξηγηθούμε, με ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι έχεις δει ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ τις θέσεις ΚΑΙ τις διαθέσεις μου μου απέναντι τα αμερικανονεοταξίτικα εγκληματικά στοιχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ .

Στέκομαι στο σχόλιό σου ως παρατηρήτρια (με ανύπαρκτο θυμικό και αμέτοχη συναισθηματικά) απέναντί του:

Ξαναβάζω τη φράση σου...
ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΤΑ 40 ΜΟΥ!
Εσύ Πέγκι μας, που δηλώνεις πολλάκις αντιρατσίστρια, εσύ που δεν έχεις τίποτα να χωρίσεις ας πούμε με τον τούρκο λαουτζίκο, που λες πως διαχωρίζεις την τουρκική ηγεσία απ'το ΛΑΟ, εσύ που όταν κάποιοι απο μας εκφράζουμε οργή απέναντι στον "τούρκο" (γενικότερα), φώναζες για το λάθος της προσέγγισής μας, για το λάθος να μισούμε ή να ρατσίζουμε έναντι του τουρκικού λαού, κλπ κλπ, μήπως εδώ αυτοαναιρείσαι, δείχνοντας καταφανώς την απαξία σου στον αμερικανικό ΛΑΟ και στέκεσαι ρατσιστικά απέναντί του, όντας απρόθυμη να διαχωρίσεις ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΑΟ απ'την ηγεσία του?

Υπάρχουν λαοί δύο ταχυτήτων στην οπτική σου; Αυτοί που αξίζει-είναι επιτρεπτό ή και επιβάλλεται ακόμα (κατά τη γνώμη σου) να ρατσίζουμε απροκάλυπτα απέναντί τους, κι αυτοί που δεν πρέπει επ'ουδενί να τυγχάνουν τέτοιας φτου κακά αντιμετώπισης;

Δηλαδή ενώ μ'αυτή τη δήλωσή σου καταδεικνύεις ότι τελικά ΕΧΕΙΣ κάτι να χωρίσεις με τον αμερικάνο, (το λαουτζίκο), ταυτόχρονα και με την ίδια γραφίδα και ψυχή μου λες ότι δεν έχεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ να χωρίσεις με τον τούρκο?

Οκ, πάω πάσο! :help:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Δευ 06 Οκτ 2008, 02:10

Κάποτε ονειρευόμουν να διασχίσω την Αμερική με μια παλιά ανοιχτή σεβρολετ...

Ίσως τη διέσχιζα και με τα πόδια...

(Αυτό με κάνει Αμερικάνο στην ψυχή;)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 06 Οκτ 2008, 07:58

Α. :urock:

Η διαφορά μας ίσως είναι ότι εγώ α/ ήθελα να το κάνω με τροχόσπιτο, να σταματάω όπου λάχει, αν ξεμένω απο λεφτά, να δουλεύω σ'ένα diner γκαρσόνα, να ξαναπαίρνω το σαραβαλάκι μου κι όπου γης και πατρίς κι ότι β/ θα σταφιδιάσω, θα γίνω ραμόλι :geros: κι ακόμα θα το ονειρεύομαι η τρελή... :D
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 06 Οκτ 2008, 10:40

Για πες μου εσύ ρε Πέγκι ένα επιτρεπτό επιχειρημα! Και ποιος είναι ο καλύτερος; Η Παπαρήγα;
Τι να ψηφίσουμε δηλαδή; Το μεγαλύτερο κακό αν όχι το λιγότερο;

Απάντησα και στο άλλο τόπικ, γιατί μάλλον μπερδεύτηκα στα παράθυρα των ΙΔΕΟ.
Ασχέτως όμως:

όπως είπα ήδη δεν είμαι εδώ για να το παίξω εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ή για να πείσω κανέναν αν είναι καλύτερο ή χειρότερο ως επιλογή. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ψηφίστε τον λιγότερο κακό, επίσης είμαι ενάντια στο να μου επιβάλλει κάποιος ενοχικά θεωρώντας οτι αν δεν ψηφίσω τον λιγότερο κακό δεν αγαπω την πατρίδα μου.. Αυτό νομίζω ειναι κατανοητό! Ο καθένας κρίνει και ψηφίζει με βάση την συνείδησή του, κι εγώ για χάρη της Ελλάδας ψηφίζω, δεν κατάλαβα γιατί έχουν αγάπη μόνο όσοι ψηφίσουν Πασοκ ας πούμε!!! Τί είναι αυτό? Τις θέσεις μου γι'αυτή την 'τακτική' την ανέλυσα στο άλλο τόπικ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΔΕΙΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ! Οι αμερικάνοι -όπως είναι γνωστό τοις πάσι- έχουν πέσει στην παγίδα του δικομματισμού εδώ και...αιώνες! Σ'αυτό αναφερόμουν, γιατί άλλωστε, και εγώ σε μηνύματά μου έχω καταδείξει πόσο σέβομαι τους Αμερικάνους που μέσα σε τέτοια ύπνωση που τους έχουν ρίξει καταφέρνουν δειλά δειλά να ξυπνάνε! και για μένα είναι το ίδιο σημαντικός ο Αμερικάνος που δεν μπορεί να πάει ούτε στο νοσοκομείο γαι ένα ράψιμο ποδιού πχ, όπως είναι και ο Τούρκος στην ίδια περίπτωση...
ΧΑΛΑΡΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Που είδες οτι σε είπα και αμερικανόψυχη μη χέσω!

:banghead:
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 06 Οκτ 2008, 11:01

όπως είπα ήδη δεν είμαι εδώ για να το παίξω εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ή για να πείσω κανέναν αν είναι καλύτερο ή χειρότερο ως επιλογή.
Εγώ δεν σε είπα εκπρόσωπο του ΚΚΕ, αλλά όταν είπες...
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα ανέβει άλλος σε κυβέρνηση,....
ποιον εννοούσες; Όχι βέβαια τον Καρατζαφέρη, τους οικολόγους, τον τΣίριζα ή τον Εφραίμ, έτσι;

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ψηφίστε τον λιγότερο κακό, επίσης είμαι ενάντια στο να μου επιβάλλει κάποιος ενοχικά θεωρώντας οτι αν δεν ψηφίσω τον λιγότερο κακό δεν αγαπω την πατρίδα μου.
Αν (λέμε τώρα) ψηφίσεις τον γαλάζιο, δεν αγαπάς ΕΣΕΝΑ! (κατά πώς τα'νιωσα και τα ΑΝΕΛΥΣΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ τα πράγματα)

Για την αγάπη της πατρίδος, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ φορέας που να σε/μας καλύψει, ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ!

Άρα ποιος διάολο είναι ο λιγότερο κακός;
Για μένα αυτή τη στιγμή, ΜΟΝΟΝ αυτός που αν ψηφίζαμε, θα αποκλείαμε την επανάκαμψη της γαλάζιας λαίλαπας που ήδη νιώσαμε την "κοινωνική της πολιτική".
Δεν ήταν μαλάκες οι πρόγονοί μας που'λεγαν "εκ των δύο κακών το μη χείρον βέλτιστον" και δεν μπορώ να συμφωνήσω με κομματικής οπτικής παροτρύνσεις που θέλουν αυτή τη λογική απαράδεκτη, ασυγχώρητη ή ανεπίτρεπτη. Είναι η μόνη ΕΦΙΚΤΗ και λογική αυτή τη στιγμή, εφ'όσον είναι ρεαλιστικά δεδομένο ότι ο δικομματισμός επί της ουσίας ΔΕΝ θα σπάσει όταν η πλειονότητα μ'αυτή τη λογική ψηφίζει!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΔΕΙΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ! Οι αμερικάνοι -όπως είναι γνωστό τοις πάσι- έχουν πέσει στην παγίδα του δικομματισμού εδώ και...αιώνες! Σ'αυτό αναφερόμουν, γιατί άλλωστε, και εγώ σε μηνύματά μου έχω καταδείξει πόσο σέβομαι τους Αμερικάνους που μέσα σε τέτοια ύπνωση που τους έχουν ρίξει καταφέρνουν δειλά δειλά να ξυπνάνε!
Κατ'αρχάς δέχομαι καλή τη πίστη πως αυτή η λογική στήριζε τη φράση σου, γιατί σε ξέρω, αλλά πρέπει να καταλάβεις κι εσύ ότι ήταν εύκολο να την ερμηνεύσει κανείς όπως προείπα.

Στην παγίδα του δικομματισμού δεν βρίσκονται μόνο οι αμερικάνοι, αλλά κατα κόρον οι "ευνομούμενες και πολιτισμένες χώρες" του δυτικού κόσμου. Βλέπε Αγγλί για παράδειγμα, με τους Τόρις απ'τη μια κι απ'την άλλη με τους Labor.

Δεν είναι εύκολο να σπάσει ο δικομματισμός, αν και συμφωνώ πως θα ήταν ιδεατό. Στην Ελλάδα η προσπάθεια να σπάσει απέτυχε- ως τα τώρα (θυμίσου οικουμενική).

Το να σπάσει σήμερα με τις παρούσες συνθήκες απ'τη μια και την Παπαρήγα απ'την άλλη, να λέει ότι δεν διατίθεται να συνεργαστεί , το βρίσκω εντελώς ακατόρθωτο. Κάτι μπορεί να γίνει μέσω τΣίριζα απ'τη μια, Καρατζαφέρη απ'την άλλη, αλλά και πάλι θα μιλάμε για κατ'επίφασιν πλουραλισμό αφού πάλι θα έχουμε δύο βασικά σκέλη στις ιδεολογικές νοοτροπίες. Άρα στην ψήφο που θέλουμε να ρίξουμε ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ, οφείλουμε να συνυπολογίσουμε και το γεγονός αυτό, (πώς θα ψηφίσει η πλειονότητα δηλαδή) γι'αυτό λέω πως ουσιαστικά δεν θα ψηφίσω γι'αυτό που θέλω (δεν υπάρχει άλλωστε) αλλά γι'αυτό που ΔΕΝ θέλω!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 06 Οκτ 2008, 11:20

ποιον εννοούσες; Όχι βέβαια τον Καρατζαφέρη, τους οικολόγους, τον τΣίριζα ή τον Εφραίμ, έτσι;
σου μιλάω ειλικρινά και ο Χίτλερ να έβγαινε θα το θεωρούσα θετικό βήμα! ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!!!
Ασφαλώς και θα προτιμούσα να βγεί το ΚΚΕ, αλλά μ'ενδιαφέρει περισσότερο να σπάσει αυτή η ανισόρροπη ισορροπία ανάμεσα στα δύο κόμματα!
Αν (λέμε τώρα) ψηφίσεις τον γαλάζιο, δεν αγαπάς ΕΣΕΝΑ! (κατά πώς τα'νιωσα και τα ΑΝΕΛΥΣΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ τα πράγματα)
Συμφωνώ κι επαυξάνω! Παρομοίως βέβαια, καθότι και το Πασοκ μας έχει αποδείξει πόσο μας αγαπάει, ούτε αυτοί παίζουν...για μένα πάντα!
Για την αγάπη της πατρίδος, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ φορέας που να σε/μας καλύψει, ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ!
ΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Όπως για κάποιους υπάρχει κάτι άλλο...αν ο Καρατζαφέρης δεν έκανε την πουστιά, θα έπαιζε κι αυτός για πολλούς έτσι δεν είναι???
Άρα ποιος διάολο είναι ο λιγότερο κακός;
Μα ακριβώς ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ, αυτή ακριβώς είναι η λογική που μας οδήγησε εξ'αρχής στην ΝΔ, και που μας άφησε έρμαια σε ένα εκφυλισμένο ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια της κυριαρχίας του στον τόπο. Άρα, πώς να ακολουθήσω αυτή την λογική που ήδη με καταστρέφει σαν πολίτη και σαν Ελληνίδα?
Για μένα αυτή τη στιγμή, ΜΟΝΟΝ αυτός που αν ψηφίζαμε, θα αποκλείαμε την επανάκαμψη της γαλάζιας λαίλαπας που ήδη νιώσαμε την "κοινωνική της πολιτική".
Μα για μένα δεν είναι λύση το ΠΑΣΟΚ, δεν θεωρώ οτι το πασοκ θα έρθει και θα λυθούν τα προβλήματα...είδες την απα΄ντηση του Γιωργάκη για την αύξηση του ενός ευρώ την ημέρα?? ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, αερολογίες...ξέρεις γιατί? ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!! Έπομενως απο την μία ωρύεται για την κατάντια στην οικονομία, και για το πόσο υποφέρουν οι μισθωτοί, και αποτ ην άλλη κάνει γαργάρα αυτή την κοροϊδία??
Κι αυτό είανι ένα παράδειγμα αποτ α πολλά!
Θεωρείς οτι ξαφνικά όταν βγεί το πασόκ, θα πληρώνεις λιγότερα, και θα παίρνεις περισσότερα?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, και γι'αυτό δεν πάει το χέρι μου να τους ψηφίσω...
Δεν ήταν μαλάκες οι πρόγονοί μας που'λεγαν "εκ των δύο κακών το μη χείρον βέλτιστον"
Νομίζω την κατανοούμε κατά το δοκούν αυτή την φράση. Όταν έχεις ΔΥΟ ΚΑΚΑ (και καμμία άλλη λύση) τότε ισχύει. Αν όντως ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, έστω και πιο μακροπρόθεσμα (όχι αύριο δηλαδή), ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΚΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ, ή ίσως (Για να είμαστε και τυπικοί απέναντι σ'αυτή την φράση που τόσο σ'αρέσει), ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΚΑ! Γιατί δεν ψηφίζεις το πραγματικά λιγότερο κακό????? Για να μην βγεί ο μπαμπούλας? Μα δεν καταλαβαίνεις οτι μπαμπούλας είναι κι ο ένας, μπαμπούλας κι ο άλλος, κι αν ήταν το πασοκ τώρα κυβέρνηση, πάνω-κάτω τα ίδια προβλήματα θα είχαμε, γιατί απλά όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις είναι υποχείρια και φερέφωνα ξένων συμφερόντων και εντολών!
Θα έρθει το πασοκ να κάνει επανάσταση ξαφνικά (όπως έκανε 20 χρο΄νια???) άσε βρε...
Κάτι μπορεί να γίνει μέσω τΣίριζα απ'τη μια,
Ο Τσίριζα μίλησε για συνεργασιά με ΠΑΣΟΚ, οπότε με ποιά λογική να συνεργαστεί πχ το κκε μαζί του, αφού μάλλον συμφωνούν στο κόμμα μ'αυτά πυο γράφω εδώ, κι ανδ εν συμφωνούσαν δεν θα τους ψήφιζα εννοείται!!!
γι'αυτό λέω πως ουσιαστικά δεν θα ψηφίσω γι'αυτό που θέλω (δεν υπάρχει άλλωστε) αλλά γι'αυτό που ΔΕΝ θέλω!
Κατανοητόν, και δεκτόν εφο΄σον δεν υπάρχει για σένα κάτι που θέλεις, αλλά όταν υπάρχει για άλλους το θεωρείς οτι είναι μεμπτό να ψηφίσουν αυτούς που θεωρούν ως λύση, έστω και σαν παρουσία μέσα στην βουλή??? Δηλαδή το θέμα μας είναι να βγάλουμε κυβέρνηση έναν απο τους δύο, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε να μείνουν εκτός βουλής όλα τα υπόλοιπα κόμματα? Για σκέψου...εκεί δεν θα οδηγούσε αυτό που προτείνεις????
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”