Η μουσική αυτή είναι τέλεια. Όταν το είχε πρωτοπάρει η Λίζα, ήταν μία εποχή που ό,τι μεταφυσικό έβλεπα ή βίωνα, το φοβόμουν πάρα πολύ. Ξαφνικά λοιπόν σκάει μούρη η Λίζα με το cd και το βάζει στο cd player και τα μάτια μου άρχισαν να βλέπουν όλες τις αλλαγές στον χώρο. (Τότε δεν έβλεπα ούτε αύρες, ούτε τίποτα, απλά φοβόμουν τον κάθε θόρυβο, κάθε ψίθυρο, τα πάντα). Με το που ακούστηκε η μουσική, ξαφνικά το δωμάτιο έγινε σαν ατομική βόμβα απο ενέργεια. Κυριαρχούσε το χρυσό, το λευκό και το κίτρινο με ένα πολύ πολύ ανοιχτό μωβ (που έφτανε κοντά στο λευκό).
Τη στιγμή που το άκουγα, ένιωθα ότι έχει πάρει κάποιος ένα δυνατό καθαριστικό και διώχνει όλες τις βρωμιές (συμβολικά είδα το μαύρο χρώμα) και το πετούσε από πάνω μου. Τολμώ να πω ότι νόμιζα ότι θα τρελαθώ, καθώς έχανα τον έλεγχο του σώματος, του μυαλού και της θέλησής μου καθώς έβλεπα πράγματα που υπό τις τότε συνθήκες "με τρόμαζαν". Το τι κλάμα έριξα εκείνη τη μέρα, πόσο παρακάλεσα τη Λίζα να το κλείσει γιατί δεν το άντεχα δεν λέγεται.
Όμως μετά από μερικές μέρες το έβαλα μόνη μου και το άκουσα, την ώρα που ξεσκόνιζα τα αγάλματά μου και όχι μόνο δεν με τρόμαξε, αλλά ήταν σαν να με ρύθμιζε. Εκείνη την ημέρα θυμήθικα 2 προηγούμενες ζωές με λεπτομέριες, ονόματα, τοποθεσίες, κλπ. Και το τρελό είναι ότι........ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Μία έρευνα στο ίντερνετ απέδειξε ότι υπήρχαν οι άνθρωποι αυτοί (για τους οποίους δεν είχα ιδέα μέχρι πιο πριν).
Το μόνο που προτείνω σ' αυτούς που θα ακούσουν τη μουσική είναι πως όταν κάτι μας "φοβίζει" τρόπον τινά ή μας "απωθεί" δεν σημαίνει πάντα ότι είναι για κακό. Ίσως εμείς οι ίδιοι, οι φοβίες κι ο εγωισμός μας (συμβολικά με μαύρο ή σκούρο κόκκινο) μάς εμποδίζουν να το χαρούμε γιατί αυτό σημαίνει ότι θα διαλυθούν.
Αισίως έχω ν' ακούσω το σιντί αυτό από εκείνη την ημέρα με τα αγάλματα (πάνε χρόνια από τότε) καθώς είχε "μυστηριωδώς χαθεί". Το βρήκε η Λίζα, το ανέβασε, και μετά "μυστηριωδώς" ξαναχάθηκε :Ρ. Αυτά είναι

. Πιστεύω πως τώρα που κάθε παράλογος φόβος έχει κάνει φτερά κι οι δυνάμεις μας μεγαλώνουν καθημερινά και σε μεγάλο βαθμό, το να ακούσω αυτή τη μουσική θα με βάλει στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων για "περίεργα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν στον Πειραιά" :Ρ .
Αυτά τα ολίγα.